Nu är julen förbi och imorn är det nyårsafton och snart börjar ett nytt år med löften och allt som hör till.
I år firade vi julen som vanligt hemma hos farmor (tänkte skriva farmor och farfar) men farfar var med oss hela tiden fast han inte var där rent fysiskt. Vi var ca 20 pers detta år, en minskning från tidigare år (egentligen tur eftersom de inte finns så mycke plats). Farmor bor i alla fall i en tvåa och det brukar alltid bli trångt men samtidigt är den ingen riktig jul om det inte är trångt.
Det bjöds på god julmat som vanligt och jag somnade till Kalle Anka som vanligt..slår aldrig fel.
Dagen innan klär pappa och Wille granen med order från mamma "de stora kulorna högst upp".
Julmaten, farmors köttbullar samt bröd♥
Jag och Wille :)
Kalle Anka (här är jag faktiskt vaken)
Världens bästa Farmor ♥

Ska ladda upp bilder från juldagen sen, den var för övrigt sjukt rolig. Trodde inte Hudik skulle leverera som de gjorde, grymt :)
Nu: återgå till pluggandet!
behöva sitta och plugga när det finns så mycket annat roligt att göra. Så nu har jag suttit en stund så jag kan fara iväg in till stan och kika på lite fotboll, är nån cup med en massa lag.
Igår gjorde jag min första träning på sjukt länge också, riktigt roligt trots att jag var sämst. Vi har slagit ihop Enånger och Iggesund till ett lag nu, kommer bli intressant att se hur de går när säsongen börjar. Tränaren Roger tyckte de var dags för mig att skaffa jobb och flytta till Enånger, men tveksam till de.
Syrran åkte nyss hem efter att ha vart här sen juldan, och de ord som har sagts mest i detta hus under dessa dagar är: BAJS.
Rasmus är i kiss och bajs-åldern och säger bajs till allt. Haha går inte att INTE skratta för sötare kille får man leta efter!!
´

Denna är min nya skönhet!!♥



Snart är vi alla tre i Enånger, me like!
till Julafton och jag är påväg hem till Enånger. Har inte vart hemma mer än max ett dygn under den här hösten, så det ska bli mysigt att få vakna upp hemma i flickrummet under julen.

Frågan är bara hur jag ska få med mig allt hem, jag är sämst på att packa och inte ta med mig för mycket, just nu är jag uppe i en stor resväska, badmintonväskan, handväska + datorväska och en påse med julklappar! Helt sjukt, kommer inte funka, speciellt inte eftersom jag har sånna problem med min nacke.

Ikväll blir det badmintonträning och imornbitti morgonprommis med min efterlänktade Emmsa!! ♥
Min resa igår började kl 8 och vid 03 kom jag innanför dörren igen. Mellan dessa tider hann jag åka till Östersund och spela serien, vart en förlust och en oavgjord, sen åka minbuss tillbaka igen. Mesta dels av tiden satt vi i en minibuss.

Det var en trött mysan som klev upp imorse för att vara tränare, tur att barnen var snälla mot mig. Nu ska jag snart åka iväg till hallen igen för Elitseriematch och sen spelar vi vår sista div.2 match mot Umedalen.
Här sitter jag, borde egentligen vara på gymet, men lite extra sömn lockade lite för mycket denna morgon. Ska snart iväg på Iksu för att spela badminton mot Simon igen, han skulle tydligen vinna idag, vi får väl se ur de blir med de ... haha.

Sen blire lunch, skolan, stan och städning, ska verkligen försöka klämma in plugg och pyssel också. Ikväll ska ja ha en riktig singelkväll och bara umgås med mig själv. Min partner är i Solle och Emlan har besök, då blire bara jag kvar. Men snart får jag åka hem och jag har nog aldrig längtat så mycket förr. Jag trivs sjukt bra här uppe men nu vill jag vara i Enånger en stund (kommer tröttna sjukt snabbt).

Ne nu måste jag packa väska och bege mig.

Ha en bra dag!



Mysan innan sittningen förra helgen :)
Om en vecka är jag hemma i Enånger igen och jag längtar verkligen. Men innan dess ska jag hinna med en massa saker och vet inte om jag kommer hinna med allt.


Det omöjliga tar bara lite längre tid.
Hur ska man kunna välja ett minne? Det finns så många bra minnen som följer med en hela tiden och det är svårt att välja en favorit.

Jag anser att med nästan allt man gör följer ett minne som betyder något speciellt, inom skolan, fritiden, familjen, badmintonen m.m. Genom att kika på foton kan de minnen som man nästan glömt bort komma tillbaka. Just nu sitter jag och kikar på bilder från min klass. Tänk om jag inte den där dagen för 3 år sedan fått beskedet om att jag kommit in på skolan, då skulle jag inte sitta här idag. Allt runtomkring beskedet lyfte upp min tillvaro, ett härligt minne.

Gud så svårt att finna de minnet som är favoriten....kommer inte på de, isåfall återkommer jag :)



Snygga vi är!
min lillasyster. Även fast jag är dålig på att säga de är det oftast till hennes texter jag gråter. Utan att krångla till det får en att förstå det hon tänker och det budskap hon vill få fram.
Speciellt nu efter att farfar gick bort har hon skrivit fina saker om han och om vår farmor. Och det är egentligen ingen jag saknar så mycket som min älskade farmor, det är de som har varit jobbigast under den här tiden att inte kunna gå de där 200 m som det är till henne hemma i Enånger. De är det jobbigaste.

Men Majsen hon kommer bli antingen en bra författare, journalist eller bara en tjej som är duktig på att skriva, hon kommer göra mig stolt. Hoppas du vet de!





Jag kommer faktiskt inte ihåg när min första kyss var. Vissa kyssar har ju betytt mer än andra, vissa har blivit en start på något speciellt medans andra bara har inneburit kaos.

Det jag längtar till är att få kyssa grodan som sedan blir till prinsen i mitt liv!
Mycket som händer nu, i skolan och runtomkring.

Har haft första tentan på FeK och jag kan säga att de gick rent åt helvete, men de är bara bita ihop och invänta resultatet och omtentan. Igår började vi den sista 7,5 hp ekonomi, läraren en gammal gubbe babblade på i x-antal timmar om något urtrist. Idag var lika, rena rama sömnpillret, eller man hinner inte somna i den takt som han har, men tråkigt är det iallafall.

Var och spelade badminton mot Chorren idag, och jag tror han fick jobba en del. När jag hade 9 poäng hör jag någon på andra sidan nätet pusta:

- De här är fan de jobbigaste jag gjort!

Hahah. Att man sen fick ett sms där det står att han inte kunde gå efter bevisar också en del, vänta bara sa jag, de kommer bli värre ;)

Ikväll blir det träning och sen kommer Porre för lite sleepover. Imorn vankas det skola, lunch med Emlan, fixa outfit inför sittningen på lördag och sen idolfinal mys med Sandy :)

Jag fick ett sug efter morötter idag, så när jag skulle på mys hemma hos Sandy tog jag med de som fika. Kanske inte så poppis, var bara jag som käkade dom. De vart iallafall idolmys med Sandy och Mona, och innan dess bjussa sandy på massage. Kan ju säga att jag var sjukt stel, massage är bara skönt ibland, inte när de gör sjukt ont. Men nu känns de mycket bättre.

Ska sova nu snart, har en fullplanerad helg framför mig.

Lördag

- Såklart julkalendern

- Träna

- Coacha på nybörjartävlingen (där min adepter spelar som jag tränar)

- Jobba på hallen

- Plugga

- Mysa hemma

Söndag

- Jobba på hallen

- Vara tränare

- Plugga

- Träna

- Julmys hemma hos Sara med Baddetjejerna.

- Plugg....

Plugget måste jag verkligen göra, tenta på tisdag och jag finner ingen motivation, suck!



Hittade en bild på mig och min fina vän, tror den är från sista april.
Ikväll skulle kag och Porre egentligen varit och slagits på Emlans pass, men jag hade kikat fel tid och vi missade passet. Istället tog vi och tränade på gymet och avslutade genom att ha en mini solsemester i simhallen, satt där softade och snackade. Vi gick ner till knäna i lilla bassängen, men badkruka som jag är tyckte såklart att det var för kallt! haha.

Efter en halvt panikartad Porre över ev. fel med bilen hamnade vi på ICA och sedan hos mig, te och mackmys, våran speciallité, blir aldrig fel!



I Januari flyttar denna tös till Örebro, kul för henne med tråkigt för mig. Jag kommer sakna denna operasångerska/laktosintoleranta/squach/skrattande fis som hon är ;)

De drömmar jag har om livet är att hitta kärleken och ha pengar som gör att jag kan göra mycket, så som att resa, shoppa och njuta på andra sätt. En annan dröm är att hitta ett jobb där jag trivs och får chans att utvecklas. Jag tycker det är viktigt att lära sig saker och inte fastna i ett mönster och jobba med samma sak i 100 år.

Att resa är något jag drömmer om att göra, behöver inte vara ett år eller liknande men iallafall någon månad, vore collt att ha gjort de. Till Thailand skulle jag vilja åka och USA, sen Hongkong eftersom min bror vart där och hans tjej nu bor där.




(Stugan hemma i fina skärgården)


Att hitta kärlen vore som en dröm, att hitta den som man vill tillbringa resten av sitt liv med, sin "själsfrände".


Jag skulle egentligen kunna sitta och komma på olika drömmar som jag har hela dan, men den tiden har jag inte riktigt, en dröm nu vore att jag kunde allt inför tentan...men dit är de långt! :(

Men det viktigaste är egentligen att alla runt omkring mig får vara friska.

hatar jag. Det är veckan innna tentan och jag försöker vara positiv med de är fan inte kul de vi håller på med, inte på en fläck. Tränar gör jag också, men det är ju som vanligt, alltså inget speciellt för just denna vecka.
Orkar inte ens skriva mer, för denna vecka innebär Plugg med stort P, and i don´t like it! End of story!