Igår var vi hos Viktors mamma på julmys, det serverades julgröt, skinksmörgås, glögg m.m. Väldigt trevligt.

Och idag är det fredag och det betyder hemfärd till Enånger. Vi har en lång resa framför oss, ca 8 timmar. Men de är de värt att få komma hem.

Idag är det även en vecka kvar tills vi flyger till Thailand, tänk vad tiden går fort. Har resfeber och är rädd att jag ska glömma något här hemma i Åmål som jag behöver. Men vi åker inte förens vid 15 så hinner kolla igenom packningen några gånger :)

Enjoy your body, use it every way you can, it's the greatest instrument you'll ever own..

Myser med familjen i soffan, dom andra två ligger och sover, Sia ligger på Viktors bröst/hals. Hon är så otroligt mysig.

Idag har jag försökt få ihop min klänning. Det är nämligen så att jag har en klänning som jag tycker mycket om, MEN den är helt fel. Eller den är inte som jag vill ha den. Efter försök idag att få den mer som jag vill så lyckades jag inte. Får se om jag ger upp lr hur jag gör.

Annars så var Sia med oss på träningen, vart väl kanske inte jätte mycket tränat. Hon gillar bollar iaf, badmintonbollar och innebandybollar. Kul :)

Och det innebär även att efter julafton är det 4 dagar kvar innan vi åker. Igår hade jag resfeber, låg och tänkte hur jag skulle fixa allt med packning. Somnade sent eftersom jag låg och tänkte på detta.

Denna vecka blir det att packa inför avresan till Norrland :)

Så jag ska slippa frysa i vinter. Köpt på tradera. Är super nöjd! Jag och älskling har en varsin ;)

Tänkvärt


Hämtat från Google.se

Jag är verkligen hur slö som helst, inte ork till mycket. Är väldigt frustrerande att känna att helst av allt skulle jag vela sova. Får försöka hitta nått som gör mig pigg så jag blir en bättre matte och fästmö :)


Weheartit.com

Varje måndag får jag ett mailutskick från Olof Röhlsnder, det är ett mail som ska peppa eller ge tankar kring kommande vecka.

I dagens mail var det verkligen något som är värt att tänka över.
Mer info om Olof Röhlander hittar du på www.upphopp.se

Idag har jag och Sia tagit sovmorgon (som vanligt), det är så mysigt att ligga kvar och gosa med henne. Hon är verkligen den gosigaste!

Sen finns de ingen anledning för oss att vara uppe så tidigt då vi inte har något att passa. Ska dock bli skönt när rutiner kommer tillbaka till mitt liv, men tills dess njuter jag.

I måndags stod Viktor för bakandet, de vart knäck, marsipanfigurer och marknadsgodis. Igår var det min tur och då vart det lussebullar. Gjorde traditionella samtidigt som jag gjorde runda bullar som man doppar i socker och smör. Riktigt mumsigt vart de.

Sia var dock avis på att vi fick fika och inte hon, det är tur att hon inte är längre än för annars hade vi haft svårare att hålla det undan för henne.
Mysigt med tända ljus, fika och mina två favoriter.

Sia har fått sin alldeles egna tröja. Hon är så söt i den! Detta för att inte hon ska frysa ihjäl!

Jag har i princip alltid frusit och vintern är en jobbig period. Helst skulle jag vela gå med dunjacka på inomhus tillsammans med täckbyxor och skoterstövlar...vackert.

Jag trivs med att klä mig (vad jag tycker är snyggt, smaken är ju delad) snyggt, men just under denna period känner jag mig urtråkig! Jag måste ha underställ och varma kläder, annars fryser jag ihjäl. Och hur snyggt är det på en skala? Eller rättare sagt hur snyggt är det att bära hela tiden?
Men det funkar inte att klä sig med mindre kläder för jag mår dåligt.

Är därför ute efter snygga kläder som ändå är varma. Men vad "alla" modebloggare har på sig, de kan jag glömma.

Dessa strumpor är vad jag måste skaffa!

Mysigt med en riktig sovmorgon tillsammans med fästman och hundvalp. Vi åt frukost/lunch vid 12 samtidigt som första ljuset brann i ljusstaken jag gjort.

Vi kom nyss in från att ha vart ute i det kalla vädret och lekt med Sia. Hon är så duktig att gå utan koppel och stannar och väntar på oss. Nu myser vi i soffan, jag med underställ, en riktig vinter dag, dock utan så mycket snö!

Äntligen är de ok att lyssna på julmusik! Jag har som tradition att jag inte får lyssna på det innan, detta för att jag inte ska spy på det när julen väl är här.

Vi har tagit en lång sovmorgon med avbrott för julkalendern och Sia. Tycker det är mysigt att titta på kalendern, även fast jag är 23 år....

Resten av dagen har vi planer, kanske dags att sätta igång med att göra sig klar. Fast Sia sover så djupt i mitt knä så jag sitter nog här ett tag till. :)