vi smällde till med en vinst igår i derbyt. Emma och Emma stod för målen, en vinst med 3-1. Det är extra skönt att vinna ett derby. Vi vart lovade innan matchen att om vi vann skulle det stå 2 backar cider i vårt omklädningsum på fredag (lagfest då), det kanske var därför som alla kämpade så hårt. Synd att jag inte kan ta del av vinsten (drick mässigt).

Jag spelade ca 85 min, trodde jag skulle dö i halvlek. Fick spela vänster yttermittfält, något som jag aldrig gjort tidigare!


Ikväll vankas det först träning  (badminton) med wille o amelia, sen blire tjejmys i Kickis stuga.

nee så långt ska vi inte gå, men ett litet inhopp i dagens derby kommer det att bli!
idag börjar den riktiga nedräkningen till inflytten. På fredag klockan 5 åker vi till IKEA för att sedan köra vidare till Umeå och min nya fina lägenhet.

Det tråkigaste är att jag missar lagmiddagen på Bryggan, men man kan inte få allt här i livet! Och ikväll vankas det match..och jag ska vara med i truppen, för första gången på ett år...
Nu har alltså midsommar 2010 avslutas, och vilken helg det var, fest två dagar i goda vänner umgänge.

Fredagen (Midsommarafton) började med en gratulation till min käre mor som fyllde år. Vi åkte sedan mot Söderhamn för inhandling av mat för helgens festligheter. Mamma släppte av mig på Brovallen där vi (hanna, emma och alinda) satte upp partytältet helt själv, skulle fått hjälp av killarna, men det var tydligen för tidigt med att börja kl 10. Men duktiga som vi var fick vi upp det helt själv.

Vid kl. 15 vankades det fotboll och brännboll. Alinda (lillen) och jag kom sent och missade skyfallet som kom på de stackars tappra spelarna..hehe.
Efter lite lirande vart det dusch och sedan grillning. Kvällen fortsatte med snapsvisor, lekar, skyfall (igen) och mycket skratt. Vid 02.30 stängde vi igen tältet (då hade jag sovit ett tag sittandes vid bordet) och gick hem.



Jag försöker mig på en snygg hoppbild.



Delar av gänget, Hoffen, Titto, Mysan, lillen och Matte

Vid 9 på lördagen försökte jag få liv i lillen, något som var totalt omöjligt. Men vid 09.59 ringde jag och väckte henne igen eftersom vi skulle vara på brovallen vid 10. Lille, jag, tomas och Emma var de tappra människorna som var uppe för att plocka ihop efter festen. Det hela tog ca 2 ½ timme och vi var mycket stolta vad vi åstakommit efteråt.
Sedan vart det frukost/lunch hemma hos mig, lillen, hanna och jag satt och laddade för ännu en kväll ute. Alla var lite sega men var ändå taggade för kvällens festligheter. Vid 18 styrde vi in mot Hudik och Hanna K för förfest. I början var det en riktig tjejförfest men sedan slöt killarna upp. Vi gick ut på agust och jag snodde åt mig en filt som jag gick runt med, mycket mysigt, men det avr tydligen ingen "festblåsa" enligt nån randomkille.



Emma, Lillen och Hanna

Kvällen var mycket trevlig och jag tackar mina underbara vänner för en mycket trevlig helg!

så jävla skönt att klara kursen, den tråkigaste kursen jag hittills har läst. Drog även in ett VG på köpet. Gjorde min kväll igår kan jag säga.

Igår kväll var i Bässe och hade Sommarmys. Dock förstörde myggen och knotten hela tillställningen. Varför ska dom också ha sommarmys samtidigt som oss? Dålig idé av dem.
Vi käkade lite hamburgare och korv och avslutade med Volleyboll.
ska ta upp körkortet igen.. (eller börja kanske ja ska säga)

Tänkte passa på att sitta och lära mig lite teori medans jag sitter här på jobbet. Men jag får ångest...

Ny vecka med nya möjligheter och endast fyra dagars jobb, sen äre Midsommar.

Denna helg har bara flugit förbi och jag har inte hunnit med att göra allt jag hade tänkt. Bort fortfarande i ett kaos, men ska försöka bli klar ikväll.

I fredags efter jobbet var det fotbollskik, mitt lag spelade med förlorade. Hängde med Asta och Titti, vart inbjuden att spela korpenfotboll haha, kanske vore nått. Efter matchen vart det räkfrossa hemma hos mig, 2 kilo räkor smällde vi i oss. Sjukt gott var de!

Kl 07.50 satte jag och Majsen oss på bussen mot Sundsvall. Strosade runt i stan innan vi tog bussen ut mot Birsta. Där mötte vi upp mammsen för att käka på Ikea. I entrén mötte vi ett brudpar som vigdes...i entrén på IKEA, vet inte om jag tycker det är den perfekta plastsen för ett bröllop. När vi satt och åt senare hade de deras middag uppe bland allt annat folk som åt...
Vi gjorde en sväng inne på Birsta city, kom ut därifrån med ett linne (25:-), en tshirt (25:-), en långtröja (75:-) och en vattenflaska (10:-). Bra priser.
Inne på Ikea vart det handling både till min lägenhet och mitt nya renoverade rum hemma i Enånger. Dock kommer vi handla möblerna till lägenheten när vi åker upp nästa vecka. (helt sjukt att om en vecka är jag lägenhetes"ägare").

Igår (söndag) sov jag till 12, längesen jag sov så länge, men passade på. Monterade sen möbler till rummet med pappsen, sen en tur med mamma på Fyndboden. Fyndade en ljuslykta för 39:-. Var sedan upp på A-lagsmatch, Enånger-Edsbyn, ett målrikt kalas som slutade med seger för Enånger med 6-4. Efter matchen hade vi träning, kände mig sjukt pigg, hade nog mest energi på hela träningen skulle jag kunna tippa på.

Tyvärr så har jag inga bilder (tog med min kameran till Sundsvall, men Majsen kunde inte knäcka ur sig förens jag satt på bussen att det var slut på batteri på den)....men ska försöka bli bättrea!

http://www.veckorevyn.com/sex-och-karlek/artiklar/2010/sa-tolkar-du-killars-sms/index.xml

Att jag är ordförande i Hata Killar Klubben (HKK) är ingen nyhet, här kommer lite info jag hittade på veckorevyns hemsida. Killar tänker inte som oss tjejer, och ibland är det väldigt tur, så över analyserande som vi tjejer kan vara....



1. Han skriver jättekorta sms!


Det betyder: Det är inget personligt, men vi män har inte riktigt samma behov av att uttrycka oss som ni. För oss kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni messar oss medan vi äter måste vi inte berätta om konsistensen på maten. "Vi skriver  Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

 
2. Han kommer med bortförklaringar

Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, vi är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste jobba över" kan du nog släppa honom.
 

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder
: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Förlåt, men killar tror alltid att de är smartare än du. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

 

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig så klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.

 
5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med oss killar är nämligen att, och det är kanske bäst att du sätter dig ner för det här, vi måste inte läsa ett sms i samma sekund som vi får det.
 

6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni legat med varandra än? Jo, det är visst en relevant fråga! Smeknamn innan ligg signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer vi gillar er, desto mer nervösa blir vi.

 

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken mina damer, äldsta tricket i boken.

 

8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men vi är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.

 
9. Han messar mig bara på fyllan

Det betyder
: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.
 

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Tumregeln är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom! 

har små ryck i vänstra ögot som är sjukt irriterande. Vet inte vad jag ska göra för att få bort det heller....
jag sitter här på jobbet. Har för tillfället sjukt tråkigt och ingenting att göra. Gillar helldre när det finns saker att göra än att sitta sysslolös. Imorse låg hela systemet nere förutom på en dator som var min. Jag var den enda på annons/växeln som kunde jobba, och som jag jobbade. Min kollega satt och muttrade över att hon inte kunde jobba och var lite surare än vanligt.

Ikväll vankas det träning x2, först fotbollsträning 17.30 och sedan ska jag agera tränare mellan 19-21. Känns tråkigt att endast agera tränare och inte få spela själv. Får ta och ragga upp nån att spela med jag också.

Trött som jag är får jag ta till mitt "fighting face"



Mycket vacker bild från Yran..haha


Ny bild på internwebben..haha
idag klockan 8.00 började mitt nya liv som receptionist på Hudiksvalls Tidning, eller egentligen heter vi Innesälj, men ingen fattar vad de är så jag kör på den andra förklaringen.

Har redan kommit in i hur allt ska gå till, inte så mycket nytt, utan allt är i princip som det varit under de tre år som jag jobbat här. Helt sjukt att jag redan är inne på min tredje sommar här, vart har tiden tagit vägen?

Dagen till ära fick jag även min egen inloggning på datorn, den ni ;) haha. Så nu bokas annonserna i Mywest....

Men nu ska jag fortsätta klippa och klistra :)
men jag passar på att hitta på saker hela tiden, nu när jag fortfarande är ledig. På måndag börjar allvaret...

En kort reumé på vad som hänt de senaste dagarna:

Onsdag: Morgonprom kl 06, jag och Hanna höll i badminton för Iggesunds skolan mellan 9-14, kl 15 var jag tränare för Wille och Amelia, Kl 17 var de fotbollsträning och sedan vart det förfest på EIK för att sedan gå ut på bockarna/Manis.

Torsdag: Solade hela förmiddagen, hängde med Asta, Willes skolavslutning och sen sommarlovs fika med familjen i stan.

Fredag: Morgonprom, Tränare för Wille och Amelia, stressa för att bli klar innan Helena kom och hämtade oss, Studenttåget (hittade inte alla jag skulle), trängdes i Borgaparken, hängde på stan och väntade på Mamma, studentmottagning hos Jonas och Linnis (sjukt god mat), förfest hos Jonssons, utgång Manis/stadt.
Kvällen avslutades med bussfärd hem och sjukt goda mackor när jag kom hem!

Ikväll vankas det fest igen, tråkigt med vädret bara :( men men...tråkiugt för alla studenter!, regn på balen!

Efter en mysig morgonpromenad med Lillen och Emma, avnjöt jag en underbar frukost samtidigt som jag läste HT. Det är bland de bästa med att vara hemma, att sitta och läsa HT samtidigt som jag äter frukost. Vid 10 gick jag stigen ner till Lillen för lite bullbak. Eller lite var ju att inte berätta hela sanningen, vi bakade ca 8 plåtar och det vart sjukt mycket bullar.

Var sedan in till stan för att köpa studentpresent och skolavslutningskläder till Wille. Vi var in på H&M, jag plockade två tröjor och ett par skjorts, sen var vi klar, Mamma kom och betalade, det kallar jag effektiv shopping!

Nu på kvällen har jag försökt att få in mina saker, mutade majsen med att ha mina grejer i sitt rum. Men sjukt mycket saker ligger kvar i bilen fortfarande...väntar på att pappa ska renovera klart mitt rum, sen så!

de senaste dagarna jag haft lite tid, och den tid jag har haft har inte prioriterats på bloggen, tyvärr.

Efter min och Porres sjuka picknick vart det lite plugg innan fredagskvällen var slut. Lördag morgon betyder gym för oss, var där strax efter 10 och cyklade sedan till Sandy för att säga hejdå till min käre vän. Sjukt att man inte kommer ses på flera veckor efter ha hängt tillsammans mycket den senaste tiden. Saknar dig darling.

Efter en liten tripp till stan vart det fest på Liljansberget som sedan fortsatte på TC, kvällen avlutades med en sjukt god Subway macka, då menar jag verkligen sjukt god. På söndag morgon väntade jag in mamma och pappa som skulle komma upp.
Runt två tiden rullade dom in och vi började sortera det som skulle med hem och det som skulle vara kvar, fast de skulle förflyttas till palles lägenhet. Måste erkänna att jag har sjukt mycket saker, är glad att jag inte hade några möbler också, men tydligen räckte kläderna, de var jobbigt nog.

Pappa bjöd på Mongoliskbuffé på Great Estern som avslutning på gårdagens slit.

Dagen började med att jag vaknade först och fick väcka de andra två och vi började ta reda på resten av sakerna...efter packning, droskan, universitetet och en tråkig/trång resa hem landade vi äntligen i Enånger. Nu är jag här för att stanna i minst 10 veckor.....


http://vk.se/Article.jsp?article=355191

Jag och en kompis satt och hade picknick i SFparken nere på stan då det kommer en gubbe på permobil. Efter ett tag märker vi att han håller på att ramlar ur den samtidigt som han ser död ut. Vi går fram och frågar hur det är och han vaknar till och slöddrar. Efter ett tag av försök att snacka med han och försök till att backa permobilen som står snett, kommer gubben åt gasen och permobilen välter. Vi vågade inte göra något annat än att ringa ambulansen, vi hittar en tom 70cl smirinoff flaska också som ramlat ur hans korg. Ambulansen kommer och lyckas lyfta upp gubben (en riktig tungviktare) och polisen kommer och ska ta reda på permobilen. Eftersom det var jag som såg han köra, fick jag vittna till händelsen till polisen = en rattfylla på permobil. De hela avslutades med att den ena polisen satte sig i permobilen och sa "sisten till aktuten" och körde iväg. haha så random de kan bli!

Kan vara den sjukaste picknicken jag vart på! hahaha
usch vad jag hatar att cykla när det blåser, det hjälper inte hur mycket man en trampar står ändå i princip still. Ska iallfall cykla ner till bioparken för att ha picnic med Porre, mysigt värre.

blää säger ja bara.

Har alldeles för lite tid och alldeles för mycket att göra. Hur ska jag hinna med allt innan jag far hem? På söndag förmiddag kommer Mamma och Pappa och då ska vi städa ur rummet. Man får faktiskt plats med mer saker än vad man tror på 20 kvm + två förråd (ja, jag har snott två förråd trots att man bara får ett).

Men innan söndag ska jag ha hunnit med att skriva klart tentan, haft picnic med Porre, sagt hejdå till Sandy, ev festat, PACKAT, tränat, sagt hejdå till Lisa ocg resten av baddefolket. Just ja, jag ska sova och äta också....

Men men det är bara att bita ihop och se glad ut.

Nu: Hemtentan var de ja...
Igår kväll var jag och kikade på Bio, Robin Hood. Och att jag aldrig lär mig att ta på mig understället när jag ska på bio, håller alltid på att frysa ihjäl.

Filmen var väl sådär, lite annorlunda från den Robin Hood jag hade trott att de skulle vara. Men nu kan jag bocka av en till film på min lista, tydligen har jag sett för lite film. En hel resa mellan sthlm-Umeå var jag den enda som inte hade sett nån av de välkända filmerna som de rabblade upp. Hur kommer det sig att jag inte sett några välkända filmer som barn?

Jag tror att de är för att vi aldrig kikade på film när vi var små, vi lekte istället, byggde grymma kojor (som vi inte lekte i utan byggde nya istället)

Nee, nu måste jag väl ta tag i den där himla hemtentan som ligger över mig....
 

än att plugga just nu. Jag har jätte dålig självdiciplin, men nu ska ja byta om och käka lunch med Sandy, hmm undra vad man ska sätta på sig, solen skiner, men är det egentligen så varmt?!
Jag har varit effektiv nu på morgonen, eller inte plugg effektiv....En tvätt är redan tvättad och den andra är i maskinen nu. Var på ica och snodde åt min 9 stycken (!?!) banankartonger till flytten.

Så frågan är om jag ska fortsätta i mitt packande eller plugga...inget av det är ju speciellt roligt men i detta fall är packa roligare...



Efter att ha dampsjungit denna låt i duschen och inte riktigt kunnat texten, ville jag påminna alla om hur den gick. Hoppas att ingen hörde min vackra sång och om någon stackare (förutom Lisa och Porre) hörde, ber jag om ursäkt. hehe.

Var längesen jag såg den här filmen, måste kika på den någon dag :)


Så himla klockren bild på Mysan och Jangster(!?!)

Åhh vad ja vill spela...
Idag är en sån här dag då jag egentligen har massa saker jag måste göra. Jag ska:

- Fixa kurslitteratur

- Fixa flyttlådor (om någon har sådana äver, hör av er)

- Börja på hemtentan

- Städa

- Behöver tvätta också

Men känner jag mig själv kommer inte allt detta att fixas idag, skjuter upp det som vanligt. Har iallafall startat dagen med en dusch och inpackning, mitt hår ramlar snart av....buhuu...