• sina fötter
  • skavsår
  • att vila från träning pga sina fötter
  • att vara irriterad
  • hungrig men orkar inte fixa nått att äta

Mitt liv är deppigt just nu på denna sekund. Jag är så less på mina fötter som jämr ska krångla, är det inte skavsår så är det hålfötterna och är det inte de så är de såklart nå annat! Kan man inte operera bort sina fötter?

Näe, nu ska vi se om ett eller flera avsnitt av One Tree Hill hjälper mig att komma på bättre humör!

Mysan bara rullar fram tar sig till ställen bara drömma kan.....

Ja, jag åt för mycket pannkaka idag så jag fick ont i magen och vart spyfärdig. Det finns alltså en baksida med att få gratis mat, man äter tills man spricker eller spyr.

Näe jag ska verkligen inte klaga, så ta det inte som en klagning!

Burrrr, det börjar bli riktigt kallt här uppe nu. När man måste skrapa sadeln från frost, då börjar det bli kallt. Att köpa en varm jacka skulle inte sitta fel just nu. Jag har kikat runt men inte hittat den där perfekta, som man kan dras med en hel vinter plus att man kan använda den även nästa vinter.
Men jag är ju så snål när det kommer till att köpa sådana där tråkiga saker som jackor, vinterskor, mat med mera. Ingen som vill göra mig till ekonomisk oberoende? Det vore toppen. Kanske jag ska följa gårdagens kontaktannons, att min kille ska vara gosig med pengar....haha Ta det lugnt jag skojar!

Nee just nu skulle jag vilja umgås med mina vänner där hemma, dricka te och äta mackor som vi alltid brukar göra. Plus att jag skulle vilja trösta min lilla vän som har det tufft just nu. Saknar er! Men samtidigt har jag det så otroligt bra här uppe!

Puss o gnatt!
Imorn blire iksu med Sara och sen Droskan :)

Denna dag har verkligen varit hur lång som helst. Kan bero på att jag tillbringat hela dagen på Iksu, började klockan 8 och slutade klockan 4. Under de timmarna hann jag med att spela fotboll, innebandy plus att ha rollspel.

Träningen resulterade i att jag fick skavsår av mina nya skor, skit tråkigt! Men jag känner annars att det börjar gå lite bättre, (peppar peppar ta i trä), tog i skrivbordet så nu är de lungt.

Var nyss på födelsedags fika hos Henny som fyllde 18, gott med fika. Soorai är så söt, hon är nästan mer nostalgisk än de som fyller år, kan bara vänta tills jag får se hur hon är när hon själv fyller år, gofisen! :)

Imorn har vi föreläsning klockan 13.15 om jag inte minns helt fel, innnan tänkte jag träna på Ikus och äta på Droskan. Mitt liv är: Iksu, droskan, skolan, träningarna och datan :P Dags att skaffa sig ett vetttigare liv?

Mitt i alltiohop kom jag på vad mysigt det vore att ha nån att mysa med, en kille som kunde ligga och hålla om en and thast it. Så en kramgo kille sökes! :P ´Nu har min bloggförvandlats till en kontaktannons istället, haha ;D


Pösss

Ja den föregående veckan var verkligen händelserik. Dels hann jag med mycket men det känndes också som jag var ledig en del. Men veckan hade verkligen sina dalar, bröt av cykelnyckeln i låset och var på väg att kasta den i dammen, men sen fyllde jag ju faktiskt år också. 19 hela år är jag nu, fast inte för att jag ser mig som speciellt mycket äldre, inte till sättet ;)
Soorai och Jange kom över på fika, vi åt tills vi inte orkade nå mer. Den klassiska frasen från Jange:

-Blir ni aldrig mätt?

Haha, svaret blir nog att det blir vi inte, iallafall inte jag.

På fredagen åkte jag lokalbuss i Umeå helt själv för första gången = STORT! Och jag kom till och med fram dit jag skulle. Vem vet vart Preem på Västerslätt ligger? Varför inte mötas på stadion......
Men iallafall var det därifrån vi skulle åka med minibussen mot Enånger, alltså hem! Men inte för att min vistelse vart så mycket hemma, tillbringade hela helgen genom att vara på hallen och fixa och trixa.

Kom hem till Umeå  går eftermiddag och insåg att jag tjänat in en hel timme på att man fått ställa tillbaka klockan en timme. Kvällen spenderades med Soorai, vi såg Mean girls, Jalla Jalla och käkade tårta. MUMS!

Nu blire träning och plugg ikväll inför morgondagens hel dag på IKSU med lektioner och allt.

Ha De!
Jag funderar starkt på att bara ligga kvar i min varma säng idag, varför ska ja gå upp liksom? Fast det finns ju ett ordspråk eller vad man säger: "Äta bör man annars dör man". Kanske därför jag har drömt om mat hela morgonen.

Veckorna bara far iväg, snart har det gått två veckor sedan Familjen var här, jag tyckte det kändes som förra helgen men det var det tydligen inte. Snart ett år äldre med, skrämmande!

Just nu slog tanken mig, varför har jag rosa nagellack? Måste vara sviter sen igår, jag borde ha mer ont i huvudet efter att Johan daska på en tåpaj i mitt ansikte igår innan vi skulle cykla. Shit det var inte en liten smäll heller. Men bollen fick följa med mig hem, fråga mej inte varför, nu är det väl någon stackare som blivit av med sin kära boll = dåligt samvete!

Nee nu måste jag äta nått!
Igår orkade jag inte skriva nått, men jag överlevde ändå. Klippte och färgade håret, notan vart liiite fööör dyr, men det får bli en födelsedags present åt mig själv.

Blir snart ett år äldre, kan man ha ålder nojja vid 18 år? Jag är splittrad i två, den ena delen av mig vill växa upp och få göra saker jag inte får nu. Men den andra delen vill vara den där lilla Mysan som kan skylla allt på att hon är yngre. Jag kommer troligtvis att sluta min studier plus att jag kommer ha en fet skuld vid 21 år, vad händer sen? Tankarna får mig bara att kallsvettas. Jag har gått ifrån en trygghet, gymnasiet till en ny trygghet Universitet.
Vad vill jag bli? Ska jag resa? åhhh

Men det är ju i och för sig tre år kvar på min utbildning, lugna ner dig Mysan!

Detta är då alltså några av de funderingarna som hoppar runt i mitt lilla huvud. Jag kanske borde fokusera på vad som händer här och nu istället, men aja.

Idag var jag iallafall på IKSU i ca 6 timmar sammanlagt. Började vid 9 på gymmet med Anna, vi körde ca en timme. När hon drog hem passade jag på att bubbla lite innan jag drog till Droskan men Jange och hans kompis. Där väntade Sara och Soorai, för min del vart det fläskfilé med potatisgratäng. Efter en mycket trevlig lunch, pratigt eftersom en viss liten dam var med, men det är bara mysigt.
Efter lunch vart det IKSU igen och gymmet innan det var dags för dagens lektion, pingis och basket, mina två favoriter NOT!
Passade även på att bubbla lite mer med Jange innan dusch och äntligen hem? Men då kommer man till den frågan, vad gör man en fredag kväll? Jag funderar skarpt på att bara mysa framför tvn och tycka synd om mig själv!

Jag har sagt det för men säger det igen, jag har världens bästa vänner, men en speciell bästa vän här!
"You make my day"

http://www.youtube.com/watch?v=p94_b0dCCEI

Vart en sovmorgon imorse innan det bar av till skolan och en två timmars föreläsning. Jag fick veta två stycken otroligt glada nyheter idag:

1. Min chef ringde och undrade om jag ville jobba i jul, klart jag vill!
2. Jag klarade TENTAN, min första tenta.

Plus att min syster fyller 15 och hon nog fått en moppe som hon kan skjutsa runt mig på, skönt! En sak som jag upptäckt här är att det är många tjejer i klassen som inte har körkort, det är inte bara jag! Wihhhooo.

Jag har kommit igång med träningen på gymmet också nu, ska väl ta kontakt med nån instruktör som kan hjälp mig, gymmet på IKSU är som en djungel i en massa olika träningsmaskiner. Det som är kul är att det verkligen är en blandning av människor som går där, allt från unga, gammla, feta, smala, ja men alla! :)

Nee imorn ska ja klippa mej, får se om jag går ut resten av veckan sen då :P

Hejsvejs

Tröttheten har smygit sig in i mitt rum och fångat mig och vägrar nu att släppa taget. Inte hjälper det att min 90 cm säng står där och väntar med mitt otroligt sköna täcke i, mums! Fokus Mysan, träna snart!

Idag har vart en ganska bra dag, träna en timme på gymmet imorse och sedan lektion i ca 2 timmar, Fotboll och Handboll :) Roligt att få röra vid en boll och skjuta lite, jag saknar nog fotbollen lite ändå. På Handbollen fick vi testa olika kordinatationer, som " Tjeckrörelsen", "Polackrörelsen" och "Gurkburken". Så nu kan vi lira(iaf förstå vad de komentatorerna på tv menar) :)

Jag orkade(hann) inte på Droskan idag heller, det känns jobbigt att cykla och stressa, så det fick bli mat på Cororna med Johanna och Andreas istället. Kul att se hur Corona ser ut på dagarna också, inte för att man ser så mycket på kvällarna heller pga dimman!
Föreläsningen var lång och det var många begrepp som togs upp, känndes nästan som att ha Psykologi A igen, dock utan "Kristina" och min otroligt knäppa klass, Sp05b. Fast min nya klass är också knäpp fast ruggigt skön. Jag har också hittat mig ett mongo som är exagt lika knäpp som jag, fast vi redde ut det där idag att egentligen borde han vara ett större mongo än vad jag är, pga att han är äldre och lika knäpp som mig.

Idag fyller min Mormor år, Grattis på dig Mormor där uppe i Himmlen!♥

Nee nu ska ja gå och göra mig sällskap med jange, jag har såå tråkigt så då får han stå ut med mig innan träningen! :) Stackars kille!
Vaknade i panik idag halv 8 och skulle börja en ny kurs klockan 8. Men duktig som jag var befann jag mig på skolan tio i 8, dock utan att ha käkat frukost. Hur sämst kan ´man vara om man stänger av två stycken väckaklockor? Fy My!

Dagen bestod av lektion mellan 8-11, sen passade jag på att beställa tid hos frisören på IkSU medans jag väntade på jange och sedan ner på Droskan för att käka :)
Eftersom någon (MYSAN) har lekt orkan i mitt rum så var det på tiden att det städades, passade även på att städa lite i korridoren och köket. Hur smutsigt får det vara egentligen? Sjukt äckligt!

Träningen gick iallfall ganska bra, tog ett sett av Sara idag igen men förlorade med 21-19 i tredje, surt!
Det känns som jag är så ojämn på träningarna, ibland går det skit bra och ibland går verkligen allt emot mig. Jag vill finna en jämnhet!

Imorn har jag skola mellan 10-15 så jag tänkte att jag ska träna mellan 8-9 på gymmet, kondis och lite armar.

Dusch och fika sen säng!

Puss
Shit vad skönt med min första sovmorgon på flera veckor, så skönt att bara kunna ligga i sängen och mysa under täcket. Men nu kom jag på att ja ska jobba på Stadion om en timme cirka, tråkigt!

Igår kväll var det iallfall en mycket mysig kväll, det börjad med att jag mötte upp Malin och Elin hos dom. Vi tog sen bussen ner mot stan och O´learys där det var fotboll och en del av klassen hängde. Vi hade tyvärr inte bokat bord så vi fick stå hela matchen, men vad gör de med fyra stycken pratglada tjejer egentlgen, vi fick iallafall en bra plats att spana på alla snygga killar ;)
Jag fick även en otrolig överraskning jag helst hade kunnat vart utan, varför jag? De andra då? Uscha!!!

Efter fotbollen var ingen av oss speciellt taggade på utgång så det var först Donken, för Emelie skulle äta. Vi passade även på att kika så vi skulle kunna ta en buss hem, väl på den bussen så körde den åt helt fel håll, vi hamnade utanför stan och till sist tänkte inte busschaffören köra oss mer, även fast Marcus som också var på bussen hade frågat om den skulle åt vårt håll.
Efter att ha stått ute ett tag i centrum där bussen till sist släppte av oss fixad vi en taxi och for hem till Malin där det var paj.
Som sagt en mycket trevlig kväll, med oväntade situationer!



Dagen efter tentadagen, känslorna är blandade. Orkar inte gå in på de

Men efter varje tenta följer en tentafest och vi på ivp ska ju inte vara sämre och det var vi verkligen inte heller! Efter att ha sprugit på stan och gjort av med en massa pengar vart det hem och duscha innan det bar av till Maria. Vi vart en tjejliga som drack och snackade innan tre killar kom, då vart det Elin och jag mot Jonatan i ölspelet ;) mohaha

Borta på tentafesten som Emelie stod för var det mycket och roligt folk, vi är ju roliga vi på ivp! Jag tror nästan alla var där och de började ta sig och dimman la sig i Mysans små ögon. Snackade även med min lilla kära titti som jag inte gjort på länge, jag saknar er där hemma!

Kvällen var otroligt rolig och jag trivs så himla bra!

De var därimot lite jobbigt att gå upp imorse med ett magont som inte grundade sig på gårdagen utan på nå annat skit!

"Dina ögon och läppar gör mig varm"

Onsdag och det betyder två dagar till tenta, det betyder att det är min älskade stora systers födelsedag, det betyder att det är två veckor kvar tills jag blir ett år äldre och det betyder att snart har ännu en vecka bara flygit iväg, IGEN.

För tiden verkligen bara flyger iväg, jag tänker att jag ska hinna med så mycket men det gör jag verkligen inte. Sen är det nog så att det känns som tiden förvinner bara för att jag har tenta på fredag och jag är stressad över att jag kanske inte hunnit plugga så mycket som jag skulle behöva. Jag vill inte misslyckas med första stora på universitetet, det skulle inte stärka mig personligen.
Men jag satt iallafall på bibblan både innan och efter redovisningen idag, tydligen behöver jag ta powernap efter att jag suttit en timmme, både igår och idag har jag somnat och sedan vaknat och kunnat fortsätta att läsa. Det blir ungefär 10 min sömn varje gång, men det behövs för att ladda om batterierna.

Ikväll är det träning med tränare Rasmus, jag brukar gilla hans träningar, det ligger alltid en tanke bakom allt vi gör och sedan är upplägget organiserat med ett speciellt schema vi alltid får ut två dagar innan. Inför dagens träning har vi fått tll uppgift att dricka ovanligt mycket vatten och vi ska sedan diskutera på träningen vad som var tanken bakom det, roligt och intresse väckande.

Imorn är det torsdag och det betyder Pannkaka på Droskan och att det är endast en dag kvar till tenta :S USCHA!
Ja jag har haft ett litet avbrott i mitt skivande i bloggen, tydligen har vissa märkt det med :P

Jag kan börja med att säga att jag lever och att jag verkligen trivs här. Det känns som jag har skapat mig ett liv här som jag verkligen trivs med. Människor som är runtomkring mig gör att jag kan vara den jag alltid varit, om det nu är positivt ;)

De senaste veckorna har varit ganska intensiva med mycket plugg och grupparbeten och på fredag har vi första tentan :S Jag är verkligen skit nervös inför den, har jag verkligen lärt mig allt? Hinner jag läsa igenom allt? Kan jag ta en ev omtenta? Många frågor som pendlar i mitt lilla huvud. 

Jag saknar mina vänner hemma och min farmor. Sen blir det ju inte bättre av att Helena sticker iväg till Australien om mindre än två veckor, hur ska jag klara mig utan henne i 9 månader? Deppande!

Träningen går bra även fast det känns som jag inte går framåt något, igår var jag nästan påväg att få åka till Uppsala idag på Elitserie match, även fast det vart att jag inte åkte så känndes det roligt att få vara reserv. Men skulle jag verkligen kunna klara den press som uppstår, jag blir ju nervös som en gris, jämt!

-Breathe med Anna Nolick- Lyssna och njut!

Näe nu ska jag läsa och sova och ladda inför morgondagen som ryms med PLUGG, redovisning av Badminton uppgiften och sen träna!

Pösss