Tänk vad mycket planering det är för i princip bara en dags firande!
Julafton har varit mysig och jag är nöjd med klapparna. Som vanligt är inte julbord någon höjdare, eller farmors bröd går inte att vara utan!

God jul på er alla där ute :)

Julskinka mackan :)


Vill jag bara krypa under täcket och inte komma fram.

Nu är det 9 dagar kvar till jul. Jag vill inget hellre än att åka hem. Sista tiden har varken vart mina vänner eller min bästa tid i livet. Det gör ont att se andra vara ledsna, speciellt dom man älskar.

Jag vill hem till min lilla trygghet, stället där jag är uppväxt. Stället där hela familjen ska samlas i jul. Min fina familj, som jag längtar. Hemma är också vänner som inte är här uppe.

sig sämt i hela världen. Den känslan har jag.

Dagen innan.

Sitter vid köksbordet som jag gjort nu i flera veckor känns de som..men imorn är det slut. Skönt.

Passar på att färga ögonbrynen, ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig" om jag inte har målat eller färgat dom. Skulle vilja testa göra ögonfransarna också, men det är jag för feg för.

Inlägg för tillfället eftersom jag endast pluggar. Eller jag har tvättat också haha. Kul tjej. Förlorade klunsen om disken så den måste jag också ta tag i!

Livet är kul!

Kom nyss hem från dagens träning, spinning med Elvira kl 07. Det passet brukar jag köra på fredagar egentligen, men hon ska till Dubai och jag skriva tenta på fredag.

Har laddat ner SVT-play i mobilen, så nu har jag sett dagens julkalender också. Brevid mig ligger Andreas och sover så gott.

Dagens planer är som igår, att PLUGGA! Men på fredag..efter kl 16. Då är de klart! Sen kommer Emma! <3

Dagens planer är spikade!

- plugg (ekonomi)

- Skype med gruppen (få klart arbetet)

- plugg (ekonomi + projekt)

- zumba

- Gossip Girl

Bäst att börja dagen!

På fredagen kommer helvetes dagen för min del! Två tentor, den första mellan 09-13, den andra mellan 14-16. Men när det är klart då ska jag fira, behöver inte vara fest utan kan vara med mys också! Men firas ska de!

Nu: tillbaka till böckerna!



Undra om jag varit såhär snäll!?