vi jobbar och står i med vårt arbete och snart ser vi ljuset. Imorn vid 15 är vi klar, ruggigt skönt. Sen på tors åker jag hem för arbetsintervju, härligt. 
Ska nu presentera medlemmarna i Team Mysan.

Först ut har vi


Daniel Palle Palmér
Enda killen i laget, men inte hänger han läpp för de. Han är en envis smålänning som snackar stockholmska som har hamnat uppe i Umeå för studera Idottsvetenskap. Trots sina unga ålder är han en erfaren kille, på vilka plan, ja de får vi grubbla på. Palle bangar inte flr mycket, speciellt inte kalas (men han kommer endast om de serveras fika). Killen ska springa milen och jobbar hårt inför detta.
Hans motto är: Första omgången fika är uppvärmning, andra gången är första gången och sen, "får man ta doggybag?"

Palle fick skriva en liten presentation av sig själv, den lyder såhär:
"Jag gillar månskenspromenader, kalasfika och spela schack. 
Min passion är att samla på mjölkpaket från världens alla hörn. 
Jag söker efter en själsfrände som gillar baka åt mig, peta i näsan och storsnarkare är även en önskvärd egenskap.
Gärna en högljudd nasal röst som överröstar allt annat i ett rum är en stor turn on! 
Intimt umgänge är dock inget jag vill ha utan drömmen är att kunna vara särbos med ett bra avstånd mellan varandra, gärna polack eller estländare.
Känner du igen dig? 
Då får du gärna höra av dig på 070-666WTF"

Andra person ut är


Sandra Sandy Olinder

Sandra är en riktig skotertjej som älskar att försvinna på loven för att åka skoter. Hon älskar laxpasta och äter detta ca 5 gånger i veckan, ska snart skapa gruppen "laxpasta" på facebook. Just facebook är annars ett ställe där Sandra hänger ofta, med sin iphone är hon aldrig sen med att uppdatera händelser runtomkring henne. En dold talang hon har (som inte är så dold på förfester) är att hon kan dricka upp en cider sjukt snabbt, inte många som klår henne, vår kille i laget är tydligen en av de som fått spö av henne....

Tredje


Ida Richarson

Är den lite äldre och klokare av de 5 medlemmarna. Hon kommer ursprungligen från Stockholm, dock snackar hon inte lika mycket stockholmska som Palle. Ida är en tjej som har lätt för skratta och man börjar skratta själv när hon och Bengtsson börjar med deras skrattattacker. Hon är förlovad med lingon (internt skämt).

Fjärde


Emelie Emlan Persson

Emelie är en van coach men har fått kliva åt sidan i detta team. Hon är en tjej med många (ibland för många) bollar i luften. En av hennes passioner är hallonpaj, enligt henne gör hon den godaste. Fredagar är heliga för henne samt den tacos som måste serveras då, annars blir det ingen husfrid på Nydalahöjd (stackars eric). Inger är Emlans iller som skrämmer livet ur de killar som emelie tycker är dryga, go Inger.  Men sin breda dialekt behöver folk ibland tolk för att kunna förstå henne (eller så nickar de och låtsas). Envis som hon är ska hon ta sig igenom milen, u go girl.  

Sist och även minst


My Mysan Westberg

Påstår sig vara Teamleader och har utlovat att få alla sina medlemmar på bra tider, att de ska slåss med de i toppen. Mysans passion är russin,(hon har kommit på den idén att avstå godis), därav russin ätandet. Hon har tillsammans med Sandy de mest kurrande magarna på Umeå Universitet. På sin fritid gillar hon att spela fallskärmstennis samt sitta och filosofera. En sak är säker, hon skulle aldrig kunna bli tjuv...hon löser alldeles för mycket hår, de skulle kunna ta DNA på en gång (värdelöst). Hon är känd för sin vimmelkamera, där alla blir snygga, i VIMMLET blir ALLA snygga. 
"Vattenflaskor kommer och går, men ingen består" - Mysan -10



Nu önskar vi Team Mysan lycka till under åretslopp som går av stapeln den 20 maj. Hört rykten om att formen för befintliga deltagare ser fin ut, alla laddar upp på sitt egna sätt, vissa genom träning medans andra kör på gamla meriter.
"Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död"
"Att vara kvinna är mycket svårt, då ens huvudsakliga uppgift är att handskas med män."
de vart två linnen, två tröjor, ett par byxor och ett par jeans idag. Tog mig tiden att åka ner och gå på stan själv, jag gillar att gå själv på stan, kunna springa in och ut ur samma affär utan att någon suckar. De är oftast när jag är själv som jag hittar de där verkliga guldkornen jag vill ha.

Har nu på kvällen haft grill premiär på Nydalahöjd hos Emlan och Eric, vi var ett mysigt gäng som svullade och snackade. Eller som Palle sa till mig:

- Fan va tyst du är då!!

Håller med, var inte riktigt mig själv.



En av alla fördelar med vår/sommar är att de ofta blir grillning. Längtar redan till fredag då man får gotta sig igen, då även tillsammans med en och annan cider. Sen slår vi klackarna i taket för Sandys skull :)

Står Team Mysan på startlinjen för att springa blodomloppet. För min del blir det 1 mil, vi får se om jag kommer orka det eller inte. Ska iallafall dra igång med löpträningen i veckan har jag tänkt.

För övrigt spelade jag så sjukt bra när jag bowlade igår, helt insane. Fick 146 poäng under en serie och fick samanlagt 678 poäng. Någon som hade ett leende på läpparna resten av kvällen, jorå!


för det är Sandys födelsedag, hurra hurra hurrrrraaaaa!!

Grattis på dig gummsi!

Idag har varit en lång dag coh jag har hunnit med en hel del. Suttit med gruppen mellan 8-14, vi kommer iallafall lite framåt. Hem för att laga mat och softa, vidare ner mot stan för att möta upp Emlan. Vi åkte sedan mot IKSU för ett jobbigt totalpass, började blöda näsblod, men inte slutade jag för de...(upptäckte att de var blod på mattan)

Nu ikväll har jag skypat med Kicki i över en timme, sett på när hon åt hemmagjord pizza medans jag åt gröt..skaplig skillnad.





Jag och min favorit
"Vattenflaskor kommer och går, det är ändå aldig nån som består"

Ungefär såhär går mina tankar under en badmintonträning efter att Lisa säger att ja måste lämna tillbaka vattenflaskan till den lille killen den egentligen tillhör.. haha

fick påbackningar från Titti att jag var för dålig att uppdatera här, så nu ska jag ta tag i det tänkte jag.

Veckorna bara springer iväg och snart är det maj, men innnan dess har jag ett uppbokat schema. På torsdag fyller min favorit år, hela 22 år. På fredag kommer förhoppningsvis syster, vi ger oss på ett nytt försök. Nästa vecka är det reovisning av projektet och sen fyller Alinda år. Valborg ska Sandy ha sin födelsedagsfest, ojoj mycket festande här.

För övrigt är jag trött och seg idag eftersom jag lämnade ifrån mig 4 dl blod igår. Egentligen ska man lämna 4,5 dl men tydligen ville inte mitt blod samarbeta och jag fick avbryta. Vad gjorde de med mitt blod det tappat ur min kropp, jo de slängde de?! Hallå, kan de inte användas till något alls?! Så nu tar det en månad innan jag har fått tillbaka lika mycket blod som jag lämnade.



Ikväll blir det träning, första på väldigt länge.

Pussen flyger
som jag spelade brännboll. Lika roligt spm vanligt, dock hade vi inte väderguden med oss, de snöade/haglade böandat med att solen sken och det blåste ordentligt.

Vi vann iallafall de matcher vi spelade, ska bli kul att dra igång med brännbollen igen. Längtar som en tok till yran och hoppas på bästa möjliga väder! :)
Hur kan det bli vulkan utbrott på Island som påverkar oss här?!


Jag som hade sett fram emot att få träffa min syster i helgen, får vänta till nästa helg. Är glad ändå att de inte ger sig ut och riskerar något, vore ju jävligt dumt med så dyrbar last.

Var upp imorse för att tvätta underkläder till helgen, vi ju ha de bästa strumporna när jag tävlar, viktigt sånt där. haha. Fortsatte att läsa i boken jag började med igår som handlar om projekt, alltså kurslitteratur. Pratade sen med Titti i 1 timme om allt o ingenting. Saknar den donnan, mycket!

Träffade på Palle och snackade med han. Han klagar på att jag aldrig har tid, hade tydligen tröttnat på att vänta tills vi skulle se "new moon" tillsammans. Men jag bokade en lunch om två veckor...flickan med tiden.
Var in till Sandy för att ligga på hennes otroligt sköna säng och käka morötter, och såklart snacka en massa strunt (vettiga saker).

Imorn far vi till Malmö för att förhoppningsvis skrapa ihop de poäng som behövs för att hålla mig kvar i elit nästa säsong.  


Natti natti

jag blir förbannad när saker o ting inte går min väg, jag som tänkte vara duktig och plugga på universitetet hittar inte böckerna jag måsta ha.
I Röda-rummet finns alla böcker och man ska endast sitta inne i det rummet och kunna läsa dem. Men nu hittar jag inte de böckerna jag måst ha, antingen har någon jävel tagit dem lr så sitter det någon här inne och lurar på den.

Jag blir rasande. haha

  • Att kliva up. haha
  • Gå 4 km
  • Göra egen gjord smoothie
  • Dricka te

Kan dagen börja mycket bättre?

Idag åker jag hem till mitt kära Umeå, fast bara för en kortvisit, för på fredag flyger jag till Malmö, årets sista tävling...blir det elit nästa år eller blir det att dänga runt i A-klass?!



Mysan, SorrePorre och Hanzzi

haha den här bilden hittade jag, sjukt längesen, mer än 1 ½ år sedan. Minns vi ens den här lvällen?! I mitt liv har den iallafall satt sina spår, fast av andra anledningar.


Här är truppen som tog hem andra platsen i div. 2 Norrland.
Överst till vänster: Jonte (slog tån i tröskeln, klantigt), Simon, Mogge, Anton (behöver inte göra någon förklaring där)
Andra raden från vänster: Frida, SorrePorre, Fredrik (vinnare på tvåbords poker i Vännäs, inget att skryta med), Mysan (helgens näst klantigaste efter jonte)
Liggande: Lagledare Gunnar ("Då kommer jag Olla era tandborstar")

Härligt gäng!
igår slog vi klackarna i taket på stadt, kanske för den sista gången om dom ska ta så sjukt mycket i betalt för att komma in. Rena rama rånet på en student som mig. Förfesten/midagen hos Henis var alla tiders, gamla vänner var samlade, vissa hade man inte sett på år.

Mycket folk var det ute iallafall, hade tevligt men inte överdrivet skoj. Som vanligt tappade jag bort alla jag umgicks med, hittade dom en efter en runt om i lokalen. Hittade min titti som jag spenderade natten hos, somnade mitt i ett samtal som vi hade, vaknade av att jag själv sa något helt random. haha.

Idag har vi haft FM på Iggesundshallen, familjemästerskap i badminton. Syrran besegrades men jag fick ta en förlust i dubbeln tillsammans med mamma mot Maja och pappa. (måste ju göra pappa nöjd)....
ska ta tag i det här nu!
"Jag tackade nej till en gratis fjällresa för att åka med och coacha er. Den som inte kämpar i helgen alltså... Jag kommer FAN olla era tandborstar!"

Snott från Sorreporre.
och min lillesötebrors födelsedag



Grattis grattis!