https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/394732/images/2012/pic_50672e26ddf2b30db000171c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/394732/images/2012/pic_50672e26ddf2b30db000171c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/394732/images/2012/pic_5067358cddf2b314080040c4.jpg" class="image">

 
Imorgon är det första oktober och för mig är det en riktig höst månad. Sen är det även den månad som jag och mina systrar fyller år. Alla inom loppet av tre veckor, exakt en vecka efter varandra. Jag är sist ut, så jag får vänta några veckor innan det är min tur att bli äldre, hela 23 år.
 
Försa oktober kommer att tillbringas på tåget hem till Hälsingland, mån-fre blir jag hemma innan jag åker tillbaka hit. Ska bli myisgt att träffa familjen, farmor och fixa bland alla mina saker efter flytten. Jag vill ha koll på alla mina saker, tills jag en dag ska flytta dom till något eget.
 
 
Idag väntar fix, träning och mys. Vad dagen mer har att ge, det återstår att se.
 
 
 

Men de måste gå i. Men inte fan smakar de gott. Förstör den goda juicen.

Håll ut.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/394732/images/2012/pic_5066cd1cddf2b30d0e00104c.jpg" class="image">

Jag kan säga att för första gången är det någon som försökt hjälpa mig, på riktigt.
Läkarbesöket gick snabbt men jag fick ändå ut mycket av det. Jag har nu fått information som jag ska läsa igenom och se om jag känner igen mig. Kan säga redan efter att ha läst halva, tänk om jag fått ta del av detta tidigare.
Om två veckor ska jag tillbaka och vi ska gå då vidare med utredningen. Skönt. Har även fått droppar som ska hjälpa mot illamåendet och smärtan i magen.

Så nu är det okey att det blir helg, jag är ett litet steg mot att få hjälp på riktigt. Äntligen.

 
 
 
Idag kl 14 ska jag befinna mig hos läkaren som förhoppningsvis kan hjälpa mig med min mage (Den går numera under namnet helvetesmagen). Ska bli intressant att se vad det är för någon slags läkare, det finns ju olika typer. Men förhoppningsvis kan han/hon/dn hjälpa mig att må bättre och kunna svara på en sån enkel fråga som denna:
 
- Hur mår du?
(Idag svarar jag)
- Sådär
 
Jag vill kunna svara
- Jag mår bra. (Utan att tveka)
 
Ovan är en bild på de otroligt snygga skoskydden som användes på gymet igår. För mig har dessa en sjukhuskänsla så passade ganska bra när det är lite av dagens tema.
 
 
 

Eller inte. Kommer inte kunna lyfta armarna imorn, var kanske inte det bästa att köra ett pass axlar innan Bodypumpen. Men som sagt var detta vänligt spontant och lär inte upprepas, att köra två liknande pass efter varandra.
Har delade meningar till detta pass, när jag tränade som mest hade jag inte "tid" att få sån träningsvärk utan resten av passen måste utföras ändå. Men som idag när jag är en glad motionär och inte elitspelare fungerar ett sånt här pass ganska bra.
Ingen kan komma och säga att det inte är jobbigt utan det blir vad man gör det till!

För att fördriva tiden medan Viktor håller utbildning går jag på Bodypump, senast jag gjorde det var säkert minst 2 år sedan. Det har aldrig vart min grej men varför inte ge det en ny chans?!

 
Denna lilla varelse är på besök i trädgården. Det är verkligen som den låg där och övervakade varje steg jag tog inne i huset. Nu har den flyttat på sig ännu närmnre huset, den kanske är som jag...sällskapssjuk.
Dagarna går fort trots att jag egentligen inte gör så mycket, ganska skönt faktiskt. Lever mitt liv som hemmafru, ingen bra sådan eftersom jag hälften av tiden ligger med magont. Men imorn är det dags, kl 14 har jag fått tid hos en specialist som jag hoppas kan hjälpa mig. Det är egentligen "tur i oturen" att jag har mycket problem just nu, jag har inget jobb jag måste sjukanmäla mig från eller någon skola som jag missar. Men sen är det ju självklart inte kul att ha ont.
 
På dagarna så har jag sovmorgon, kikar igenom arbetsförmedlingenshemsida, andra jobbsidor, äter lunch med älsklingen som kommer hem, läser, strö surfar, läser bloggar, myser, tränar ibland och gör annat som kan falla in. En helt lagom vardag med andra ord.
 
 
Tycker den här bilden är rolig samtidigt som den ger ett budskap, vilket, det får man tolka själv.

Gillar hur kläderna har sin plats på hängaren.

Ligger för tillfället i en extrasäng på ett hotell i Göteborg. Pappa och Wille har den sköna sängen, men ska inte klaga. Dagen har tillbringats i en badmintonhall, från 8-20, med två timmars avbrott för en tur på stan.
Dock blir man dum i huvudet av att vara såhär i en hall hela dagen. Det eviga ljudet, ljuset och lukten. Men ändå så gillar jag det.

Tänk att bara några timmar kan skapa sådan saknad.

En liten skogs outfit. Älskar hur skjortan är lite skogshuggare.

Att gå till doktorn kl halv tio. Men är det tiden som finns så måste det gå. Blir skönt att känna lite frisk luft iaf även om det är på kvällen. Ska bli skönt och se om dom hittar vad som är fel på mig. I och för sig är ju det mycket och kan ta tid ;)

Att ha en vilja men kroppen säger ifrån.

Om det inte blir bättre snart måste jag ta tag i det på riktigt. En gång för alla.
Skit mage. Du vill mig inte väl. Tydligen.

Dagens Phu.
 
Jag har studerat i princip hela mitt liv, i alla fall stora delar av det. Men här sittter jag idag och vet inte riktigt vad jag vill bli. Studierna har gett mig kunskap men vad jag ska använda den till, det har jag inte kommit på eller bestämt än. Jag anser att alla erfarenhet på något sätt är bra erfarenhet.

Idag har jag gett mig katten på att träningen måste sätta igång. Så efter att jag steg upp "imorse" (har ju turen att kunna sova till kl 09) bar det ut på en liten PW på 30 min. Dock hittat jag inte så bra här, så efter några 100 meter hamnade jag ute i höggräset och skorna plus hela jag vart blöt.

Vi ska nog fixa gymkort idag också, för jag vill verkligen komma igång igen.

Det är inte alltid lätt att veta vem man är, men det går att ta reda på.
Trots att det redan är september och hösten är här på riktigt fick vi idag en fin dag som kändes som en riktig sommardag. Vi var ute på Vänern och besökte Viktors stuga som ligger så fint på en alldeles egen ö. För att beskriva den så kan man säga: Grumme tvättsopa. Dem reklamen med den lilla ön med en stuga på, precis så är det. Super mysigt.
 
Vi hade med oss fika och satt i solen och bara mådde. Bra ställe att kanske ta emot solens sista värmande strålar.
 
Chauffören i egen person.
 
Rogivande att sätta sig på en klippa och bara se ut över vattnet. Det är en plats som jag mår bäst vid, vattnet. Vill jag tänka så är det till vattnet jag går.
 


Kvällen avslutades med middag, konsert, prat och mys. Åmål visade upp sig med lysande ljus över hela staden, väldigt mysigt.
 
 

Har vi haft sjuka här i huset, och när det är påväg bort vaknar jag upp med illamående och magont. Hoppas dock det går bort under förmiddagen.

Less på att vara hängig och inte ha lust/ork till att träna. Det som jag prioriterade högst förr har försvunnit. Försöker intala mig själv att de är en period av mitt liv, men den här "perioden" har varit för länge.

På måndag är det dags att ta tag i allt, uppsats + träning.

Min underbara kvällsfika, precis som på den gamla goda tiden!

Till resan som går till Thailand den 28e december. Vi hinner fira jul med nära & kära innan värmen och solen hägrar i 2 veckor.

Just idag skiner solen men efter en sån här tråkig sommar vill jag ha sol och få lite färg på min stackars kropp.

Att enkelt oftast kan bli bäst.

Klänning/H&M, Kavaj/Second Hand, Skor/Skopunkten



I lördags var det min storebrors bröllop, en borglig vigsel i Stadshuset i Stockholm.

Hela familjen minus Rasmus var samlad för att fira detta. Själva vigseln tog inte mer än 2 min, men den innehöll många skratt. Hon som var vigsel förättare hade kanske inte den bästa engelskan jag hört, utan så fort hon började prata fick jag bita mig i läppen för att inte skratta hysteriskt.

Efter ceremonin var det fika i en liten park, champagne och tårta. Mysigt men inte speciellt varmt. Hösten har verkligen anlänt och jag med bara ben frös.

När brudparet åkte vidare mot Arlanda gick vi andra och käkade på Vapiano. Kvällen vart tidig för min del då jag somnade under två filtar plus en sovsäck pga jag var så frössen.

Som sagt, en fin dag i Kärlekens tecken.

Är tentan avklarad och jag har nu ett fint G som bevis på detta. Det trodde jag inte i fredags när tentan skrevs trots att lite hopp fanns.

Detta hat vart en stor börda för mig och verkligen vart något jag har haft svårt med. Men imorn skriver jag ansökan om examen och inväntar sedan intyget.

Idag är jag en knutta stolt över mig själv, jag lyckades!