med plugg försvinner, kanske kan jag börja leva då. Har ingen annan att skylla än mig själv att jag sitter i den här båten nu. Dock skulle det kunna vara skönt att skylla på någon annan.

Plugg, skola, tränarjobb, plugg, nån serie, plugg...så ser mitt otroligt roliga liv ut. Håll ut!

Måndag och första advent ligger oss i ryggen. Helgen spenderades i Sundsvall med projekt Självklart norr, riktigt trevligt!!

Så här mycket snö var det i Sundsvall igår och här i Umeå är det inget alls, skönt!

Idag kände jag av halsont när jag vaknade och valde därför att inte gå till skolan. Passade istället på att öppna upp mina tentaböcker...inte speciellt kul, men det måste göras!
Vid 13 snörade jag på mig skorna för en PW i solen tillsammans med min kamera, gick längs nydala och det finns verkligen inga tecken på att vintern är påväg. Har även hunnit med besök och sjukgymnasten plus att jag varit på kalas, 73 års kalas :)











i förra inlägget sa jag ju att alla min goa vänner befann sig i Sverige, men så är ju faktiskt inte fallet. Har ju en skön böna i grannlandet Norge. Plus en vän i Hong Kong, så vad fel jag hade! 



Saknar dig! I vår lovar jag att jag ska komma till Norge och hälsa på! LOVAR!
En dag som denna saknar jag mina godingar extra mycket. Känns inte realistiskt att inte träffa några av mina bästa vänner på flera månader, är det verkligen såhär det ska vara? Alla är vi inne i våra egna liv på olika ställen i Sverige (tur är väl de). Vi är alla dåliga på att höra av oss. Jag vet, att när vi ses är allt som vanligt, men ändå. Jag saknar.

Är så sjukt glad över att jag köpte dessa favoriter. De passar perfekt nu när leran är framme!

Envis som jag är vill jag inte börja med julstök, julmusik, julbal med mera innan tidigast första advent. Helst inte innan december heller. Men suget efter mysig julmusik är så stort!

Imorse var jag skit trött och höll inte på att ta mig ur sängen. Masade mig upp och cyklade iväg i bra tid till ÖP för tentaskrivning. När vi kommer in i salen inser jag att jag glömt mitt legg hemma, frågar om man verkligen måste ha de och svaret blir självklart att man MÅSTE ha med sig de.

Sätter mig på cykeln och cyklar i typ 120 km/h hem, kastar mig in och tar plånboken och iväg igen. När jag kommit halvvägs så kommer jag på att det kanske är bäst att kolla om kortet verkligen ligger i. SJÄLVKLART ligger INTE legget i plånboken, jag vänder och cyklar till o med ännu lite snabbare än tidigare. Väl hemma springer jag in till sovrummet och känner i shortsen jag hade på mig i lördags, låg det där?! Självklart INTE.

Min tanke var att jag cyklade tillbaka och hämtade min grejer som jag lämnat på ÖP. Väl där så frågar gubben om jag har legget, jag förklarar att jag inte hittade de. Då säger han: Skriv så får vi se om läraren godkänner de....

Så alltså: Nu hänger det på läraren om han tror på att jag var jag trots att jag inte hade legget med mig.

Hittade legget plus bankomatkortet sen, exakt där A sa att de låg. Kanske borde ringt han först.



Grejen är ju att det inte är första gången något stressande händer innan en tenta. En gång tappat nycklarna i soptunnan, en annan gång vara på fel skrivställe (dock lärarens fel)...när ska detta sluta och framförallt HUR ska det sluta. Återstår att se helt enkelt!
I helgen har världens underbaraste Emma varit här på besök. Jag blir alldeles varm när jag tänker på hur hon tog sig tid och kom hit och hälsa på. Det värmer ♥



Dock är ju bruttan svarthårig nu. Lika fin som alltid!!

Hon anlände på fredag vid 18, till Idol bjöd A på supergod mat. Lördagen började vi med träning och avslutade med dans på Allstar. Igår var vi sega men stackaren skulle sätta sig på bussen i 6 timmar hem, inte avis alls.

Tack för helgen min stjärna!!! ♥

Är min babe Sandy tillbaka :)

Vad är det egentligen jag vill?
Jag är inne på mitt fjärde år som universitetsstudent men vet fortfarande inte vad jag vill i slutändan. Bör man veta de?
Jag har en dröm om att få hålla på med en sak som jag länge velat, Mode av något slag. Har jag då slarvat bort fyra år av studier?
Många frågor, dåligt med svar. Jag får klura vidare på vad jag vill här i livet.

Seg morgon! Hade de inte varit för att jag måste skriva en uppgift hade jag mer än gärna sovit en stund till. Sitter nu i soffan och skriver, fick höra av en person att när hon studerade använde hon nackkrage, kanske de vore något för mig?!

Det var segt att ta sig upp imorse, men jag kom upp och har nu kommit hem från hallen.

Kvällen igår var rolig. Träffade folk jag inte sett på länge!!

Snart dags att packa väskan o fara till hallen på för att spela DM, sjukt onödig tävling egentligen. Vi är 8 spelare, alla från Umeå.. Men men.


Ikväll blir de lite fest här, första gången jag dricker alkohol sen i början av september, de ni!!

Sen kan ja visa vilket spel jag har blivit beroende av ;)

Nu har ja blivit sminkad, dock längtar jag tills nästa helg då allt är som vanligt och Sandy är tillbaka ;)

Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig såhär. Jag är van att träna ofta och mycket, hela min uppväxt handlade om att hela tiden utföra någon idrott. Idag sitter jag här med känslan av att jag inte orkar, ja orkar inte pga min nacke förstör för mig. Jag är 22 år och min nacke känns som om ja vore 90 plus. Det var ingen ide att ens åka till träningen idag efter den huvudvärk jag har.
Var förbi vårdcentralen på eftermiddagen så nästa vecka ska jag iväg till sjukgymnasten. Hela den här hösten har varit fylld med sjuka och skador. Nu är jag less och vill kunna prestera igen!


Ligger under min mysiga filt och ska läsa lite är det tänkt, vänta på att Andreas kommer hem så jag får följe till affären :)

Ligger fortfarande i sängen och är snart påväg att masa mig upp. Idag väntar en till dag av föreläsningar på engelska. Sen ikväll träning, som vanligt.

Imorn ska jag utnyttja min present jag fick av Andreas, ska försöka lära mig att bli sminkad. Sandy, dock kommer du inte undan så lätt, jag är ett hopplöst fall ;)


Klänningen på bilden testade jag när ja var på stan sist, vore inte den hit att ha?! ;)

Idag började jag en ny kurs. Hade förstått att nästan all kurslitteratur skulle vara på engelska men INTE att precis allt. Ska skriva tenta på engelska, är sjukt nervös redan nu. Tenta om mindre än två veckor.

I övrigt rullar de mesta på. Dock är min nacke åt helvete, den vill inte som ja vill tyvärr. Vill kapa bort den!

Fast så är nästan alla mina helger nuförtiden. Men nu ska jag faktiskt ha två helger på hemmaplan, de ni! Till helgen väntar dock DM på lördag, sen fest på kvällen. Helgen efter kommer min Emma hit plus att Sandy är tillbaka i stan, lycka!!

Helgen som var det seriehelg, div. 2 gänget styrde kosen mot Härnösand. Upplockade vid kl 06,20...och vi var klara med spelandet kl 14, vilket innabar x-antal timmar av slö tid i Härnösand. För er sominte vet kan jag säga att det är ingen livlig stad de där. Vi gick i allafall på Bio, såg In Time, helt ok film. Söndagen spelades de två matcher. Resultatet från helgen vart 7-1, 8-0, 7-1 och 8-0...



Hela gänget! 
Öv. fr. vän: Ivan, Simon, Fredrik, Emma, Jonas, Coach Ola
Ned. fr. vän: Emma aka Bjornis, Isac ovh jag

Har en hemtenta som tanken är att jag ska nöta igenom nu så jag får vara helt ledig på fredag, problemet är dock bara att jag är så trött. Kom hem från skolan och sov i 1 ½ timme, kanske var välbehövligt men det fanns inte med i mina planer.



Till något helt annat. Jag är så sjukt less på min nacke som spökar hela tiden, var förbi idag och ska se om jag kommer någon bit närmare att få komma till en läkare. Det går inte att konstant ha ont, och det påverkar mitt idrottande vilket jag inte vill.
Med bilden vill jag visa vilken sjukt dålig hållning jag har. Bildbevis!!
Sen är det såklart min andra hälft på bilden också ♥


att vi bor så långt ifrån varandra och tiden/ekonomin gör att vi inte kan ses ofta. Jag önskar att jag kunde ha er nära precis som det är på sommaren, då är jag hel.

Saknar er ♥