Ett händelserikt år som jag tänkte försöka sammanfatta på någe vis

Januari

Vid tolvslaget på nyårsafton befann jag mig hos Kicki lekande i snön där jag lyckades vinna ett snöbollskrig, kunnde året starta så mycket bättre? Under kvällen hann jag med att gå vilse, bada och boka upp mitt rum till en kompis som innte dök upp.
Början av det nya året var lite annurlunda än vad jag var van vid, fick vara del av något mysigt och känna mig uppskattad av en underbar person. Badminton var också något som stod i fokus hos mig, tränade både morgonträningar och kvällsträningar och det känndes som en utveckling var på väg. Den första tävlingen var i Umeå där mitt spel stämmde nästan till pricka, kanske var det hallen redan då som kännde att jag skulle komma tillbaka sen. haha  ;)

Skolan flöt på som vanligt och Titti och jag hängde runt som vanligt, som vi alltid gjort..haha

Februari

Månaden börjde med tvivel, varför kan man aldrig vara nöjd med något man redan har? Ska det egentligen vara så svårt, tydligen var det så för mig. Det var något annat som fick mig att le fast jag kanske egentligen inte ville. Det tog slut på en sak men det var något annat som fortsatte där det tidigare börjat ;)
Och med två vinster under den här månaden tog jag mig närmare mitt mål som jag tidigare trott skulle vara omöjligt.
Eftersom det var tävlingar på helgen "offrade" vi onsdagarna till att ha lite roligt vi i Sp05b, klassen för sig själv. Titti stod för husrum och vi var allerta på idrotten dagen efter, eller hur? haha

Mars

Det var under den här månaden jag vart Elitklassad, som sagt var det något jag inte trott på tidigare, det var såklart ett mål men kanske inom loppet av något år. Träningen och de tidiga mornarna hade gett utdelning!
Mars innebar att det var påsk, något som en riktig klassiker. Att först hänga med alla föräldrar på Pubkväll i Enånger och sedan efterfest med alla, en riktig rolig kväll. Långfredag innebar angling, dock var jag för lat för att vara upp vid 6..hehe. Tog mig i kragen och kom vid 10 :P. Påskafton kan sammanfattas i ordet, kaos. Jag var som en "liten" bitch den kvällen, skyllde saker på folk jag inte skulle, men man lär sig av sina misstag.

April

Det märktes att vi snart skulle sluta skolan, det var mössprovning hit och dit. Alla hade redan nästan planerat allt runt studenten och balen, helt sjukt så här i efterhand. Dagarna börjades räkna ner inför studentresan, trots att det var över en månad kvar...
Sp05b hittade (kanske var tidigare men men..) sofforna vid sjuksyster , alla raster, håltimmar eller övrig tid spenderades där. Jag hade ett ganska slappt schema med extremt mycket håltimmar trots det så var jag sjukt mycket i skolan, ingen vet varför...
Badmintonen började lida mot sitt slut av säsongen och fotbollen började komma med i bilden igen. Deltog först på min första Elittävling, något som var kul men pirrigt.

Maj

Eftersom det var sista månaden i Gymnasiet verkade alla lärare få panik över vad vi skulle göra för nått, alla läxor och sånt skit kom samtidigt. Annars var livet i skolan väldigt slappt, kan vara eftersom jag varken läste matte eller språk de sista året!
Sista dagarna begav vi oss iväg på den efterlängtade resan, den vi hade sett fram emot i x-antal år. Vi bestämde redan minst tre år sedan att vi skulle fara iväg, jag hade sparat pengar till drömresan. Och vilken resa det vart, vill verkligen tillbaka, tänk att få ligga i solen, dricka goda drinkar och bara njuta. skulle inte sitta helt fel nu faktiskt!

Juni

Som sagt var vi ju på resa under första delen av den här månaden och "vilade" upp oss inför studenten. Stundetveckan jobbade jag på sommarjobbet jag sedan hade hela sommaren. 
Det blr svårt att sammanfatt studenten som var något så stort, det är något man kämpat mot i alla år man studerat. Helt oförglömligt, helt sjukt rent utsagt! Men det hade inte vart lika bra utan min lilla stjärna Titts! Otroligt sorgligt att vi skulle skiljas, vi har ändå umgåts nästan varje dag i 3 år! ;(
Balen var bra, dock överskattad men men, bilderna kan ju hänga sig nånstans....

Juli

Inget kul hände förrutom att jag hade jobb hela sommaren och allt gick på som vanligt. 

Augusti, september, november, december  (orkade inte skriva nå mer)

Fick ett besked som skulle förändra mitt liv, jag vart antagen till Universitetet i Ume. Livet förändrades snabbt genom att jag  flyttade hemifrån och fick ta hand om allt själv. Vännerna var kvar i enånger men nya vänner hittades snabbt, några som kommer finnas där för alltid förhoppningsvis.
Jag har hunnit med att bli besviken, glad, ledsen, road, tränad, blivit en soffpotatis igen, egentligen har jag hunnit med allt skulle jag kunna  tro, iaf det mesta.


Men det finns de som har satt sin plats i mitt hjärta och kommer alltid att finnas kvar där, vad som än händer i framtiden (-09).

Gott nytt år!
Långt och ovärt inlägg men men...

Mysan♥





Åh en sådan seg dag!

Jag jobbade ju här på jobbet i sommras också, då hade vi oftast mycket att göra iallafall måste dagarna ha gått så mycket snabbar än vad de gör idag. Just nu känns det som tiden står still, att klockan inte går en sekund framåt. Jag har sagt det förrut men säger det igen, helldre har jag något att göra än att bara sitta och dega. Till råga på allt blir jag extra rastlös eftersom jag inte kan träna pga min hosta. Vill inte riskera att bli ännu värre så här innan det nya året och Ume är i sikte.

Imorn är det då sista dagen på ett händelserikt år, det tänkte jag fira lite smått genom att umgås med mina vänner. Eftersom nyår är såå överskattat så bryr jag mig egentligen inte vad jag hittar på huvudsaken mina små babes är med! :P Vi ska inte ha någon galasupé med fina överklassklänningar eller dyligt, skulle kunna komma i måna svettiga träningskläder om jag skulle vilja. Dock lämnar jag dom hemma med tanke på att doften inte är den ljuvligaste man kan tänka, för ALLA tjejers svett luktar faktiskt inte parfym.....

I år blir det jag och Alle som står för maten, hur de nu ska sluta...Vi är inga mästare i köket precis, har aldrig vart och kommer nog aldrig att bli desvärre. Efter att ha tillagat kött förra året (K fixade köttet, Alle potatisen och jag salladen) så satsar vi på tacos i år, kan bli en hit...de återstår att se!

Åh bara 20 min kvar innan slut för dagen, äntligen! Det har inte vart in en kund på de senaste 2 timmarna, deppigt!


Mysan♥
Det är måndag och ny  vecka och det innebär jobb. Efter att ha legat med 39 graders feber igår känndes det skönt att vakna upp imorse helt utan feber. För "jobba bör man annars dör man", inte riktigt kanske men det är ju alltid bra med lite extra klirr i kassan. Så här sitter jag nu på jobbet och har ingeting att göra...

Fick nyss veta att vi klarat intervju uppgiften vi gjorde de sista veckorna uppe i Ume, grymt jobbat av Team B1. Och inte vet jag om det är ett gott tecken att lärarna börjar komma tillbaka på skolan, för då börjar vi snart och det är dags för mig att åka "hem" igen. Efter att ha vart hemma i snart två veckor börjar man verkligen komma in i ritualerna här, dels med jobb men även vad som händer på fritiden. Kommer bli konstigt att fara tillbaka igen, men som tur är kommer jag nog in i det som vanligt.

Det är ju en fråga som återstår...något vi påbörjade för ca 1 år sedan, ska vi ha det som vi har nu eller ska vi gå vidare till nästa steg?.....Äh!

Mysan♥
Jag är sjuk, feber och ont i kroppen!

När man har ändrats som person och sedan får ett bakslag mot den person man tidigare varit då gör det ont, riktigt ont!

Under den senare delen av 2008 har mitt liv förändrats ganska mycket, jag har flyttat hemifrån, jag har börjat läsa på Universitetet, jag har en den skyddande bästa som ser till att jag mår prima, jag har ändrats rent känslomässigt som person, jag träffar mina vänner hemma en gång i månaden (sadface), jag tränar mer än förr,
och sist men inte minst så trivs jag jävligt bra!


Nu blire KM med klubben...spö kommer jag få!


Mysan♥

Sammanfattning av 2008 !!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp både positiva och negativa saker
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Har haft godisstopp i 3 år snart, så de måste jag säga att jag lyckats med.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
   En gammal klasskompis iaf :)
4. Dog någon som stod dig nära?
    Inte så jätte nära
5. Vilka länder besökte du?
  Cypern, grym resa!
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
 Det finns mycket de
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Studenten, flytten med mera
8. Vad var din största framgång 2008;)
  Att jag vart Elitklassad
9. Största misstaget?
   Att ge upp så snabbt (men de berodde på andra saker)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
     Förkylningen efter cypern var inte att leka med
11. Bästa köpet?
     Presenter till folk jag tycker om
12. Vad spenderade du mest pengar på?
     Resor, hyra med mera (fast det är inte kul att "spendera" pengar på) 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
    Mina vänner gör mig glad varje dag
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
    Im yours och pokerface
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
    Både och skulle jag kunna tänka mig
16. Vad önskar du att du gjort mer?
   Tog vara på dyrbar tid
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
     Vart den jag var 
18. Hur tillbringade du julen?
    Familjen och sedan vännerna
19. Blev du kär i år?
     Svår fråga     
21. Favoritprogram på TV?
     One tree hill ofc
22. Bästa boken du läste i år?
      Jag har nog inte läst en bok frivilligt i år
23. Största musikaliska upptäckten?
      För många för att nämna någon
24. Något du önskade dig och fick?
     Det tror jag nog...
25. Något du önskade dig men inte fick?
     Självklart så är det alltid
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
    Var på föreläsning, fikade med J och S och sedan tränade :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
     Det finns det!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
     Blandat beroende på humör
29. Vad fick dig att må bra?
     Mina vänner
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
     Håkan i Sunes sommar
31. Vem saknade du?
      Hemma, mina vänner i Umeå, Umeå mina vänner i enånger
32. De bästa nya människorna du träffade?

     Jag har börjat en ny klass med sjukt grymma männiksor!
33. Beskriv ditt 2009 med tre ord!
     Grymt grymmare grymmast
Tanken var att jag och frugan skulle gå ut och gå imorse men istället sov vi ut och stack iväg på Innebandy. Den årliga Åkerlunds innebandyn på juldagen, detta år fick även jag vara med. Kan bero på att jag känner alla och det känns som min andra familj.
Det vart mycket spel och fy fan vad jobbigt det var i mellan åt, inte van att springa runt så där som en tok. För innebandy är verkligen inte min sport, man måste ju ha lite teknik och tyvärr gav inte gud mig de. (Även fast jag var i kykan igår). Vi höll på att spela  två timmar och mycket skratt vart det, inget mål men nån assist istället!

Hann inte mer än hem innan bröderna tog med mig ut och gick, mysigt att umgås med de ett tag. Växlade även in min trisslott som jag (farmor) vann på igår. Min farmor är den bästa! ♥

Ikväll blir det fest på Stadt, jag har tankarna på att dansa hela natten lång. Hoppas det blir en kul kväll med alla grymma människor här hemma. Men samtidigt för jag en tanke till alla vänner där uppe som verkligen kan förgylla en ute kväll (även dom som inte kommer ut) ;)

Pusshej♥

Efter att ha surat hela kvällen för att jag inte hittade min julstrumpa somnade jag iallafall, dock fortfarande less och sur.

Vaknade upp vid 7 som alla små barnen för att nu är det julaftonsmorgon, men jag var inte tillräckligt pigg för att gå upp då. Några timmar senare höll min blåsa på att sprängas så det vart bara till att tömma den och passa på att hämta min strumpa då. Även fast det inte var samma sak som om jag skulle ha haft min egen så fick jag lite småsaker. Bland annat fick jag en bok: Mina vänner. Den ska användas flitigt sen på alla mina vackra och bästa vänner.
Trots mitt språng upp ur sängen lockade den ohyggligt mycket så lite mer sömn vart det innnan det var dags att gå upp "på riktigt".

Kl 13 skulle maten vara framdukad hos Farmor & Farfar, trorts att jag och mina syskon har märmast dit så var vi så klart bland de sista. Och nu kommer vi till det roliga, hur man får in 27 personer i en 2rok? Ska då lägga till att Farfar sitter i rullstol och har svåra problem med att vara still.
Vi var alla kusiner samlade förutom min syster, alla fastrar och farbröder och alla kusin barn. Men om vi inte skulle vara så många skulle det inte vara samma sak längre. Trots att vi fått ändra en massa saker pga att Farfar och Farmor börjar /är bli gamla, men lite traditioner har vi kvar.
Eftersom vår Tomte är och äventyrar Australien i år vart vi utan tomte och wille fick agera de istället. Ett jobb han skötte prima, fast vår andra tomte brukar inte fisa så mycket, tack och lov! ;)

Nu är det bara en evig väntan innan frugan ska komma och hämta mig för att vi ska till kyrkan på midnattsmässa. Efter den blir det fika enligt traditonerna på vägen hem. Dock utan Linus detta år, tråkigt!


Långt inlägg men men...


Från Mysan till er alla, en riktigt God Jul!

Som sagt hade vi sjukt lite att göra på jobbet idag så jag fick gå tidigare, men säg ingen till Chefen ;) Handlade klart de sista klapparna, dock har jag EN kvar men den kan jag faktiskt vänta med.

Imorgon är det alltså julafton men vart är min julstämning? Det brukar vara en speciel känsla runt julen men i år har den lyckats att hoppa över mig. Kan det vara för att jag jobbat så här nära julafton eller vad kan det vara? Det är en fråga som återstår att lösa....
Mamma har bakat och städat huset medans jag inte lyft ett finger, att Maja inte gjort det är inge nyhet men det var inte väntat heller. Trots all god julgodis som finns såhär i juletid har jag inte tänkt att spräcka mitt förbud, vid nyår är jag uppe i tre år!
Uppe i vardagsrummet sitter mina bröder plus pappa och spelar bingolotta, ännu en tradition ala Westberg, dock har jag tröttnat på de. Men eftersom det är min lillebrors favvo prgram näst efter antikrundan måste någon hålla han sällskap och spela. Tråkigt för pappa och bror om drog den nitlotten.

Nu ska jag kila iväg och hänga upp min julstrumpa! ;)

Julpussar!
Sitter nu på jobbet och är såå aktiv, tyvärr finns det inget att göra. Jag sitter helldre och jobbar än att inte ha något att göra...

Igår kom bror hem från HongKong för att fira jul med oss så på fredag är vi hela familjen hemma, skönt!
Linus, jag tror brorsan kommer sakna dig på juldagen, det var ju för ett års sedan han vart "frälst" i dig åt mig (ta det inte fel att jag inte är det men du fattar vad jag menar).

Tillbaka till arbetande! :)

Tänk om det inte skulle finnas killar alls, fan va allt skulle vara enkelt,
man slapp göra sig snygg, tänka på hur man såg ut,
de skapar inte massa problem känslomässigt osv....

Igår ljög jag..men jag kunde inte hålla mig så helt plötsligt fick jag en kurator, de var lite komiskt!

Igår var det första fotbolls träningen på evigheter närmare bestämt sen i augusti. Det var ruskigt ovanligt att springa längre sträckor eftersom man inte gör det när man spelar badminton. Förhoppningsvis fick jag nytta av min oerhört engagerade träning på löpbandet....lite ljug på de där kanske...

På eftermiddagen var vi och kikade på fotboll på Idrottshallen i stan, oj vad med folk det var. Och för första gången på väldigt länge kännde jag mig gammal. I ume är jag alltid bland de yngsta och folk brukar känna sig gammal när de är runtomkring mig. Men då var det jag som kännde mig som en riktigt gammling.

Efter att ha suttit ett x-antal timmar på stenhårda träbänkar började träsmaken sakta men säkert komma och det var dags att gå, tyckte jag. Efter att svullat i sig kebab som var sjukt jävla stark (har aldrig testat kebab som vart så stark) började förfesten som jag inte hade tänkt dricka på. Men så lättövertalad som jag är taggade jag för fest jag med, det var en mysig förfest med goda vänner.
På stadt var det ganska mycket folk, inte så mycket folk man kännde igen men ändå bra folk. Mina vänner hade fått i sig lite för mycket av de goda, alla av dem. Kännde mig som en morsa som måsta hålla koll, men jag hade roligt jag med.

Dock slutade inte kvällen lika lyckligt som den började men det löste sig till sist efter lite trubbel.

Det är iaf skönt att vara hemma !
Efter en lång och tråkig bussresa var jag äntligen hemma i vackra enånger. Även fast det kanske inte är så vackert med allt regn och blask, så är det fortfarande samma gammla by. Ser likadant  ut som när jag var här sist bara att det är lite vitare på backen. 
Efter att ha vart hemma i 5 min begav jag mig ut med Lady, var ju ett tag sen sist. Hon är lika hoppig och besvärlig i början, men efter att ha gått ett tag blir hon världens bästa hund. 
Jag halvsprang upp på pizzan för att hålla A sällskap när hon skulle käka och för att prata igenom saker och ting. Var sedan iväg på träning där små matcher stod på spel. Jag kammade hem en tredje plats efter förlust mot H och Patrik, spelet var väl inte på topp men det var roligt iaf.

Min dag har helt  enkelt varit följd av en massa olika händelser och om jag känner mig själv rätt kommer resten av lovet att vara ganska intensivt. Men jag klagar inte... (inte än så länge iaf)  :)

Natti natti, imorn blire gävle för att inhandla de sista klapparna!
Imorn bitti kl.08.20 kommer jag sitta på Ybussen på väg hem, det var en månad sen sist. Längtan har varit stor ända fram tills nu i detta ögonblick, jag själv vet vad det är som gör att ja vill vara kvar. Men hur skönt ska det inte bli att få komma hem och umgås med alla mina vänner hemma, fira jul och nyår.

Att jag inte har packat klart bryr jag mig faktiskt inte så mycket om just nu men de kommer jag göra när jag inser att jag glömt nått. (lång mening) Men ser man på det jag hittils har packat ser de ut som jag ska flytta hem igen. Dock kommer inte de ske, ja kommer tillbaka till Umeå om cirka 2 veckor!

Så min första dag på jullovet kommer jag att tillbringa på en buss i 5 timmar. Men sen ska jag träffa vännerna och träna, fredag blir det nog till att backa pepprisar, MUMS!

i tried to be perfect, but nothing was worth it
i don't believe it makes me real
i meant all the things that I said

Vi lyckades genomföra vårt pass och vi gjorde det med stil!
Nervositeten innan var inte att leka med (men sen har ju jag inte nerver för nått heller) plus att läraren var ca 50 min sen, hjälpte inte mig precis. Men de mesta satt fast vi bara tränat igenom det en gång vilket var imorse lockan sju, bra planering av oss....

Var sedan på luchdejt med N och J vilket var mycket trevligt och gott. Vi satt och snackade i en timme om allt möjligt innnan vi skjutsade N till skolan och det var dags att säga hej då för jullovet.tråkigt!

Somnade sen hos J i soffan innan vi åkte till Elitseriematchen och kikade. Lyckades hålla mig unda´n nästan hela kvällen, för synd man får man sitta linjedomare eller siffervändare, som är sjukt tråkigt.
Kvällen har iaf avslutats med donken och mys genom att kika på bilder. Sjukt att de kommer ta två veckor innan vi kan hänga igen, men de går snabbt! (hoppas)

Btw imorn får jag ett efterlängtat jullov! Så skööönt
Mysan + Bodypump = inget som går ihop
Kan man avsluta en Söndag full med julbak bättre genom att bubbla i nästan två timmar? Näe jag tror faktiskt inte de! Speciellt inte om man har så bra sällskap som jag har.

Det djävlas med saker och ting inför tisdag, men de får jag at itu med imorn (idag). Nu är det iallafall bara mån, tis, ons, sen TORSDAG och det betyder hemfärd. Jag vill hem och bli less på min lillebror (kan låta sjukt men sant äre).

Aja, sova nu...

Pussen
Och det innebär att snart är det en ny vecka och det är ingen vecka som helst,
för det är den veckan jag får åka hem! Jag vill hem och träffa alla och bli ompysslad och bortskämd som J (fast de går ju inte). ;)

Igår börjades dagen med seriespel, mitt spel stämde inte alls i första matchen (men jag vann). Dock vart det en vinst för hela laget med 6-2. Andra matchen vart en gångmatch för mig, vinst med 21-0, 21-2 i singeln. Slutresultatet för laget vart vinst med 5-3. Killarna hade det lite tuffare än vad vi hade men så är det ju nästan alltid i div.3.
Efter en heldag på hallen vart det middag på Mix och kycklingspett var det som bjöds på. Trevligt sällskap var det även fast jag var lite stressad över att jag skulle vidare sen.

Jag var bjuden med J på en 20 års fest någonstans i Ersboda (skulle aldrig hitta därifrån). Det var iallafall en trevlig fest då jag fick festa med två grymma vänner. Men för vissa slutade kvällen tidigare än för andra, hehe! Vi andra fortsatte iallafall mot Corona och dansgolvet. Det var längesen jag hade så kul genom att dansa, vi dansade konstant i ett x-antal timmar. Sjukt roligt!
Dagen börjades med julshopping eller iaf var tanken de. Hur kan det vara så svårt att hitta julklappar? Jag fann mig iaf en åt lillasyster, men sen var de de slut på ideér. Istället inkasserade jag mig en ny favorit jacka dock är den här mycket varmare än den jag köpte för ca två veckor sen. Vilket kan vara bra eftersom det tydligen är snökaos (?) i Umeå.

Jag väntade 40 jävla minuter (i ilska får man svära) på att min buss skulle komma, men inte kom det nån buss inte..Stod där ute med mina icke vita tygskor i snövädret men någon buss fick jag inte se skymten av. Som tur är har jag ju min ängel som kom och hämtade oss och skjutsade oss till iksu. Vart en snabb dusch innan det vart buffé med klassen, iaf delar av den.
Eftersom bussarna hade något emot mig idag fick vi vänta igen på att en buss skulle komma, men kom det någon buss? Näe tänkte väl de!
Kännde mig lite som en snögubbe när jag kom hem till S för idolkik. Idol har blivit en fredags tradition, så vad vi ska hitta på resten av alla fredagar återstår att se. Vart iallafall mys och mycke onyttigheter.

Även att min totala favorit i Idol vann, vi vart så glad att vi utbrast glädje skrik när hans vinnarlåt spelades upp. Han verkar verkligen vara en genom go människa en sån som man bara vill ha i sin närhet (så han kan sjunga för mig). För jag har ju redan alla bästa i min närhet nu, det var inte så jag menade.

Även att det är bara lör, sön, mån, tis, ons och sen TORSDAG så är jag hemma igen. Vad härligt!

Natti serien imorn (glädjeskutt)
-Har du packat upp badmintonväskan?
-Ehe, nee jag bukar ha en tendens att somna ifrån de. (äckligt ja vet men ja är ganska lat av mig)
-Men då förstör de ju överraskningen....
-Va?
-Packa upp väskan!

I den ligger de något i ett litet papper:
Min älsklings parfym med lappen: "Tack för att du finns"

asså den tjej (kille) som inte blir rörd av det där kan ju lyfta sin blick längre ner i bloggen eller nått. Åhh vad glad jag blev!

Tack för att du finns också!
eller inte riktigt kanske, men i mitt rum är det iallafall julstädat. Julgardinerna och ljustaken är framplockad och det har lyst upp mitt rum lite. Jag mår så mycket bättre när det är fint och städat i mitt lilla rum men samtidigt är jag världsbäst på att ha stökigt. Det kan vara fint på förmiddagen men sen på kvällen kan det vara samma katastrof igen, men men nu är det iallafall fint.

Dagen har varit slapp och som jag sa till S när vi satt i bubblet, "Tänk vad jobbigt det är att gå på Univeristetet" . Nog för att vi inte har så mycket att göra nu men vi har de tiderna vi med, faktiskt! Vi bubblade en timme och innan des hade vi haft gympa, bodybalance plus käkat. Tänk vad man kan hinna med saker även fast man bara slappar runt.

Ska lägga en tanke till min kära lilllen som inte har de lätt på den däär slappa biten, så jag tar över den åt dig ;) höhö
Ny dag och nya tag!
Det var otroligt svårt att lämna den varma sängen imorse med vetskapen att jag egentligen inte hade något superduper viktigt att göra idag. (lång mening) Var iaf iväg och kollade på ett pump-pass, vi satt fyra pers utanför och tog tid och räknade. Detta endast för att vi ska vara så grymma som möjligt på tisdag.

Efter lunch vart det glögg och pepparkakor och mys med Sunes jul. Jag har sagt det förrut men säger det igen, jag älskar Håkan. Varje sak han gör är bara så klockrent, som ett dunderskott mitt upp i krysset. Därför blir det bara tråkigt att se han nu i Svensson Svensson när han är vuxen, inte alls lika skön som när han var mindre.

Passade även på att gymma för första gången på en vecka och det var verkligen på tiden. Kännde mig jätte svag och klen, skyller på att jag är ovan att träna :P Men imorn börjar redovinsningarna över passen vi i klassen ska hålla i, så i några dagar framöver kommer det bli, gympa, aerobic, balance och pump. Vi får göra det bästa av saken och bara le och se glad ut!

Jag fick nyss en kommentar om det jag skrev i Stina-lees blogg angående att hon INTE skulle vara i Thailand. Jag bryr mig inte vem hon var på flygplasten med det angår inte någon annan än henne om hon inte vill berätta de. Den dagen Stina vill berätta om vem hon tillbringade sin tid i Thailand blir alla hennes läsares lyckliga dag, om det nu är något så viktigt.

För enligt mitt tycke är det så att det som inte skrivs i bloggen angår ingen annan. Alla bloggare väljer att skriva om olika saker och nämner sitt privatliv efter den grad de själv vill. Ibland får vi nöja oss med att inte få veta ALLT utan det får den bloggaren hålla för sig själv eller för sina alldra närmaste. 

Personligen bryr jag mig inte vad folk tycker om min blogg, jag skriver om min vardag och det jag känner för.


Natti 

"Drömmar är verklighet som inte vill ta slut och verklighet är drömmar som är förbi." -Hans Lohberger
Äntligen är vi klar med den näst sista uppgiften innan jul, nu återstår bara att sätta ihop ett Pump-pass. Enligt mig kommer det bli en svår uppgift eftersom jag inte är en tjej som brukar hålla på med sånt, finner ingen tid mellan gymträningen och badmintonen. Men imorn ska min grupp sätta ihop vårt pass något som kommer att bli väldigt intressant.

För övrigt gick jag och la mig tidigt igår och har sovit hela natten. Hade råkat slå av larmet imorse också så det vart till att stressa till skolan där gruppen satt och väntade. Men jag var bara en kvart sen plus att F kom senare med en påse full med bullar, mums!
Min söta mamma ringde även och frågade om hon inte skulle komma upp och hälsa på mig eftersom jag inte mått så bra. Hur go är hon inte då? Jag saknar alla hemma nu, men samtidigt vet jag att jag kommer längta tillbaka till min vardag här när jag väl kommer hem.

Nu borde jag verkligen städa och få in lite julkänsla i mitt lilla rum, men det lockar också ganska mycket att bara ligga i sängen och slappa. Hur det blir återstår att se...

Team B1 är den bästa gruppen, oj vad duktig vi är! :D Nu fick jag de sagt också!

Hela min kropp gör ont, kan ingen ge mig ett mirakel piller som gör att jag mår bättre? Jag Hatar verkligen att vara sjuk för det ger mig en anldning till att inte träna. Vad gör man när man inte tränar?
Blåsan i min mun gör att jag knappt kan äta den riktigt smärtar, jag brukar vara van att ha sånna men ingen så kraftig och stor som denna (intressant vetande).

Nu är det 16 dagar kvar till julafton och det börjar ge mig lite panik eftersom inte en endaste lite julklapp är inköpt än. Som tur ät har jag inte så många att köpa till, men har man en stor familj blir det i och för sig många ändå. Sen vet jag inte hur vi tjejer ska göra heller, jag o A brukar alltid byta, men vi får se. Har hört att årets julklapp är en upplevelse, så det satsar jag på med en av mina vänner iallafall!

Sen måste jag fundera lite på vad jag själv önskar mig, jag har några saker hittils:
◊ En bärbar hårddisk
◊ Cheap Monday Jeans
◊ Parfym

Det kommer antagligen tillkomma en massa saker ;) hehe

Nae nu ska ja kika på tv o tycka synd om mig själv!

Vaknade igår med världens magont, den var så kraftig att jag inte kunnde röra på mig ens. Den ända tanken jag hade då var att jag önskade att Mamma var här och kunnde ta han om mig, stoppa om mig! Det är något speciellt med mamma och sjuka, en perfekt matchning. Sen att man ligger helt ensam i sitt rum och känner ingen i korridoren som kunnde tycka synd om mig gjorde inte saken bättre heller.

Men efter att ha legat i sängen hela förmiddagen tog jag några värktabletter och kunnde resa på mig. Bestämde mig även för att gå på sittningen, trots min magont. Vid 15-tiden begav jag mig till S och vi började göra oss iordning, färgade mitt hår, krusade mitt och s hår. Kvällens tema var 80-90-tal så färgmatchningen var på högvarv, rosa, turkos, gul m.m. Men shit så snygga vi vart!
Roligt var även att alla på festen hade verkligen gått in för de och alla var så snygga så. Jag var väl egentligen inte så pepp, eftersom jag inte var 100 % frisk. Maten var ingen höjdare, torr  och äcklig. 

Vid 11 bar det iaf vidare mot Corona och dansgolvet, där fick vi vara vittnen till slagsmål med flaskor, helt sjukt, bloden bara rann. Men samtidigt som vi dansade på kom min trötthet, vid halv tolv var jag helt slut, kroppen gjorde så ont och jag ville inge helldre än åka hem till min säng och sova. Jag höll nästan på att somna stående på dansgolvet, jag har aldrig i hela mtt liv vart så less på krogen. Kl 00.55 var jag hemma och hann bara kasta av  mig kläderna innan jag sov. 

Och som alltid på en bakisdag har jag bestämt mig för att aldrig mer dricka...får se hur länge de håller nu då.

 

Yee Kevin gick vidare i Idol! Se mig inte som ett svimmande fans nu bara, anledningen är bara den att han är den ända som är kvar idol som kan sjunga. Och då gör han det med stil, passion och otroligt bra röst också. Vinner inte han så kan idol läggas ner för gott.
Nog om Idol, för det är ju faktiskt inte min stora passion här i livet, faktiskt, tro det eller ej....

Nu är det bara två veckor kvar tills det blir hemfärd och det ska bli så skönt. Nog för att jag tycker om att vara här uppe men denna gång ska det bli extra skönt att få komma hem och ha någon som tar hand om mig lite extra. Allt här uppe kommer att vara exakt likadant när jag kommer tillbaka efter två veckor ändå, förhoppningsvis mer snö och inge slask.

Men det jag verkligen hoppas på är att det ska vara snö på julafton, vad är vitsen med jul annars? Såklart att mysa med familj och vänner men även all mat, men det blir inte samma sak utan snö. Inom min familj har vi haft samma tradtioner  så länge jag kan minnas, en massa mat och allt ska ske under sin speciella tid. Men till för något år sedan ändrades traditionerna pga att farmor och farfar har blivit äldre och orkar inte lika mycket länge. Jag tyckte först att hela grejen med julafton var förstörd men jag har sakta men säkert fått förstå att det är för f & f skulle vi har ändrat, även fast jag tycker det var bättre för., men men......

Btw min vän är den bästa

Denna dag har vart ganska lång och seg och jag har kanske inte gjort allt jag egentligen borde ha gjort. Var iallafall uppe imorse och åt frukost samtidigt som jag kikade på den nya julkalendern. Tycker dock inte att den är någon hit men envis som jag är måste jag kika på den ändå. Var sedan iväg till skolan för att träffa min grupp och snacka lite, dock var det otroligt onödigt eftersom inte alla var där.

Träffade sedan J på Iksu för att gymma lite, inriktade mig mest på axlar, biceps/triceps. Hoppas att det ska ge resultat så jag kan ha användning av det i mitt badmintonspelande.

Min trötthet är inte att leka med, idag när jag skulle läsa vart det sömn, jag orkade inte hålla upp ögonen och läsa den där förbannade texten jag skulle. Blääääääääää


Sweet dreams

Kom precis hem från Elitserien med en oavgjord match i bakfickan. Jag var inte med och spelade men jag var den trogne lagkamraten som hejade och umgick med laget på slutet när det var nervöst. Vi låg under med 4-0 innan de vände och matchen avslutades med resultatet 4 lika. Det var ett väldigt glädjande besked eftersom laget tidigare i veckan hade förlorat mot samma lag med 7-1.

Nu ska jag läsa lite av en text innan jag tar och somnar.

Jag försöker verkligen hitta motivation till att göra saker bra nu, men det jag egentligen vill mest av allt är få "jullov" och att få åka hem. Men jag kommer nog att sakna min tillvaro här när jag väl kommer hem, men nu ska jag finna mig motivation till att kämpa på i några veckor till!


"Du betyder mest och det vet både du och jag"- min lilla vän.....
Tänkte bara berätta lite över hur helgen var, den tillbringades som sagt i Halmstad där tävling stod på schemat. Vid kl 03.45 fredag morgon ringde min klocka trök dock på snooz och gick upp halv fem. Vid halv sex satt vi i bilen på väg mot flygplatsen och det var starten på en lång resa.
Vi flög från Umeå 06.25 (vi var sist in på flyget), flög från Arlanda 08.00 (vi var sist in här också), åkte flygbuss från Ängelholms flygplats till stan, gick en kvart med all packning, tog tåget till halmstad, åkte först en lokal buss och sedan en till innan vi var framme.

Vi fick våra rum där jag fick ett helt rum för mig själv vilket jag tyckte var väldigt skönt. Hotellet vi bodde på var väldigt mysigt och väldigt hemtrevligt.
På fredagen var det kval för herrarna i dubbel, singel och mix. Så alltså hade jag också match. J hade alla sina matcher på fredagen då han inte kvalade in i något. Vi spelade en jämn mix som vi borde ha vunnit, vi var egentligen bättre än dem men vi fick vika oss pga slarvigt spel, men nästa gång så!
På kvällen vart det mat och att slappa som gällde, väldigt skönt.

Lördag morgon ringde klockan kl 07.00 för inte har vi någe sovmornar är inte....Det vart frukost och en cykel tur innan jag befann mig på hallen. Tjejen jag skulle möta är en tjej som var völdigt duktig när vi var yngre (antingen var hon bättre då eller så var det jag som var sämre). Iallafall så var jag nervös som vanligt innan matchstart men kännde innan att jag var i ganska bra form. Jag spelade bra och var riktigt nöjd över matchen även fast jag hade svåt att andas pga astman. Kändes ett tag som om jag skulle ramla ihop för att jag inte fick någon luft. Vann iaf med två raka set och det var bar att ladda om för nästa match. Men min kropp ville inte som jag ville idag, ryggen strejkade totalt och J fick hoppa in som personlig massör.
Den andra singeln gick åt helvete, ingenting stämde, men sen är hon en riktigt bra spelare också men et kändes inte som om jag fick göra mig själv någon rättvisa.

H och jag var väldigt taggade för dubbel och tyckte det skulle bli roligt att spela tillsammans igen, men när man värmt upp en gång och sedan får veta att man fått wo och ska spela tre timmar senare är det väldigt svårt att ladda om igen. Vi spelade iaf matchen men inte med världens bästa spel men det var ändå roligt.

Det var slutet på min helg som spelare. På kvällen cyklade vi in till stan för att käka och fira systrarna som fyllde år. Kvällen avslutades med Sunes Sommar (älskar den filmen).

Söndagen bestod av att vara hejarklack, shoppa (typ inget), släpa runt på väskorna, flyga och vänta....

Men det var en grym helg med grymt folk.!
Ska snart iväg och käka på Droskan som vanligt! Tänkte berätta om helgen lite senare eftersom jag som sagt borde skynda mig....Även att ja borde VERKLIGEN plugga, jag är sjukt stressad just nu. Man får ju tillbaka allt på en gång om man är lat en helg på plugg-fronten.

Aja, hörs snart!