Övre raden: Johan, Jange, Oscar och Anton

Mellan: Derek och Boa

Nedre raden: Roger, Emil, Malin, Mysan, Patrik och Peder



Nästan bara en vecka kvar tills jag får krama om farmor igen!

Under den här tiden har jag hunnit:

- Fått jobb

- Vunnit förcupen i brännboll

- Blivit tillfrågad att spela tjejcupen

- Suttit inne långa dagar med uppsatsen

- Stressat

- Fixat håret

säkert mer saker också, men just nu är inte minnet det bästa.

ungefär så jobbar mina tankar i huvudet just nu. De kan inte riktigt bestämma sig hur de ska agera, ena dagen anser de en sak och en annan dag anser de något helt annat. Varför inte bestämma sig för en sak?

Veckan som har gått har verkligen varit upp och ner, gråtit och skrattat om vart annat. Jag tror inte kroppen mår bra av de, men vad ska man göra...Har skapat mig en liten borg där jag sitter och tänker och samtidigt försöker få ner något på min uppsats. Den som det för övrigt bara är drygt en vecka kavr på innan den ska in på den slutliga opponeringen, läskigt.

Om en vecka är det inte långt kvar tills Yran, något jag längtat efter i ett år, folkfesten som gör om hela Umeå till dagar av fest, brännboll och glädje. Ber till väder gudarna att de ska vara finväder, men med denna stad vet man aldrig, de kan snöa, de kan regna eller så kan det vara sommarvärme. Det återstår att se helt enkelt.



En nästan osminkad sanning.




Igår gjordes den första brännbolls matchen för denna säsong. Det var ca 5 grader ute och till en början visade solen upp sig från sin bästa sida. De var grymt kul att äntligen få spela lite, trots att mina slagg inte satt och det är tur att det är några veckor kvar till Yran.

Inte för att skryta...men vi vann i vanlig ordning utan att spela speciellt bra.



Emil, Johan, Mysan och Jange samlade på första kon. Oscar hissar lugnt upp bollen och vi kan springa iväg. Gjorde kanske årets fulaste vurpa vid denna sträcka. Fastnade med foten i en tuva och försökte rädda fallet men de gick inte...jag fick mig ett gott skratt iaf och jag vart inte bränd.



Haha kanske inte den snyggaste bilden, tror jag missar också för det var ungefär så de var, miss miss och åter miss!!

Ikväll blir det att fara mot ängarna igen och slå lite, försöka hitta den perfekta slagtekniken.

Kalla mig tönt, men jag älskar de här ;)
Har tydligen glömt att jag har en blogg, en plats där jag förut brukade hänga ganska ofta.

I alla fall så har jag i nuläget väldigt mycket att göra, får sota för att jag legat i latgroparna tidigare. En uppsats som ska skrivas...som måste skrivas klart.
I övrigt så rullar livet på väldigt bra, har mitt "får" som förgyller min tillvaro självklart tillsammans med mina andra vänner. Kom i måndags hem efter en weekend i Uppsala hos Emma. Jag skulle få testa på Valborg där, och visst är det skillnad från hur det ser ut i Umeå, sjukt mycket folk. Trots att det ska vara en festfylld helg så tog vi det lugnt på den fronten, kanske lika bra. Trevligt hade jag i alla fall och hann även träffa många av mina andra vänner på samma gång.


 

Bild 1: Johanna, Mysan, Emma, Anna chillar vid ån klockan 8 på morgonen med champagne och jordgubbar.

Bild 2: Hanna och Mysan, ser ut som om jag är sjukt mycket längre än Hanna, men jag tror att jag står på en kulle. haha.

Bild 3: Åkte ner till Uppis med min kära vän Sandy, träffade på henne mitt i gröten i parken.

Ska blir bättre på att uppdatera er lite om vad som händer i mitt liv, så återkom gärna! :)