Ja nu var de längesen som de skrevs nått här...

Helgen bestod av tävling i Härnösand, tävlingsmässigt var det en skit tävling men annars var de en mycket trevlig helg. En bra blandning mellan ifk gänget och enångersgänget.

Vi har iallafall börjat på den nya kursen nu, idrottspsykologi. Innan såg jag verkligen fram emot den här kursen så jag hoppas verkligen den ska skärpa sig, för som det är just nu så fattar jag inte vad det är vi ska ha tenta på i slutet av april. En tenta som är mellan 9-14, förstår inte riktigt hur det ska gå ihop?!

Vid dagens föreläsning pratade vi om döden, när vi tänker dö?! Ska man veta det idag lr, jag är bara 19 år! Sedan fick vi göra en tidsaxel på hur vi vill att vårt liv ska se ut:

19 år: idag
21 år: Går ut IVP
22-25 år: resa och jobba, skaffa hund
26-30 år: barn
31 år: Gifta mig

30-50 år: Jobba, vara aktiv tränare 

sen tar mitt liv en lite pause innan den tas upp igen
65 år:pensionera mig
70: gifta om mig ;) hehe
90 år: SM guld
91 år: Jag vill dö innan jag blir så pass att jag inte kan ta hand om mig själv

En liten komisk syn på livet, men samtidigt bygger jag upp en viss ångest, kommer jag verligen lyckas med någonting i livet? Måste man inte ha en kille för att skaffa ´barn och gifta sig?!

PANIK
Efter de lilla missödet på tentan, som antagligen kommer få skrivas om på skärtorsdag, försökte jag vända på dagen. Började med shopping nere på stan, tröstshopping! Hittade mig 3 linnen från H&M och en liten svart spetskjol från Gina. Är mycket nöjd över köpen :)

När fötterna värkte och vi höll på att somna var det dags att åka hem för att börja packa inför kvällens bravader. Tanken var att vi skulle bubbla sen ta oss vidare mot Emlan och sedan till Sofia. Men nu är det så att bubbelpoolen på iksu är trasig så det fick bli bastu istället, inte helt fel de heller, så länge de inte är ångbastu!
Lagomt röda och söta om kinderna börjades sminkandet och för mig val av kläder, fick bli den nya kjolen med ett leopardlinne till.

Vår för-förfest hemma hos Emlan var mycket mysig och jag lyckades vinna på yatzy, trots att Emlan slog två yatzy, hehe. Så ett tag befann jag på mina kaxighet/malliga moln innna även jag togs ner på jorden igen. Vi fortsatte med att intensivt följa "Du är vad du äter", tänk om Anna Skipper skulle göra ett program om Pappa, han skulle inte ligga bra till :P Men det skulle han aldrig erkänna, han älskar sitt vita bröd och kommer inte sluta med det.

Väl borta hos Sofia var en del av klassen samlad, trevlig med lugn stämning. Sandra tagga ur (tråkigt nog) och bestämde sig för att gå hem med Sofi. Men jag och Emlan begav oss ner mot NH, som två fnittrande små flickor ;) Efter att gått den svina kalla vägen ner mot NH och sedan insett att vi inte skulle komma in så gick vi mot nördstället Origo. Jag har haft nått emot just de stället, overallernas hängställe, men de kanske beror på vilket folk man är där med också. 

Det var längesen jag hade så kul ute, jag dansade konstant i 3 timmar, vart väl en och annan kiss och dricka paus, men annars var jag igång hela tiden. Min klass är den bästa! <3 I loooove it!


Kvällen slutade  kanske inte som jag tänkt, men de kanske kommer nått bra ur den. kan du inte bara försöka eller åtminstonde visa det vid ett tidigare stadie

Min frågeställning ikväll är: Varför ska killar vara så omständig?
Jag vet att tjejer också är de men killar är lika så!

Mysan
Varför ska allt komma på en och samma gång, först inget och nu allt!
Usch vad dålid du är Mysan!
Jag har börjat med att ställa klockan på helgerna för att inte sova bort dom, förr kunde jag sova hur länge som helst, men nu tror jag att jag kommit till en maxgräns. Antingen har jag fått fel på tdisuppfattningen eller så har jag helt enkelt blivit gammal. Snart är jag uppe i farmor-tid, det vill säga 5-6.

Pinglan och jag begav oss till Iksu för att plugga, efter att ha gått igenom typ 100 olika häften började bägge bli sega och inget gav nå mer så vi begav oss hemmåt. Jag hann knappt in innan jag inte orkade hålla upp ögonen mer, man blir sliten av att plugga.

Efter en stunds vila snörade jag på mig mina knarrande löppjuks och gick mot turken för att möta pinglan. Det var en mysig promenad tillsammans med Pinglan och Inger. För er som inte vet så är Inger en iller, Illern Inger. Söt som få, lika som sin matte ;)


(Snodde bilden från www.kickem.blogg.se )
Mysan och Inger :)

Mysan♥
Uppe med tuppen när solen envisades med att lysa rätt i mina ögon (men jag gillar dig fortfarande, solen alltså). Var lika bra att kliva upp och skutta runt hemma istället, fixa pasta salld och lite annat smått och gott.

Dagen:
-Tävlat
-Käkat Hamburgare
-Bowlat
-Käkat glass
-Myst hos Sandy
-Käkat chips

Fan va skit jag kan få i mig på en och samma dag, men de får inte bli till en överdrift bara, jag har ju ändå rört på mig idag. Ska även berätta att vi var grym idag och VANN! Så nu blir det div 2 för andra laget nästa säsong, lite jobbigt att enånger ligger i samma serie bara :S

Sova nu, plugga imorn
Jag, Mysan ska jobba på att må bättre och uppskattade det jag har. Ingen vinner på att gå runt och må dåligt över småsaker. Så från och med nu, ska ja må bättre.

:) det är värt ett försök iallafall!

Imorse var jag uppe med tuppen för att röra på fläsket. Det var spinning som stod på schemat, så klockan 06.51 satt jag på bussen mot iksu och passet som började 07.15. Det är riktigt skönt att börja morgonen med att svetta skiten ur dig, även fast jag i början alltid tror att jag ska spy av trötthet så håller jag i och går ut därifrån nöjd. Blev lite mage innan duschen också, me like.

Dagens föreläsning var väl intressant, men jag insåg att lite mer ska de läsas. Vi hade även en labration om "mjölksyra", väldigt intressant att se hur våra två test personer låg till. Alltid när vi har haft sådana här testar har jag nog innerst inne velat bli testad men inte vågat, fegis?! Jag är av den typen att jag bryr mig om vad andra tycker, något som jag verkligen borde sluta med.

Lunch och häng med min pingla på eftermiddagen, mysigt!♥


Kvällen spenderades hos min kära Sandra med Let´s Dance på tvn. Jag tror att Sandra har en liten förälskelse i Magnus, hon ringde och röstade 2 ggr ;) Själv tycker jag att alla som var kvar är grym, men det kommer bli en intressant final som jag tyvärr inte kan ligga i hennes soffa och se :(

Imorn blir de badminton igen, denna gång seriefinal. Vi måste ta minst ett poäng för att säkra serieseger, hoppas mitt spel stämmer och att laget gör en riktit bra insats. Så förhoppningsvis spelar vi segerbowling i Umeå imorn (klubben betalar för bowling till vinnarna). haha snacka om att ta ut segern i förskott!

Mysan♥

Digga

- Solen
Hur skönt är det inte att kunna gå till skolan och njuta av att solen värmer lite?! Att vakna upp av att solen skiner in genom fönstret gör att det blir lite lättare att gå upp faktiskt.

-Chokladrussin
Jag älskar verkligen chokladrussin! Äter annars inget godis och för mig är inte chokladrussin något "riktigt" godis. Jag drar själv gränsen om vad jag äter och inte äter, och bara för att jag äter chokladrussin äter jag inte godis!

-Sova
Jag ÄLSKAR verkligen att sova, synd bara att jag inte tar mig den tid jag egentligen skulle behöva för att sova. Mer sova åt mig.

-Shopping
Har blivit som en drog, jag har denna månad övertrakaserat mitt konto till max, men älskar man det så gör man. Idag fick ett par nya löparbyxor, ett hopprep och 4 par strumpor följa med hem. Försöker intala mig själv att jag var i behov av de!

-Bibblan
När man pluggar som jag gör nu är Bibblan verkligen ett bra ställe att sitta på. Speciellt för mig som inte kan sitta hemma (hittar alltid något annat att göra). Jag har hittat en speciell plats som jag alltid sitter vid, de går nästan inte utan den, töntigt men sant!


Dissa

-Tentaplugg
Det finns ingen stopp i hur mycket det finns att plugga, och ute i sista minuten är jag som vanligt. Men de är bara att se glad ut och göra sitt bästa. På onsdag är dagen, dagen då jag förmodligen kommer ta och få mitt första U.

-Att laga mat
Eller egentligen är det inte att laga som är jobbigt utan att komma på vad det är man ska laga. Sjukt svår, sen att jag inte är världens bästa kock gör inte saken bättre. Måste säga att jag är mycket bortskämd med att få äta på Droskan till lunch varje dag, inte helt fel!

-Fötterna
Detta eviga tjat om mina fötter, men dom är åt helvete och Ja jag ska försöka ta mig till läkaren, snart. Tills dess tänker jag klaga!

-Ensamheten
Jag saknar att ha någon att prata med, alltså när jag är hemma. Visst är det skönt att bo själv men ibland vill jag faktiskt ha någon att föra en dialog med (börjar bli enformigt att bara diskutera med mig själv).

-När någon tagit min plats på bibblan
Idag vart jag verkligen jätte less när jag insåg att en kille hade tagit min plats, där jag alltid sitter i bibblan. Var nästan påväg att flytta killens saker till där jag fick sitta istället. Men men det vara bara att byta plats och plugga vidare :(

Mysan♥



Vet inte om det syns så bra, men jag har hittat 3 stycken nya spännande glassar. Jag har aldrig varit en person som tyckt om glass, men jag tror verkligen dom där kan falla mig i smaken.

Magnum Temptation Dark- Krispig, mörk Belgisk choklad utanpå. Len chokladglass inuti med läckra bitar av it belgisk choklad, sega brownies och mjuk chokladsås.

Sandwich, Stracciaiatella- Sanwich i en ny variant- vaniljglass med krossad choklad mellan två mjuka chokladkex.

Ben & Jerry´s -En rund sandwich med maffiga chokladcookies och riktigt av chocolate chip-glass emellan.

Vart så peppad på att äta glass i de fina vädret idag, men jag var så mätt efter lunch att jag inte orkade. Och efter allt pluggande hade solen hunnit försvinna :(

Mysan♥
Skönt det är att vakna med sol utanför fönstret, synd att man inte kan ta vara på den bara.

Började dagen med föreläsning mellan 9-12, om styrketräning. Sprang (iaf försökte) till bussen för att åka ner på Droskan för att äta. Spagetti och Köttfärssås för 2:a gången denna vecka, kanske borde variera lite?
Satt där i godan ro innan jag tog på mig mina solbrillor och gick (!) tillbaka till skolan, så lite har jag tagit vara på solen. Älskar att snön smälter och asfalten kikar fram, mums!

På bibblan satt jag i lite mer än 4 timmar och pluggade, trots att de är mcyket kvar känns det som jag kommer en liten bit iallafall. Det vart ingen träning pga foten och för mycket plugg. En av alla mina extra mammor sa åt mig att inte träna utan vila, så jag hade inte så mycket val. ;)

Nästa vecka har vi tenta på Fysiologi, de är ungefär lika tråkigt som de låter eller egentligen kanske det inte är tråkigt utan svårt. Och när jag tycker något är svårt så blir det automatiskt tråkigt, som med matte tex. Jag hara ldrig haft en matte-hjärna och kommer aldrig få de, jag får ont i huvve när det diskuteras om de.
Har iallafall suttit på bibblan i min egna lilla bubbla och pluggat, de känns som jag kommer lite framåt iallafall. Klarar jag tentan ska jag skrika världens lyckoskrik, ungefär som Ronja gör sitt vår skrik.

På tal om vår så hade vi sol och fin väder här idag, tog emot att sitta inne istället för att vara ute i solen. Jag och Yo stod iallafall ute i typ en kvart och gottade oss, tråkigt nog kom det förbi folk som ska envisas med att röka. Det är sjukt onödigt, äckligt och inte coolt på en fläck. Kan inte säga att det inte är gott eftersom jag aldrig testat och det är jag riktigt stolt över. Sol är bra, men inte i kombination med cigarettlukt.

Nu träning, sen plugg. Plus att jag ska ha -lära mig äta gröt projekt- med början ikväll. Det sägs vara gott (något jag aldrig förstått) men jag vill lära mig att äta de eftersom det är nyttigt och billigt. 

Mysan♥ 

Ta mig tillbaka till den här veckan för snart ett år sedan, vi levde livet och vi var alla samlade. Saknar de plus värmen/solen


Avslutningen i 9:an, liten och oskyldig (och nästan blond!!)


Mina tjejer och jag i Sthlm, när vi var där med klassen.


Min bästis och jag! (jag försöker inte strypa henne, vem ska ja då bo med sen?)
Ungefär sådär less är jag nu, kan inte mina fötter bara blir bra. Jag tycker egentligen det är töntigt att klaga över något så "litet" när det finns männiksor med större problem, men idag får jag klaga! Jag klarade inte ens att springa 2 minuter på löpbandet innan jag trodde att mina fotleder skulle gå av och att min hålfot skulle brinna, less jag blir! Hade verkligen sett fram emot att kunna börja löpträningen, men inte kan man springa en mil när man måste stanna efter 1 minut.

LESSSSSSS! Inte är det bättre för att jag har jätte mycket i skolan och de ja vill är att åka hem och bli ompysslad. Träffa mina syskon, mamma, pappa, farmor & farfar och alla vänner hemma.

Nu ska ja gråta lite!
Sliten är ungefär hur jag skulle kunna beskriva mig själv just nu. Som sagt så känner jag mig nästan bakis trots att jag inte druckit en droppe alkohol. Men det tar på krafterna att första spela SM semifinal och sedan sitta som en nervös linjedomare på finalerna. Just de, jag sa SM semifinal ;)

Jag är nöjd med spelet i dubbeln då Hanna och jag spelade bra mot dom som vann. Vi hängde med bra till elva, sedan ändrades spelet och vi hängde inte riktigt med. Trots förlusten var vi nöjda och vi blev ännu mer nöjd när vi såg hur det blev i finalen, att vi hade spelat bättre än dom som kom tvåa.

Detta var alltså mitt andra SM brons, ett i U17 och nu i U22.

Nu ska ja sova för att orka upp imorgon, den här veckan blir tuff, jag ska plugga så det nästa kommer ut ur öronen på mig! Blää, men de måste göras!

Puss o natti

Mysan♥

SM imorn, jag är laddad och ska göra mitt bästa, får se hur långt de räcker. Huvudsaken är att jag själv är nöjd över hur jag presterade.

Nu blire sova och ladda!


Blir lite mer uppdateringar senare i veckan föroppningsvis!


Mysan♥

Host host host ungefär så låter Hanna hela tiden, stackarn!

Dagarna har varit bra för de mesta, hunnit med att stor handla mat, låst ut mina nycklar och fått betala 400 kr för att få komma in i rummet igen, känt mig liten, känt mg trött och less, varit full, insett saker och ting.

Jag återkommer när jag har lust och tid.
Nu är min bästis på väg hit, hon sitter nu på en tråkig Ybuss i väntan på att få komma fram. Det är så sjukt tråkigt att sitta själv på en buss, speciellt då man inte har en dator eller ipod, stackas henne. Vi ska iallafall ner och hämta henne vid klockan 18, hon har ett lokalsinne som ingen annnan, sjukt dåligt så jag vågar inte låt henne försöka hitta hit själv! hehe




Hon ska vara här tills nästa söndag, vi ska träna, umgås, plugga(jag), festa lite och allmänt bara ha de bra!
Varför ska det knagas inom mej, kan det inte bara lägga av? Jag vill hitta den där glädjen på gymmet jag hade för ett år sedan när jag och Asta gymmade. Inte den känslan jag har nu, sluta bry dig Mysan. Allt detta snack om beach 09 (och jag själv är inte bättre än att jag också pratar om de), jag vill tillbaka till de jag varit, då jag inte brydde mig (utan åt och mådde allmänt bra,) men det gör jag! Sjukt mycket! 

brukar du komma i tid: Helldre tidig än sen
Vad hade du i din mun senast: Vatten
När mår du bra: När jag får skratta tillsammans med mina vänner
När blev du fotad senast: Tyvärr i lördags
Hur känner du dig nu: Trött
Kan du laga mat: Nja, har fått lära mig
Vad pluggar du: Idrottsvetenskap
Vad tycker du om fötter: luktande fötter = inge bra
Är du smart: IÄr inte min främsta egenskap
Vad har du på dig: Leggings, t-hirt, kofta
Är du aktiv i skolan: Är sova aktivt?
Vad saknar du: Alla hemma
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Vad ska du göra i sommar: JOBBA och åka till Gotland
Är du nöjd med ditt liv: Jo vars
Vad vill du jobba som: hmm jag vill ha ett jobb där jag trivs, helst som har med idrott att göra eller kläder 
Har du tråkigt just nu: Skulle man kunna säga ja
Vad gör livet värt att leva: Känslan av att gemskap
Vad i livet ångrar du: Inget sådär på rak arm 
Är du musikalisk: nee, tyvärr
Vad lyssnar du på för musik: Allt möjligt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Min egen stil 
Är du bortskämd: Jodå
Är du trött: ofta, blir så när man inte sover va?
Vad gör du imorgon: Är på föreläsning, tränar och hämtar Hanna på bussen :)


Din första
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Oskar eller Johanna
Första priset: Gympan kanske?
Första sporten du började på: Fotboll
Första husdjuret: Katt
Första semestern: Turkiet, Alanya
Första konserten: Stadsfesten
Första kärleken: hmm, kommer faktiskt inte ihåg, dock på fritids kommer jag ihåg (uscha)

Favoriter:
Filmer: Komedi
Tvprogram: OTH, gossip girl, 90210
Musik: Allt
Dryck: mjölk, vatten
Kroppsdel (på kille): Ansikte, helheten
Sport: Badminton
Plagg: oversize t-shirt, leggins, sneekers
Skola: Umeå universitet
Bok: Jonas Gardells böcker


Just nu:
Äter du: Inget
Dricker du: Te
Ska du: Plugga (!) Kika på Tv
Lyssnar du på: Nrj
Väntar du på: Inget, på att få sova
Tittar du på: Datorn

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller kyssar: Kyssar
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Mage
Busig eller lydig: Busig

Sådär gör man om man inte vill plugga! ;)


Mysan på en promenad påväg hem från Emlan :)


Promenad var det ja



"Fel vecka" gör verkligen att man får sug efter allt onyttigt som finns! Min Goda bärpaj!


Städade garderoben, mycke åkte bort men hittade också sånt som glömts bort, ny garderob kanske?!


Jag har en soffa!!!

Dum spiro, spero -- "Så länge jag andas, hoppas jag"

Fides, spes, cáritas, maior autem horum est cáritas -- "Tro, hopp och kärlek, och störst av dem är kärleken"


Quidquid discis, tibi discis
-- "Vad än du lär dig, lär dig det för din egen skull"

Tankarna på en tatueriing ligger alltid och gnager.


Snyggt!

Måndag.
Deppigt att det är flera dagar kvar tills helg, jag vill ha helg nu. Give me give me.

Dagen idag har varit lång men ändå ganska mysig. Vart på föreläsning, Droskis, lekt städtant, nästan somnat i soffan igen, druckit te, tränat, varit hos yo den bästa, fått besked om ev lägenhet och inte pluggat.

Jag återkommer imorgon med förhoppningsvis bättre uppdatering och lite mer ideér om vad jag ska skriva.

Natti natti (fan ,sen kväll idag också)

Mysan♥


  

Nått problem måste jag ha, verkligen!