Kortare och förhoppningsvis inte lika slitet hår.
Oj snart redan juli, men för min del ska det bli skönt att det blir juli. Har nu jobbat snart 4 veckor på jobbet och nästa vecka är det jag som ska lära upp den tjej som ska jobba resten av sommaren. Fick även förfrågan om att fortsätta jobba på sjukhuset fast på en annan avdelning, men tackade nej, jag har gjort mitt där nu.

Annars har det väl hunnit varit midsommar och karln min har vart här, vi gjorde inte så mycket utan mest umgick och försökte ta igen tid vi missat. Men nu dröjer det ett tag igen innan vi ses, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.... eller?















Många minnen tillsammans med dessa personer, och jag tror inte det slutar här!


Affe och hans baldejt Hanna var så fina tillsammans.



Vackra Johanna.



Vackra Emma och hennes baldejt.



Där i mitten gick studenterna på podiet för att ta sig mot entrén till festlokalen. Vi stod i 40 minuter för att få de platser vi stod vid, skit drygt.

Dagarna rullar på och jag har nu jobbat 1 vecka och 2 dagar på mitt jobb. Är kanske inte det mest utvecklande jobbet, men jag är glad över att jag har ett jobb. Inte alla som har det, så då får man vara glad.

Har under veckan hunnit med att fira studenten, det var ingen mindre än Affe som gick ut i år. Han och Axel bjöd på god mat och fika under fredagen. På kvällen styrde Boba uppen mycket bra fest där vi sedan gick vidare mot Hogges, ett nytt bra ställe i Hudik. Riktigt bra ställe! Natten abslutades hos Boba, mysigt.



(Bild tagen från fia )


Efter att ha svettas sönder under natten (under både fredag och lördag var det typ tropiskt väder här), for jag hem och solade lite. Var sedan n och kikade på balen, sen fest hos Bobban som avslutades på Hogges igen. 

Nu måste de sovas, annars kommer ja dö imorn!

 
I lördags var den i mitt liv typ den längsta dagen, den tog aldrig slut. Det var inte det att jag ville att den skulle ta slut utan mer att den kändes bara jätte lång. Jag hann iallafall med att umgås med lillen och hennes Mamma, fixa på mitt rum med mera :)

Igår passade vi på att åka ut till Vässingen, det underbara stället där alla måsten försvinner, nästa iallafall. Solen hettade på och både jag och Mamma kom hem som räkor. Då passade det väl perfekt att Lillen på kvällen kom hit och käkade just räkor ;) haha. Vi såg Big Brother finalen och jag tycker Simon var en värdig vinnare :)



Uppdukat för frossa!

Idag har jag inte gjort någonting i princip, legat i solen och läst ut min bok, "Det ska bli ett nöje att döda dig", har ni inte läst den, så läs den.

Nu inväntas det grillat innan jag och lillen cyklar upp till för mig årets första grästräning, ska jag erkänna är jag nervös. Sen kommer även Emmsi hem, så det ska bli mys att få krama om henne! ♥



Har flyttat in i mitt rum på Enångersvägen nu.













Har nu flyttat in alla mina kläder och ordnat till det så som jag vill ha de. Här ska jag bo under mina ca 3 månader hemma och som det känns nu kommer jag nog trivas. Att gå från att bo själv på 42 kvm till att bo på mindre yta än mitt sovrum i Umeå är något jag får stå ut med. (här fylls kylen på av sig själv, vilket är sjukt bra, haha)