Övre raden Fr. vänster: Rasmus, Johannes (jange), Mattias (lövet), Albert (Abbe), Simon

Nedre raden Fr. vänster: Lisa, Sara (Säris), Emma, My (Mysan), Sofie (Proppen)





Igår tog jag mig en "morgonpromenad", klockan var halv 10 så jag vet inte riktigt om det räknas som morgon...Umeå bjöd iaf på solsken och nollgradigt väder, det var riktigt skönt att vara ute och powe walka, det påminner mig om Enånger och kafferundan. Tänk så många ggr som jag har gått den, både själv och med trevligt sällskap.

Imorn kommer min familj, längesen jag såg dom nu (förutom lillebror som jag träffade för någon helg sedan). Vi ska spela bowling, tradition i familjen... Pappa blir alltid lika sur när han förlorar, vilket är lika roligt varje gång.


Igår spelade laget mot Täby, vi ställde upp med följande:

Herrdubbel 1: Rasmus och Abbe

Herrdubbel 2: Simon och Jange

Damdubbel: Lisa och Sofie

Herrsingel 1: Rasmus

Herrsingel 2: Simon

Damsingel1: Sofie

Mixtdubbel: Abbe och Lisa

Matchen slutade 5-2, vi vann herrdubbel 2 och herrsingel 2. Dock var vi nära att vinna damdubbeln och mixen också. Låter fel att säga "vi" men vi är som också med i laget trots att vi inte spelade. Jag, Säris och Emma var de trogna som satt och hejade på i alla matcher. Synd att vi inte fick med oss 1 poäng, hade resultatet blivit 4-3 hade i fått ett poäng...men men, de är bara att komma igen!

med det här sjukt platta håret går vidare, längtar efter att ja får sätta upp håret iallafall, jag som i princip har det varje dag annars.

Denna morgon började med seminarium, sa inte ett ord, men läraren tog inte närvaro heller så det spelade ingen roll. Ska snart cykla till hallen för att hämta badmintonbollar, jag utövar denna sport x-antal ggr i veckan och trots detta har jag inte en enda boll hemma..dåligt my, dåligt. Ska vid 13 spela med Palle, vi ska träna inför vår kommande dubbelmatch. Han har blivit utmanad av en kompis i dubbel och fick välja vem han ville att spela tillsammans med, och jag vart vald... ;)

Igår var gänget ut och åt på Olles och sedan vidare på bio. Maten var mkt bra och vi förde liv i den nästan tomma restaurangen. På bion var jag lite trött och tog en lite PN, haha, Emlan gjorde likadant. Sandy som satt mellan oss såg hur vi sov i etapper. För övrigt så var väl filmen bra, men kanske inte min typ av film...




BTW, jag betalar snart någon för att ta tag i min disk, det är inte mycket, men så sjukt jävla tråkigt!

Nu - mot hallen, sen droskan, sen badde spel, pyttarna, gym, spel, tv!



Hemma är hela familjen samlad och här sitter jag själv, orättvisst javisst!!
På bilden saknas Mammsen ♥



De fem syskonen ♥

Saknar er!
Äckel vädret fortsätter.....


Igår var jag hos Jenny och gjorde en behandling på håret, vi får se hur resultatet blir sen, spännande! Var sedan en stund på skolan för att diskutera inför vårt seminarium på måndag, det är en hel del att läsa och det är verkligen inte lätt. Själklart regnade de, så jag tog bussen hem..lat?!! Nja, hatar regn iallafall!

Städade hemma innan jag och Sandy bytte plats, hon tog över min lgh och jag satte mig i bilen med Palle. Vi åkte och hämtade biobiljetter till bion vi ska se imorn. När vi kommer hem håller Sandy på med maten, vi gjorde en bra deal:

- Jag stod för stället och disken

- Palle för maten

- Och Sandy tillagade den

Där snackar vi en grym deal, hade jag och Palle lagat hade de blivit något så avancerat som typ makaroner med köttbllar, men nu fick vi något lätt som Smördegs-inbakad-fläskfilé. Hur enkelt som helst! Eller hur Sandy?! ;)



Idag var jag på gymet, tog de lugnt pga min armbåge, onödigt att lyfta för mycket. Sen har ja vart och hämtat några filmer hos Emlan inför min kommande Mys kväll. Har nu tagit en paous i mitt pluggande, ska plöja igenom texthäftet.



haha så jävla ful bild, men de är iallafall på när ja ska försöka duscha utan att blöta håret. Jysk-påsar is the shit!
Umeå bjuder på äckelväder och ja hoppas som vanligt att man inte ska behöva gå ut ur lägenheten då. Jag ska försöka få igenom en lag som stöder de.

Var nyss på ICA och handlade frukost med Emlan, nu väntar plugg eller vänta, nu väntar PLUGG.

Dagens dilemma, Droskan eller inte? Ska ja trotsa regnet?!...de återstår att se.
att komma hem till lägenheten och tvn är på och "paret" sitter och välkomnar mig. Det är så det ska vara!

Längtar till fredag, då blire Idolmys med middag.

Btw lyssna på Tove Styrke – Million Pieces den är bra!

Nu natti natti :)
När vi började träna igår kunde jag fortfarande inte hålla mig för skratt för de som hände på vägen dit.


Palle och Sandy plockade upp mig utanför mig och vi börjar färden mot hallen. Vid raksträckan vid hallen är det en busshållplats, bussarna brukar ha en tendens att köra ut som de vill från dessa platser. Och så gjorde denna buss också, Palle bromsade in och sa sen:

- Jag tutar på han!

Mycket riktigt gjorde han de, bussen stannar framför oss. Sandy och jag som satt på höger sida ser hur busschaffören hoppar ur bussen och är på väg emot bilen.

- Han kliver ur, han är på väg hit!!

Både jag och Sandy skrek samtidigt som vi alla tre höll på att dö av skratt. Palle gjorde en fin sväng och körde ifrån platsen. Vi körde ett varv i rondellen innnan de åkte och släppte av mig.

Men vem kliver ur bussen?! hahaha ja dog av skratt!



funderade precis hur ja skulle ta mig till träningen, men så löste Sandy och Palle det problemet, de plockar upp mig och skjutsar mig. SNÄLLT!

Hata regn!


Vädret idag är SÄMST! Och självklart måsta jag cykla i de också, blev dyngsur! Stackars Mysan...


Men på dessa bilder är de inte dåligt väder utan de är sommar och mina underbara vänner är med!









Våra lärare har lyckas med att inte lägga ut på vårt schema vad vi ska läsa under kommande veckor, betyder de att vi inte behöver läsa nått alls?! Nae jag skulle inte tro de, tyvärr.

Den här morgonen och förmiddagen har vart effektiv och gått snabbt. Vid 07.40 befann jag mig på hallen för 1 timmes träning, efter duchen tog röda faran mig till skolan. Där väntades det seminarium, sjukt enkelt och smidigt. Var sedan ner på Droskan tillsammans med Jange och Alex, mycket politik snack, och jag är som vanligt sjukt ointresserad, jag önskade verkligen att jag la ner tid på att hänga med, men har lagt ner de.

 

Ett försök till att se lite "normal"ut

- Nu My Ida "Pip" Westberg är det du som tar tag i städningen innan du ska träna pyttarna och sedan ska på gymet. Så säger en av mina små gubbar som sitter på axeln, bäst att göra som den säger.
Jag är helt slut i kropp och huvud.



Ett stort plus för helgen var att jag fick träffa min söta lillebror. Men nu är jag som sagt slut, fast kl.19 ska ja spela squash med Porre på Iksu, nice.
Som vanligt är jag seg på morgonen och kommer inte upp i den tiden jag tänkt...jag ska fan skärpa mig och ta mig i kragen och komma upp framöver.

Gårdagens träning gick bra och det var riktigt roligt att spela, det är sådana gånger man kommer ihåg varför man spelar överhuvudtaget. I helgen är det Elitserie premiär, laget ska ner till Malmö för att spela två stycken matcher, jag hoppas de kommer hem med två vinster. Jag får hålla alla tummar jag har här hemma för att de ska gå vägen.

Imorn blir det gymet och sen vid halv 5 middag med elitprojektet för att sedan vara med som sparring, får träffa min lillebror, min söte bästa lillebror. På söndag blir det att vara på hallen hela dagen, först mina egna träningsgrupper mellan 11-13 och sedan sparring mellan 13-16. Sen blir det förhoppningsvis squash med Porre. Vi ska ju blir grym på de vi ;) haha.

Men idag blir det gym med Palle och sedan Idol med han och Sandy. Järngänget.



Vi tre vid Blodomloppet! Team Mysan

En dag som denna önskar jag att det var kortare hem eller att det iallafall inte tar 5 ½ timme med buss för att åka hem. Jag vill umgås med dom där hemma, få min lilla dos för att sedan kunna vara här uppe igen. Och det är verkligen inte så att jag INTE trivs här, snarare tvärtom, jag älskar att vara här uppe. Men ibland behöver man lite byte, idag vill jag byta ut Umeå mot Enånger.




Denna skylt fick jag av Hanna, den har en liten historia bakom sig. Jag åkte alltid med Åkerlunds till och från träningen, och varje gång frågade jag på vägen hem om Malte kunde släppa av mig vid lyset (lyktstolpen utanför mig) och efter x-antal gånger fick den namnet Mys lyse :)
Igår var jag, Sandy och Emlan på Allstar och åt, det var Emlans försenade födelsedagspresent. Vi åt popcorn, kycklingvingar, gott kött och avslutade sedan med efterrätt, MUMS! Vi hann också med att snacka en del skit medans vi satt där på resaturangen. Gud vad glad jag är för att jag har dessa två flickor!



Vi tre!

Idag hade vi skola mellan 8-10, läraren satt och läste innantill, då skulle jag också kunna vara lärare om man gjorde så...Fortsatte mot tystarummet och läste lite inför kommande seminarium vi ska ha, vi ska göra en egen förening, kan bli intressant.

Sen visar Umeå sig från sin värsta sida idag, himmlen har öppnat sig och regnet bara öser ner, äckel regn. Skulle cykla ner till Droskan men ändrade planen och åkte buss istället. Väl nere lunchade jag med Jens, Jenny, Bengan, Kenneth och lilla Ludde, som för övrigt är sjukt söt.

Nu ska ja trotsa regnet och bege mig till IKSU.

Ha de!

Det gick bra imorse när jag gick upp, men när jag kom till skolan kom tröttheten som en smygande våg över mig. Jag orkade knappt hålla upp ögonen, något som Jonatan påpekade..haha. I bibblan tog jag en PN över mina böcker, åt lunch och sen pluggade lite till innan det verkligen inte gick nå mer. Väl hemma somnade jag och vaknade 2 ½ timme senare, helt sjukt!!!


Hoppas att det är pga att jag lämnade blod igår som gör att jag är trött. Jag är 0- och uppmanar därför alla som också är det att lämna blod, för vi kan ge till alla men endast ta emot från de som har samma.

1. Hur grymt är det inte att få massage i 3 timmar utan att röra en fena själv, de kan jag säga är grymt JÄVLA skönt! hihi Tack Sandy!

2. Hur grymt gott är inte wasa-knäcke med smör, grönsaker och Italiensksalladskrydda, jo grymt JÄVLA gott.

3. Hur oskönt kan det vara att få en boll i ögat, jo det kan vara grymt JÄVLA oskönt.



Som vanligt är jaf trött som ett as och orkar egentligen inte gå upp men jag vet att jag måste. Har ont i princip hela kroppen, är det ett tecken på att man börjar bli gammal?!
Igår på träningen råkade jag få en boll i ögat, inte har jag gråtit när jag spelat mix förr, så igår vart den första. Idag känns det som jag har ett blåmärke på ögat.
Imorse skulle ja ha haft morgonträning klockan halv 10, men jag vaknar av att ja får sms av Porre och ser då att klockan är över halv. Fick ringa till Jens och be om ursäkt, fick sen åka iväg och träna fotarbete och gym själv istället. När jag ringe sa Jens att han trodde jag var sen och att det var verkligen inte likt mig, och det är det verkligen inte.

Nu har jag invikt tvättstugan och tvättat för själv för första gången. Och igår handlade jag också för första gången, ojoj ;) haha

Var nyss ute på promenad med Sandy, mycket skönt och trevligt. Nu måste tvätten sorteras, de är fan de tråkigaste jag vet, så om  ni vet nån som gör de gratis, meddela mig?!! ;)





I Fredags landade jag i Sthlm vid halv 8 på morgonen, och befann mig i Skanstull vid 9. Hängde runt lite där samt i stan innan jag styrde mig mot Bosön för helgens utbildning. Vart tilldelad ett rum (och efter 3 rumskamraters byte fick jag en att bo med. Jag var den enda från Norra Norrland som var där, men kände igen många sen tidigare. Vi började med middag som följdes av teori/praktik inom badmintonslag. Jag däckade tidigt i sängen pga den tidiga uppgången på morgonen.

På lördagen hade vi praktik varvat med teori, alla grundslag gick vi igenom, passen avslutades med Girls Of Badminton tillsammans med Johanna Persson. Lika roligt som vanligt, vart även inbjuden på läger 10-12 dec i Göteborg, instruktör i projektet, grymt skoj!


Första passet på södagen innebar dubbeltaktik och teknik. Vid 10 anlände vår träningsgrupp som vi skulle ha hand om under dagen. Vi hade blivit tilldelade olika uppgifter och så skulle vi komma på övningar för denna grupp som det var mycket blandad kvalité på. Vi fick även analysera en varsin spelar för att kunna se vad som skulle förbättras, intressant! Efter hade vi lite snack om hur utbildningen vart och så fick vi diplom att vi klarat U2, haha.

Tog sen med min nya kompis Kent på tunnelbanan in mot stan, lämnade av han vid T-centralen och fortsatte mot Skanstull. Vart bjuden på blåbärsugnspannkaka, mycket smarrigt. Mitt tåg avgick från Stockholm kl. 20.42 och anlände här i Umeå imorse kl. 06.38. Tungt!



Mysan today!

Ikväll blir det att vara tränare för pyttarna och sedan gymma.

skulle jag typ kunna göra vad som helst för att få sitta nere i Uppsala hos mina flickor och mysa. Men istället sittre jag här uppe och fikar helt själv ( näe jag är inte bitter, haha).

Imorn klockan 05.15 ska min taxi anlända och ta mig ut till flygplatsen, de är en tung uppgång imorn! Kursen börjar först klockan 16, så ska hänga runt lite i sthlm innan.

Så hela helgen kommer tillbringas på Bosön, tar nattåget hem på söndag kl 20.41 och kommer till umeå kl. halv sju på måndag, och börjar skolan 10...



hha vad hände rmed min armhåla, ser sjukt ut!

nu läggdags!
Min powe napp vart visst 1 timme och 40 minuter..hmmm


Idag när jag öppnade postlådan låg ett litet paket i (jag som aldrig får post förutom räkningar) vart överlycklig. Rev upp och hittade en liten ask med ett halsband i, det var en bricka med tre bokstäver ingraverade:

M = Mysan

E = Emma

A = Alinda

Det var min goda vän Emmsi som fixat detta fina halsband när hon var på Mallis. I paketet låg även ett stort rött brev, så här sitter jag och lipar och önskar att vi kunde ses på momangen. Mina fina vänner!♥



Mysan, Emmsi och Lillen

Imorse tog jag sovmorgon, den första på väldigt länge (för mig är klockan 10 sovmorgon). La mig sedan i soffan och läste inför morgondagens (dagens) föreläsning. Gjorde mig sedan iordning för lunch på Droskan, hann samt med en runda på stan...får "råka" glömma kortet hemma i fortsättningen.

Fortsatte sedan upp på gymet, och det går inte en gång utan att man träffar på någon från IVP, haha men det finns kanske en anledning till att vi läser vad vi läser. Sandy plockade upp mig och vi cyklade till henne för lite mys. Jag låg på hennes spikmatta för min rygg och nacke krånglar, att man aldrig ska få känna sg hel. Sen åkte vi förbi ettornas nollning där vin-brännboll stod på schemat, vår tanke var att spana in om det fanns någe potencial i ettorna, dock var de svårt att se, haha.

Rullade sedan vidare mot träningen som för övrigt inte gick någe bra alls, usch jag hatar när det går dåligt och det känns som man är sämst i världen, suck på de. Men efter plockade vi upp Porre aka Soorai hos henne för att ha lite te mys hemma hos mig. Vi bakade scones och snacka, såå myysigt så!!

Nu blir det sängen innnan det är dags för en ny dag med skola, träning och packning. BTW så flyger jag klockan halv 7 på fredag morgon, senast incheckning är kl 06.05.....hemresan blir tåg, i 12 timmar, KUL?!! eller inte




Min fina vän Porre

Natti Natti