Jaha nu sitter jag här ensam i min lägenhet (rum) efter att Hanna åkte för några timmar sedan. Vi har haft det mycket trevligt under de här dagarna hon har tillbringat här hos mig. Vi har myst, vart i affärer, ätit på Droskan, gjort Umeå osäkert på natten med mera.

De känns konstigt, vem ska jag nu prata med på kvällarna? Vem ska jag ligga och vänta på ska vakna? Vem ska jag kunna byta blickar med om något inte är som det ska? Jag saknar mina flickor! Tack Hanna för vistelsen.

Imorgon börjar mitt nya liv, som student igen! Det känns lite konstigt att gå tillbaka till skolbänken, men utan min underbara klass jag hade på Broman. Jag är nervös som jag alltid brukar vara, men det löser sig nog alltid! Om inte annat kan jag ju faktiskt flytta hem, men nu ska vi se framåt och jag ska klara det här!

Vad gör man när det man helst i hela världen går förbi en och man måste lägga det åt sidan. Jag vill inte, jag vill. Men för det bästa, troligen, får det vara som det är, för det är bra så!

Puss Mysan


Jag hade plannerat in att idag skulle jag bara ligga i sängen och sova och sedan bara gå och handla. Men hur lätt är det att somna om när Mamma ringer och väcker mig då? Tack för den Mamma (men jag älskar dig ändå).

Som vanligt är vädret inte på topp här, det regnar inte men går jag ut kommer det garanterat att börja. Och jag som måste iväg och handla inför att Hanna kommer, måste ju ha mat åt den stakars flickan. Nu får jag det att låta som jag inte äter men det gör jag, bara att jag tar det jag har kvar sen Mamma och Pappa var här.

I allafall kommer Hanna idag som sagt, det ska bli skönt att ha någon att vara med när alla är upptagna med sina egna liv just nu. Synd om även henne som måste sitta själv i bussen hela vägen lång. Men vi ska iallfall hämta henne vid bussen innan träningen idag.

Man kan ju säga att min träningsdos har ökat sedan jag flyttade. Nu är det 4 pass i veckan á 2 timmar som gäller än så länge.

Måndag: 18-20 - Yusuf
Tisdag: 19-21 - Yusuf
Onsdag: 19-21 - Rasmus
Torsdag: 19,30-21,30 - Yusuf

Förhoppningvis kommer jag att kunna lägga in lite styrka sen också, men måste se hur det blir med korten på IKSU först.

Nee nu ska jag klä på mig för att käka frukost (lunch) och cykla iväg och handla mat.

Hörs
Puss Mysan
Oj här har jag inte varit aktiv på några dagar (vecka). Men jag kan ju skylla på att jag fick internet först i Måndags, även fast det krånglade, betalar visst inte som student utan som privat person, men aja.

Jag anlände iaf i fredags till Umeå efter typ 5 ½ timme i buss. Resan gick bra fast det var otroligt tråkigt att sitta själv och skratta åt tanten som snarkade sätet framför mig. Väl i Umeå hämtade Johannes upp mig och det vart middag hos han tillsammans med två andra studenter (eller den ena var student den andra skulle läsa svenska). Den ena tjejen var från Sverige och den andra var från USA, så det var att lyssna lite på engelska (hhe sa inte mycket ja).
Kom hem till mitt rum i skaplig tid och insåg att här ska jag tillbringa tre år :P Ofattbart!

Lördag:
Jag och Johannes åkte till hallen till tio då lägret skulle börja. Många var nyfiken på ad jag gjorde där, jag var riktigt nervös innnan men det gick riktigt bra. Vår tränare Yusuf berättade vad det var vi skulle göra och senvar det bara att köra hårda 8 min pass, tre gånger var. Snacka om att jag inte hade någon smach kvar på slutet (inte för att jag har en annars heller men men).

Sen vart det lunch efter två timmars träning, tydligen hade de bränt såsen till köttbullarna, lukta apa, plus att det var potatismos till = BLÄ!

Andra passet vart det fortsatta övningar plus matcher. Jag fick träna med de "lite" sämre och det gjorde att jag fick ta i dubbelt så mycket.

Efter träningen var det dusch och jag skulle försöka hitta hem, lättare sagt en gjort. Jag fick fråga någon efter vägen, vilse i Umeå första dagen, bra där Mysan!

På kvällen vart det att träna lite brännboll och softa framför Tvn.

Söndag:
Ett pass badminton, gick bra dock var det inte lika långa övningar idag som det var igår. Efter vart det fika och jag tog mig hem och la mig och vilade framtill en sju på kvällen då jag gick upp och åt lite. Måste säga att det är sjukt tråkigt att äta själv!

Måndag:
Var in på Universitet plus att jag åt och gick på stan själv innan det var dags för träning på kvällen. Kännde mig ruskigt sliten efter helgens träning. Kvällen vart lugn och det vart lite tv tittande och att nöta lite data.

Tisdag:
Även denna dag vart det samma schema, universitetet, lunch, och stan helt själv! Har gått och blivit en enstöring :P
Kvällen träning gick sådär, det är så tråkigt att ha tappat all feeling i slagen. Bläää på de!

De var mina dagar hittils i Umeå.
Pusshej Mysan
Efter att genomgått ett tandläkar besök utan anmärkning vart det ett besök på banken för att få ut mina pengar från skatten förra sommaren.

Vart också ett besök hos farmor och där höll hon på att baka eller rättare sagt var hon nästan klar när vi kom. Fick alldeles varma bullar med mjölk, det är bland det godaste som finns!

Tydligen måste farmor ha haft i sömn medel i bullen för där somnade jag på hennes kökssoffa, vaknade någon timme senare men var fortfarande väldigt trött.

Ikväll blir det bockarna med flickorna :)

Pusshej
Efter att ha packat in sjukt mycket i bilen plus mig själv, mamma och pappa bar det av till Umeå och min nya stad i de närmaste tre åren. Det var egentligen ett under att vi fick med oss allt tycker ja, (jag har tydligen mer saker än vad jag själv trodde). Resan gick bra även fast det var otroligt trångt, fick ju sitta i baksätet med all packning.

Tack gode Gud för att det finns Ipods och att jag äger en. Den är/har varit räddningen i månfa fall och så även denna gång. Vi gjorde ett litet stopp vid Höga Kusten bron för att fika, pappa måste ju fylla på med kaffe. Ett till stopp vart det innan vi var framme, korv o macka bjöds de på. Jag fick en törmacka för 35:- som jag "glömde" att  äta... ;)

Väl framme mötte Johannes oss för att ge nycklarna plus att han hjälpte till med att lasta ur ALL packning. Rummet var ganska fint eller iallafall duger det åt mig, fast det är ju mindre ä det rummet jag har här hemma men men....

Sen vart det middag och bio innan dagen avslutades att jag låg och surade på en uppblåsbar madrass på golvet och snodde allt täcke av mamma.


 Idag har vi fixat det sista i lägenheten plus att mamma och pappa har fyllt på men torrvaror i mitt skafferi! Grymt! Mat på Droskan och lite annat små fix innan vi styrde kosen hem igen.

Det är skönt att vara hemma, jag förstår nog inte riktigt än att jag verkligen ska flytta. "Bli umeå bo" men det kommer jag nog aldrig bli, jag kommer alltid att vara lilla Mysan från Enånger!

Pusshej
Idag var sista dagen på mitt sommarjobb och det innebär att 10 veckors arbete är över. Det har gått sjukt snabbt även fast det känndes otroligt hopplöst ett tag. Men mina underbara kollegor har hjälpt mig att trivas och jag vet att jag kommer att komma tillbaka. Jag har fått så mycket inte bara en otrolig erfarenhet och nya kunskaper så har jag också fått Biljetter till Elvis, (dock gav jag bort dem till mamma och pappa eftersom jag inte är hemma), biobiljetter, lunch på Nojs och liet små prylar och såklart fått chans att träffa många underbara människor.

Efter en rejäl eftermiddagsfika, det bjöds på tre olika sorters kakor/bullar så vart jag upphämtad för en visit på IKEA. Jag trodde seriöst inte att man behövde så mycket saker när man skulle flytta till en redan möblerad studentlägenhet, men man vill ju ha allt i sin egen stil så man ska trivas. Och hur vi nu ska få upp allt på söndag, de är en fråga som återstår.

Jag gjorde iallafall några riktiga kap och då inet bara på IKEA utan av en slump gick jag in på MONKI och det var 75% rea där. Mycket fint men två saker fick följa med hem, en tröja och ett par skor (ja ja vet att jag egentligen inte behöver, men jag kunnde inte låta bli). 82.50 gick det på, billigt och bra!

Jag har iallafall plockat ner mycket av mina saker men det återstår fortfarande sjukt mycket. Hur ska man veta vad som är viktigast och ha med sig och inte? Min mamma säger att det viktigaste ska med, men jag tycker enligt min mening att alla mina ägodelar är viktiga. Tänka bara alla skor...mums!

Nej nu ska jag sova, en annan har ju en hektisk dag framför sig med packning, EIk-dag och match och avsluta kvällen med lite mys med tjejerna.

Puss mysan 
Äntligen hade jag min första Badminton träning idag! Det var roligt och nu hoppas jag suget fortsätter lika mycket vid flytten också. Mums på att jaga en fjäderboll. Kalla det vad ni vill, men jag gillar de!

Puss Mysan♦

Vart kommer alla mina saker ifrån, ibland får jag för mig att jag inte äger något alls. Men nu innnan flytten på söndag har jag börjat inse att jag har GANSKA mycket saker, kläder och skor. Vad ska man med 5-6 par badminton skor till liksom? Om man bara använder ett par eller högst två par. En så länge ligger allt framme i mitt rum och det bildar kaos, är som berg och golvet syns knappt i röran. Det ska bli skönt att ha allt packat och klart på söndag, när jag nu ska hinna med de. Har ett ganska späckat schema just nu:

♦Träning i morgon kl. 20 i Hudik
♦Träning halv 6 på tors (slutar kl 17) Sedan A-lags match efter träningen
♦Ikea på fredag med Mamma och Pappa
♦Match kl. 15 och avskedsmiddag med flickorna
♦Flyttlaset går kl. 06.00

Så på de få dagar som är kvar ska jag hinna att packa allt....lyckas jag återstår att se!

Puss Mysan

Sova är bland det bästa man kan göra, eller bara ligga i sängen och mysa under täcket. Så fick min dag börja idag, avslappnat och skönt. Sen vart det ett varv runt kafferundan med, det är så skönt att bara gå och där kan jag verkligen vara helt för mig själv, jag och min Ipod!

Var på Hagmyren och var kontrollant på bingon, inte världens roligaste grej kanske men det gick bra. Är kanske inte det roligaste att göra på en söndag, men vad gör man på söndagar annars egentligen då? 

Idag flyger en av mina bästa killompisar till USA, känns konstigt att vi inte kommer att ses på ett år! Han är verkligen en som får en att må bra när man är lite nere, peppare mig och gör att jag mår bra! Kommer sakna dig vännen, men som tur finns det ju internet, mobil och din blogg! Hoppas du får det bra och du lyckas med din hockey karriär!♥

Pusshej

Mysan♣

Att ha klockan ställd på en lördag är väl inget som lockar så där speciellt mycket. Min klocka var ställd på 08.00 för att jag hade en tanke på att gå ut och gå, men som vanligt vart det att snoza till klockan vart strax efter nio. Upp och äta frulle innan det bar iväg till träningen. En helt klart värdelös träning, vi var 10 stycken och ingen var speciellt motiverad att träna utan tränare- Vi slutade tidigare och jag cyklade hem och la mig och sov på soffan.

Nu i eftermiddag ska jag på bio med min lillebror, vi ska se Kung Fu Panda. Jag har ju lovat han att vi ska göra det innan jag flyttar. Och när han bjuder kan man ju inte bara säga nej ;)

Äntligen ska jag lägga upp lite foton från balen ;)


hihi, hela bilden på mig och Mackan kommer senare!


Pusshej

Nog för att man blir deprimerad när solen lyser utanför fönstret och en annan får sitta inne och jobba. Men i vissa fall som tex när det regnar och är allmänt mulet utanför fönstret, då är jag glad för att jag sitter inomhus och jobbar. Idag har jag jobbat 9 veckor på mitt sommarjobb, helt sjukt enligt min mening. Vart har tiden tagit vägen? Vart har sommaren tagit vägen? Jag har solat EN gång den här sommaren och det synd på min "färg" att jag inte vistas så värst mycket i solen på sistonde. Deppande, oh ja!

/ Mysan

Jag har alltid gillat "Morden i Midsommer" men nu tycker jag att det har gått och blivit lite för hemskt, usch. Jag, Alinda och Affe satt uppkrupna soffan och var skit skraj alla tre. Så inte kommer det bli nå mer av de där när jag ska bo själv inte!

Puss o Natti

"Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg."

Har jag fått min så behövande sovmorgon. Jag har nog inte haft en någon sån på cirka 7 veckor känns det som, då det var jag värd tycker jag!
Jag gick och la mig gråtandes igår pga mina eksem jag har, de kliade så jag hade kunnat sparka sönder något (hade troligtvis blivit min egen fot mot någon vägg). Fick iallafall sova nästa hela natten utan att jag vaknade också det skönt.
Som sagt var jag och hälsade på Titti igår efter vår match. Matchen blev oavgjord med 1-1, vi hade en kvitterings chans när det var 2 sekunder kvar, Hanna la en frispark som tog i stolpen, otur!
Hemma hos Titti var det mys med glass och rull tårta och tre avsnitt av One Tree Hill, klart den bästa serien jag någonsin sett! På bussen hem var det en kille som hade så hög musik i sina hörlurar att vi andra också hörde, bra för mig som glömt ipoden.

Hanna kom iallafall hit och hängde på förmiddagen, vi kikade på Tv och spelade Wii. Innan det vart fotboll, A-laget spelade, det regnade så mycket att det inte var roligt att titta.
Just nu funderar jag på att kika lite på Supersugen och bara mysa hemma.

Hörs.
Mysan

Vaknade av att lillebror kom och skrek att det var dags att gå upp. Han ville att vi skulle gå på bio ikväll, Kung Fu Panda. Jag har lovat han att gå på den innnan jag flyttar (han bjuder mig) hihi, världens bästa lillebror! Men jag har ju lovat att umgås med Titti ikväll så vi ska ta det under veckan istället. Jag kommer sakna den dagliga kontakten med min lillebror, visst kan han vara otroligt jobbig och pratar tills han inte har någon luft mer, men han är den sötaste.

Min sötsak
En fin mobilbild sådär:)

Näe nu ska jag ladda inför matchen idag.
EIK - Ljusdal


//Mysan

Vad har hänt med vädret? Det har varit fint hela veckan när jag har jobbat, det har nästan varit skönare att bara sitta inne på jobbet eftersom vi har AC. Men imorse när det börjar nalkas helg och jag ska få vara ledig, näe då ska det bli askalas dåligt väder.
Har under kvällen varit och kikat på lite fotboll, satt där alldeles själv och höll på att frysa ihjäl. Ingen vet varför jag åkte och kikade men jag kännde att jag måste göra vissa saker innna jag åker(flyttar).
Efter matchen hängde jag på Marcus och hans kompisar när de skulle bada, åkte även med till stan. Men sen insåg jag att jag var alldeles för trött för att vara social, så jag satte mig på bussen och åkte hem. Av någon konstig anledning tycker jag inte längre att det är nå jobbigt att åka buss, det är nästan lite skönt. Låter helt vrikkat men så är de.

Dags att börja ladda för match imorgon och även lite mys med Titti, de ska bli kul. Jag hoppas inte det är sista gången vi ses innan jag fyttar bara, det ska jag se till att det inte är. Än så länge blir de inte av med mig!

Även att en av mina bästa killkompisar flyttar till USA om en vecka, jag kommer sakna han otroligt. Han är som en bror för mig och han har alltid något vettigt att säga om allt. Han får mig alltid att må bra! Plus att min riktiga bror är helt frälst i han ( hihi).

Dags att sova, Natti natti 
Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ge mig min säng, mitt täcke och låt mig somna till Sunes Sport Äventyr. Jag vet inte vad det är med Sune som gör mig så frälst, det kanske är otroligt töntigt men åh så roligt! Kan nästan citera hela Sunes Sommar, älskar alla sköna kommentarer i filmen. Frälst som jag är fick jag även Sunes Jul i julklapp, konstigt nog har jag inte hunnit tagit mig tid att kika på hela än.

Kliandet har även lagt sig en aning (peppar peppar ta i trä) bara för att jag sa det nu kommer det bli värre snart, typiskt!
Det gick iallfall bra att träna igår även fast det var en otroligt seg och onödig träning. Jag fick något ryck efter att springa sex varv runt planen innan jag tog min cykel hem. Jag känner en aning panik över att jag inte börjat träna badminton än, jag kommer att komma till en klubb där alla har tränat + att en del har vart i Indonesien, tungt! Men det är väl bara för lilla Mysan att gilla läget och inse att jag kommer att måsta träna dubbelt så mycket.

Just nu hade jag kunnat vara på Yran och roat mig och träffat en massa folk jag inte sett på månader. Men HÄR sitter jag istället på jobbet och inte gör ett skit och här ska jag sitta till klockan 5, men pengarna rullar in.

Mina inlägg brukar bli när jag har lust, dock lite tråkiga utan några bilder (som alla andra har) men har man en kamera (som för övrigt är den bästa som finns) som man inte orkar knäppa med, då blir det inga bilder. Tyvärr har jag inte lika fina outfits som alla andra heller. Idag har jag på mig mina favvo byxor från cypern, lång gren med billabong märke på plus en två tröjor från HM. Håret ser ut som "Hej kom och hjälp mig". Men jag var lite sen imorse (som vanligt).

Ikea på söndag skulle inte sitta fel just nu:
  • Gardiner
  • Matta
  • växter
  • tavlor
  • sänglakan
  • lampor
  • överkast
  • Plus annat smått och gott
Nee nu ska jag ta och kika runt lite som vanligt och vem vet kanske det blir ett till inlägg ikväll.

//Mysan

Ps. Den snygga killen på jobbet gick nyss förbi, såå söt! ;) hehe