Jag hatar att de kliar, jag hatar att det inte vill sluta, jag hatar att jag inte orkar träna, jag hatar att de kliar

Hoppas alla förstår det nu!

Annars är det bara två veckor och 1 ½ dag kvar på jobbet. Sen blire att flytta upp mina kläder (tänk bara alla träningskläder), andra viktiga saker den 16 aug, sen blir det till att flytta mig själv den 22 aug.

Men nu vntar jag på att Mamma ska ringa angående att det kliar så jag håller på att bli tokig(mer än vanligt).

/mysan

Här kommer lite bilder i så från i lördags :)


Hanna tagen på bar gärning



Fina flickor


Ännu fler fina flickor


Idol bild ;) hehe

Sen har jag lite fler, men de var en ganska avklädd förfest pga att det var så varmt, så dom håller jag för mig själv!! ;)

Kvällen har spenderas med Mamma, vi har vart ute och gått och bara myst, de behövs!


Mysan säger natti natti

Helgen har bara flugit iväg ifrån mig tror jag, gjort en del saker så där men dagarna går alldeles för snabbt just nu.
I fredags passade jag på att städa garderoben inna flytten, rensade ut en massa skit (som syrran fick). Anledningen till att man har helg är ju för att man ska vila sig och få ta igen lite tid, men inte mysan inte. Klockan 8 på lördagen var det bara att stiga upp för att åka på match. Det var stek hett ute och såklart brände jag ansiktet och vi förlorade matchen (hemskt båda sakerna)

Hem en snabbis innan det bar av i den otroliga hettan till staden och Hanna. Gänget drog oss ner för att käka lite flötig mat, smaskens. Efter en rejäl kebabrulle vart det hem till Martin och börja förfesta. Men alla var så varm så det vart en "naken" förfest, haha, alla körde i BH och trosor, skönt värre!
Hudikkalaset som var kvällen mål var oväntat roligt, eller så gjorde allt folk att jag gillade det. Jag träffade Markoolio och har nu idol bild med han ;) hehe
Kvällen slutade sent, Hanna och Jag yrade runt på stan innan vi somnade under ett träd, vi vaknade dock som tur var!!

Söndag: heel dag i stugan = bränt ansikte
Fick nyss se kontraktet för föreningsbyte, grymt med fria luncher på Droskan. Det kan verkligen bli välbehövligt! Slippa laga mat själv!

Men här på jobbet händer inget nytt alls, så det blir väldigt mycket att "surfa" runt på olika bloggar. Har läst att fler än jag är besviken på HM höskatalog, jag hittade inget sånt där "vill-ha! plagg, synde det! (eller ganska ekonomiskt egentligen) ;)

Tillbaka till verkligheten nu Mysan.... ;)
Idag avblåste vi tankarna på Yran, det blir inget i år. Får hoppas på nästa år istället. Tråkigt men ganska ekonomiskt och imorn får jag min först lön, härligt! Fast de hade gjort något konstigt med min lön, fast de skulle kolla upp de till veckan.
Just nu vill jag ha sol när jag är ledig och jag vill tillbringa min tid i stugan, ligger alldeles ute vid havet. Har inte hunnit ut dit en gång under hela sommaren pga att jag jobbat och festat på helgerna, Men efter i helgen får det vara slut på festandet!

Passade ikväll på att efter träningen att cykla till Orförande i klubben och berätta att jag ska flytta och byta klubb. Känndes bättre att berätta själv än att de ska få höra det av någon annnan. Det är ju inte så att jag vill byta pga att jag inte trivs, för jag älskar verkligen klubben och alla mina vänner där. Men jag känner att jag vill testa och få möjligheter till bättre träningsmöjligheter och så.

Imorn måste jag ta tag i röran i mitt rum, ser ut som ett bombnedslag! uscha.

Natti natti Mysan
Nog för att det är jätte skönt att vara ensam hemma men det finns faktiskt en gräns, kommer hem från jobbet och dörren är låst,öppnar och ropar dock med inget svar. Ringer Mamma och får veta att dom är i stugan. Öppnar kylskåpet och letar efter mat, men inte var det någon mat där inte. Här kommer man hem sur och grinig och framför allt HUNGRIG, sedan inser man att hela sin familj är borta och har inte ens lämnat lite mat, deppande!!

Har kikat på film med Hanna och Fia nu ikväll, såg en film om en tjej som dejtade en 50 årig gubbe (själv var hon typ 21). Var väl ingen höjdar film men men, trevligt att umgås.

Och imorgon ska jag äntligen iväg med min nacke som jag har haft ont i tre veckor, kanske äntligen får slut på min smärta. Vore skönt de!

Klockan går och Mysan måste sova.
Just nu kommer det att gå väldigt mycket pengar för mig, speciellt om det blir Yran och så. Men fick nyss ett glädje besked genom att jag får gå gratis på Hudik Kalaset på lördag!! Hade inte tänkt gå först pga brist på pengar, men man kan ju inte precis tacka nej till gratis inträde :)
Det finns fördelar med att jobba ändå...hehe

Sitter i allafall på jobbet nu, sjukt lite att göra, för att vara ärlig finns det inte ett  dugg att göra.  Och det gör att tiden bara går ännu  segare. Får iallafall tid att tänka på vad jag hur och vad jag ska inreda mitt rum med(som jag inte ens sett än), fick badhanddukar och sådant av Mamma och Pappa igår, thank you!!


Just nu skulle det sitta fint med  lite mat  och  trevligt sällskap.


/ Mysan


Ännu en till mysig, god, otroligt skrattig kvällsfika med mina vänner (järn gänget). Vi som har hängt ihop sen den där
 dagen för måånga år sedan när jag var ute och lekte med min Farmor när Alinda och hennes gammel mormor kom förbi. Det var precis när vi flyttat hit på riktigt. Efter en stund när värsta blygheten gått över vart vi vänner, sedan träffade vi Hanna och Linnis, sen dess har det vart järngänget! Det är ett minne som aldrig kommer svika mig.

Idag var jag tydligen väldigt trött vid lunch, det är okej om man tappar gaffeln en gång men att göra det TVÅ gånger plus att spilla på klänningen då blir man less, dessutom sitter det andra och tittar på. Måste ha fått något inslag av sömn där ett tag.
Blir väldigt mycket snack om jobbet här men det är ju där jag tillbringar mest tid just nu. Jobbar från typ 07.40-17.00, sen är det bara hem och äta och sedan iväg och träna. Men det var inte de jag skulle säga utan att vi har en skit söt kille som jobbar på jobbet, han kanske är typ 23 eller något. verkligen skit söt! hihi....

h


//Mysan
Att få skit för att man vart snäll det är så sjukt tråkigt! Jag var snäll och hjälpte en gubbe på jobbet och jag tyckte jag hade skött mig mycket bra, men tydligen inte. Och han var inte snål, nej det skulle jag inte tro. Less jag blir! 4 veckor kvar nu på jobbet, har bytt dator idag (stort) men det är en liten omväxling i alla fall. Även fast det innebär att jag inte kan smyg chatta på jobbet lika bra..hehe

Fortfarande pendlar jag mellan hur jag känner över min flytt och allt det där. Jag är glad och stolt över mig själv att jag kommit in men samtidigt det känns som jag sviker mina nära genom att flytta. Men jag finns alltid här för er (låter otroligt töntigt men är SÅ sant).



Puss och Natti Mysan

Igår när jag kom hem från Titti och en helt klart lyckad kväll på KlubbKalas tog jag det lugnt och fixade och trixade. 
På fredagen hade jag lite panik över vad jag skulle ha på mig, så snabbt som ögat var jag in på Gina för att se om jag kunde hitta något. Tur för mig att det var Rea där, tog tag i två klänningar som det fick bli, provade inte eller något. Den ena klänningen fick bli kvällens outfit och den andra fick jag lite ideér om att sy om. 

Så här såg den ut innan:  men jag gillade inte ärmarna på den så jag tog lite tråd och sy nål.....





Och det här vart resultatet utan ärmar

Jag är stolt över mig själv att jag lyckades!! :)

Eftersom jag skulle sova hoss Titti igår hade jag skrivit nån slags komihåg lista med de jag skulle ha med mig, lyckades få med mig allt förrutom min mobil. Och nu är det så att jag inte brukar behöva min mobil men just en sån här dag när jag behöver den har jag såklart glömt den. Så då vart det bara att tänka ut en lösning. Jag tänkte att om ja åker bussen hem o ber busschauffören att stanna utanför mitt hus och jag skulle hinna springa in och hämta den. Så hela min lunch gick åt till att åka buss, väl hemma tänkte inte buss chauffören göra som jag ville heller, jag fick nästa tvinga han. Men snabb var jag! :)

De vart förfest hos Titti och sedan vidare till Lina, mycket trevligt! Vid en tjugo över 11 kom Robin och hämtade upp oss och skjutsade oss vidare mot Klubbkalas och Dr Alban. Det var ganska mycket folk, men det var bara roligt folk. Dr Alban var väl inte så där jätte bra men det gick helt klart att lyssa på.
Kvällen avslutades med att jag satt utanför stadt i typ 45 minuter och sen gick vidare mot Titti. Hon hotade även med att kasta ut min mobil pga min underbara sms signal, haha. "hallå sms" Love it!

Ikväll kommer även syster hem och ev resten av familjen, sjukt hur snabbt en vecka kan gå!

;)
Idag när jag kom hem från jobbet lyckades jag (som är sveriges sämsta kock) att laga til en väldigt god kyckling typ gryta. Vart riktigt stolt över mig själv, Mysan har lyckats laga mat! wihoo

Som vanligt började jag att gå ut och gå men sen efter jag gått någon minut bestämde jag mig för att springa istället. Det gick bra äen fast det är ruskigt tråkigt!!!

Fick även höra att syrrans mobil i Göteborg har blitvit stulen. Hon är där på gothia cup, tråkigt att sånt ska förekomma tycker jag, stöld alltså. Sen att de svarar i mobilen och säger att de köpt hennes kort. Idioter!!
Igår var jag åt världens bästa stuvade makaroner med köttfärssås hos Farmor, såklart fick jag med mig matlåda som jag tänkte ha med mig idag på jobbet. Men senil som jag är glömde jag den på bänken hemma, det är riktigt sorligt! Jag kom på det när jag satt och väntade på bussen, funderade starkt på om jag skulle skynda mig hem och hämta den men jag vågade inte pga risken att missa bussen....

Så nu sitter jag här på jobbet och gråter över min bortglömmda matlåda :( och känner hur hungern börjar komma!

Igår låg jag i soffan och "kollade" på tv vid 9:e tiden vaknade sedan upp vid 11, hade då tagit mig en liten lur där framför tv:n kan inte ha vart nått spännnande jag tittade på... ;)


Efter jobbet tog jag som vanligt bussen hem, jag var trött och tänkte att jag skulle sova en liten blund. Mycket riktigt så gjorde jag det också, vaknar upp i panik och inser att bussen står still på hållplatsen jag ska av vid. Jag hade ingen lust alls att åka vidare så jag vart så lättad att jag hann kliva av. 
 
Jag besökte sedan Farmor och Farfar, det är alltid lika mysigt att sitta och bara prata med farmor om hur hon har det och hur det var när hon var liten. Även roligt att se hur farfar har lärt sig att använda sin rullstol, men fortfarande kan man inte förstå hur snabbt det har gått på slutet. Han som nyss kunde gå alldeles själv, uscha!!
Och imorn blir det Farmor s otroligt goda stuvade makaroner med köttfärssås.





Grattis Johannes på födelsedagen!! :)

Efter att läst tidningen imorse hade jag en stor dum klump i magen, jag visste att det än en gång hade blivit fel med en annons. Tanken på att gubben skulle ringa och klaga är ingen tanke du vill ha så där klockan halv sju på morgonen.
Så imorse mutade jag Jesper i växeln att inte koppla han till mig om han skulle ringa ;) så var mitt lilla problem löst!

Idag på fikat hade Maggan min arbetskamrat med sig fika för att fira att jag kommit in på univeristet. Jätte gulligt av henne tycker jag! :)

Bara 45 minuter nu innan det är slut för dagen och jag får åka hem, skönt! Men tanken på att behöva laga mat eller så gör mig inte så där jätte glad faktiskt! usch vad tråkigt att laga mat åt sig själv när man är helt ensam....


Back to work (NOT)
Klockan har blivit eftermiddag och det innebär att det är tråkigt lugnt för mig på jobbet. Det finns ingenting att göra mer än att kolla runt på internet och bara vänta tills klockan blir fem och det är dags att gå hem.

"Retar du upp dig på ting som är små så är du väl inte större än så"

Några mycket kloka ord som jag har haft nytta av i mitt jobb!

Tillbaka till jobbsysslorna nu

/MYsan
Det brukar vara så att efter lugnet kommer stormen, något som jag inte hoppas på! Jag har haft en så lugn och mysig dag idag. Åt frukost med mina två underbara vänner, vi myste och bara VAR. Tiden med dem är det jag kommer att sakna mest när jag lämnar den trygga tillvaron här.

Jag vill vara glad men samtidigt är jag nervös och ledsen på samma gång. Jag är rädd att alla här ska glömma bort mig och den jag är, och att när jag kommer tillbaka finns inte det vi har nu kvar. Och att de inte är beredd att bygga på det som vart.
Men jag måste få göra det här, jag vill testa. För annars kommer jag bara gå och tänka "Tänk om jag hade gjort det istället".

The Notebook är för övrigt en grym film, en bra bakis film om man vill snyfta lite. Asta och jag såg den nu ikväll tillsammans.

-Vi gör alla misstag, tyvärr
Att jag ställer klockan på helgen kanske inte låter som världens hit men jag måste göra der för annars kommer inte jag upp på mornarna, Så igår var jag upp vid 10, ovanligt pigg för att vara jag.
Passade på att hälsa på Farmor som stod å bakade, nybakta bullar med mjölk, bra start på dagen Åh JA!!!

Planerna för dagen var att jag skulle till kickis stuga och grilla och festa lite, men samtidigt skulle vi ha överrasknings fest för min kusin som fyllt 30, Så helt oplanerat satt jag i en bil på väg till Bollnäs. Maten var god och min kusin vart myckt glad, det känndes som jag måsta åka pga min flytt som jag ska göra.

Kom hem och sen vart det bara att ta sig ner till festen. Det var mysigt att hänga med mina vänner, men med för mycket dricka och så kommer alla känslor :(

Kom i alla fall hem efter cykel turen, mådde inge vidare (men de löste sig) ;)

Snart ska hanna o asta komma för frukost, sen blir det nog att bara vara hela dagen, Nu när man är ensam hemma också.....
Äntligen, ska man skriva så när man fått reda på något man velat veta? Det beror säkert på vad det är man fått reda på för något. Idag fick jag reda på att jag blivit antagen till Umeå Universitet och att jag kan fortsätta med mina studier även till hösten.
Det var som om all nervositet kom på en gång, magen gjorde ont, kanske både av glädje och rädsla. Ska verkligen lilla Mysan klara sig själv ungefär 40 mil hemifrån?! Ifrån Mamma, Pappa och alla underbara vänner. Usch det är det som är värst!

Det positiva är att jag får träffa nya människor och förhoppningsvis tycka studierna ä bra! Samtidigt vill jag ju satsa och träna lite mer Badmintonm något som jag hoppas att jag kommer att lyckas med.

De senast veckorna har vart intensiva, först cypern, sen jobba, sen student, sen bal, sen jobba jobba. Jag hinner inte med något annat än att jobba, äta, träna o sova. Och mina lediga helger går åt till att sura över hur dåligt väder det är, jg säger som Karin i "Sunes sommar"; Vi kommer nog vara blekast i kvarteret i år igen. Det stämmer så bra in på mig!

Neepp nu är det natti som gäller, det är ju en dag imorgon också!

Pusshej