för då är det Brännbollsyran!
Ska bli riktigt roligt att spela då man hört så myckt om kring vad det är och hur stort det är. I år är det ca 350 lag med, och av dem lagen är vi rankad 6:a, helt sjukt. Förväntningarna och taggen är på topp, och vädret ska också enligt vädergudarna bli bra. Hääärligt!

Idag hade vi redovisning av gruppuppgiften som vi ska ha på tisdag och vi fick godkänt på den, vilket var mycket skönt! På schemat stod det att vi skulle hålla på mellan 8-16, men vid strax innan 10 var vi klar. Kort dag uppskattas alltid. Efter de så hjälpte jag Emlan att flytta till sin nya lägenhet, där kommer det att bli häng till hösten, myys!
Vi drog oss sen ner mot stan och droskan, efter go mat så släppte vi alla hämningar och shoppade loss. Jag köpte mig två linnen, en klänning(som jag funderar på att lämna tillbaka) och en kjol. Plus att igår shoppade jag jeans storlek 25 (!!!), men cheap monday är ju konstig i storlekarna, plus att de kommer töjja sig sen, men ändå störd storlek när jag brukar ha större annars..

Hur kommer jag klara mig utan mina babes här uppe i 12 veckor då? Emlan och Sandy, kan inte ni komma o bo i vackra Enånger hela sommaren?! ;) ja skuulle gilla de!♥



Köp er inte en sådan här mobil, den hänger sig, startar om sig, stannar samtalet m.m. När jag var i butiken idag tog försäljaren orden ur min mun, kul att ha en mobil som 9 av 10 det är fel på, kul!
Sen kunde de inte laga den i butiken så då måste jag skicka in den, bra att jag fortfarande måste betala av på en telefon som är trasig!
hehe nu tog jag i, har iallafall suttit med gruppen på förmiddagen och gjort klart vårt arbete. Det är nämligen så att vi ska ha en workshop dag med elever ur en gymnasieklass då vi ska "stärka individen i gruppen". Vi har nu gjort en powerpoint presentation som vi ska redovisa med på torsdag, och vem trodde att jag var så haj på de?! :)

Var även på sista träffen med psykstudenterna idag, vi fick göra en liten utvärderning på hur vi tycker att det vart och så. Visst har man lärt sig saker, men att lägga något sådant på vårt schema utan att det är obligatoriskt är inte toppen. Inget man prioriterar när man har annat att göra kanske, trots det har jag vart där varje gång, duktigt Mysan :)

Mamma, jag och sandy var även på BodyBalance, skönt att få sträcka ut alla stela leder. Hem för att äta och sedan ner på Ängarna där 2 ½ timmes brännboll väntade, jag hade aldrig på förhand trott att det skulle vara så kul. Nu börjar jag kunna träna på olika tekniker som gör det svårare för motståndarna att veta vad de har att vänta, naaajs!


Naee, nu blir det sova innan morgondagen som bjuder på: spining, intervju, gym, bad, droskan, funk o lite annat smått o gott! :)
Är det inte hemskt lämpligt att ha någon som lagar mat, diskar och sedan tvättar åt dig?! Då kan jag berätta att det är väldigt lämpligt. Sedan att det är din mamma är bara ett plus, då frå du umgås med henne också.

Efter att ha fått liv i Mamma och vi gjort oss klar cyklade vi ner mot stan. Mamma var lite ovan med att cykla tror jag, hon körde så försiktigt och bromsade i varje nedförsbacke. Sägs det inte att man blir försiktigare med åren..isåfall vet jag vad jag har att vänta.
Nere på stan gick vi runt i ett behagligt tempo och shoppade en del, lunch på droskan för att sedan fortsätta för lite mer shopping. Är det inte jag som är fattig student?! Jorå det kommer synas i slutet av månden, ge mig en miljon minst att shoppa för!!!!

Nu sitter jag här och väntar på Yo, stackarn hade tappat nycklarna....Skippar badmintonen då motivationen inte är på topp! Får bli lite gym och ev. lite jogg :)

 
Snart lillebror kommer jag hem :) Bara 1 ½ vecka kvar nu...

Mitt fotbollslag när vi var yngre, tanken med det här kortet var att vi skulle fula oss, men alla verkade inte vara med på de. Alinda fattade det inte riktigt.....



..utan fulade sig på den bilden då vi andra var seriös, hur kul som helst!

Är det Mysan som saknar fotbollen kanske?!.....
det var barn som skulle sova längre än sina föräldrar, men inte då! :P Mammsen ligger och sover och här sitter jag!


Snart ska jag åka ner och hämta min Mamma på stationen :)

Igår var det grill och lite mys som stod på schemat. Det var KulturNatta nere på stan med en massa folk och olika musikuppträdanden. Emlan och jag fastnade vid rapp-scenen vi, vi saknade vår outfit bestående av byxor med häng, stor t-shirt, hood och stora hörlurar. Dock kunde vi redan hur vi skulle få med oss publiken med vårt "E-yooo".
Men kvällen på stan var ingen hit alls.....

Idag vaknade jag och var ganska pigg, smsade Sandy om vi skulle ta en lite promenad, men dne sovtutan låg och sov. Så jag passade på att ta med mig frukosten ut i solen, men det var fler än jag som tänkte ta vara på vädret, nämligen alla småkryp...blääää
När Sandy vaknat cyklade jag dit och vi satt i solen och stekte och var även runt och gick lite. Var sedan ner på ängarna för att spela lite brännboll, vi spelade inte på topp och framför allt inte jag. När jag kom till Sandy hade hon lagat lunch åt mig, vilken sötis! :)
Vi var sedan ut och gick en långrunda i det väldgt konstiga vädret, tror Gud där uppe inte är riktigt vet vilket väder han vill ha, antingen är det regn eller sol eller varför inte både och samtidigt!?!

Brrr här sittre jag och fryser, eftersvettas och är allmänt seg. Var nyss ute på en liten joggingrunda och aldrig har jag tyckt att det var så jobbigt som idag. Kändes inte som om jag kom någon vart eller orkade någonting alls, jobbigt känsla. Och när jag kom in svettades jag som jag vet inte vad, det var ganska tung luft då det nyss hade regnat.
"Håll" fick jag också, inget stämde för mig idag, men jag antar att man måste ha en sån gång också. Förhoppningsvis har jag haft min sån gång för de här året nu...hoppas hoppas.



Kan tillägga att chokladbollar o en bit rulltårta inte är någon bra uppladdning för en löprunda. lägg de på minnet!

Eller egentligen har ja haft ledigt några dagar nu, men idag kändes det verkligen som jag var ledig. Gick upp så sent som kvart över tio, ovanligt för att vara mig. Förr kunde jag sova hela dagarna men nu tar jag helldre vara på dagarna än att sova bort dom.
Mötte sedan upp Emlan för lite mat på droskan, vad sägs om Fläskfilé med potatisgratäng?! God mat säger jag! Vi vandrade sedan mot stan där vi möttes av alla andra som var ledig, var folk överallt. Ikväll och imorn är det KulturNatta här också, så det var en massa jippon runt om på gatorna.
Vi siktade in oss med på sådana där affärer man inte besöker annars, typ Bokia och liknande. Vi gick och frossade bland kalendrar, ett mål nästa termin är att ha en snygg kalender som jag faktiskt fyller i.

På gymmer körde jag mage och sedan hem för att laga mat och baka bröd. Ja, ni läste rätt, baka bröd. Jag har aldrig i hela mitt liv bakat bröd själv så det var på tiden att jag gjorde de. Har nu testat det och det var faktiskt gott, så Mysan kan baka bröd hon ;)


Nu kan ja bli medlem i Hannas klubb, hemmafruarnas klubb ;) Dock har ja ju ingen kille/man så jag får skaffa en egen klubb, typ singlarnas bakklubb ;) hehe

Var även och kika in hos Sandy i hennes nya lägenhet, mysigt hon hade! Tur att ja har min kudde som jag gjort till henne så jag har nått att sova på när jag är dör ;) hiihi, men sötis!

Pusss Mysan♥
Min dag igår skulle man kunna sammanfatta med ett ord: TRÄNING
Jag tycker det är så roligt att jag inte kunnde får nog, så igår när jag var ledig passade jag på att träna extra mycket.
Det vart bland annat morgonspinning med yo och sedan vidare till gymmet där det vart en timmes gym. Hem och åt lite innan det var dags igen för lite gym med Emlan. Åt på droskan med Sandy och var sedan med några kartonger till hennes nya lägenhet, nu är de inte länge kvar innan hon flyttar ifrån mig :( bhuuu

Hem, åt och sov lite innnan det vart Afro dance, en riktigt rolig träning. Man utövar stora rörelser och svetttas som en galning, me like. Hem och lämnade väskan innnan det bar av ner till ängarna för brännboll och lite match.

Jag förstår att min kropp är lite slut idag och att jag knappt kan lyfta mina armar, men det är så härligt! Var även ut med Emlan nu på morgonen för lite powerwalk, mysigt. Ska inte glömma att Inger också var med liggandes i Emlans tröjficka :)

En sak jag verkligen kommer sakna när jag åker hem för sommaren är iksu, vart finns det en sån anläggning hemma i Enånger? Ett gym med två våningar, flera bollhallar, beachvolleyhall, simhall med bubbelpool och att det varje dag finns sjukt många olika pass att välja mellan. Det är något jag kommer sakna!
Idag tillsammans med våra psykstudenter (psykologstudenter) gjorde vi en riktigt rolig övning och den gick till såhär:

Varje person fick skriva ner på en liten lapp något som det trodde ingen anna visste om dom, tex en händelse eller liknande. Sedan samlades alla lappar in och lästets upp, alla i gruppen skulle sen gissa vem som hade gjort vilken grej. Det var verkligen jätte roligt och se vad andra personer som ma inte riktigt känner tror att man har gjort.
I vår grupp hade vi olika saker som tex.

-Hade 13 sniglar som husdjur när den var liten
-Var grym på Super Mario
-Hade underhålligt en kändis på flyget
-Träffat en stor musikkändis
-Segelflugit
-Brytit fingret vid mitt på en innbandy plan då ingen var i närheten

Gissa vilken som var min?! ;)

Skratt, fysiologisk process hos människor som kännetecknas av en rad hastiga ut- och inandningar tillsammans med rytmiskt växelvis spända och avslappnande stämband som tillsammans ger upphov till ett karaktäristiskt ljud.

Skratt kan utlösas av en mängd olika händelser, vanligen efter att personen blivit exponerad för ett skämt eller någon annan form av humor, men skratt kan även uppstå av glädje, lättnad, nervositet eller andra sinnestillstånd. Skrattets funktion är osäkert, men mycket tyder på att det är ett sätt att signalera samhörighet inom grupper av individer. Liksom gäspningar har skratt en smittande effekt.

Skrattet är individuellt och varierar från person till person. Skrattet är en spontan kroppslig reaktion på sådant som personen uppfattar som lustigt. Rent anatomiskt sker skrattet genom konvulsiviska sammandragningar i buken vilket producerar stötvisa luftströmmar genom struphuvudet, glottis och stämbanden. Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, men det finns inget vetenskapligt stöd för påståendet.
-Wikipedia-

Jag är verkligen en sådan person som ofta skrattar, ibland kanske det inte är det bästa sättet att använda de, men jag ser det ändå positivt. Idag har jag skrattat nästan hela dagen och vilken härlig känsla det är! :)

 Dagarna verkligen springer iväg och snart har jag gått ett år på Universitetet. Tycker att det nyss var som jag började i gymnasiet efter en massa trygga år på Enångersskolan. I Enånger gick jag i samma klass med samma personer från lekis till nian, tråkigt kan många säkert tycka, men för mig var det en stor trygghet. Vi hade en lärare som var vår klassförestånadare från 2:an till 9:an, något som jag ser mycket positivt på.

Jag kommer ihåg hur nervös jag var innan första dagen på gymnasiet, att sitta i en aula med en massa okända människor och vänta på att få sitt namn uppropad. Kommer ihåg att tusen tankar gick igenom min innan, "tänk om jag tappar rösten", "tänk om de glömmer ropa upp mig" m.m. Var även nervös över vilka som skulle hamna i min klass, tänk om jag skulle hamna i en klass där jag verkligen inte trivdes. Som tur var hamnade Fia en av mina vänner i samma klass något som var en stor trygghet i början. Det starkaste minnet jag har från första dagarna var att jag inte vågade kika runt och kolla på vad det var personer jag hamnat med.
Efter ett tag så kände jag att jag verkligen hade hamnat rätt, jag trivdes i klassen och inte visste jag redan då att skoltiden skulle medföra två otroligt bra vänner för livet. Astrid och Titti!


Så nu sitter jag här och har nostalgi över tider som varit, snart nalkas det studenten för årskurs treor runt om i landet. Jag förstår deras känsla, min känsla var att jag hade lyckats samtidigt som jag var rädd. Rädd för vad som skulle hända efter att den tryggheten jag ändå haft under så många år skulle ta slut. Skulle verkligen My Westberg växa upp och bli självständig?

Jag har nog alltid sett mig själv som en blyg person som inte riktigt vågat stått och göra som jag vill, men (inte för att skryta) tror jag att jag vuxit. Det var en utmaning att flytta till en för mig okänd stad där min enda trygghet var min bästa vän och badmintonen. Att komma till ett universitet med en massa nya människor där ja inte kände någon. Att flytta till eget boende med allt som kommer med de, det var inte längre någon som såg till att du hade middag varje dag. Tankarna går i helt andra banor när du inser att det är du som ska bestämma och sköta dig helt själv och du har ingen som står och ändå kontrollerar.

Men en sak är säker, jag gjorde helt rätt val!

"if ever there is tomorrow when we´re not togheter.. there is something you must always remember, you are braver than you belive, stronger than you seem, and smarter than you think. but the most important thing is, even if we´re apart, I`ll always be with you"


Winnie the Pooh



  

Finns en anledning till varför ja kallas MM = Mong Mysan
             -Du får ta att det är stökigt här.
Mysan -Men du har ju en bra anledning, du ska ju flytta.
Mysan -Men vad har jag för ursäkt?!
              -Du var ju ut igår ju!

Härligt när man kan komma undan med sådana ursäkter. Vem orkar egentligen ha fint hela tiden? Jag tycker om att ha det annars men just idag orkade jag inte bry mig, kan bero på gårdagens festligheter.
Eftersom jag tillbringade x-antal timmar i solen med inte världens bästa mat och ett tufft spelschema på de var jag riktigt slut i knopp & kropp. Men Mysan bangar ju inte för fest inte....

Slöt upp med Emlan, Eric och Elin och mot ålidhem styrde vi oss för att sitta ute i kylan som började smyga sig fram. Vi cyklade sedan vidare mot Nydalahöjd för korridorsfest hos några klasskompisar. Riktigt bra uppslutning av klassen, riktigt kul. Lekar och sång var väl det främsta, vad sägs om "Vad heter landet där man böjer bananerna?" och "skicka älgleken".
När de andra skulle dra sig mot krogen (där jag inte kommer in) beslöt jag mig för att åka hem, vilket var ett bra val. Kom hem och somnade direrkt (dirr).

Dagen idag har vart seg och lika så jag. Mys i solen på ängarna med frukost, hjälpt inför flytt, myyyst med tjejerna ♥ framför OTH och gossip.

pösss
brännboll skulle vara så roligt att spela seriöst!
Med seriöst menar jag riktiga regler, härlig stämmning och bra medspelare.

Gårdagen börjades på ängarna, även vinden hade hittat sig dit oväntat(?!) eller inte. Såg ut som om dte skulle vara ganska molningt och blåsigt med det hann ändra på sig tills spelet började.
Det var 8 lag med i cupen och vi delades in i två stycken pooler. Första matchen var mot Bc Z (nöjd yo?) där vi gick in med en mycket bra prestation och vann med 21 poäng. Följande matcher i poolen vann vi också, inte med mycket men vi vann iallafall.
Vidare i kvartsfinal där den vinnande trenden verkade hålla i sig och den höll i sig även i semifinalen. Mellan finalen och semifinalen skulle alla tjejer träna tillsammans, något som vart 12 min förmjukelse, ville inget helldre än att springa därifrån. Sjukt hur dåligt många tjejer kastar!

I finalen var jag verkligen "sämst när det gäller" mit spel funkade inte alls, vi låg under med mycket och förlorade, matchen var mot Bc Z som var bättre just då. Men vi förlorade inte med mer poäng än vad dom gjorde mot oss i första matchen så det var väl positivt iallafall.

    

Rätt som det var vat det blå himmel och Mysan brännde näsan


Yo in action
Varför inte ta med sig datorn ut i de fina vädret?

     


Mitt cp sår ska läka, då måste ja ha nått över som
 gör att ja inte kan vara där o peta.


Mina nya sandaler får ockå vara med på bild

I dag fick jag kommentaren "Vad glad du ser ut My", jag svarade att jag var det. Men över vaddå? Över att jag trivs och att jag mår bra? Eller att jag vet att min familj och mina vänner mår bra? Det var svårt att sätta fingret på exakt vad det var jag var glad över. Men jag älskar känslan över att vara glad, jag går in med den inställningen att är jag glad så har andra människor det också lättare att vara glad. Borde inte alla människor få känna sig glada?
Samtidigt så vet jag att ibland är det skönt att vara sur och ledsen, det behöver inte vara något som sitter i länge men iallafall kan jag känna att det är skönt. Att få sura lite för då uppskattar man tider när man är glad mer, som idag.

Hela dagen har gått i en positiv trend, finns det nå bättre än att vakna upp och se att solen lyser utanför ditt fönster? (finns säkert bättre saker) men för mig är det en väldigt positiv och bra sak. Att sedan få träna och pressa sig tills man inte orkar mer och samtidigt ha bra musik och vänner runtomkring sig, det är en bra start på dagen.
Efter spinningen som jag nu snackar om spelade/coachade jag Emlan i lite badminton, Jenny kikade även förbi och det ör roligt att få visa andra människor vad man verkligen brinner för. En lång lunch med Emlan där även jange med en vän dök upp senare.

Hem till Emlan för att fixa hennes eximinationsuppgift där jag agerar som hennes människa med problem, ormar är inte min grej! Efter det så åkte jag tillbaka till iksu för att fixa två extra hål i öronen, Jenny var duktig och gjorde mig trygg. Var lite nervös innan med tanke på att det var längesen jag tog de två första, men nu är det gjort :)

Har nyss suttit ute på gården utanför mitt hus med min dator och glassat i solen, tyvärr så gick solen i moln men det var ändå varmt (?!?) i Umeå..inte vanligt! Har kommit fram till att det alltid blåser här, spelar ingen roll om det inte är något moln på himmelen så är det ändå inte riktigt varmt pga att det blåser. Sen har jag och Sandy efter många tunga cykel och promenader märkt att det alltid blåser i motvind, det spelar inge roll om du måste vända efter halva vägen, då har vinden slagit om och du har motvind igen....men vi får vänja oss helt enkelt.

på spinning. Den börjar klockan 07.15-08.00 och klockan 09.00 ska ja och Emlan spela badminton. Efter de blir det lång dusch innan lunch dejten med henne, efter lunch ska vi fixa emlans eximinationsuppgift :) Klockan 18.30 är det brännbollsträning igen, mitt på dan ska ja även hinnna med nått som jag berättar om senare ;)

Haaa de!
Pusspuss o nyp i stjärten
Träning mellan 19.00-21.45, alltså träning i brännboll. När vi kom dit var det redan fullt med folk på ängarna. I Umeå är brännboll jätte stort, svårt att förstå om man själv inte ser hur mkt folk som är ute och slår och spelar. Och då har jag inte ens sett själva yran än. Tydligen ska det vara med 350 lag, helt sjukt!
Vi började spela mot FC Z som kom två förra året, tror ja. Jonatan i min klass spelar i de laget, de var jämt, fast mina slag inte riktigt satt. Vi gick sedan vidare på ängen för att spela mot ett annat lag, under den matchen fick jag springa väldigt mycket vilket var verkligen jätte skönt o roligt, det får mig att sakna fotbollen ännu mer. Den matchen vann vi nog :)

Inför sista matchn var vi bara 5 stycken spelare, laget vi mötte var 6-7 stycken, endast killar. Vi började inne och spelet funkade ganska bra. Vi vart utebränd en gång, helt sjukt med tanke på att vi var så få. När vi var utelag ägde vi dom andra totalt, redan efter 1 min hade vi bränt ut hela deras lag, och det vart inte det sista, sammanlagt tror ja att vi gjorde de 7  ggr.

Ska ta lite foton imorn på hur det ser ut där nere på ängarna så ni får se :) På lördag blir det för övrigt för-cupen, första rikgtiga matcherna inför Yran som är det sista avgörande, Brännbollens VM = fränt!

Cykeln är min bäste vän här uppe (när den nu är lagad), jag far och flänger runt på den. Idag har den fått leda mig fram och tillbaka till iksu och sedan till Ersboda och sedan till ängarna.
Riktigt seg var jag upp imorse också, men kommer man inte i säng på kvällarna har man inget annat att vänta heller. Bröst, mage o lite rygg fick bli mina offer på gymmet, även att ja vart skrämd när ja satt i min egna lilla värld när yo kommer smygande bakom mig, kiss i byxan NÄSTAN ;)

Passade även på att fixa mina bryn idag, det var liksom på tiden. Jag är sjukt seg och värdelös på sånt där så då betalar jag helldre och får det bra. Det var för övrigt yo´s tjej som gjorde de, grymt jobbat. Jag vart nöjd, vad tycks?

hehe, sjukt ful bild må ja säga :P

Vidare mot lunch med yo och Jenny, trevligt värre. Var även o kikade tenta resultatet, and i made it. Tur att det hade sänkt gränsen annars hade ja varit körd :P
Cyklade vidare mot Ersboda för att fixa med en sladd till kameran, kom in på butiken och gick ut därifrån med ett skamset ansikte. Hur skulle ja kunna veta att närverksadeptern var att ja skulle måsta ha ström i hela tiden?! :P haha dum kände jag mig iallafall.
Efter att ha cyklat runt där borta på Ersboda bland olika affärer så fick jag iallafall med mig ett par skor hem, lika som Hanna har och nu tydligen även Asta. Vi kommer vara "de tre vännerna och Jerry" i sommar, då alinda får gå in som rollen som Jerry ;) hehe

     

Provade 4 stycken nya klänningar på H&M, jätte söta var dom, vilken var sötast?
Hittade även en bikini som ska få följa med hem en annan gång :)

Långt inlägg om min daaag
Ha de bra
Pusspuss o nyp i stjärten

Vaknade imorse och hade en timme till godo, men så somnad jag om och fick det lite bråttom. Men jag skulle iväg o träna själv så det var ingen fara. Träningen gick bra och jag körde på i cirka en timme.
Sen var det föreläsning mellan 10-12, ganska intressant faktiskt, det handlade om elitidrottar har speciellt utvecklade gener eller om det är deras engagemang i träning som gjort dom så bra. Efter de var de lunch o möte med gruppen inför vår gruppuppgift.
Eftermiddagen var seg och jag satt mest i min säng under en filt och myste. Åkte iväg på träning och det var ett ganska hårt pass, Simon stod för träningen då Rasmus blivit pappa. Tanken var från början att ja o yo skulle ha sprungit efteråt men jag var knäsvag och orkade inte, får ta igen de imorn istället!

Imorn blir det träning, fixa ögonbrynen, käka lunch o sen brännboll.

Jag vill att löppning ska bli min grej, så idag bestämde jag mig för att testa. Skippade träningen och gav mig ut runt Nydalasjön istället, solen sken och vädret hade inte kunnat varit så mycket bättre. Dock vet jag inte hur långt det är men det räckte iallafall för mig :) Känslan av när man kommer tillbaka igen är väldigt skön, jag pressar mig själv hela tiden. "Okej, du får springa dit sen får du vila" sen när jag kommit dit så springer jag ännu lite längre.

Vi hade en föreläsnng om stress igår där det talades om vad som är stressande för oss. Vi fick i uppgift att skriva upp 5 saker som stressar oss mest, jag skrev upp:
1. Tiden
2. Träning
3. Skolan
4. Press
5. Prestation
Jag är nästan alltid stressad över tiden, jag hatar att vara sen och om jag är det så går jag helldre inte dit. Träning och skolan är också två saker som också kan stressa mig. Om jag inte tränar blir jag stressad över de, och om jag tränar istället för att plugga blir jag stressad över de.
Men som det sas igår så behöver man lite stress, iallafall jag för att kunna göra vissa saker :)











I love Astas pappas solbrillor, jag känner mig så snygg!


Grattis Farmor!♥

Idag fyller världens bästa farmor år, hela 86 år fyller hon :) Ringde och grattade henne för ett tag sen och det var så skönt att höra hennes röst. Jag längtar så mycket efter att få krama henne, hon är verkligen hur goo som helst. Vi har planerat att vi ska vara i stugan i sommar är jag inte jobbar så mycket, can´t wait! Ska även tillägga att min farmor är den bästa på att baka och smula ner skorpor i min nyponsoppa!


!
Helvetesnatten var det ja......
Jag vaknade vid 3 tiden av att jag hade så sjukt ont i magen, det hjälpte inte hur mycket jag än vred och vände på mig. Efter att ha legat där ett tag helt klarvaken och med en stor smärta tog jag alvedon och klädde på mig, lämnade hotellrummet och traskade runt i hotellet och satt även på trappen utanför för att få lite luft. Men det släppte inte, till sist bestämde jag mig för att sätta mig i fåtöljen i rummet, där somnade jag en kort stund innan ja la mig i sängen igen. Efter att ha varit uppe och vaken i ungefär 2 timmar somnade jag.
Var inte speciellt munter när jag vaknade med samma smärta och illamående på morgonen. Laddningen inför matchen var inte den bästa, trots det så spelade vi iallafall bra i första set, magen kändes inte av alls. Efter matchen mådde jag lite dåligt men sedan släppte allt, guuud så skönt!

Varför ska man behöva ha den där jävla smärtan bara för att man har en viss vecka i månaden?! Iallafall hoppas jag smärtan var av just den anledningen, för då vet jag vad det var annars var det sjukt läskigt.



Resan hem var seg och jag hann med att se två stycken filmer, Patrik 1,5 och John Tucker must die. Det är skönt att ha en bärbar dator så man kan titta på nått i de där 7 timmarna man åker. Ska även visa en liten bild på min kära lilla tönt:


han satt med läslampa och pluggade fysik på vägen hem och underhöll mig inte = inte braa! Men han är iallafall duktig och gör det han måste, jag hade inte ens en tanke på att ta med mina böcker. Det finns något som heter ledighet!! ;)
Som sagt så var jag i Uppsala i helgen för att tävla. Jag hade verkligen sett framimot den här helgen, den skulle blandas med baminton, shopping, vänner och lite fest. Men det var inte riktigt som jag tänkt mig, vissa av delarna i mitt upplägg lyckades jag följa med vissa fick jag helt enkelt stryka.
Shoppingen fick jag lägga ner helt då jag inte hade tid att springa runt och ens kika, men det var kanske bra då ekonomin ska kunna hållas också.
Sen var det där med festen, vi hade planerat att fest något som kanske anses konstikt och inte så bra när man är på tävling, att man planerar att fest. Grejen är den att vi alltid (oftast) brukar åka ur tävlingen på lördagen och då kan man ju lika gärna ha lite skoj. Anledningen till att det inte vart nån fest var att jag och Yo hade gått vidare till spel på söndagen, så vi lät de andra ta över den delen istället och av det jag hörde så lyckades dom ganska bra :)

Vi gjorde oss klar istället för att gå och äta och bara mysa runt i Uppsala istället. Efter en stor mumsig kebabtallrik var jag mätt och belåten och vi begav oss mot domkyrkan för att kika lite, den är mycket vacker (hhe fint ord val).



Uppsala är verkligen en väldigt fin stad, jag tror nog att jag underskattat den lite. Bra att Hanna och Asta ska flytta dit så jag får möjlighet att komma o hälsa på :) Det är även en stad jag skulle kunna tänka mig att bo i ett tag, jag står ju redan i bostadskö där, så vem vet! ;)



Vi gick iallafall hem och lekte lite med våra datorer, satt som två dönickar i sängen med en varsin data i knät. Ska även meddela att mitt favoritsnacks mumsades de på, NATURGODIS!!! Sedan blev det lite sömn innan helvetesnatten.
När man tävlar kan man ha vissa spelrutiner för sig, så som att man alltid måste ha samma fotbollstrumpor när man ska spela en fotbollsmatch eller liknande. Jag har också sådana här speciella rutiner för mig när jag tävlar. Men idag började inte dagen nå bra alls, jag hade glömt min påse med trosor o strumpor hemma. Dagen hade inte kunnat sämre.
Men dagen flöt på i vilket fall som helst, singel gick inge vidare, dubbel var ganska rolig men vi fick stor stryk. Sen i mixen spelade vi bra och är nu i semifinal, vi hade kanske lite tur i lottningen men det måste man ha ibland också! :)

Usch, ja orkar inte skriva mer, återkommer senare!


Pösshej o nyp i stjärten
Jahapp  nu sitter jag här i sängen på hotell Linné i Uppsala. Har nyss vart och lämnat Hanna vid bussen och sedan gått i rask takt tillbaka i regnet. Det tog oss 6 ½ timme att ta oss ner hit.
Imorse var jag, Sandy och Emlan på spinning, lite hårdare än vanligt faktiskt, kan bero på att jag var lite trötter. Vidare mot kommunikationsövningar på idrottspsykologin. Jag och Mallan fick ställa frågor och spela upp olika senaríer för och mot varandra. Mycket lärorikt och bra inför våran kommande uppgift men även för framtida jobb. Läraren gick runt och skrattade när vi gjorde den sista övningen, då en av oss skulle agera på ett visst sätt och samtalsledaren skulle styra samtalet dit han ville.
Lunch och sedan fotbollskik, där våran klass lyckades vinna med 3-0, bra gjort klassen. Jag vart så sjukt sugen på att spela själv, men det får vänta tills sommaren och Brovallen!

Imorn är det tävling på schemat, singel, dubbel med Hanna och mix med Yo. Länge sedan man spelade nu, ska bli roligt, det är en speciell känsla att vara i en hall en hel dag. Jag tycker om den känslan! Återkommer med resultat sen, sen ryktas det om fest imorn.......lätt övertalad?! Åh ja!

Natti natti
Tur
Det är låga nummer som gäller idag om du vill vara lyckosam i spel. När det gäller färger är ljusare bättre än mörka.

Hälsa
Att äta hälsosamt är bra för kroppen. Tänk på vad du äter extra mycket idag och försök att dricka mycket vatten.

Ekonomi
Din ekonomi ser ut att förbättras men inte på det vanliga sättet

Arbete
Det är inte med någon större lust som du går till arbetet idag. Du gör det mest för att sitta av några timmar.

Kärlek
Din partner kan visa ointresse när du idag föreslår en gemensam aktivitet. Detta kan leda till en liten dispyt.

Relationer
Försök att behålla lugnet idag. Det kan hända att någon nära dig behöver stöttas, både emotionellt och ekonomiskt.


Hmm, det där ar mitt horoskop, vet inte riktigt hur jag ska tolka de. Men på Ekonomi ser det iallafall bra ut, jag ska nog ut på gatan som jag hade tänkt iaf ;)
Sen har jag ingen partner så det ska vara mina dammråttor Halvar och Set som jag får ta åt mig för då :P
När ens vän säger:
-Jag blir så glad när jag är med dig My har jag märkt!
-Jag var sur och less imorse men nu är jag det inte längre.

Det värmer mitt hjärta när man får en sån kommentar. Då är det bara för mig att säga att varje dag mår jag bra av att veta att mina vänner runtomkring mig och dom där hemma gör att jag orkar med saker och ting. Ni är guld värda!♥
Oj oj vad dagarna sprimger iväg och snart är det äntligen helg, vad skönt!

Dagen idag började med föreläsning om motivation, och det väcker ju många tankar just det här med motivation. Vad är det som motiverar mig att fortsätta spela badminton trots alla förluster? Det var iallafall en ganska bra föreläsning. Åt sedan lunch på skolan, inte så ofta det händer. Passad även på att äta glass i solen idag, tror jag slog rekord i att äta glass snabbast, hade iallafall ätit upp min innan sandy knappt börjat på sin ;)

Efter lunch hade vi föreläsning med en lärare som inet är min favorit, hon är dryg, bär ingen bh, kläderna är mog en mix av vad hon hittat, men jag är ingen dömande person inte ;) hehe. Hem och lagade mat och slappade innan Sandy ringde och sa att det var dags för promenad, så nu sitter jag här efter jag fått lite mat i magen innan träningen. Kvällen kommer tillbringas i Sandys soffa, det är tydligen hockey !!


Varnar Emlan innan hon kollar på första bilden, blunda det är något du inte gillar.


Mysans korvstroganoff, den är god, till och med hanna tycker de = det är stort!


För er som inte vet så bor jag här, bor i rummet med dörren på glänt



Förresten så lagades min cykel idag, för 60:- var det en gubbe vid universitetet som lagade den. Grymt bra deal tycker jag!:)

Nu har ni sett hur jag bor, sett min mat och träffat min cykel, nu är det dags för ett att gå! ;) haha Känner du igen den Sandy? ;)
Konstigt hur musik kan få en att må bättre om man är nere eller så sprider den ännu mer glädje när man är glad. Just nu är det en låt som ligger mig närmats om hjärtat, Titti visade  den för mig.

Ayo Technology - Milow



Jobb!!
Jag var sjukt opepp när jag fick mail från chefen idag om hur mycket jag skulle få jobba, eller man kanske säga hur lite. Förra året jobbade jag hela sommaren, 10 veckor. I sommar ska jag jobba 6 veckor, alltså ingenting! Jag får panik över hur lite pengar jag kommer tjäna, eller egentligen ska ja ju vara glad över det lilla jag får, men ändå.

Piss!

Hur snygg vore inte den här att ha?
Då min kära gamla kamera gick sönder i Kittelfjäll skulle den här vara en bra ersättare till den. Jag har alltid vart den som har haft med mig kamera och fotat många stunder av glädje. Ett foto betyder så mycket, som man bukar säga, en bild säger mer än tusen ord.

Ska sedan lägga till att jag är en fattiig student som inte har råd att lägga ut pengar på allt man skulle vilja ha, men hoppas att jag kan se det som en investering!

ㅓㅁㅎ ㄴ마ㅜㅁㄱ 얗! - Betyder Jag saknar dig på Koreanska!

Idag har jag verkligen utnyttjat timmarna man har tillgodo på ett dygn. Kl.9 var det cykel mot iksu för att lämna väskan, sedan min o Sandys promenad, tillbaka till iksu för att träna mage och axlar.
Cykla hem och duscha och sedan ner på skolan för att vänta på yo för att fara på Droskan. Skolan mellan 13-14, hem fixa dona lite innnan ja var ner till Sandy = hockey och mat. Vidare på träning, spelet var hyffsat och taggen inför helgen byggdes upp. Hem lämna saker och sedan ut och promenera med Sandy och sedan smoothie hos henne.
= Intensiv dag!



Kanske borde duscha o sova nu, men ja pallar inte!

Idag var första dagen på jätte länge som jag inte ställt väckarklocka för att jag måsta gå upp, känslan att inet behöva göra det är obeskrvlig. Den här dagen har verkligen inte varit fylld med något "måste-göra" saker, utan jag har tagit dagen lite som den kommit. Har städat plus möblerat om mitt rum, passat på att tvätta och laga mat. Nu saknas det bara att jag ska dammsuga, men det är nån (jävel) i min eller den andra korridoren som tagit den. Så om du som tagit den läser, lämna tillbaka den! I need it!

Den här helgen har varit en bra helg fylld med en massa mys och även lite dans. Ska inte glömma brännbollen, den plus löpningen i onsdags har gett mig träningsvärk så jag knappt kan gå idag, de är hårt att ligga på topp!

Nu ska ja sova för att sedan gå upp och gå och träna med Sandy imorn. Hon har äntligen kommit tillbaka till Umeå efter en helg hemma, me like! Välkommen hem gumman! :)

Natti natii

http://www.glassmagasinet.se/

Här kommer ja hänga vecka 26, kommer ni?!



"Brännboll är en svensk, populär utomhuslek som i viss mån påminner om sporter som baseboll och cricket, men själv aldrig lyckats bli en erkänd idrott. Brännboll spelas vanligen på skolornas idrottslektioner, på läger och i liknande sammanhang.

En brännbollsmatch spelas mellan två lag som turas om att vara inne- respektive utelag. Spelet utövas på en plan, ofta med gräsunderlag, av godtycklig storlek. Innelagets medlemmar skall i tur och ordning försöka slå iväg en tennisboll så långt som möjligt med hjälp av ett slagträ och därefter hinna så långt som möjligt runt en bana utmarkerad av fyra koner eller motsvarande föremål. Det brukar finnas flera slagträn att välja på; ett plattare med vilket det är lätt att träffa bollen som då inte kommer så långt och ett rundare som gör det svåare att träffa bollen men som ger mer kraft vid ett korrekt slag. Den som slår bollen brukar få tre chanser på sig att träffa innan det är nästa spelares tur. Om en innelagsspelare befinner sig mitt emellan två koner, när utelaget lyckats få bollen till sin s.k. "brännare", som trampar någon platta eller yta man kommit överens om att kalla "brännplattan" och ropar "bränd", blir den innelagsspelaren "bränd" och måste gå tillbaka till första konen och utelaget får poäng. Innelaget får poäng för varje deltagare som har tagit sig runt banan och tillbaka in i ledet eller sprungit hela varvet utan att moståndarna hunnit säga "bränd". Detta, s.k. "varvning", "helvarv", "varva" eller "frivarv", ger mer poäng än att bara komma in i ledet). Förutom genom att bränna kan utelaget också ta poäng genom att fånga den utslagna bollen innan den hunnit röra marken, en så kallad lyra. Vissa kan dessutom skilja mellan enhandslyror och tvåhandslyror i poängsättning.

Matchtiden, planens storlek och flera andra saker kan skilja sig åt mellan olika matcher eller turneringar och man brukar komma överens om dessa saker strax före matchen.

Under den sista helgen i maj varje år spelas VM i brännboll i Umeå"

Det är ungefär de här jag tränar och spelar match inför :P

Kvällen har varit mysig med grillning, kortspel och allmänt bara mys + att min tummnagel gick av :( buhuuuu.
Imorn blir det först träning (kanske om jag orkar) sen tjejprojektet, brännbollsmatch och sedan mys med Emlan. Vi ska äta tacos och kika film och det kommer garanterat bli en massa snack, me like! :)

Nu blir det att hänga lite till innnan jag ska räkna får och sova lite! Ladda, ladda, tagga, tagga, hoppas, hoppas att jag spelar bra brännboll imorn!

Natti natii!
                                                


                                                                           



                                          

Här är kvällen i bilder (snodde dom av Emlan♥) min kamera dog ju som vanligt efter att ja hunnit ta ett kort, typiskt!
Efter vår tenta igår drog jag och Emlan ner mot stan och åt på Droskan, mycket smaskigt. Sedan fortsatte vi mot staden för att slösa en massa pengar, solen sken och det var riktigt mysigt. Ett par sandaler, leggings och lite smycke saker fick följa med mig hem.

När jag kom hem började jag leka med smyckessakerna, det är sånt som jag inte gör annars. Vart riktigt nöjd över mitt armband som jag gjorde, idag måste jag ner till stan och köpa lite mer behövliga saker :)
Sedan vart det lite stressigt när jag såg hur mycket klockan var, smink, plattning av håret m.m skulle fixas. Slängde sedan på mig min omsydda kjol som jag är skit nöjd över. Jag gillar att vara kreativ och fixa & dona.

Mot chorren styrde jag min cykel (som för övrigt är den sämsta som finns) för lite grillning, sjukt lämpligt att bara lämna grill, kött och potatis och sedan få allt serverat, bra gjort killar! En och annan drink och cider gick i, det var en mysig stämning. Vi drog oss sedan ner mot campus där det slutade med att bara jag och Palle gick ut, men vi skötte de där snyggt och ägde stället.

Nu mår man väl antagligen som man förtjänar, bläääää ( men jag ska inte klaga, de finns dom som mår sämre)