Salming tröjan, fröken Olinders.



Sandy, Mysan, Palle, Oliver o Olle



hehe en Mysan till vänster
Oj vilken helg de här har vart, längesen jag skrattade och deppade på samma gång.

Torsdag

Efter plugg med gruppen och lite stadshäng vart det lägenhetskik med Emlan innan ängarna lockade med den sista träningen innan Yran. Laget såg mycket stabilt ut, dock var vädret inte lika stabilt, småduggsregn.
Det vart att stressa hem och byta om innan jag tog bussen till Sandy där festen var igång. Palle hade sina vänner från Tingseryd på besök och ett glatt välkommnande fick jag av dessa goda pågar. Efter mycket skratt (enormt mycket skratt) skjutsade Packis ner oss på stan, där vart det först rex, sen öltält och till sist Allstar. Kvällen avslutades på Sandys soffa.

Fredag

Tog bussen kl. 07.18  från Sandy för att kunna åka hem och ladda för dagen. Klockan 10 så var jag med Jange och kika på Jenny när hon spelade gruppspelet. Vädret var inte på sin bästa sida men det var maten på Droskan, sjukt gott. Vid 12.45 samlades vi vid bana 1, längst bort på ängarna för att inleda gruppspelet. Vi hade våra snygga nya tröjor på oss och Karin målade krigsmålning på oss i ansiktet. På sidan satt den trogna fanet Sandy, hihi grymt kul att hon var med vid varje match.
Vi vann alla matcher med minst 50 poäng, och helt ärligt så är det inte jätte kul att vinna med så mycket. fast brännboll är så pass roligt att det är kul att bara spela.

Sandy bjöd in mig och Emlan på pepparstek (älgstek), sjukt gott! Sen kom Jennifer och vi vandrade oss till Packis där det vankades fest. Hade vädret varit på topp hade de vart utomhus, men nu fick korridoren öppnas istället. Det var mycket folk och många från klassen, det bjöds på dans och mycket skratt. Inte allt för sent gick vi hem, även denna gång bjöd Sandy på sin soffa.

Lördag

Tog bussen hem från Sandy och hoppade av vid ica för lite inhadnling av fika till dagen. Det småduggade och var svinkallt, inget bra brännbollsväder. När vi skulle spela första matchen kom inte domaren och vi fick vänta i kylan. När domaren sen kom vann vi lätt men det var kallt att spela. Andra matchen vann vi också, lätt.
Det var sedan dags för 16:dels final mot Fantomen, ett lag som är utklädda till olika superhjältar, laget består av gamla badmintonspelare. Matchen var bra och alla i vårt lag spelade bra, men sen när matchen blåstes av, förlorade vi med 2 poäng, något som verkligen inte stämde. Tydligen så hade poängräknaren räknat fel och vi åkte ur på denna miss. Hela laget för förbannade och sjukt besvikna, vi som hade som mål att ta oss till final.

Sandy och jag stannade kvar och följde Fantomens matcher, och dom gick till final. I finalen mötte dom min klasskompis Jonatans lag och Fantomen vann med 1 poäng, finalen var mycket spännande.

Sen efter finalen skyndade jag mig hem och duschade för att sedan åka på Scandic Syd för grillbuffé med laget, maten och sällskapet var mycket bra. Vid nio for jag och Jange därifrån för att gå till Emlan på kvartetsfest. Efter typ en timme fortsatte jag, sandy och jennifer ner mot stan och rex. Det var sjukt mycket folk, men vi kom in ändå..hehe. Efter en p2 och lite häng, bestämmde vi oss för att fara hem och ha efterfest.
Efterfesten bestod av oss tre plus Ille, palles kompis. Vi skrattade och snackade fram till klockan 06, sen somnade vi. Vid halv tio vaknade vi och fortsatte snacka och skratta.
Det vart bakishäng på Skogis, innan jag gick ut och gick med Emlan och sa hejdå till henne, hon åkte hem till Halmstad idag :/

Sammanfattning av helgen: Sjukt grym, hade brännbollen blivit mer lyckad hade den varit ännu bättre...

Tack alla som gjorde den grym!
Igår var jag och min Emlan och kikade på min lägenhet, jag vill bara flytta nu!




Köket



Fortsättning av köket, detta bord ska jag köpa.



Sovrummet, ingen höjdarbild, men men...man får iaf plats med en bred säng ;)



Vardagsrummet



Vardagsrummet

 

Badrummet, dåliga bilder, men de var jätte frächt



Vardagsrummet/hallen/köket



Hihi, så nu har jag en köksmöbel och typ en soffa också, förlåt om jag upprepar mig men...FAN va ja längtar efter att få flytta in!

Sommaren -10 (det låter inte lika bra som 09) blir förhoopningsvis lika bra som förra sommaren. Fast utan Gotland kan den inte bli riktigt lika bra, tråligt nog.



Underbara Gotland, love it



Studenten, i år äre Linnis tur



Finn ett fel på denna bild?! Tror det är hon i mitten (ser jätte hmm påverkad ut)

tills jag får flytta in i min egna lägenhet, då kan jag gå till köket utan att behöva tänka på att andra personer få ta del av min rumpa. heheh

GRYMT!

vill inget helldre än att skita i skolan, skita i livet och bara dra iväg.








På den senaste tiden har mina tankar till att försvinna dykt upp allt mer...

till sommaren så man kan käka räkor i oändlighet.



Hemma brukar jag vara den som står för fikat. De bästa är:

- Rostade mackor
- Räkor
- Vitlöksdipp
- Rödlök
- Paprika
- Tomater
- Avokado

= Så JÄVLA gott.



Spända och nervösa innan loppet skulle gå av stapeln. Tror inte solen gynnade någon av oss på denna bild, men vi är så söta ändå ;) haha.

Bilden snodd av Sandy!

Fredagen avslutades på Taj Mahal, med trerättersmiddag, inte helt fel kan jag lova.

Lördag morgon och jag vaknar klockan kvart i sex, helt klar vaken, men lyckades somna om och gick upp klockan halv åtta. Pastasalladen, frukten, solstolen, filten och solbrillor x2 packades ner och jag tog cykeln ner till ängarna vid halv 9.
Vi spelade ett flertal matcher och tillsist kom vi till final där vi förlorade med två poäng, men trots att vi inte spelade jätte bra så var det ändå stabilt.

Såhär skriver brännbollsbloggen:

"Salming imponerar. Utan att göra en särskilt bra match är de nära att slå BK Rel. Me Oscar Stenberg i laget hade fler duttar eller markbollar suttit och då hade det varit svårare för BK Rel att vinna. Salming är mina favoriter i Brännbollscupen. Även efter det jag såg igår." 

Efter finalen skyndade jag mig hem för att sedan cykla (tror jag aldrig cyklat så snabbt) till Sandy där tjejerna väntade och jag kunde börja dricka och göra mig iordning. När Sandy och Emlan gick för att börja fixa på sittningen var Sofie kvar och höll mig sällskap.
Vid 18 samlade sig 68 festsugna IVPare för en mycket lyckad sittning, tack för bra arrangemang!!



Dricker vår fördrink



Snygg hållning på hon till höger...



Elin, Mysan och Bosse



Sandy, Mysan och Sofie



Emlan, Sandy, Mysan och Sofie



Simon, Emlan, Sandy, Mysan och Sofie

Bilderna är lånad från gullet Emlan! :)

Tack för en trevlig kväll allihopa.

Jag kommer att jobba mellan den 14 juni och 20 augusti denna sommar, det innebär 10 veckors hårt(!?) slitande jobb. Kommer att vara ledig en vecka innan och en vecka efter, vart tar min sommar vägen?! 

Efter det borde jag vara värd en utomlandsresa eller nått liknande, hade velat åka till Gotland i sommar, men de funkar inte eftersom jag jobbar. Det positiva är att jag får pengar, och det är ju aldrig fel, speciellt inte nu när jag flyttar och allt.



Min favvo tröja





Detta fina halsband har min bästakära Mamma gjort till mig. Min första reaktion var:

- Men varför skrev du inte Mysan?!

Sen smälte jag det hela och inser att även fast jag kallas Mysan så ska jag vara stolt över mitt egna namn. Plus att jag ska vara glad över att hon gjorde ett åt mig. Alla tre syskon fick ett eget, My, Maja och Wilhelm.

Tack Mammsen du är bäst!



Team Mysan tog sig runt.

Tyvärr saknades två av deltagarna, men vi andra kämpade för deras skull också. Palle och Jag körde milen och Sandy 5 km. De var totalt ca 7000 personer som skulle springa, jogga och gå. På grund av att dte var så mycket folk i spåret var det svårt att springa. Den första km fick vi i princip gå, sen under hela loppets gång var det slalom som gällde, loppet var ett intervall lopp, något som jag inte är van, jag springer alltid i mitt egna tempo  som gör att jag orkar.
I slutet av loppet fick jag ont i vänstra lungan, det var som om någon stack en kniv i lungan på mig. Palle kände sig pigg och sprang in lite snabbare än mig. Tävlingsmänniska som jag är, hatar när det går dåligt.

Men väl i mål mötte vi upp Sandy och jag trängde mig efter en efterlängtad ICA-påse fylld med godsaker. Trion tog och hade picnic på en kulle vid e4. Vi satt där och gottade oss i allt som fanns med i påsen samtidigt som vi skrattade gott, precis vad jag behövde.

Nu laddar teamet till nästa år, det ryktas om att Sandy ska ta milen då..hihi.

Bra jobbat gänget!

Jag har fått en lägenhet, en tvåa på Rullstensgatan, är överlycklig över det just nu. Wihoo äntligen något eget, nu slipper jag den här äckel korridoren för alltid. Inflytt är den 1 juli, men då jobbar jag så Mamma och Pappa sa att vi skulle lösa det på något annat sätt.


Åh nu vill jag nästan att det ska bli höst så jag kan få vara i min alldeles egna lägenhet! (fast bara nästan, vill att de ska vara sommar först).

Jag ställer alltid min klocka på 05.15, för då kan ja snosa i så många timmar jag behöver. Idag snosade jag till 06.45, fast egentligen skulle jag ha kunnat sova till 08, för jag ska inte vara i skolan förens vid 9.

Dagens schema ser ut såhär:

- En rejäl frukost (så jag har orken ikväll)

- Träff med gruppen

- Redovisning

- Kika på de andras reovisningar

- Lunch (hmm droskan lr den jag har med själv...)

- Mer redovisningar

- Middag

- Cykla till i20 och fixa nummerlappar

- 18.30 möta upp Team Mysan

- 19.00 springa blodomloppet (håll tummarna)

De var dagens planer de, får se hur många redovisningar jag kikar på, vill inte behöva stressa bort till i20.



Team Mysan (minus Emlan som är sjuker)

Dagens gruppmöte bestod av en massa suckande och vi kom inte speciellt långt så vi beslöt oss för att lägga ner och fortsätta hemma. Något som jag inte gjort förens nu ikväll i solnedgången med min solstol, den är för övrigt bästa inköpet den här veckan.

Jag tog med min följeslagare (hehe) J på Droskan där det serverades min favoriträtt, Kyckling wok. Solen började visa sig från sin bästa sida och solen stekte nästan lite för mycke, att svettas och äta samtidigt är ingen höjdare. Var en snabbis på stan för att hitta en billig hud lotion, hittade en på Åhlens och sen var det bara att cykla hela vägen hem, uppförsbackarna är inte nådiga.

Vid 14.40 mötte jag upp Palle vid Ica för att påbörja vår joggingrunda, kroppen kändes grymt bra och vissa var tröttare än andra...hehe. Hade orken att spurta upp i backen vid vattentornet och även efter de kändes de bra. Hoppas jag får behålla formen tills imorn när Milen ska genomföras, Team Mysan är laddade och ser framimot en fin kväll med bra löpning.



Hahah vilket jävla köttbulleansikte, men men

Nu är det Greys och sen blire nog sängen.

Finner inte motivationen till att göra något alls egentligen, humör upp och ner, jag hatar de

Igår visade sig vädret från bästa sida och jag passade på att använda min nyinköpta solstol och glassade i solen. Satt i två timmar och hann få lite färg, måste ju ligga i inför lördag då det är sittning med tema sommar. Kan ju inte komma vit som en husknut då inte, skulle inte passa sig. hehe.

Efter min solning åkte jag iväg på tränarmöte, ett möte där snacket tog en kvart och sedan fick vi städa bollrummet, seriöst tror jag aldrig någon har städat där innen någonsin, men nu är det fint iallafall. Ska även se om jag ska anmäla mig till träningsutbildning nu i höst, topp tränare here i come ;)

Vi fick även sponsring till en pizza var, min pizza står oäten i kylen, ska nog frysa ner den. Jag gillar inte pizza, men som student vart jag i princip påtvingad att beställa en ändå,
- Beställ en du med så kan du äta den till lunch imorn!



Dåligt med bilder från min egna kamera, men de kommer kanske...så småningom, vem vet. Nu är det gruppmöte som gäller. Skulle egentligen ha sprungit kl halv 8, men (tur i oturen) slapp jag, haha. Palle ska dra mig runt i eftremiddag istället.

usch, jag är verkligen ingen skolmänniska. När jag gick på gymnasiet slutade vi nästan alltid före klockan 14 och om vi inte gjorde det funderade jag helt ärligt på att skolka.

Idag var jag i skolan mellan 9-16, rekord för min del. hehe. Ska inte klaga eftersom jag vet att så många studenter har det som vardagsmat, men för en ynkling som mig är de länge.

Så nu var det klagat klart och jag kan bege mig ner mot ängarna för en brännbollskväll. wihoo
vet inte vad det är man "firar" med den ledigheten (borde jag veta de om jag är konfrimerad?!). Men inte tackar jag nej till några dagars ledighet, trots att jag inte varit fullt ledig ändå.

Torsdag
Möte med gruppen klockan 9, inför vår redovisning som vi ska ha imorn, gentligen fattar jag inte riktigt vad det är vi ska redovisa, men men. Sen vart det brännboll för hela slanten, mitt spel var inte de bästa, men de andra i laget skötte sig soom vanligt. Vi vann mot laget vi åkte ur i semi mot förra året, usch ja orkar inte ens snacka om hur besviken jag var efter den matche förra året...
På kvällen spelade Sverige-Findland i StudentInnebandy VM så jag lurade med mig Porre för lite häng. Påvägen hem regnande (öste) de och jag har aldrig blivit så blöt nångång, inte ens när jag badat ;)

Fredag
Möte med gruppen klockan 10 (vi tog lite sovmorgon). Sen plockade min Emlan upp mig och vi åkte ner mot Droskan för lite käk. Mätta och belåtna fortsatte vi mot stan, hittade de ja skulle ha och åkte sen hem. Hemma vart det städ och matlagning, laxpasta (!!!). På kvällen vart det Innebandy kik igen, fast herrar denna gång, Sverige-Findland, en match som sverige vann med 6-3.

Lördag
Började morgonen (läs förmiddagen) med gym, vi har fått ett schema av en kille på idrottsmedicin som vi ska göra nu under några veckor, riktigt kul. Sen besökte jag Norrmjöle för första gången, mycket fint ställe. Testade även golf för första gången, eller jag fick slå på rangen iallafall. Tydligen var jag ganska duktigt, hehe. Vädret var verkligen på sin bästa sida, minst 20 grader i skuggan och solen sken hela dagen. Grymt skönt! 
Det vart lite stressigt när klockan började närma sig 7 och JangeoJenny skulle bjuda på inflyttningsfest. På en timme hann jag äta, platta håret, dricka vin, sminka mig och välja kläder (är i princip ett rekord från min sida).
Festen var iallafall jätte trevlig och jag träffade många jag kände, deras lägenhet är jätte fin.



Min bäste vän och hans fina flickvän, Tack för jag fick komma!

Nu vankas det brännboll på ängarna, jihoooo.

Pussen flyger
vill jag bara försvinna, sticka iväg ett tag.

Ge mig en utlandsresa på obestämd tid, då kanske jag kommer tillbaka hel igen.









Just nu pallar ja inte!
det går inte bra att springa när man hela tiden tänker på hur tråkigt det är. Svårt att hitta motivationen när man tänker negativt. Så inför nästa löpningsrunda får jag ta och skärpa mig och tänka positivt isället.

Nackdelen med att ha en stor tvättkorg är att den rymmer mycket, vilket gör att när det väl ska tvättas är det sjukt mycket kläder som ska tvättas
jag ligger 2a på en lägenhet på Nydala nu. Jag orkar inte att nån tar den precis framför mig igen.

Så om alla hjälper att hålla sina tummar kanske det går bättre.




Pussen flyger
fick jag inte det besked som jag hade hoppats på. Bättre lycka nästa gång.

Bryta ihop och komma igen är det som gäller.




Kvällen igår bjöds på festligheter. Fast först var det mys middag med Emlan, Sandy och såklart Mysan, det tog oss sjukt lång tid att få igång grillen, ska strejka mot engångsgrillar.

På rex fick man en riktigt ego-boost, hehe.

Dagen har varit i brännbollens tecken, samling på ängarna kl 12, sen klockan halv fem kom jag hem igen. Men då bytte vi till en lokal och käkade pizza mellan också. Pizza, inte min grej, inge mer sånt på ett tag nu.

Pussen flyger
29:- för kläder är inte helt fel. Men kontot tycker inte det är lika kul att dess ägare är en shoppoholic.
jag stiger alltid upp minst två timmar före jag behöver egentligen, men varför?!

- En teori är att jag är rädd för att sova över, men hallå, 2 timmar?!

- En annan teori är att jag stiger upp för att plugga...eller inte

- Jag behöver två timmar extra att göra mig klar, hmm kanske

Vart har den tiden då jag kunde sova hela dagarna tagit vägen? Har jag jag växt ifrån den tiden trots att jag bara är 20 år, skandal.



Pussen flyger

Sågs med gruppen klockan 8 imorse, sjukt jobbigt att gå upp när man inte sovit speciellt bra. Hade sedan lektion 10-12, om vad? Jadu, ingenaning. Förstår inte vad ja ska med den här kursen till, men men. Cyklade (?!) för första gången ner till Droskan för i år, min vapendragare (stackarn brukar få cykla extra hårt då jag klänger mig fast för snålskjuts). Efter en god pasta m. skinka och bacon, vill inte vädret vara med oss utan det började hagla, vart tog våren vägen hann man undra.

Vi cyklade upp till Iksu där jag köpte mitt första egna brännbollsträ (överlycklig). Fick inviga det ikväll när vi hade träning på ängarna. Äntligen kan vi spela på ängarna, och det är bara 22 dagar kvar till Yran, wihooo.



Bild från förra årets yra, vilket väder vi bjöds på, hoppas på samma tur i år

något som gjorde att man slapp duscha, de finns inget så jobbigt (nästan) som att duscha. Eller egentligen är det inte själva duschandet som är jobbigt utan att ta sig in i den. Jag har alltid samma problem med detta, därför är det nästan alltid bäst för mig att duscha på stället jag tränat, typ hallen eller iksu, annars blir det att jag drar ut på de.



Men nu ska jag ta tag i mig själv, duschen here i come!

Det är sjukt jobbigt att varje morgon vakna och känna att man inte är 100 % kry, att sedan åka på träning och få den känslan fast ännu mer känns inte bra alls. Det är nästan så att jag vill att förkylningen ska slå ut ordentligt så den kan försvinna för gott sen. Jag är i princip aldrig sjuk så detta gör mig galen.

På morgonträningen igår kom den där förkylningskänslan igen och jag fick verkligen kämpa mig igenom träningen. Samma sak på kvällen, jobbigt när man vill så mycket mer men orkar inte. Övrigt roligt igår på träningen var sopklunsen (vi klunsar om vem som måste sopa alla banor),  Proppen förlorade då alla tog påse och hon sten, lite roligt faktiskt.

För övrigt var det skola, droskan, spelarmöte, lasarettet, apbergethäng, jordgubbar och solen som förgyllde min dag igår. Idag har jag tagit en sovmorgon till 09.30, grymt för att vara mig.



Mysan och Packis ur de snyggaste vinklarna
De är tråkigt att städa men det är grymt skönt när de är klart. Men med The Baseballs på Spotify går det mycket smidigare iallafall. Btw kommer dom till Järvsö i sommar, vore grymt skoj att få se dom!


Övrigt är dagens planer:

- Fortsätta städa
- Äta lunch/frukost
- Spela brännboll
- Laga middag
- PLUGGA

Imorn börjar ny kurs, ingen aning om vilken sal de ska vara eller någonting alls....men men de löser sig väl

Pussen flyger