Sitter i lobbyn på hotellet och pluggar, kl 18-19 ska vi mötas upp för att gå igenom vad vi ska göra under dagarna. Jag är alltså här på jobb, ska jobba på SIS som är en stor badminton tävling. Ska bli riktigt roligt!

Nu är jag snart inne på slutspurten på tentaplugget. Otroligt skönt måste jag säga! Då är det bara den engelska kursen kvar.

På onsdag åker jag till Sthlm för att jobba på SIS, en stor badmintontävlingen, med spelare från hela världen. Ska bli riktigt skoj och det är verkligen något jag ser fram emot. Ons-sön med hotell, mat och grym badminton. Grymt!!

Nu är det frukost framför böckerna!





Blir lätt så när man sitter nere i böckerna på bibblan.

Är jag väldigt stressad över hur det ser ut på pluggfronten för min del. Det är väldigt mycket att göra på kort tid.

Blir också stressad över att det är stökigt här hemma. Sådant som kan göra mig sjukt ofokuserad.

Idag är en sån där dag då jag inte lämnat lägenheten utan har bara suttit hemma i soffan och försökt att plugga. Äter värktabletter och försöker hålla modet uppe.

Har iaf förflyttat mig från soffan till köksbordet. Kanske går bättre där :)

och fick se Sverige ta junior VM-guld. Inte lika kul att vakna upp imorse och inse att man förlorat några timmars sömn, men sova kan man göra i ett annat liv, eller hur?

Nu är det plugg som gäller, har inte hunnit skriva klart det jag ska ha med mig till gruppen idag. Plus att den här kursen gör att jag går under. Förstår inte hur jag ska hinna med saker o ting.

Att jag skulle sitta uppe kl 03 och kolla på hockey. Men någon gång måste vara den första...

Men, nu skulle jag vilja ha vår, inte behöva tänka på att måsta ha långkalsonger. haha. Frössen som jag är blir vintern jobbigare på så sätt.

Tänk att ha vår och kunna gå i skinnjacka. Mumma.



eller



Jag tror den här outfiten är min favorit under 2011. Skinnjackan fick jag av syster, mockajackan kommer från vår utklädningslåda, stickade tröjan är från Kupan, långklänningen vart en favorit, och äntligen fick jag mina äkta converse.

Undra vad som blir 2012 favorit, det återstår att se! :)
Försöker med uttrycket: "vilken kille skulle inte vilja ha en brud liggandes på bröstet medans man kollar på hockey?"
Får till svar: "Tänk att ha en kall öl i ena handen och en chipspåse i den andra!"
Tack för den!!


Denna hemska sjukdom som tar alldeles för många liv. Alla har vi någon runtomkring oss fått detta besked. Cancer, du kan brinna i helvetet.

Nu är det tenta plugg igen. På något sätt tycker jag det är mysigt att sitta inne och läsa medans utanför fönstret är det snökaos.

Önskar bara att denna gång går det vägen. Jag vill inget hellre än att få lyckas en gång. Det är de enda jag begär.

Fast har förlorat en dag eftersom det är tisdag idag!
Idag har jag vart i skolan o träffat min grupp, kul att prata engelska o känna att det går bra, inte varje gång de inte.

Har sedan städat hela lägenheten, vilket gjort att min rygg gör ont. Men fint blir de. Nu står andreas och lagar mat, vid 19 kommer Sara o soorai för mys. Bäst att sätta fart med att göra de sista innan dess!

Tydligen så får man inte klaga på hur dåligt andra bloggar om man är sämst själv. Haha.
En av mina saker som jag ska bli bättre på är just att blogga. Är ett skönt sätt art skriva av sig.

Nu har vi anlänt till Umeå igen efter att ha firar nyår i Enånger, mys med familjen o goda vänner. Nu börjar verkligheten igen, plugg!!