Nu är det en 22 åring som skriver detta..haha. Fyllde år i lördags, en födelsedag som inte riktigt kändes av.

I fredags satte vi oss i bilen och körde söderut, ett stopp på ikea som reulterade i en ny byrå, matta och annat smått och gott. Så nu har vi faktiskt möblerat om här hemma = flyttat en möbel och två lampor.
Väl hemma i Enånger fick vi pannkakor av världens bästa farmor. Senare vart det idol tillsammans med lillen, Linus och Maja.

Lördagen = min födelsedag. Spenderades på hallen. Andreas stackarn var inte van att behöva instängd på en hall en hel dag, men han gjorde det grymt som stod ut med de. Mitt spel fungerade faktiskt bra, tog mig vidare till semifinal både i singel och mix. Så det får man ju vara nöjd över! Kvällen avslutades med indisk mat innan både jag och Andreas däckade.

Söndagen, finalspelsdags. Två finaler och två förluster, mindre roligt, men men. Vi hann med en sväng på ikea igen innan vi anlände i Umeå kl nio typ. Andreas satte ihop byrån, så nu står den så fint under spegeln.

Lyckad helg.








Kl 07 ska jag sitta på spinningcykeln och köra gärnet, hmm undra om jag ska typ slå mig hårt i huvudet först så jag vaknar. Ska fundera på de.

Hittade mitt persnr. på resultatet för hemtentan och det stod ett G. Jag är så sjukt lättad, var inte nöjd med det som jag hade skrivit, inte alls.
Det är redan onsdag och snart är det helg igen. Veckorna verkligen bara springer iväg, och vintern närmar sig med stormsteg. Jag vill inte ha vinter än men samtidigt skulle jag kunna skippa regnvädret som kommer med den tid vi befinner i oss nu.

Skolan rullar på, sitter just nu på skolan och försöker få ner något inför grupparbetet. Tittar ut genom fönstret och är ganska nöjd med att jag sitter inne och slipper blåsten som är utanför. Den får gärna upphöra tills jag ska bege mig hemåt och sedan vidare mot hallen.

I måndag hade både jag och Andreas en skit dag. Hans otur började med att det var halt ute och han gled omkull med cykeln och hans nya jacka plus skor vart lite trasiga. Duktig som han är har han dock lagat de nu.
Min otur började efter att jag varit på hallen i tre timmar. Skulle göra mitt första riktiga pass efter sjukan, i början hade jag ont i bröstet och satt och velade om jag skulle hoppa av eller inte. Beslöt mig att fortsätta och det kanske var dumt...

Jag och Mattias spelade dubbel och vi spelade riktigt bra, sista omgången skulle vi möta Amanda och Johan. Jag ska gå bak och ta en boll i bakplan och känner hur foten viker sig, smärtan kommer och jag ramlar omkull. Gråten kommer samtidigt som jag tar mig för foten och sliter av mig skon och försöker hålla tryck. Sara och Rasmus lindar foten medans jag ligger och gråter.

Jag var så innerligt less på att det hände. Mina tankar kretsade kring att jag skulle lägga av. Var så less på att aldrig få känna mig hel. Den här säsongen har inte fått sin bästa början. Varit sjuk i en månad och sedan kom det här, det var droppen. Plus att jag konstant har ont i axlarna och nacken.

Men tack vare att vi var snabb med att linda plus att jag kände att det inte var en så kraftig stukning ska jag vara tillbaka snart igen.

Detta skriver jag för att behöver skriva av mig. Jag är less på att inte känna mig hel. Jag ser en säsong av något som jag lagt ner mycket tid på försvinner. Nu ska jag satsa på att bli hel, det ska vara mitt MÅL.

Fredagen innebar skola, lite städning av lägenheten samt att vi var ut och käkade mat på eftermiddagen. Jag brände mig i munnen och har fortfarande ont, kan inte låta bli att vara där och känna med tungan där det gör som mest ont. Kvällen avslutades med en besvikelse framför Idol.

Lördagen började med badmintonträning, min första sedan jag började med medicinen. Kan ju inte påstå att den var speciellt bra, är seg i kroppen och nacken är som vanligt ett stort problem. Även idag vaknar jag varje morgon med ont i kroppen och ont i nacken. Ska fundera på om jag ska investera i nya kuddar....
Dagen fortsatte i alla fall med lite kik på Röda Korset, hittade mig lite saker där. Resten av kvällen gjorde jag ingenting vettigt, jag hade iofs myskväll med mig själv, åt naturgodis och vitlöksdipp/räkor/rödlök/avokado/paprika mackor, mumma.



Igår hade jag mina två vanliga tränarpass plus att jag fick hoppa in på ett extra. Det sista passet var riktigt roligt, det är ett gäng vuxna som ingen har spelat sedan de var ung utan börjat spela på senare år. Det var fem stycken där och vilken skillnad det är att hålla i en träning för fem personer istället för 21 stycken.

Efter att jag slutat for vi ut till Flurken och första stopp var A´s mormor och morfar, där bjöds det på gofika och mycket prat. Det fick mig även att längta efter min egen farmor som jag faktiskt får träffa på fredag redan, lycka! Nästa stopp var A´s föräldrar, där bjöds det på supergod middag, jag åt så jag nästa sprack. Vart även bortskämd med att få paket, jag som inte ens fyller år än, hihi.





Vilken lyx!!





Efter att ha läst på min kära vän Emmas blogg angående mål så hittade jag ett gammalt anteckningsblock där jag skrivit ner de mål jag hade tidigare. Har ingen aning om när det skrevs...




1. De saker som betyder mest för mig idag är:

♥ Min familj
♥ Mina vänner
♥ Min idrott
♥ att jag är någelunda frisk

2. Det som gett mig störst tillfredsställse och lycka om man ser tillbaka är:

♥ Att mamma klarade sig igenom sin cancer
♥ Lyckan att bli elitklassad
♥ Studenten

3. Den drömmen som jag skulle våga drömma om den förverkligades är:

♥ att jag får leva ett bra liv med god hälsa och vara ekonomiskt oberoende.

4. Vid ett år kvar att leva skulle jag:

♥ Passa på att göra saker som jag alltid velat göra, så som att resa. Annars skulle jag nog försöka leva så "vanligt" som möjligt.

5. En önskan

♥ Att bli ekonomiskt oberoende

6. Rädd för att prova.

♥ Våga ta för mig mer

7. Målen i mitt liv

♥ Att få ett jobb som jag trivs med
♥ Träna så länge jag orkar/kan
♥ Skaffa familj

8. Anledning till att jag gör det jag gör idag är:

♥ Att jag älskar att träna/spela/tävla. Sedan studerar jag för att kunna få mitt drömyrke i framtiden.

9. Jag får glädje av:

♥ Av min träning (när den går bra) och glädje av mina helt underbara vänner.



Detta var alltså något som jag skrev för några år sedan. Roligt att läsa igenom sådant som man skrivit tidigare, skulle jag svara likadant idag, hmm kanske får fundera på de. Återkommer.


Gårdagens avsnitt av Greys har gett en ny favorit, lyssna och njut.
Är bara förnamnet till vad jag har varit idag. Hade tankar om att jag faktiskt skulle ta tag i saker både i plugget och här hemma. Lyckades jag? Inte direkt. Städade igenom de lådor vi har här hemma, gjorde om lite lådor så att A ska kunna ha sina saker någonstans också.

Men imorn är en ny dag. Nya möjligheter.






Känns som vi knappt har skola, men det är ruskigt skönt måste jag erkänna. Synd bara att jag inte kan ta den extra tiden till att träna, men snart så. Imorn äter jag min sista medicinkur och hoppas jag är av med skiten sen. Är så jävulskt less på att vara sjuk. Börjar även känna av en visdomstand nu också. Förlåt för att jag är bitter, men under den här månaden har jag fan haft rätt till de. Punkt slut.


Du är min. Jag är din. Vi är varandras.






Igår lunchade jag, Soorai och Sara på Rost. Shit vad snygg deras nya lokal var, maten smakade också mumma. Vi passade på att ses en sista gång innan Soorai testar på livet i Italien.
Träffade även på Jenny som ska till Australien, folk bara ränner på långa resor medans en annan tycker att en vecka utomlands är ganska lagom. Men en Thailandsresa i några veckor skulle jag nog inte tacka nej till....

BTW, har jag inte färgat håret rött, utan kameran tog upp den färgen.






Dagens Mysan: Klänning, H&M. Skor, Converse. Tröja, Röda Korset. Brun jacka, Utklädningslådan. Skinnjacka, Lindex. Halsduk, H&M.

Är mest nöjd över min bruna-fejk-mockajacka som jag hittade i utklädningslådan hemma i lekstugan. Den är verkligen perfekt.


Första bilden med min nya kamera (tänk inte på fläckarna på tänderna, de är lipgloss, haha)



Min underbara (som man här kan se försöker smygspara mustasch)



Höstens alla färger.

Helgen spenderades i Östersund. Tanken var att prestera på tävlingen, men allt gick fel. Syrran stukade foten (hon skulle jag spela dubbel med), jag mådde piss pga min sjuka som jag haft i snart en månad, mixen funkade inte alls m.m. Det postitiva var att jag slapp sova på hårt underlag, sov med familjen på hotell istället.

Har bestämt att inte träna tills jag ätit upp min medicinkur. Less på att må skit och vill träna.

BTW, har jag införskaffat mig en ny kamera, typ en systemkamera fast en mindre. Blocket kan leverera.










Tisdagens outfit :)
I måndags ringde läkaren tillbaka och sa att jag hade en bakterie som skulle behandlas. Så från och med igår äter jag nu medicin. Under dessa dagar har jag mått illa och självklart är det en biverkning på att äta detta. Hoppas verkligen att det upphör efter några dagar, annars har jag 8 dagar av illamående att stå ut med.

I övrigt gick det som plannerat i helgen, två vinster av två möjliga.



Lillebror visade att han ska vara riksklassad och vann sin åldersklass. Heja familjen Westberg!


Högst upp till vänster: Amanda, Rasmus, Mattias, Johan, Simon, Klara
Längst ner till vänster: Lisa, Emma, Frida, My, Sara

Jag var nervös i första matchen, men inför och under matcherna idag insåg jag varför jag älskar att utföra denna idrott. En individuell idrott som även är en lagsport.

Vart två vinster av två möjliga, så jag är nöjd. Kroppen å huvudet är slut, så snart blir det att möta John Blund.

Idag ska jag göra min första tävling för säsongen. Är faktiskt lite nervös, de är ju så längesen. Men som jag sa till en av mina spelare igår så behöver man en vis nervositet för att kunna prestera! :)

Nu frukost sen mot hallen!