Dagarna verkligen springer iväg och det känns som jag inte hinner med. Måste försöka hinna med så mycket nu på kort tid, allt från att göra klart skolan till att packa ner allt som ska med hem.

Vem vet, jag kanske inte flyttar tillbaka till Umeå efter sommaren... Staden som har varit min trygghet i 4 år, där jag har vuxit och skapat den jag är idag. Det ä inget som binder mig någonstans, vilket både är skönt men även läskigt!

Nu tvättas det för fullt här hemma, ska äta frukost för att sedan grotta ner mig i plugg.

är det värsta jag vet. Klumpen i magen växer och gör bara ondare. Kan det inte vara jag som drabbats istället.

Kan nu titulera laget Salming som världsmästare 2012. Sjukt stort att äntligen ta den placering vi förtjänar. Av årets 300 lag var vi bäst, "bäst när det gäller".

Kan även titulera mig själv med en andra plats i Tjejcupen, tråkigt nog räckte det inte ända fram. Men att vara den enda som spelade två finaler smakar ganska gott ändå, speciellt när det vart vinst i den ena i alla fall.

Snart är det fredag... Har lovat Sandra att inte vara För taggad, slutar inte bra då säger hon.. Förstår inte vad hon menar! He he.

Ska kliva upp nu och äta frulle och duscha innan jag måste plugga. Har ingen motivation alls, men vet att det måste göras!

Helgen har som sagt spenderats i sthlm, en massa mys med familj och vänner. Dagarna har bjudit på sol och värme och då blir jag nöjd. Har hunnit med shopping, möte, goda middagar, promenader och en massa mer.

Nu dröjer de tre veckor innan det ska resas igen men på den tiden ska jag hinna plugga, spela yran och mycket mer :)

Min väckarklocka stod på 04.15 imorse, anledningen var att jag skulle ta flyget kl 06.35..vad gör man inte för billiga biljetter!

Är nu i Stockholm och sitter i systers soffa på söder, sjukt skönt att slippa åka en timme från stan för att bo hos henne.
Har hittat ett par snygga jeans på JC som fick följa med mig hem, var faktiskt ute efter ett par! :)

Är lite sömnig nu så då passar det med hockeymatch mellan Finland och USA.

Nedan följer lite bilder från mitt liv på sistonde

Idag fyller min kära Farmor 89 år, hon är den finaste 89 åringen jag vet.

I sommar ska dina fina ord få pryda min kropp.

"Tiden går och vi med den"