Helt sjukt att jag har börjat med att stänga av min mobil när jag vaknar, det är inte bra. Som tur är har jag aldrig missat något viktigt men jag hoppas verkligen inte att det är en ihållande trend. Så klart stänge jag av klockan imorse också men vi var lediga och den ända tiden jag hade egentligen var att vi skulle vara på IKSU kl 13. De andra skulle samlas tidigare för att äta tillsammans medan jag skulle komma senare.

Det vart iallafall ett pass på gymmet innan lunch, shit vad stort det var! En massa maskiner man inte förstår vad man använder dem till plus en massa dubletter. Träningen idag vart ben, armar, rygg och mage. Jag kom på mig själv sen att det kanske var dumt att köra ben efter vår hårda cykling i början på veckan men men är "huvudet dumt får kroppen lida"....

Och vad ska lilla mysan hitta på ikväll då?
Laga mat och städa är iallafall givet sen får vi se vad som händer! Eventuellt skulle jag kika på film med Johannes klass, men det känns lite som att tränga sig på, och jag är ju inte en sådan person som gillar att tränga mig på.

En hyllning till min otroligt bästa grupp också, B1! Ojoj många sköna människor samlade i en och samma grupp, kan det bli bättre?

Dock är jag lite ledsen över att jag inte kunde fara hem denna helg och spela den sista seriematchen med laget :( Det hade verkligen vart toppen kul, men men bor man 40 mil bort så går de inte alltid att bara fara och fara.

Pösshej
Jag måste börja med att säga att min basgrupp är den bästa! Man har alltid ett leende på läpparna även fast vi jobbar och står i!
Dagen har vart bra även fast det varit ganska intensiv, vid 8 var det samling med gruppen, 10 föreläsning, 12 lunch på Droskan, 13 föreläsning och sedan vart det grupparbete igen. Nu ikväll blir det träning igen plus fotografering.. :S uscha!

Jag kan ju säga att jag verkligen trivs här uppe, alla är så snälla och lättsammma. Visst saknar jag alla hemma men det är ändå skönt att inte vara hemma, jag bestämmer över mig själv och det går bra! Jag är verkligen stolt över mig själv om jag får säga de!

Med en trötthet, dåsighet och röklukt har jag anlänt hemma i mitt rum igen.
Vi har vart ute sen igår morse då vi tog våra cyklar plus packning och cyklade ca 3 mil till FIDO dalen. Grejen med hela resan var att vi skulle dels lära känna varandra men även redovisa våra olika stationer och träna på ledarskap, plus sova i tält.
Och som många vet är jag inte riktigt någon frilufts människa men jag måste säga att jag klarade mig bättre än väntat. Cykel turen var lång men utan "min" (johannes) super cykel hade jag nog dött på  vägen. Den var verkligen mitt allt!

Det var mycket mysigt att sitta vid elden och grilla korv och prata med nya människor.
Jag hade gruvat mig för natten och dens kyla, men inte frös jag inte! Snarare tvärtom isåfall, vart så grymt varmt att sitta eld vakt också.

Natten bestod av att jag vart less på Erik som snarkade men tydligen snarkade jag själv också, opps! ;) hehhe Men annars var det en mycket bra natt.

Dagen idag har bestått av att Ida, jag och Olov redovisade vår eld station innnan vi packade ihop för att cykla hem, denna gång fick vi cykla en kortare väg som bara var 2 mil istället! Sen måste jag säga att B1 är den bästa gruppen, vi har det så kul och jag tror verkligen att alla trivs!

Lite mat kanske? Träna? Plugga?

Pusshej

Dåligt uppdaterat här tycker ja, Fy My!

Igår var vi iallfall och hämtade Helena på kvällen, hon hade kört upp hit och skulle sova hos mig. Tyvärr var jag nog inte så värst mycke till sällskap då jag somnade som en stock på sängen med kläder och allt på. Men jag bjöd på lunch idag istället plus att vi ska festa tillsammans imorn istället, snällt va?

Jag måste snart springa in i duschen och göra mig klar inför kvällens sittning med OS tema. Till sist har jag och Elin kommit på vad vi ska klä ut oss till, Grekiska gundinnor. Vad Frankrike ska uppträda med ikväll är en annna sak som återstår, hur svårt som helst att få ihop en dans eller dyligt på 45 min som vi ska träffas innan......

Imorn blir det småtjejs träning och party med min favorit Helena :)

Pusshej Mysan

Morgonen började i lite av panik över att jag trodde att jag började senare än vad jag gjorde. Komer nog aldrig cykla så snabbt till IKSU nå mer. Men man lär sig av sina misstag och i mitt fall är det att kika en extra gång på schemat.

Lacross (stavning) var det som första lektionen handlade om, vi utövade och disskuterar vad som händer om man ändrar förutsättningarna för spelet. Jag insåg redan efter första kastet att denna sport var inget för mig, men sen efter lite träning vart det iallafall lite bättre (som tur var).
Lunch på Droskan, Kött med potatisgratäng och rödvinsås, MUMS!
Föreläsning av vår coola lärare Kent om vetenskap och sånt.

En mycket skaplig dag än så länge.

Nu till det stora, jag håller just nu på att tvätta för första gången i mitt nya "extra" hem. Jag kan ju tillägga att jag inte är en van tvättare, utan "råkar" alltid glömma det hemma så pappa får göra det istället! :)
Så om min tvätt blir ren elle rinte det återstår att se, jag återkommer med denna extremt intressanta informationen senare....fortsättning följer......


Pösss
Varför ska man vakna så jäkla tidigt när det är den dagen man ska få sova?
Söndag, hur tråkigt låter inte bara ordet. Vad gör man på en söndag?
Jag vet iallfall att jag måste tvätt och plugga, sen skulle jag behöva gå ut och få frisk luft, rensa tankarna lite.

Igår var det iallfall Nollningsuppdrag, Skattjakt var det som stod på schemat. Vi satt ihop med band vid handlederna, vi fick en lista med sjukt många saker att göra. Man fick olika poäng på de olika sakerna, poäng efter svårighet. Det var helt sjuka saker vi fick också men det var helt klart roligast hittills.Men att gå runt på stan i svettband och en ful t-tröja är ju inte riktigt min stil, men vad gör man inte som 0 ?
Sen vart det helt plötsligt jätte stressigt efter att jag och Elin ätit, shoppat och käkat Mc Flurry Daim med chokladsås, rekomenderar jag!
Kl 7 skulle vi på förfest till en av faddrarna, det var mycket trevligt!

Kvällens uteställe var Corona, sjukt mycket folk och strömavbrott kan man förklara kvällen med.



"Kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg."

Jag har världens bästa familj och världens bästa vänner, räcker inte de?

Frukost kanske?

Puss Mysan
Nu ska vi ta upp det här med känslor.

"Kärlek är ett STORT ord som man bara använder när man verkligen menar det!
Ödsla inte tid på att säga det till någon som du inte riktigt känner så starka känslor för!
Att tycka om någon är också något speciellt, man kan tycka om många olika saker.
Ibland är man kär i bara ordet Kärlek. Att älska och bli älskad är något som man ska
vara glad över och ta vara på.
 "

Hur gott är det inte med pannkaka? Det var i allafall vad jag åt till lunch idag, bra för er att veta liksom, men det var ruskigt smaskigt!
Dagen började med första lektionen i kursen som handlar om ledarskap, vi lekte lekar och hade bara roligt! Alla vart som små barn igen (jag behövde ju liksom inet göra mig till eftersom jag redan är såå barnslig) ;)
Lunch som sagt pannkaka på Droskan med Johannes sen upptäckte vi staden lite också, båda två deppade ihop för att vi inte har nå pengar. Jag vill shoppa kläder INTE Mat, det är bara tråkigt!

Träning ikväll igen sen blir det att plugga lite :)

Pusshej Mysan
Ett sent inlägg pga alla aktiviteter som vart under de här två första skol dagarna. Klassen verkar helt ok, kollar runt lite vilka man kan tänkas umgås med och vilka som verkar lite lost. Men det är ju så man gör när man kommer till en ny folkgrupp, klass, förening m.m.

Kvällens aktivitet var "fadderfest", vi vart tilldelade en fadder och ett lag/land. Så nu är jag här och med inbiten Fransyska. Laget ser starkt och trevligt ut, plus att vi nog vinner priset för fullaste person också, toppen! NOT!

Jag känner sådan ångest över att jag missat två träningar den här veckan. Jag älskar att träna och jag gillade flytet förra veckan, men badminton 5 dagar och lite "flum" styrka en dag. Det var jobbigt att komma ur den takten med träning. Men det kommer att tas upp detso mindre tid det blir med nollningen.

Näe, jag borde sova nu. Så tack och gnatt från mig!
 Pusss Mysan