Sitter här vid datan och lyssnar på dålig musik som kommer ur Högtalarna på Cd-spelaren. Jag har ju råkat förstört Högtalarna och Ljudet på datan så då är p3 till min räddning. När pappa tänker be om hjälp med att fixa detta återstår väl att se, känner jag pappa rätt kan det tyvärr ta ett tag.

Känner mig lite deppig när jag tänker på att lovet snart är slut. Kan man tänka sig att detta har vart mitt sista Påsklov i Gymnasiet? Svar: Nej det kan man verkligen inte. Och vad har jag gjort av det? skulle ju också kunna vara en följd fråga.
 Jag börjar få panik över vad jag ska göra efter skolan. Får jag något jobb? ska jag studera? Det är bara ett fåtal av alla tankar som hoppar runt i min lilla hjärna. Ska verkligen lilla Mysan ut ur tryggheten i skolan, ut till vuxenvärlden. Tanken får mig att må lite dåligt, jag ser mig verkligen inte som stor. Jag är fortfarande Mamma och Pappas lilla troll som försöker leva på dom så länge som det går.
Även fast jag har mina funderingar om vad jag skulle kunna tänka mig att göra så kommer det sluta helt tvärimot om jag länner mig själv! Men det löser sig nog, det är kanske inget jag ska sitta och fundera på min sista Lördagskväll på mitt sista påsklov.

Läste för övrigt syrran blogg (maajaw.blogg.se). Vár lite roligt att läsa vad hon tänker och tycker. Vi har ju inte en sådan relation precis, vi vet att vi finns för varandra när vi behöver det. Maja brukar utnyttja det genom att använda min garderob, eftersom hon tydligen inte har några klädesplagg alls (man kan ju undra vad det är för nått som hon fyller i sin garderob då?) inget vi vill veta kanske!

Annars har det vart en bra dag eftersom vi Vann division 3 idag och vart då direkt uppflyttad till divison 2 :) jipppiii!

23:51- Mysan "tänker" på att avsluta 

 
Vaknade av att klockan ringde, somnade om och vaknade av att den ringde igen. Gick upp och åt frukost och sedan vart det en efterlängtad promenad.
Började på en uppgift i Naturkunskapen som ksulle vart klar för längesedan, dock hittade jag inte alla resultat jag behövde så jag la ner ungefär lika fort som jag började. 

Titti och jag har snart redovisning av vårt projektarbete, så idag skulle vi börja på vår powerpoint. Hon plockade upp mig och vi skulle bara tvätta bilen innan vi skulle börja. Trodde skulle gå snabbt vi, men där stod vi i en timme och väntade innan det vart vår tur. Vi hann jobba med projeket i typ en kvart innan jag skulel iväg för att ta spruta.
Tog sen bussen till Hanna och Martin där det var mat, wok, mycket gott.
Var sedan och kollade på Team Hudik och Titti när dom spelade. 11-0 vart resultatet, vi slutade räkna vid 6 mål vi,haha. Bra gjort tjejer.

Nu är de bara två månader kvar till Cypern, jipppi!!

Ja då har lovet börjat på riktigt nu då, skönt som attan tycker jag. 
Det senaste dagarna har bara vart till för att slappa och fundera. Det sist nämda är något som jag egentligen borde skita i men det är så otroligt svårt att låta bli.
För att tänka o samtidigt få lite luft har jag blivit beroende av att gå på promenader. Det är sönt, huvudsaken är att mna har kläder så man inte fryser. Men sen går jag inte direkt i ett sånt där "lunk" tempo, här snackar vi "power walk", hehe.

Natten till idag vart det lite sova hos Titti, pratade och myste. Riktigt skönt att hon ställer upp och myser med mig när alla andra verkar vara så upptagna!

Idag vart det Söderhamn med systrarna Åkerlund. Jag hade shopping förbud, men dom hittade en del dom. En Mys dag helt enkelt :)

Träning ikväll plus att jag måste städa rummet, tröök!



Går dagen började med första fotbollsträningen för i år. Riktigt kul faktiskt, oseriöst och så som det ska vara. Gjorde även debut i mål, tyckte jag gjorde det ganska bra faktiskt.

Åkte sedan till Martin med Hanna och Linnis för att göra oss klara för kvällen. Hungriga var vi när vi kom till Erik, dock fick vi vänta nästan en timme på pizza, smaskigt vra det. Även fast jag inte brukar gilla pizza.
Kvällen rullade på i ett ganska bra tempo, förfesten var kul. Sen hade de ju kunnat vara roligare om jag säger så!

En tår fälldes ner för mina kinder när jag såg dig. Du påminner mig om allt jag gav upp för något jag nu ändå inte kan få.
Vi hade fått för oss att vi skulle upp och vara med under anglingen i morse. Dock var vi inte lika duktig som resten av gänget. Vi kom dit till drygt 10, men där var det redan full fart. Martin var på lyset och sprang till och med runt sjön för att hålla värmen, såg sjukt roligt ut, haha :)
Vi vart kvar där i några timmar, drack varm choklad och åt bullar, mysigt värre!

När jag kom hem var jag riktigt sliten och satte mig direkt och kollade på de två senaste avsnitten av One Tree Hill. Så grymt bra serie, blir bara kärare och kärare i den! Passade även på att sova lite innan det vart städning och matlagning.

Passade även på att gå till Farmor och Farfar för att hälsa på, det var otroligt längesen sist! Dom är verkligen världens bästa, mysiga och roliga.
Farmor vill att hon och jag ska åka till Thailand tillsammans och hälsa på hennes bror och att Farfar ska betala, Det skulle jag ju inte tacka nej till precis.
Dom berätta även en massa historier från när de var små och att de snart varit gifta i 63 år. Själv har jag svårt att se mig tillsammans med någon i 63 år just nu, men förhoppningsvis hittar jag också någon som jag kan vara det med.

När jag skulle gå fick jag en hundring av farfar:
-Den där kan du ha till resekassa, sa han
- Men jag ska ju inte resa någonstans...
-Äh, det kanske räcker till en varmkorv i alla fall
Söt han är Farfar min :)

Sen det stora som hände nu ikväll, jag har blivit Moster :) Till en liten Rasmus, ojoj känner mig lite gammal, hihi :)
image3
Syster och Emma som nu har fått tillökning i familjen :)
Varför? Ungefär så vaknade jag och tänkte, varför ska man behöva ha Body Combat på idritten. Men jag tog mig upp och utförde det otroligt jobbiga ,  var stolt och nöjd över mig själv effteråt.
Sedan löpte skolan på som vanligt, fick godis på naturen av våran otroligt bra lärare. Synd bara att jag inte äter det (har faktiskt vart utan i två år nu) bra gjort av mig!

På kvällen var det tänkt att jag skulle ta det lungt och städa och nöta lite One Tree Hill, men så vart det såklart inte. Hamnade hos Erik och förfest inför Pubkvällen på Bygdegården. Skulle inte dricka, men så vart det ändå, hehe. Förfesten var skit rolig och Hanna hade verkligen otur på ett typ av ölspel som vi körde, förlorade varje gång. (skadeglädje)
På Bygdegården var det bara en massa äldre, fulle var hela högen också. Sen vart der efterfest hos Erik också, folk höll ut och drack och drack. Roligt var det i alla fall!

Hade även ett mycket mysigt samtal ;)
Som vanligt var det morgon träning som gällde, upp vid 5 och träningen började 6. Sjukt hur man kan vara pigg och träningsvillig  kl 6 på morgonen.
Idag hade erik en mycket rolig träning med oss men jag tror hans kaxighet försvann efter att vi knäckt han på hans lilla utmaning, höhö ;)

I skolan var det slappt som vanlig, men fick veta att jag ska få MVG i specialidrott, något som glädjer mig otroligt! Kämpat hårt och det gav resultat då är allt toppen.

Ikväll vart jag även klar med den där (skiten) filosofin och psykologin som ska lämnas in imorn. Suttit hela veckan o jobbat arslet av mig för att få det klart, får egentligen skylla migs själv som sitter sista veckan, men aja man lär sig av sina misstag.

"dreams are for people who can`t have the reality"
Helgen var bra, om vi börjar med spelandet så gick det ganska bra. Dubbel vann vi, sjukt jämt var de: 22-20 till oss i tredje set. Vi vart så glad när vi vann, både jag och kicki skrek och krama om varandra. Singel kom jag till final, men som så många gånger förr så funkar det inte när det väl gäller. Sjukt tråkigt, riktigt less på det!
Mixen gick inge vidare.

Det var min sista tävling i A för iallafall ett år framöver. Jag hade velat spela en sista gång i Hudik men det fick jag tyvärr inte, surt som attan!

Sen till det andra som gjorde min helg bra, det var killen som gör att jag ler även fast jag egentligen tycker allt är jobbigt med situationen. Men det är bara att gilla läget hur saker och ting är just nu.

Även tack till Erik som alltid finns där ;D

feel your spirit
When you're near me
and when you're away
Somehow somewhere
I'll see you again
But until then
I've got dreams of
......
Elit, nu är jag äntlgen elitklassad.

Det är både fördelar och nackdelar med att jag gått upp. Jag kommer inte spela lika många tävlingar, vilket är mycket tråkigt. Men förhoppningsvis kommer spelet bli bättre och jag kommer utvecklas ännu mer.
Så nu är det slut på att vinna ibland, tur att jag är van vid att förlora.

Annars är det mycket i skolan just nu eller rättare sagt saker som jag inte gjort som måste göras, blääää säger jag bara.

Till helgen blire tävling i Härnösand. Inegn tur i lottningen heller, otur :/ men aja....

"Varje litet steg du tar och varje gång som du för
ditt hår från dina ögon på ett sätt som ingen annan riktigt gör
och varje gång som du ler hugger det till i mitt bröst för jag vet att jag aldrig kommer få ligga bredvid och drunkna i din hud och kalla dig för min"

deppigt?