Nae nu tog jag i, men sanningen var att vi hade utlagd studie tid mellan 08-17. Kommer inte ens ihåg jag sist hade ett sådant schema inom skolans värld och när jag väl hade de funderade jag starkt på att skippa hela skolan. Mina tider på gymnasiet var att vi gick högst tre timmar på en dag, vi hade så sjukt mycket håltimmar. Men sen hängde vi runt på skolan ändå till ingen nytta alls.

Nu borde jag verkligen göra saker, alltså typ packa, äta och så....men de är ju OTH på Tv de går inte ihop...

Men iallafall gick vi "bara" mellan 08-15.30 :P Skönt att slippa gå ända till 17!

Pussis
Att få ha sovmorgon är något väldigt ovanligt för mig nu på sistonde, så imorse tog jag ut en liten sovmorgon. Förr kallade jag sovmorgon att sova bort hela dagen men för tillfället är sovmorgon att sova till kl halv nio.
Efter frukost tog jag bussen till Iksu för att gymma lite, idag vart det mage och rygg. Kännde även att en del av min träningsvärk sitter kvar så jag körde inge armar och ben.

Som vanligt vart det lunch med Jange, hans kompis var också med (har börjat komma in i hans mattekrets av vänner) vet inte om de är illa kanske, hehe..Nädå jag gillar de!
På eftermiddagen hade jag en av de tråkigaste föreläsningar jag någonsin vart på och det var "häxan" som Jonatan och Johan kallar henne som höll i den. Hon skulle lätt kunna skrämma livet ur vilken unge (jonatan vart rädd idag) som helst.
Men jag glömde ju säga att jag klarade tentan! Så härligt att få veta eftersom jag var riktigt nervös innnan när alla kom med stora leeden på läpparna eftersom de klarat sig. När det gäller tentor är det huvudsaken att man får G och inte U och jag är verkligen jätte nöjd med de. Jag siktar på att klara av kurserna det är det ändå som betyder nått men visst är det roligt att ibland få ett VG isället och idag fick jag ETT poäng ifrån, ett fjuttigt litet poäng. Men men de kommer väl förhoppningsvis i en annna kurs :)

Ikväll skippar jag träningen för att vila, det har blivit lite mycket träning på sistonde. Jag har svårt att jämföra vad mycket träning är men det är helt klart mer än jag någonsin tränat förrut. Så ikväll är tanken att jag ska packa och plocka ihop alla saker som ligger utspritt på golvet men de ända jag gjort är att jag har tvättat en tröja jag ska ha i helgen.

Naae vi hörs!

Badminton för nästan ett år sedan...de var tider de!
Idag har jag lekt barn, kan låta knepigt men så är det iallfall. Vi hade metodik om barns motoriska utveckling och fin en del teoretiskt och en praktiskt. Den praktiska delen var att vi skulle hoppa, springa, gå, krypa, åla med mera. Vi gjorde olika övningar hade kunnat kännas lite barnsligt men är man ett barn som jag då var det bara kul.

Var sedan ner på stan och hämtade mat och tillbaka igen. På gymmet gick jag runt för att leta en instruktör men hittade aldrig nån, eller ja hittade en när jag skulle därifrån men men. Gymmade lite ben och gick sedan 55 min på rullbandet kanske inte världens roligast träning men jag hade velat haft ett hopprep (de vardärför jag letade gymintsruktören).
De vart bara att fara hem laga mat och sedan iväg för badminton träning, känndes inte som den gav så mycket men jag fick tillbaka mina racketar så nu är det bara att spela in dom innan helgen.

Som Hanna sa till mig när vi pratade sist, vad har man med sig på tävlingar? Det var ju så längesedan vi tävlade att man nästan har glömt bort vad det är man har med sig. Men kul ska det bli att fara iväg, känna lukten och höra ljudet i en badmintonhall, de är riktiga grejer de!

Natti
Jag hade tänkt lägga mig tidigt men inte vart så inte. Men allt som jag tänker blir inte som jag vill ändå så jag kan ju lika gärna lägga ner att tänka. Vad hjälper det egentligen att göra de när inget går som man vill ändå....

Men varför ska jag skriva ett deppigt inlägg egentligen? Jag har ju allt jag behöver, jag har världens bästa familj, jag har vänner som betyder allt och som bryr sig om mig, jag går i världens bästa klass, jag har mat varje dag och till sist får jag göra det jag tycker är bland det roligast som finns nämligen spela Badminton.

Men ibland tycker jag faktiskt man får klaga på ett liv som ur mångas synvinklar kan ses som perfekt, alla har sådana dagar när de vill ha mer än vad de redan har.



Är det så svårt att se mig och säga vad du tycker och tänker?

Aja, sov time snart! :)

Pussis

Och det betyder att det är precis en månad kvar till julafton. Men det innbär också att jag har sjukt mycket att läsa/plugga innan dess. December månad kommer bli en tuff månad! Jag tror jag har något inplannerat varje helg fram til jul:
  
◊Till helgen Halmstad för tävling
◊Nästa helg sittning med IVP, tema för kvällen är 80-90-tal
◊Helgen efter de är det serien och mys med gänget
◊Helgen innan jul blir det att fara hem för att jobba den 22 och 23.

Mellan där ska jag hinna med skolan och allt annat (träna).

Men just nu är det som ett vinterland här, jag önskar att jag hade mina skoterstövlar här så jag skulle kunna leka i snön. Hade ett väldigt bra läge för årets första snöpulning(de heter väl så) i dag men jag var för ovanlighetskull snäll och gjorde de inte, något jag ångrar så här i efterhand.
Jag blev så glad av att det var tösnö idag att jag gick med mitt larviga leende och log.

Även att jag verkligen måste börja ladda för helgen tävling som består av tufft motstånd. Det ska bli intressant att tävla för första gången (på riktigt).

nee nu blire mat innna träningen :)

Vad jag har hunnit med mycket denna helg, eller rättare sagt det har vart en skön helg utan plugg. Har inte lagt en endaste liten tanke på nått som har med plugg eller skolan att göra.

Fredagen bestod av träning/sporta x3. Först gymma, sen beach volley och till sist bodybalance. Det innebär att jag tillbringade större delen av dagen på Iksu, men det är ju tur att man tränar och inte bara slappar. Vart sedan att åka hem göra sig i ordning innan det bar iväg på fest. I böran ville jag inge annat än att åka hem till min *host* mjuka säng och sova. Vart sedan lite mer taggad efter jag fått i mig lte att dricka. Vart väl en hyffsad kväll iallafall.

Lördag förmiddag var det bara att ta sig upp och fara till hallen och agera tränare. Jag trivs verkligen som tränare även fast det ibland kan vara svårt. Det är svårt när det är så många och de ligger på olika nivåer. Men träningarna gick bra iallafall och jag var hyffsat nöjd. Sen var det i princip bara att åka hem och göra sig klar för att åka och få min första julklapp för i år. Det var gratis indonesisk buffé, riktikt gott och det var trevligt folk som vi åt med. Efter all mat och frukter vi proppa i oss drog vi vidare för att speal biljard, något som inte är min grej. Jag och Jange förlorade mot Abbe och Mathilda, men som tur var det inte jag som skjöt ner nr 8 alla tre gånger vi förlorade :P men vi vann en omgång iallfall.
Vi skippa bion och for till mig och gjorde fruksallad och kika på film istället, trevligt värre.

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon, dock sov jag inte längre än till elva. Jag som brukar kunna sova hela dagarna, men har kanske gått o blivit gammal :P
Iväg på hallen, vidare på innebandy, hem i 5 min, vidare på iksu för bubbel, strömpilen och handla och till sist hem till mig. Men vart tog middagen vägen där kan man ju undra, den åts nu kl 23 bestående av mackor och lite gröt. Skärpning!

Imorn skola med start på ny kurs..kan bli spännande.... 

Tycker inte det behövs något "d" i "knäckebröd" man uttalar det ju ändå som "bröö". Anledningen till att jag kom och tänka på det var för att jag nyss proppade i mig två stycken. Gott vare men samtidigt ett tecken på att mysan kanske borde gå de där 100 m till ICA och handla, lat? Aa men visst!

Kan för övrigt komma med den glada nyheten att jag har sån träningsvärk att mina ben nästan inte vill bära mig. Och det sista de vela idag var tydligen att kånka runt mig på en badmintonplan idag. Det börjar annars bli frustreande att inte få till den där bra träningsmatchen, jag tränar och tränar men hittar inte det där flytet igen. Känslan av flytet hoppas jag få med mig tills tävlingen nästa helg. Flyget går 06.25 från Umeå, snacka om att jag inte kommer vara vaken eller på bra humör på flyget.
Jag är ingen morgon människa längre, lite synd tycker jag. Men förra hade jag mer strikta linjer på när jag skulle upp och går man upp kl. 04.45 för att ta bussen 05.00 och åka och träna då kanske man inte är speciellt frisk heller?! Men jag saknar morgonträningarna lite, det var skönt att köra på i en timme sen duscha och åka iväg till skolan och käka så mycket frukost man palla, gott värre!

Imorn momenavslutning, lunch, bodybalance, ev fest eller idolkik hos sandra....?


Natti

Vaknade imorse av att mitt Andra larm ringde, jag hade alltså slagit av det första och somnat om. Men som tur vaknade jag och tog mig till IKSU och dagens föreläsning.
Vi kommer om några veckor att leda ett gympa pass och bli bedömd på de, så idag hade vi träning inför. Vi fick till uppgift att sätta ihop rörelser till en låt och sedan instruera de andra i små grupper. Min grupp fick stå för konditionen och fick låten "Rumpa mi", haha ingen vet varför just den låten.
Jag som verkligen inte är en Gympa tjej var väldigt skeptisk till hela grejen innan  men det visade sig vara kul (tänkte skriva jätte kul men det var att överdriva). Jag är mer av en bollsports tjej som hatade alla slags sorter av "Friskis och Svettis", men det kan också bero på läraren, Christin. Ingen hade valt de på elevens val men ändå skulle hon envisas med att ha de, vilket slutade med att alla gick därifrån och hon grät, rätt åt henne!

Efter lunchen med Jange och hans klasskompisar var tanken att jag skulle vänta medans de pluggade för att sedan gå på ett gympa pass igen. Vill ju verkligen få insperation inför mitt pass jag ska instruera.
Men efter en stund med att vänta somnade jag där på en bänk, tror jag sov en halvtimme innan Jange väckte mig och sa att klockan var kvart i fyra och passet skulle börja fyra. Och då känndes det nästan bara skönt att få slippa, men nu vet jag att jag måste ta mig iväg en annan dag istället. Förhoppningsvis är jag piggare och har inte sovit på min axel så den blivit värre.....

Kom nyss hem från träningen, var ingen "lall-träning"  utan här körde tränaren på tufft med oss.
Detta var upplägget på träningen:

Förbedered dig mentalt för en tuff träning med kvalitet på slutet


Fokus:


Att kunna prestera bra när man är helt slut


Upplägg:


Uppvärmning

Snack

Fys

Bollmatning

Matcher


Övning 1: (19:10)


FYS:

Plankan 90 sek vanligt + 90 sek per sida

Utfall 5 x 60 steg


Övning 2: (19:30)


Cirkleträning 2 och 2, 3 varv

-          Skottkärra, tre banor byt på hemvägen

-          Armhävningar titta varandra i ögonen

-          Upphopp i takt, titta varandra i ögonen

-          Sit-ups i takt, titta varandra i ögonen

-          Bära varandra på ryggen, tre banor byt på hemvägen


Övning 3: (19:50)


Bollmatning, 2 eller 3 per bana

8 x 20 bollar/person


Match 1: (20:20)


Singel och dubbel - avgörande set


Match 2: (20:35)


Singel och dubbel - avgörande set


Match 3: (20:50)


Singel och dubbel - avgörande set från 10-10


PUST OCH STÖN!!!
------------------------------------
Men efter träningen fick vi fika som bestod av kladdkaka, glass och marränger! M

Ojdå tänkte skriva "Tisdag" som rubrik men sen kom jag på att det faktiskt är Onsdag idag. Men det är egentligen inte konstigt att jag inte håller reda på vilken dag det är, veckorna går så sjukt snabbt nu för tiden. Snart har det gått en vecka sen jag for hem för att hälsa på. Och nästa helg är tävlingen i Halmstad, den som vi bestämmde att vi skulle åka på för hur länge som helst sen. Appropå "hur länge som helst" eller "hur mycket som helst", skulle Titti och Robin vart här skulle dom ha bråkat om just de.

:)
Japp nu är man hemma igen efter en hel lång helg hemma. Visst är det skönt att vara hemma i Enånger men jag tycker ändå att det är skönt att komma hem till mitt rum i Umeå.
Ybussen var sen och vi vart ungefär en timme sen, de är så otroligt tråkigt att åka buss, speciellt när man inte har någon att prata med.

Var iallafall på stan med Mamma idag, vi var runt på en massa olika affärer innan vi åt lunch. Passade på att be mamma köpa en massa små saker till mig, lämpligt ;)

Nee nu ska ja fortsätta kika runt :)

Ha de!

"Ibland önskar jag att det inte vart som de vart, att jag hade kunnat försökt"
Igår fick jag äntligen träffa mina små vänner som jag inte sett på jätte länge. Alice och David var det nästan 2-3 månader sen jag såg sist.
Kvällen bestod av Idol, fika och en massa mys. Och som asta påpekade känns det inte som jag vart borta utan att jag alltid vart där med dom. Att tre månader kan kännas som tre dagar är helt sjukt, men det är då riktigt bra vänskap mellan mig och mina vänner.

Idag har jag vart på DM i Bollnäs och kikat på Badminton. Just nu måste jag ladda inför kvällens festligheter och välja kläder (dagens i-lands problem).


Det var tisdag och jag skulle som vanligt iväg på förläsning, jag hade ätiti frukost och åkt buss, det var alltså en helt vanlig tisdag.
Föreläsningen började bra och jag tyckte den var riktigt intressant och var riktigt imponerad av föreläsaren. Efter ett tag började jag känna att jag mådde illa, ville inget annat än att ta upp min vattenflaska ur väskan, men ville inte hålla på att krångla.
Vi sitter och lyssnar när helt plötsligt Peter skriker till: "Men Sofie". Alla vänder sina blickar mot Sofie som sitter och krampar och sedan svimmar. Ambulansen rings och jag ser ett ypperligt tillfälle att gå ut för att spy eftersom jag inte mådde bra. På väg ut påpekar Johan att jag ser vi ut i ansiktet, går in på toan och försöker spy. Men där känner jag att jag får världens tryck över öronen och går därför ut (fick tanken om att ja skulle svimma). Väl utanför toan ställer jag mig för att vila eftersom jag nu har världens tryck över öronen och huvudet plus att jag mådde illa.
Sen kommer jag inte ihåg nå mer, de vart helt svart.....
Jag vaknade av att jag låg på golvet och grät och att Peter stod framför mig och pratade med mig. Samtidigt kommer ambulansen (som skulle hämta Sofie) men tydligen hade hon vaknat till och tagit luft och var på benen igen. Så ambulanspersonalen beslöt att ta med mig istället eftersom jag låg på golvet när dom kom.

Emelie följde med mig för att hålla mig sällskap och för att ta hand om mig. Jag fick ligga där på en säng i ett rum i två timmar innan doktorn kom och kollade på mig.

Anledningen till varför jag svimmade vet vi inte, antagligen var det en massa olika faktorer som spelade in att jag svimmade. Men jag vart oerhört rädd, det var längesen jag varit så rädd.

Idag mår jag bra och det gjorde jag även när jag kom hem från sjukhuset, de ända jag hade ont i var huvudet ettersom jag slog huvudet när jag föll ihop.

Utanför fönstret är det alldeles vitt men dock inte utav snö utan av en tjock dimma och ett regntäcke som inte vill lämna Umeå. Tråkigt att jag hatar sånt här väder men det är ju egentligen bara bra om det är sånt väder när man slipper vara ute, det är ju meningen att jag ska sitta inne och plugga nu. Men efter matchen + träningen idag passade jag och jange på att bubbla och basta, så ruggigt skönt!

I helgen hade jag min första tävling (serien), jag spelade 4 matcher igår och två matcher idag. Nu vill jag inte få detta att låta som skryt men det var verkligen inge motstånd alls. Jag kände mig stark och snabb, tråkigt att man inte får testa och göra för fullt då. För man får ju verkligen inte det när man vinner med 21-3, 21-4. Men det gick ganska bra för laget också, vi vann två och spelade en oavgjord. Jag trivs jätte bra med alla jag spelar med, men jag saknar samtidigt mina gamla medspelare. Jag saknar även mina och linnis brottningsmatcher på träningara, så barnsligt men ack så kul!

Var även på Annelies (Janges mamma) 50 års kalas igår, det var mycket folk och man kände sig lite utanför, men som tur var jange, mea och jacke där, trevliga prickar. Vi åkte vidare på två fester, kännde dock att jag inte var världens pratgladaste människa, men jag hade faktiskt vart 7 timmar på stadion och det blir man riktigt seg av. Kvällen slutade med att käka chokladbollarna som jag och Sorre bakade i fre, smaskigt!

see yaaa

 

att plugga en hel dg, dock är ja inte riktigt klar men ett litet avbrott måste man få göra. Ikväll blir det mys med Sorre, vi ska bada, bubbla och basta är det tänkt, mysigt värre! De tre B:na ojoj vad jag är fyndig!

Måste springa(cykla) till Ica för att handla inför imorn :)

see ya
  • att plugga
  • att vara trött
  • att vara hungrig
  • att slippa träna
  • att vara isolerad

Hoppas alla förstår att jag är så seriös med detta!

Jag är så sjukt trött, jag förstår inte hur jag kan vara de. Jag sover lika mycket som jag alltid har gjort men trötthéten nu är så sjukt stor. Det jag skulle behöva kunna sova ut på riktigt någon dag, utan att behöva tänka på något annat. Det är en sak som jag önskar just nu, det andra jag önskar är att mitt spel i helgen ska fungera som på den där matchen i måndags. De är jag väl ändå värd? Det är inte mycke jag begär, snällla.....

Plugg och åter plugg idag.....
jävla skavsår! De är de jag kommer säga ikväll, när ska ni ge upp?
Har man skapat sig ett beroende om man får dåligt samvete om man inte tränar minst 2 ggr per dag? I såfall har jag skaffat mig ett sådant beroende, mina dagar planeras efter träning och plugg. Just nu måste jag lägga mycket fokus på plugget eftersom vi har tenta på Måndag, jag måste klara den! Känslan efter jag klarat den andra var så otroligt skön, man känner sig så bra och duktig.
Håller nu på att mala mig igenom all kurslitterartur och det är inte det lättaste kan jag lova, för universitet är inte som gymnasiet där man får en mall på exakt det du ska kunna, här måste du läsa allt och hoppas på att du läst tillräckligt mycket.
Och som vanligt när jag pluggar blir jag så trött att mina ögon verkligen inte vill vara öppna, varje gång, sjukt irriterande!

Näe, oj, snart äre träning igen, andra gången för idag....love it!

Pösshej
Usch de är så otrologt tråkigt att öppna brevlådan och inse "Nähe, ingen post idag heller". Jag älskar att få post (så nu vet alla de då kan ni skicka brev till mig), när jag väl får post är sånt tråkigt som räkningar, vem vill ha de liksom?
Så denna dag vill jag hylla: Att få post
                                       dissa: Att få räkningar

Var iallafall på seminarium imorse, om feminister. Och som allti säger jag inte det jag sitter och tänker på där i 2 timmar. Jag är nog för feg att säga det jag egenltigen tycker och tänker, en riktig fegis är vad jag är!
Var sedan runt med Jange på massa olika ärenden, tvätta bilen, köpa mössa....

Vi (laget) vann den andra hemma Elitserie matchen idag med 7-1, det var ruskigt roligt! Satt där på läktaren och var så nervös. Fick även tanken att en vacker dag kanske till och med jag är ute och spelar och inte bara sitter och kikar på, stort!
Igår efter först mitt gympass hade jag badmintonträning beslöt mig samtidigt för att passa på att träna på träningen efter, något som visade sig genom att jag hade världens värsta träningsvärk! Låren är som två onda feta köttbitar, uscha! Och till råga på de så var såklart hissen trasig....plus att jag har tappat bort nycklarna till cykel låste,

Oj vad Mysis har vart duktig idag, jag har städat mitt rum, tvättat, pluggat och lagat mat. Men vad ska man egentligen annars göra på söndagar?
Söndagar är en sån där dag då man bara ska mysa under täcket och dricka te med honung, man ska inte behöva lämna sängen på heela dagen lång. Önskedröm kanske? Nyp dig i armen, eller kanske ska du låta Jange göra det så du får ett blåmärke som sitter i en vecka...skulle inte tro de va..

Sitter och funderar på hur det kommer att bli de närmaste helgerna, ska jag åka hem för EIK-skivan eller inte, det kommer bli några resor ändå den här månaden, först till sthlm och sedan Halmstad. 
Läs inte detta som om att jag inte vill åka hem på EIK-skivan, jag vill hem och träffa alla igen, laget, titti och farmor och farfar. Guud, vad ja tycker om min farmor, hon är den bästa!♥


♥Natti  

blääää give something to do, please!






Hittade en massa kläder jag glömt bort, roligt för dig mysis!

Aaa, de är så kallt!
Jag blir less på att jag inte hittar en billig snygg jacka som är varm och gosig. Var iallafall och kikade på både Intersport och Stadium, men jag har ju en som jag skulle kunna tänka mig. Eller så köper jag ingen utan sparar mitt "lån" till något annat isället.

Jag har ju sagt att jag och bussar inte går ihop, så även idag hamnade jag och Sándra någon annatstanns när vi skulle iväg. Tur att de är så billigt att åka buss om man är bara 19 år, en tia, som hittat! Det är för den delen också den enda fördelen med att vara 19 också, billig buss...glädjeskutt!

Plugg here i come.................
Nu har den första snön kommit, dock inga överdrivna massor så man kan rulla snöbollar och kasta på någon, men iallafall så pass mycket att min cykel fick vila idag. Imorse (klockan var väl strax efter tio) begav jag mig ut för att köpa compeed för att kurera mina små fotjävlar. Sen ner på Droskan för att käka, dock gjorde jag ett mycket grovt felval av mat, ät aldrig levergryta! Det smakar baj.....

Mätt och belåten efter att ha bytt mat till kotlett istället insåg jag att jag inte visste vilken buss som gick till Iksu så det var bara att börja gå. Efter mer än halva vägen fick jag skjuts av Jonatan, mitt kläd val var inte vintrigt, leggins, korta strumpor med tygskor. Fy My!

Fotbollen torskade vi iallafall, både mot 2:orna och 3:orna, surt! Men bara för att 3:orna hade med världens damp kille. Sen blev ett av mina skavsår bara värre såklart, jäv....skit!

Nu har jag precis kommit hem från Sandra där det bjöds på Idol och skitsnack! Plus att vi åt tårta och chips, mumsa!

Ha de!