Nu bär det av, packat o klart!

Vi ses på söndag igen! Önksar alla en trevlig helg :)

Ber till gudarna att jag inte bryter ett endaste ben, hoppas ni håller tummarna!

Mysan♥

Kan det vara så svårt att packa, tydligen verkar det vara så för mig. Jag plockar lite här och lite där men kommer liksom ingen vart, fast så är det nästan alltid när jag ska göra något, hittar något annat att göra istället. Pjäxor, skidor, strumpor, underställ, en massa varma kläder med mera, allt ska med! Jag ska inte frysa!

Skönt att ha helpension i några dagar, så bortskämd blir man ju nästan bara hemma, men skönt för omväxlingen skull. Jag som älskar hotell frukostar kommer se till att vara där tidigt och njuta, sen är det hotell frukost helgen efter också, kan det bli bättre? Jag ska ut och fara ganska mycket denna månad, åka hit och dit. Imorn Kittelfjäll, söndag Umeå, fredag Enånger, fredag Falun, Söndag Enånger, Måndag Umeå och sen är det uppehåll en helg sen blir det Sundsvall. Vilken tur för mig att jag gillar att åka runt då :)

Längtar att få åka hem nästa helg, även fast det inte blir så länge med mycket lär hinnas med. Sen ska ja ju visa Yo den vackra byn och umgås med mina flickor :) Och som grädden på moset ska vi ju tävla också, min andra tävling för den här säsongen (SJUKT) om man inte räknar med serien. Fast jag räknar inte serien när man vinner med 21-0, 21-2 det är inte tävling de. Hoppas allt går bättre än vad det har gått den här veckan iallafall.

Kom nyss hem från en träning med lite fys/tempo i, 2 mot 1 i 15 minuter. Det är inte att leka med när man ska ligga på
90 % hela tiden, men det hjälper att försöka jobba på psyket att man faktiskt orkar. Sen älskar jag Rasmus Onsdags träningar, dom är varierande och roliga. Skönaste vinsten idag var att jag vann den avgörande klunsen om vem som skulle slippa sopa hallen, jag fick dock priset att plocka in alla bollar, men jag vart ingen sopa iallafall ;)

Just de, packa var det ja!

None
Jag i brills ;)

Mysan♥

Efter mitt lilla breakdown igår sov jag ut ordentligt och vandrade på morgonen mot Iksu för att träna. Vart först en halvtimme på cykeln medans jag tittade på Top Model Australia, jag och Johan gissade på rätt person som åkte ut. Efter att killarna dumpat mig för bastu ville jag få ut lite aggresioner genom att springa. Dock gillar jag inte att springa på iksu, det är varmt och mycket folk. Sen brevid springer det alltid folk som är snyggare och har bättre kondis än mig det gillar jag inte!

Hade en lektion idag som bestod av muskel laboration, vi gick runt på gymmet och kikade på olika rörelser som sker i musklerna. Om det är en flexion, extension, abduktion eller adduktion, sen vad musklerna har för ursprung och fäste. Jag förstår inte hur jag ska klara av att lära mig allt sånt till tentan, men men NÖTA NÖTA!

Jag måste verkligen packa inför fjällen imorn, sen har jag världens längsta dag i skolan imorn. Två föreläsningar som är tre timmar styck, känner jag mig själv rätt vet jag att de ommer tappa mig efter ett tag. Tur att det inte bara är mig de tappar utan även Jonatan, samtidigt!


Kom och tänka på hur grym sommaren 05 var, det var Gotland, jag var brun, emma var liten och jag var mycket i stugan. Denna sommar hoppas jag kommer bli ännu bättre, Gotland med massa grymt folk, jobba, ev stockholm med Yo, vara i stugan, umgås med vänner, SOLA, tripp till Umeå och vara med gänget. Hoppas verkligen allt blir av :)



Mysan♥
Om man lägger ner så mycket tid och energi på något man brukade tycka vara det roligaste borde inte det löna sig? Just nu är jag så less man kan bli, jag var nästan påväg att börja gråta i bilen hem från träningen. Det jag vill göra är att hitta den där glöden som gör att allt funkar och jag tycker det är skit kul igen. Inte hjälper det att jag känner mig värdelös som människa, en äcklig lort de är vad jag är!

Har så mycket som ligger som en mur inuti mig som egenligen bara vill ut, men vet inte hur jag ska säga eller skriva de. Lika bra att hålla det hos mig själv, kan bli så mycket fel annars....














Nu ska jag och The Perishers ta och deppa sönder i mit lilla skit rum i en stad långt bort hemmifrån
Jag är jämt trött, försöker verkligen sova med är lika trött när jag vaknar ändå. Måste verkligen ta tag i det och lägga mig i tid på kvällarna, de här funkar inte i längden.
Hur kan jag ha blivit så här seg, i somras var jag upp med tuppen ock låg i sängen tidigt. Men då hade jag fasta tider, föräldrar som fixade allt och ingen dator jag satt vid hela nätterna. Skärpning Mysan!

Jag fck ett väldigt glädjande sms idag om att Hanna en av mina bästa vänner funderar på att börja läsa här i Umeå. Det är verkligen en grym nyhet, vi har känt varandra sen vi var 5 år, bott på samma gata och hon är bra den tjejen :) Vilket team vi skulle bli här uppe, vart sugen på lägenhet, trots att hon sagt att hon INTE vill bo med mej, för att jag är så slarvid, men hon ska nog gå att övertala ;) hihi


Haha, vacker bild (NOT)
Den är iallafall från första veckan här uppe då hon bodde hos mig :) Den veckan hände det mycket, första festen, första tåren föll ner för min kind pga av någon, skolan började och livet här i Umeå startade.

Snart ska jag kila ner till sandra för att fixa en sak, hemlis ;)

Mysan♥
Kvällen vart lyckad med allt från umgäng, drinkar, uteställe med mera. Jag blir inte bakis men är fortfarande väldigt trött, hela dagen har gått åt till att sega runt..Är man lat om man inte orkat byta kläder från igår? Men jag ska iallafall åka o bubbla snart`= mysan goes lite fräschare!

Eftre varje utekväll tänker jag att det ska bli min sista på länge, skulle jag inte åka till fjällen på tors skulle jag kunna hållla det löftet. Men mycket av den resan går ut på att festa och åka skidor, kul som satan. Men som sagt eftre den helgen är tanken att jag ska trappa ner på festandet och sånt onyttigt. Det kommer bli svårt eftersom "jag dansar aldrig nykter", men det är värt ett försök iallafall, eller?

Imorn är jag ledig och ska plugga, det behövs verkligen om jag ska klara den här kursen. Muskler och ben hit och dit!

Avslutar med en vacker bild sen igår, jag och min sötfis.!

Mysan♥
Jag är så jävla trött, hur ska jag orka göra något alls ikväll?

Igår innna jag skulle lägga mig upptäckte jag att jag hade fel på avloppet, det är inte första gången utan 3:e sen jag flyttade hit. Jag börjar bli sjukt less på att det alltid ska vara fel på de och att det ska lukta unket, för det gör det verkligen. Fyyyy!
Funderar på om jag ska ta och skrubba golvet med såpa inne i badrummet, men orkar jag verkligen de?

Tanken var att jag skulle träna med Lisa en timme innan Tjejprojektet men mitt i allt fick jag tigga om skjuts hem för att låsa upp till killen som skulle fixa avloppet. Tjejprojektet gick bra trots att jag var själv men elva nybörjar tjejer i första gruppen. Som tur var det en mamma som var med och hjälpte till med en ny tjej som inte spelat förr, hennes hår skulle jag verkligen vilja ha.

På den andra tiden var det bara tre tjejer så jag fick vara lite mer aktiv. En av de som sitter i styrelsen pratatde med mig angående att vara någon slags "fadder/mentor" åt de yngre spelarna i klubben. Jag tycer det låter som en bra sak och väldigt intressant, roligt att få dela med sig till andra. :)

Uscha, tröttheten kommer igen!

Mysan♥
Ahh jag har hamnat i matkoma (tacos) och orkar inte röra mig, inte minst göra mig klar.

Hade en lektion idag som bestod av knälabb, vi kikade på knät och gick igenom dess delar, intressant och inte så svårt. Men det är sjukt att det bara är en del av allt vi ska lära oss, får nöta lite i helgen.

Var sedan med Jange och tränade i hallen, vi körde ben och lite match. Förr var jag verkligen en som inte brydde mig om jag förorade med nu på sistonde har jag gått och blivit mer tävlingsinriktad. Dock vet jag inte om det är positivt eller negativt..Jag förlorade iallafall matchen, fan åh! Bläää!

Jag åker till fjällen på torsdag och min skidjacka har gått sönder lite så idag på Intersport slog jag till och köpte mig en ny. Den är två delad så jag kan använda den även till våren om de regnar (vilket jag inte hoppas, hatar regn). Sedan var det även rea på klänningar på en annan affär, så två klänningar fick följa med mig hem idag. Hade fått lön idag också, ett mycket glädjande besked :)

Ska snart iväg på bio, Benjamin Buttons otroliga liv. Hoppas på att den ska vara bra, de blir jag o grabbarna som ska kika. Hoppas verkligen på att det inte är en film så jag sitter och gråter, lite smygpinsamt och jobbigt.

Mysan♥

Mitt spel går verkligen upp och ner, jag blir less och då blir det bara värre.

15 saker om mig själv

1.
Jag är extremt rädd för ormar, det är många gånger jag låtit bli att göra saker pga rädslan (fobin)

2. Får ofta tacklas med min nervositet

3. Har saker planerat vid 70 års ålder ;)

4. Är extremt glömsk och slarvig

5. Får dåligt samvete, näst intill panik om jag inte tränar

6. Tänker för mycket  på vad andra tycker/tänker

7. Sitter vid datan alldeles för mycket

8. Har ont i magen väldigt ofta

9. Är ganska snål

10. Älskar att busa

11. Är ett barn ända ut i fingertopparna

12. Är ganska så bortskämd

13. Väldigt kräsen när det kommer till mat (dock blivit bättre)

14. Hatar när männiksor i min närhet är sur eller besviken på mig, mår sjukt dåligt då!

15. Vill verkligen tatuera mig!

Detta är nog jag i ett nötskal

Mysan♥

Imorse tog jag mig en liten sovmorgon som verkligen var välbehövlig, ska då brätta att sovmorgon för mig är att ligga i sängen till kvart över åtta. Inte får man sova hela dagarna här inte, den tiden är förbi.
Väl uppe åt jag en väldigt god frukost enligt mig:
♦ Fil med müsli bestående av russin, aprikoser och annat smått & gott
♦ Två fullkornsmackor med leverpastej
♦ En Kiwi
♦ Juice

Tog sedan på mig träningskläderna, mitt super sköna underställ, springskorna, dunjackan och min rosa "fina" mössa. Allt för att vandra bort mot Iksu för att träna, det tar ungefär 20 minuter att gå hemifrån dit. Sandra och jag hade bestämt ungefär vilka muskelgrupper vi skulle träna och att vi sedan skulle bubbla efteråt. Det vart axlar, mage, biceps och triceps. Får inte jag träningsvärk imorn så vet jag inte vad!

Träningspasset  avslutades med att vi bubblade i ca en halvtimme, det är verkligen en av mina nya hobbys, BUBBLA ♥


Torsdag innebär pannkakstrorsdag och ont i magen. jag äter alldeles för mycket och sedan får jag ont. Men min mage kan ju gå och hänga sig någonstans. Synd att man inte kan ta bort den och sedan få en ny snyggare utan problem.

Sedan är det helt sjukt att man kan få sådant sug efter något gott när man nyss ätit, det är sjukt.


Städa kanske? Ehh Booooring!


Mysan♥ 

feel your spirit
When you're near me
and when you're away
Somehow somewhere
I'll see you again
But until then
I've got dreams of
......




Drömmar kan ibland vara bättre än verkligheten, ibland!

Efter att ha legat och grubblat igår var det väldigt trökt att komma upp imorse, men upp det kom jag iallafall.

Första lektionen var tre timmars anatomi och att ha en sådan inforik lektion så länge blir väldigt jobbigt i längden.

♦Första timmen går bra, man hänger med och försöker förstå.
♦Den andra timmen börjar det bli lite jobbigare och man känner att  ens fokus börjar på att tryta.
♦Tredje timmen har de tappat mitt fokus totalt!

Det vart inte bättre av att vi sitter två stycken brevid varandra som är exakt likadana, alltså lika barnsliga och flummiga. Så vid lunch var vi ruskigt spralliga och måsta verkligen springa av oss. Johan kom med den ideén att det var bra kramsnö till snöbollar, så vi sprang ut (jag i jonatans dunjacka) och kastade på varandra. Jag fick in den bästa träffen på Jonatan när han försökte gömma sig bakom mig, vi stod nära dörren så då vände jag mig om kasta i ansiktet på han och sprang iväg fort som fan! ;)

Inför nästa pass hade jag energi som räckte i ingefär en halvtimme sen var jag helt färdig, fick lite druvsocker av sandra och var pigg i en timme till. Efter att läraren dragit över på tiden fick vi äntligen sluta. Det är en pers för mig att sitta och "lyssna" sådär mycket. Tur att min grannen brevid är lika knäpp, de lättar upp stämningen. 

Mysan♥ 

Efter att ha kommit upp i bra tid (eller i rätt tid) flöt dagen på mycket bra.

Den nya kursen tror jag kommer bli svår, redan idag insåg jag att det kommer behövas läggas ner mycket tid för att studera och det vet ju alla vad jag tycker om de. Det roliga var iallafall att träffa alla igen, vissa har mna inte sett sen vi slutade före jul, trevligt återseende av vår lilla grupp också! :)

När vi nött igenom tre timmars föreläsning strejkade min mage och ville ha mat, Droskan mat ;) Att jag sedan äter så jag nästan inte kan gå är kanske ingen höjdare, men jag var ju inte hungrig iallafall. Med de bästa sällskapet gjordes stan och bland annat inhandlades en ny plånbok, vilket verkligen var på tiden. 

Jag brukar inte helt plötsligt få lust att vilja springa men idag måste de ha vart nå fel på mig när jag ville de. Kan bero på att jag känner att jag måste få bätre kondis för att orka spela. Sen att det är bra för kroppen är ju ett plus i kanskten också. Ska försöka börja med att springa mer på gymmet och inte bara köra de gama vanliga.

Elitseriematchen var en riktig rysare, jag är nog nervösare än de som spelar, inte hjälper de att HAN som sitter brevid är lika nervös som mig. Laget spelade bra och tog en poäng som är väldigt viktig om vi ska ta oss till slutspel!
Bra jobbat alla! Ger lite beröm till os på läktaren också som hejade fram de hela.

Nu borde jag sova, imorn går jag 9-12, 13-15.30 FY FAAN!

Mysan♥
Okey vi skiter i hur morgonenn började, det var jävligt klantigt men lifes goes on, right?

Efter det lilla missödet med försovningen begav iallafall jag mig ner mot stan för att luncha med Nadia. Vi satt på en av Umeås gallerior, åt paj, pratade och skrattade. Vi gick igenom hur lördagskvällen var och att vi verkligen måste göra om de, för det var verkligen kul.
Anledningen egentligen för min lilla tripp ner till stan var att jag skulle fråga någon angående min trasiga mobil, hände ju ett litet missöde med den, tyvärr! Med en mätt mage och suget efter att ha en hel mobil vart det ett spontan köp, det känndes verkligen helt rätt. Lite kärlek vid första ögonkastet faktiskt!

Så den 14/2 då alla andra firar Alla Hjärstans dag ska jag fira tillsammans med min nya älskling! För annars hatar jag den dagen, det var inte ens kul när man var mindre. Jag förstår verkligen hur utfrysning/mobbing syns på den dagen, får man ingen ros eller nå annat blir det bara ännu värre. Tänk de som aldrig får känna sig uppskattad !
Så med detta lilla inlägg vill jag bara meddela att vid den dagen kommer jag gräva ner mig för att sedan återuppstå dagen efter, förhoppningsvis!....lr?

Imorn ska jag upp, så äre bara!

Mysan♥

Less jag blir på mig själv!

Igår kikade jag in de sista The Hills avsnitten som låg ute på http://www.mtv.se/mtv/?EpisodePlayer=true&StoryTypeId=128&seasonStoryId=69345 och när jag vaknade imorse drömde jag levde ett liv som dom gör. Att jag vaknade av ett sms och inte min väckarklocka är så jävla dåligt gjort!
Vi skulle börja med ny kurs idag, oblikatorisk var det att vara där, men vart var du Mysan? Jo du vaknade som sagt av Nadia skickade ett sms med texten - "Vart är du?" Klockan var då 09.10, vi började kl. 09.00. Fick henne att dra en lögn om att jag var sjukl och hon får nu ta all info åt mig. Jag blir så less, ska börja ha en väckarklocka i andra delen av rummet igen, då måste jag liksom gå upp för att stänga av den.

Vi har egentligen föreläsning nu också men jag sket i den bara pga att jag vet att jag skulle skämmas ihjäl om jag kom in sent, jag hatar att vara sen! Tänk allas blickar och kommntarer (töntigt) men jag är verkligen sån, är jag sen kommer jag helldre inte. Roligt är att när jag gick grundskolan hemma i Enånger gick jag alltid typ 40 minuter innan skolan började. Skolan ligger ungefär 1,5 km hemmifrån och det tog typ 10 min att gå dit, men jag kom aldrig sent iallafall! På gymnasiet tog jag alltid en buss tidigare om det var så att annars skulle jag komma precis när vi skulle börja. Då åkte jag helldre in tidigare och bara slappade på skolan. Låter töntigt och sjukt, men sån är jag!

Måste ner på stan men min mobil idag, får se vad jag får för dom om vad de kan göra för nått åt den....en ny kanske? DYRT!

aja, en dusch o lite frulle kanske! :)


Mysan♥

Att helgerna går så snabbt är tråkigt för en person som älskar att slippa plugga. Lite konstigt att jag ens pluggar om jag egentligen är för lat för att göra de. Därför hoppas jag att den nya kursen vi börjar imorgon ska vara intressant så även jag kan engagera mig.

Helgen har vart bra på många sätt, dels har min familj vart här men sen var utgången igår den bästa på länge. Efter träningen på lördagmorgon blev det till hänga i hallen för att kika på badminton. Jag var ju där mycket för att få se mina småsyskon spela, men hann inte se en match innan jag måsta fara.

När sminket satt någorlunda och skärpet satt i midjan var jag klar för att bege mig tillsammans med min vapendragare mot Ålidhem. När flötpizzan lagt sig nere i bildäcken kom mättkänslan och festen kunde börja. Klockan var nu ungefär 7 när ölspelet samlade alla som packade sillar runt bordet, ölspelet är farligt på så sätt att man oftast får drick mycket så snabbt. Och det hjälpte inte precis att vara sämst för det ledde till att det vart en hel del drickande.
Min sötfis Nadia kom förbi och vi skapade oss en bubbla vid Tv:n där vi satt och snackade och drack resten av tiden. Jag hade fixat Kicki som chaffis som var väldigt lämpligt. Hon körde oss till rex i rättan tid, annars hade vi nog inte kommit in.

Kvällen fortsatte i det goda tecknet, vi dansade, skrattade och önskade Lady Gaga- Pokerface hela tiden. Att vi sedan satt som de Tre  Musketörerna på Donken gjorde inget, även där drog vi på smailgroparna. Nadia konstaterade att ingen vill jobba på donken en sådan kväll, fy fan va slibbigt! Tur att vi är fattiga studenter istället som tar lån ;)


                                                                                 Grym kväll!



Heeej Pooore!
 

Idag var dagen då det var inlämning av hemtentan, egentligen får man väl lämna in den när man vill, men varför inte dra ut på det in i de sista? DEt är värkligen Mysan stilen de, vänta så länge de går alltid ute i sista minuten med arbeten. Sandra och jag gjorde en väldigt behövlig sak idag, vi bubblade på IKSU för första gången sedan jag kom tillbaka från "lovet". Och kan du tänka dig att det var lika skönt nu som då :)

Min familj har även kommit hit, inte enbart för invadera mitt rum utan också för att tillbringa hela helgen på hallen. Mamma vart lite brydd när jag sa att jag hade hela helgen uppbokad -"Ska du inte vara med oss när vi är här då?" Tyvärr Mammsi men jag har faktiskt "ett liv" här uppe utan er också. Imorn blir det träning, bubbel, kik på hallen och sedan Fest!

Efter att Idol säsongen är slut har jag och Sandra hittat vår nya fredags tradtion nämligen Let´s Dance. Enligt mig är det inte lika bra som idol, men man får väl vänta tills de blir lite bättre så kanske jag ändrar mig. Det är så härligt att umgås med mina två V och det finns alltid ett leende på läpparna, precis som det ska vara!

Just ja, laddade hem ett OTH avsnitt idag, hoppas hopppas hoppas att det fungerar.....

See ya!
Mysan♥
Nu sitter man här igen, måste erkänna att det är sjukt svårt att inte slinka in på internet när man sitter och pluggar vid datan. Men det var väl kanske ingen nyhet....
Känns som jag vill skriva mycket på sista frågan, så efter min ev. sväng till ica kanske jag kan ta och skriva lite. Eller rättare sagt så måste jag, imorn ska skiten in. Mysan säg hej till ditt första U i universitete, faan!

Träningen igår var både rolig och det känndes som jag spelade bra. Var den som vann matchen 2mot1 på min bana, stolt* Näe då, men flytet fanns där, skönt efter tisdagens misslyckade träning. Det enda tråkiga just nu eller rättare sagt har det varit så under hela säsongen är att jag inte tävlat så mycket. En riktig tävling under hösten + serien och det går inte att jämföra med förra säsongen när det var tävling nästan varje helg, saknar de!
Men en del av det som gjorde tävlingarna extra bra förra säsongen får jag ta del av nästan varje dag nu istället! :)



Mysan♥
Ja det stämmer verkligen, Fy My.
Har tagit mig en lite paus ifrån pluggandet, en paus som egentligen jag inte har tid med. Men vad ska man göra då när man inte förstår frågan? BLÄ!
Min känsla just nu är så här, jag gör tentan och hoppas på det bästa. Annars får jag ju bara göra om den, inge kul kanske men jag orkar inte just nu. Mitt motto är iallafall: Gör det bästa du kan, det kanske räcker länger än du tror.

Imorse var jag duktig genom att jag var uppe vid tjugo över sex och åt köttbullemacka, åkte sedan till IKSU för spinning kl. 07.15. Jag har gått och blivit så lat på mornarna, vid den är tiden förra året var jag upp med tuppen, morgon träning kl 06.00 i hudik vilket innabar resa hemifrån vid 05.10, sjukt! Nu skulle jag nog inte ens komma på tanken att komma upp så tidigt. Men samtidigt måste jag erkänna att jag saknar morgonträningarna, dom var roliga och efter fick man den efterlängtade frukoste på skolan för endast 15:-....OJOJ de var tider de!

Börjar sakta men säkert komma in i mitt brukliga träningsliv igen, har redan haft 4 pass på tre dagar och då tillkommer det ett ikväll. Det är så skönt att träna, jag blir så glad av att röra på mig. Skulle någon säga till mig att jag inte fick träna vart skulle mitt liv ta vägen då? Jag har ställt den här frågan förr men, vad gör man när man inte tränar?
Jag har då inget bra svar för det har aldrigt vart så att jag inte tränat.

Näe undra om jag ska ta mig själv i kragen och börja försöka förstå/skriva tentafrågan nu då....som sagt BLÄÄÄÄ!

Mysan♥
Kom precis hem från årets första elitträning, formen var inte så dålig som jag hade trott. Spelet flöt på hyffsat, men i mixen spelade jag sämre. Som alltid är de där korta framme på nät som förstöri allt, måste verkligen nöta så de sitter.

Dagen i övrigt har varit seg och egentligen inge rolig alls. Åkte till skolan vid  för att kunna plugga, satt faktiskt och var seriös fram till klockan 12 då det var dags för lunch. Eftersom jag verkligen är en pasta människa fick det bli stuvademakaroner med köttbullar. Tog med mig wook så jag ska slippa laga mat nu ikväll för att ha med i skolan imorn. Jag är verkligen hur bortskämd som helst med att få gratis lunch varje dag, först¨år inte riktigt alla som orkar stå o laga varje dag. Men det kommer väl en sådan dag för mig med, just nu är laga middag nästan det jobbigaste som finns.  Tur att man har varit på "Hotell" i tre veckor och fått middagen serverad när man kommit hem, men nu är det andra bullar, välkommen tillbaka till verkligheten Mysan.

Jaha, nu är det dags igen, plugga...Men jag får se framåt, jobbar jag på bra så kanske jag blir klar nångång, förhoppningsvis. Hade jag inte haft tentan att göra skulle jag gått och lagt mig och kollat på The Hills, men det får bli till helgen. Då har jag något att längta till...ge mig helg och en klar tenta nu tack!

Mysan♥
Inte visste jag att jag var en sådan talang (skryt) på bowling inte, ojoj...

I helgen var det Östersund som stod på schemat, vi var två hyrbilar som for iväg. Den ena med tjejerna + coachen och den andra med grabbsen. Vi anlände vid 22 tiden efter att ha åkt i nästan fem timmar, sjukt segt att åka. Väl där vart det att sega framför tvn innna alla gick och la sig.

Eftersom vi bara hade en match igår så låg den så sent som halv två, så morgonen bestod mest av att vi degade och sov innna vi åkte till hallen. Matchen var inte mycket till motstånd, vi vann så enkelt som med 8-0. Det mest ansträngande var nog att tugga bullarna som dom bjöd på, sjukt goda bullar.
Klockan var inte mycket när vi var klar så vi bestämmde oss för att hitta på något och bowling vart de. Min runda började bra för att sluta strålande, jag var grym helt enkelt. Nu låter jag väldigt skrytig men jag har aldrig spelat så bra bowling nångång i hela mitt liv. Min familj brukade alltid på loven åka och bowla, antageligen för att dte var det enda mamma kan slå oss i, haha.
Kvällen avslutades iallafall med att plugga, i 3 timmar låg jag och läste, fy fan.

Matcherna idag gick bra, vi vann alla. Trots att jag spelade som en gående kossa i singeln, jag var så dålig, sämre får man nog leta efter..men men jag vann och det är det enda som räknas. Jag var 100 % hela helgen och laget vann, det är huvudsaken de.

Näe nu ska jag ta och göra något annat, lugnet inför stormen skulle jag nog kunna säga de. I veckan blir det att plugga till max!

Mysan♥
Äntligen var jag och tränade på Iksu igen, nötte på i ungefär i en timme innan orken tog slut och jag tog mig en dusch. Tog sedan bussen ner till Droskan där kotlettrad avnjöts, kotlett med mycket majs. Jag älskar majs! Jag har aldrig gillat det förr men nu är nästan de bästa på salladsbuffén. Nog pratat om majs nu.

Det känns skönt att komma in i rutinerna igen, träna och äta på droskan. Bättre kommer de bli när min lilla Sandra kommer upp och vi kan bli vårt gäng igen, vi 4:a :)

Borde egentligen packa inför resan ikväll, men hur tråkigt är inte de liksom? fyyy
(Plugga borde jag också göra)


Mysan♥
Nu är jag "hemma" igen efter att åkt buss i 5 ½ timme, sjukt tråkigt. Men jag fick ett glatt återseende när jag kom tillbaka iallafall. Och som vi kom fram till så känns det som jag inte vart borta en dag, att de var igår vi snackade senast.

Fick även ett jätte fint halsband och jag tror han vart glad (förhoppningsvis) över mina klappar till han. Annars får du byta (om du läser de här) :)

Näe nu ska ja borsta gaddarna innnan jag ska sova, Natti!

Mysan♥
Låter helt sjukt när man tänker efter, 3 veckor hemma. Så länge har jag inte vart hemma i sträck sedan jag flyttade för några månader sen. Har varit hemma max 4 dagar i sträck och sedan bara längtat tillbaka, men gör jag verkligen de nu?
Jag har haft de tre bästa veckorna hemma, dock har jag varit sjuk men det gör inget. Jag har tillbingat s¨å mycket tid jag kunnat med de som står mig närmast. Eftersom jag vart sjuk har inte tränings stått högst upp på min prioriterings lista som vanligt och den där bull magen ska bort!
Men samtidigt vet jag att jag trivs så bra där uppe, alla som frågar hur jag har det får samma svar tillbaka: Jag skulle inte kunna trivas bättre! För så är det faktiskt, jag har vänner som gör min dag, träning som gör mig hel och en sorts egentid som ja mår bra av.

Igår var iallafall min sista hela dag hemma eftersom jag åker idag klockan fem. Fast hemma och hemma vet jag inte om jag ska kalla de. Tog tåget till Sundsvall för en hel dag av shopping med Hanna, vi shoppa upp hela staden och tog en liten paous genom att käka kina mat, mums! Vi kom hem och plockade upp lillen innan vi for hem till H och M för att vänta att tiden skulle gå. Vi hade bord bokat på bockarna till kl. 7, det var så kul att få umgås med mina tjejer sista kvällen. Vi år pubmacka för 25:- och skrattade. Roligast var när jag och lillen försvann och nästan avled av skratt.
Eftersom det inte går sådär jätte ånga bussar till Enånger väntade vi hos H genom att kolla på det senaste OTH. Vi var tre gråtande tjejer som grät i kapp, lillen ligger en säsong efter men grät endå.
Natten spenderades genom att sova sked med min favorit lillen, tror både var trötta eftersom vi slocknade ganska på en gång. Det var ett bra avslut på en bra dag!

Vaknade upp imorse av att det var tyst i hela huset, hela lillens familj hade lämnat mig sovande. Det var bara att kliva upp och gå hem och äta frukost. Nu har hela dagen gått åt att packa, att jag fick sitta på väskan för att få igen det var inte så konstigt med alla kläder som låg i. Tur att familjen kommer upp nästa vecka så de kan ta med sig skidorna och de som jag förmodligen kommer ha glömt!

Mysan♥
Ledsen Linus att jag uttalat mig om att jag inte är en hockeybrud, men jag kan säga så nu eftersom du ändå inte är hemma. Annars skulle jag såklart vara en sådan.
Men en sak är säkert jag kommer aldrig bli tillsammans med en hockey kille igen. Nu ska man inte säga aldrig, men helst inte. Så kräsen är jag, sätter upp vissa krav trots att jag bara ska se glad ut, för jag kan ju inte få vem som helst liksom.

Imorn blir det att fara till Sundsvall för att shoppa, äntligen! Egentligen borde jag kanske inte shoppa men det riktigt bränner i mina fingrar. Jag vill hitta billiga och snygga kläder, snälla Gud ge mig de! Jag låter mig till och med bli kristen i tre sekunder för att de ska ske.
Funderar även på att ta en pubmacka och drömma mig tillbaka på den gamla goda tiden då onsdagar var den klassiska gå-ut-och-endast-ta-pubmacka-onsdagar...men alla som känner mig rätt vet att inte bara blev en pubmacka, de vart en och en annan cider/shot/drink också....


Mysan♥

Snart har alla i min familj åkt på den där sjukan som lagt sig som ett täcke över Enånger. Syster måste åka hem bara pga att hon inte vill bli sjuk, förstår henne verkligen. Vem riskerar att bli sjuk frivillgt liksom, inte jag?

Har vart ute och tagit mig en liten promenad ikväll tillsammans med lillen och lady. Det är skönt att bara strosa runt och prata, för så där mycke powerwalk vet jag inte om det blir när man går med henne. Haha, hon är så söt min lilla lillen.

Just ja, sen var det där med hemtentan också, måste verkligen sitta imorgon och få så mycket som möjligt gjort, Vore grymt skönt att få den gjord så jag kan slappa nästa vecka.

Funderar på att gå upp och kika på hockeyn inatt, men jag är ganska seg så vi får se hur det blir med den saken. Sen är jag ju egentligen ingen hockeybrud trots att flera av mina vänner är hockeynördar! :P



Mysan♥

Fan!
Vad less jag blir, mina planer var att åka till Umeå först på fredag för att sedan åka vidare till östersund på lördag. Men varför ska det bli som man tänkt för? Fick nyss mail av coachen att vi ska åka på fredag och det innebär för mig att jag måste åka torsdag från Enånger. Jag missar alltså en dag hemma sammanlagt!

Bläåäääääää på att få ändra sina planer!
Vaknade upp med känslan att idag är det Måndag, men sen kom jag på att så är det faktiskt inte. Alla dessa röddagar och små helger har fått mig att tappa bort dagarna. Från att ha haft helg mitt i veckan (nyårsafton, nyårsdagen) till att jobba en dag (idag), sen blir det riktig helge imorn och på måndag jobbas det halvdag för att sedan ha röddag igen. Ojoj, vad ledig vi får vara...

Kom på att jag verkligen skulle behöva börja med hemtentan idag, men hur kul är det att göra på en fredag när man kan göra såå mycket annat, speciellt i Enånger. Sedan funderar jag starkt på att åka "hem" till Umeå först nästa fredag, vad ska jag göra där redan på onsdag egentligen? Alla gå i skolan och de flesta i klassen har inte kommit dit än. Men det är ett beslut som jag inte tänker ta nu, beror lite på om ja åker till sthlm pga att syrran inte kan komma eller inte.
Huvudsaken är att jag är i Ume på fredagen för att kunna fara vidare till Östersund på lördag morgon. Det blir ett evigt farande men det ska det nog vara värt.

Just nu sitter jag på jobbet uttråkad som vanligt, finns inget att göra..Ser till att tiden går genom att läsa bloggar och kika runt på olika hemsidor. Msn som brukar vara ett ställe där jag annars är väldigt aktiv har jag inte ens brytt mig att vara in på när jag kommer hem, passar istället på att vara men vännerna hemma. Har under detta "lov" tillbringat mycket tid hos min extra familj, för som Alle säger så är jag ingen gäst där längre. Jag vet vart allt ska stå och hennes familj är som min egen.  Så jag tror nästan att jag tilbringat mer tid där än hemma hos mig, skönt värre!

Imorn ska vi nog förhoppningsvis fara till Birsta, jag ber till gudarna att så blir fallet. Dels vill jag shoppa åt mig själv men sen har ja lite små saker kvar att fixa ;)

Mysan♥
Första dagen på det nya året, år 2009. Detta år fyller jag 20, börjar 2:a året på IVP det är väl ungefär vad jag kan hänga i granen så här i förhand. Men förhoppningsvis blir detta ett mycket bra år, håller iallafall tummarna,

Igår firades nyår på ett annorlunda sätt, vi åt gott men nästan alla var nykter och sjuka. Jag var hemma i min säng vid 01 med magont. Så tidigt har jag nog aldrig varit i säng på en nyårsafton förrut.

Några nyårslöften samlade jag in igår också, men dom hller jag för mig själv ;)

Mysan♥