Medan Viktor går till jobbet ligger jag och Sia kvar och myser. Önskade att Viktor också kunde stanna men nån måste ju försörja oss.

Dagens schema ser ut att bli öppet, lånade svärmors symaskin igår så får se vad jag hittar på med den :) är verkligen sugen på att sitta och sy. Sen är det självklart lite ansökningar som ska in samt göra en kartläggning över de jobb jag sökt.

Dags att gå upp kanske, men vi har det så bra här, drar oss lite till :)

Uppdatera bloggen har väl varit sådär på slutet. För mig som läser många bloggar per dag blir jag alltid lite besviken om ingen har uppdaterat, sen är jag lika dålig själv. Inte för att jag har många läsare men för er som faktiskt är in här (love you) kan jag ju bli lite bättre.

Idag är det iaf onsdag och just denna dag innebär röntgen av min fot. Har en "taxi" som kommer och hämtar mig kl 12,25, lyxigt. Ska bli intressant att se om det visar någonting. Gick hyfsat att spela i helgen, men efter en lång dag med många matcher så strejkar den. Jag är iaf ett steg närmare att få veta något än vad jag vart tidigare och det är bra.

I övrigt har jag ca 5 stycken IKEA påsar med kläder som står vid skrivbordet som måste tas reda på. Var ju som sagt och shoppade i min egen garderob när jag var hemma i helgen. Nu vill jag ha vår så man kan börja använda alla vårkläder.

Bjussar på en bild från helgens tävling, på första plats min älskade fästman tillsammans med en underbar vän. Bra kombo!

Igår var jag till Göteborg för att gå på jobbmässa, tyvärr var det inte riktigt mina branscher som var representerade. Hann med att gå på mässan, på stan och äta sushi innan jag åkte hem i alla fall.

Det är så frustrerande att gå i affärer just nu, så mycket fina kläder men inga pengar i plånboken. Därför är det nästan skönt att vi inte har "affärer" här i Åmål. Fick med mig två par gröna byxor, varav dom ena från HM (köpte för mitt presentkort) och dom andra från Lindex 75 kr. Tror att jag ev ska lämna tillbaka dom från HM, men vi får se. Har varit ute efter ett par gröna byxor och dom från Lindex är lite udda men väldigt snygga.

Sjukt dålig "outfit" bild men tyvärr vart det inte bättre än sådär ;)

Idag är jag vikarie på en låg/mellanstadieskola här i Åmål, agerar idrottslärare. Är hemma på lunch efter att ha haft två lektioner och ska tillbaka vid 14 och ha en till.

En sak som är klar är att jag är glad att jag inte utbildat mig till lärare och att jag i vanliga fall bara är tränare för badminton.

 
Jag längtar efter riktig vår, med fina färger, ingen snö, inget slask, varmare temp och sol. Blir inte motiverad till att hitta på något när det är sånt här väder. Imorse regnade det och nu snöar de, ge mig sol och barmark. En liten måndags önskning bara.

Tills på torsdag när bilen rullar mot Stockholm för ett stopp hos mina systrar och sedan vidare mot Enånger på fredag. Helgen ska spenderas i Sundsvall för att tävla. Det bästa med dessa tävlingar är att det är så många vänner som är på plats.

Sen ser jag fram emot att "shoppa" i mon egen garderob, de är ju alltid roligt. Speciellt nu när det inte flödar med pengar i mitt liv, då är det tur att man har en samling att ta ur.
Sen ska jag även plocka ihop sånt som ska säljas, eftersom jag inte har/är något märkes freak har jag inte så mycket att sälja, men minsta lilla är något :)

Men innan allt detta ska jag till läkaren med min "äckliga" fot och på ons till Göteborg mässa :) och träna så mycket som de går.

Sia idag, snart 5 månader
 
 
Precis när vi hämtat henne, ca 8 veckor
 
Världens finaste lilla hund ♥
 
 
Hoppas alla får/har en fin Alla ♥ Dag.
 
Varje dag är som alla hjärtans dag för mig, jag får tillbringa tid med dom två jag älskar mest, Viktor och Sia. Jag har alltid tyckt att denna dag är för tillgjord och tycker inte det ska behövas en extra dag för att säga att du älskar dina nära och kära extra mycket. Men eftersom dagen finns så kan jag ju lika gärna säga det igen. Älskar er mina nära och kära!
Jag var inne i en period för något år sedan då Eriks musik strömmade ut ur mina högtalare ofta. Nu har jag upptäckt han ingen. Hans senaste skiva gillar jag verkligen. Lyssna och njut.
 
 
Senaste skivan
 
 
När jag letade runt på youtube hittade jag även denna cover på Robyns låt - Be mine
 
För det är ungefär så det känns, att när mina krämpor i kroppen kommer är jag som en pensionär, en sliten pensionär. Tyvärr har de senaste åren betytt mycket olika smärtor, har det inte vart det ena så är det något helt annat. Det är psykiskt nedbrytande att aldrig känna sig helt hel. Att inte kunna svara på den enkla frågan "Hur mår du?" utan att behöva nämna en krämpa.
 
För det är ju verkligen inte så att jag vill vara vek och hela tiden skylla på att jag har ont någonstans. Jag har inte vart sån tidigare och hoppas jag inte blivit den personen. Har jag ont så har jag ont.
 
Det finns så många gånger jag tänkt att jag ska sluta spela badminton bara för att jag hela tiden ska ha ont på något ställe. Men jag lever på hoppet om att jag ska bli bättre, för vem är jag utan denna sport?
Sen ska ju tilläggas att jag inte alltid gjort det jag ska för att få det bättre, men drömmen vore att vakna upp en dag och inte behöva klaga över smärta.
 
När vi var i Thailand pratade vi just om det här med att klaga, jag tycker inte om att klaga men jag gör det nog mer än vad jag tror. Och det är frustrerande att lyssna på en person som hela tiden ska klaga över allt och ingenting.
 
Nu ska jag till läkaren nästa vecka med min fot som jag har haft problem med över ett år, är man inte gjord av pengar får man gå den långa vägen (frikort here i come) haha.
 
Underbara Thailand 2012/1013
 
 

Tänk att den kan bli lite roligare att träna bara för att man har nya snygga tights. 199:- H&M

 
Boyfriend jeans 499:- Cardigan 249:- Väska 199:- Zip Jeans 499:- Cross belt 129:- Ankle Boots 399:- Skirt 99:- Sunglass case 59:-
 
Det bästa med dessa plagg är att detta är en bra bas att utgå infrån. Me love.
 
Denna bild säger så mycket som att detta var snart 8 år sedan. Haha vad små vi var.
 
 
Idag är det min fina vän Kickis födelsedag, grattis på dig vännen ♥ (Bilden togs ca 2007)
Idag är det måndag och det innebär som alla andra måndagar att en helg precis har passerat.
 
Denna helg hann vi med mycket, vart utomlands (Norge), ätit god mat, bott på hotell, shoppat, vart på valpkurs, kikat film med mera.
 
I fredag tog vi bilen till Oslo för att fira Viktors pappa som fyllde år förra veckan, vi mötte upp en av hans systrar som bor på Svalbard. Vi gick ut och åt god mat och fick riktiga smakupplevelser. Under lördagen var vi turister och vandrade runt i Oslo. Jag som aldrig vart i Norge förr fick men en guidad tur över vad som man bör ha sett. Oslo bjöd på sol och kallt, men det var väldigt fint.
 
Konstverk utanför Operan
 
Shoppingen bestod av nya träningslinnen, tight och bh:ar. Finns så mycket som jag skulle vilja shoppa men det får vänta tills jag har en inkomst.
 
Söndag förmiddag gick åt till att steka pannkakor, riktigt goda vart dom om jag får säga det själv. Klockan 13 var vi ute i Tösse för valpkurs för Sia. Hon skötte sig väldigt bra med alla "övningar", men när det kom till att leka med de andra hundarna vart hon feg ovh ville helst hålla sig till oss. Hon är minst i storlek av hundarna som är med på kursen och det är nog därför hon är lite feg, förhoppningsvis blir det bättre med tiden.
 
 
 
 
En rädd liten Sia som sitter och kollar på när det andra hundarna leker.
 
 

Andra gången på två dagar, de ni! ;) nu förföljer vi hålla i det här framöver!

Det är mycket tackar i min hjärna så jag vet inte vad jag ska göra. Tur jag har han vid min sida, min kärlek, min fästman. Tillsammans är det vi.