det tråkigaste som finns eller föresten är packa upp ännu värre.
Jag mår bra av att shoppa, är det ett beroende då?

Mamma tycker jag ska ha en "vit" månad från att shoppa. Iallafall börja med en vecka och sedan ta det steg för steg. Hon sa att de är samma sak som när jag slutade med godis, men det är inte samma sak, godis är inte lika gott som att shoppa.


Borde jag anta denna stora utmaning som detta faktiskt kommer att bli?!

tar nästan kål på mig. Idag har jag bara varit utanför dörren när jag sprang till bussen och när jag gick hem från bussen sen. Ställde två klockor idag men sov likt förbannat lite för länge och fick stressa sönder för att hinna till träningen. Frukost på 3 min är inte att föredra.


Har även passat på att tvätta idag, förstår inte varför jag måste vänta med att tvätta tills tvättkorgen väller över. Men nu, 5 tvättar senare är allt tvättat.


Mysan aka köttbulleansiktet har iallafall färgat håret och har nu denna färg. Kicksans hiss är lite snyggare än min, den till och med har spegel (!!!?!) wihooo.
Den säger även:
- Främre dörren öppnas.
Grejen är den att det inte finns en bakre..hmm


Nu vankas det träning.
Pussen flyger
för att få vara med i:

hatakillarklubben

Jag står som ordförande och Henis som sekreterare.



Det är inte varje kväll som man får denna låt sjungen för sig. Och inte bara en gång utan......
I Torsdags tog jag flyget ner mot sthlm, allt flöt på väldigt smidigt och jag tycker det är helt sjukt att på 1 timme vara ner i sthlm. Skulle jag ta bilen härifrån skulle jag inte ens hinna till Ö-vik på den tiden.
Hann bara lämna av väskorna innan det bar av till Eriksdalshallen för badmintonkik. Såg Sofie spela och det vart en vinst ofc. Sen vart jag sittandes på hallen fram till 22, hann se mycket bra badminton. Tror både jag och kicki vart taggade för att träna själva.
Natten bjöd på polisbilar och två rädda tjejer.

Fredagen började med shoppning innan det var dags för Sofie att spela igen, dock förlust denna gång. Sen vidare ut på stan och sedan till hallen igen. Satt där sjukt länge, träffade erik och såg ännu mer bra badminton. Åkte sen hem till kicks för mys i hennes grymma lägenhet som jag skulle kunna dö för att få äga (fast skulle jag dö vre de ju ingen vits att ha den..hmm).
Kicksan tyckte vi skulle bli fulla och bjöd på nån häxblandning, dock inge vidare...vi la ner dessa tankar som hon hade.

Vi tog det lugnt på lördagsmorgon och gick på ICA, plus att vi var de första inne på systemet, haha. Jag drog sedan vidare mot Lunch med syskonen + Emma. Fikade även med bror innan vi skildes åt, ja mötte upp de andra vid bion. Snabba casch var väl inte direkt en film i mitt tycke, men nu har jag sett den och kan hänga med i allt snack ang. den. Gubben brevvid mig kan nog inte det eftersom han passade på att sova och snarka. haha. 
Sen vart det pizza och till att öppna första cidern innan resten av skaran droppade in. 
De var ett trevligt killgäng plus tre tjejer hemifrån. Det var ölspel o sånt innan vi drog ut på söder. Kvällen var kul, trevligt gäng.

Men att gå upp på sön för att flyga hem när man helldre hade velat sova var dock inte lika skoj. Men aja, ja kom hem iaf.

 
Kicksan


Kicksans häxblandning

    

I lördags var jag på lunch tillsammans med storesyskonen + Emma. Vi var på en Indisk restaurang som serverade grymt god mat. Det var mysigt att få träffa dem, tråkigt att det inte är så ofta bara. På bilderna försöker vi allafall få till ett bra kort (tror inte vi lyckades). Emma skulle envisas med sin godispåse hela tiden, sötsnöre.

vara seriös är inte riktigt min grej.


Nu ska jag sticka till skolan, har en föreläsning mellan 10-12. Sen blir det droskan, träning, plugg, promenad och STÄDNING.

Pusssen flyger
-ta tag i disken som har skapat ett berg på mitt bord

- Packa upp väskorna

- Tvätta (tid bokat på tis)

- Plugga

- Ta igen det jag missade i fredags

- Fundera vad jag vill ha ut av mitt liv
- när folk borde höra av sig och inte gör det.

- killar i allmänhet

- att jag inte kan ta tag i saker
Sitter här och myser i Kicks underbara lägenhet, skulle kunna göra vad som helst för att få ha en sån här. Men vad är skillnaden egentligen från mitt rum hemma i Umeå?!

I natt väckte kicki mig och vi fick beskåda ett polisdrama, vi satt bägge två upp krypna och rädda. Vi har inte hört vad det var som hänt än, man blir ju sjukt nyfiken. Tänkte en tanke att jag ångrade mig angående att jag vill flytta hit, men den tanken suddades snabbt ut. Jag tycker om sthlm, för hit ska väl vi sen Emlan?!

Lite kläder och skor har blivit mina också, jag mår verkligen bra av att shoppa. Ge mig ett jobb där det ingår att shoppa! Skulle vara mitt drömjobb.


Min fina kicks.

Imorn blir det lunch med bror, sedan bio och lite dricka.

Pussen flyger
Frukosten är i magen och väskorna är packade. Drar mig nu mot stor staden för att kika på badminton och hänga med mina vänner där nere.

Åker själv för första gången, ingen som ser till att ha koll på biljetterna, ingen som kan läsa säkerhetslappen med mig, ingen som kan skratta åt flygvärdinnan med mig.

Ha de bra så ses och hörs vi på sön.

Pussen flyger



Mosters guldklimp ♥


haha. Ser ut som en liten mupp. Skola idag mellan 8-10, sen lite träning och sen vidare till Sandy. Håller även i nybörjarträning ikväll. Sen måste jag packa också. Wihooo.

har jag bytt hårfärg litte då och då.  Här är ett litet smakprov:



inte världens kvalité men kul ändå att se. Detta är kort från gymnasietiden. haha.

Imorn kommer en ny färg att vistas i mitt hår, ber till gudarna att de blir bra!

Pussen flyger från Mysan

Ranking 2010

Inläggav arkhult 18 jan 2010, 02:00

Helt osett så är detta min ranking inför nästa år som den ser ut just nu:

1. BCZ
- full satsning gäller. förra årets missar görs inte om. Nytt hemligt träningsupplägg ryktas det om.

2. BK Rel
- Pelles upper body injury verkar vara illa ställt med? Hur ser återväxten ut.. Har dom ett lag?

3. Salming
- Sägs av många vara the team to beat i år. äckligt stabila. Hur kommer laget att se ut?

4. Raska Taskar
- Grymt stabila, särskilt i svår vind som det nu troligen alltid kommer att vara på finalbanan som den är placerad.

5. Bränn inte bullen
- Lite för låg tagg för att man ska kunna ta dom som en guldkandidat. Kapaciteten finns.

6. Ubermench
- Magisk turnering förra året. Kommer dock aldrig att upprepas.

Övriga lag
= ej kandidater att vinna


Detta är den första rankingen som gjort över kommande brännbollsyra. Jag vet att vårt lag kommer vara starkare än någonsin. Vi är redan laddade. Hej hopp, ge mig maj nu!

Morgonträningen var verkligen hård. Inte vila här inte, körde hårt i 90 min, Jens kunde verkligen köra slut ur oss. Sjävla spelet gick väl sådär, men med så låg energi gjorde jag det ändå bra. Efter passet vart det en gainomax med blåbärs smak, min emlans favvo.

Vidare ner på universitet för att plugga lite, sen ner på stan med brudsen. Mat på droskan och sedan vidare mot stan. På stan vart det kursböcker, synd att dom ska behöva råna studenterna med material som vi måste ha. Kul.

Passade även på att köpa hårfärg, ska bli intressant att se hur detta slutar. haha. Jag litar på dig Sandy att du fixar de där. haha.




Pussen flyger från Mysan
Drar iväg på min första morgonträning. Med nytt schema öppnas också nya möjligheter.
Klockan 10 i fredags började vår 7 timmar långa resa mot Borlänge. En resa fylld med skratt, en åksjuk Lisa, en låt som alla fastande på. One way or....

Helgens låt:



Väl framme lagomt trötta på att resa och även less på "helgens låt" vankades de käk på världshuset och en tripp till Maxi.
Kvällen bjöd sen på laddning och tv/film kik. Abe och jag hade världens brottningsmatch, från min sida var det såklart jag som vann. hehe.

Hela lördagen spelades det matcher, fick wo i första singeln men förlorade andra trots hyffsat spel för att inte tycka om att spela. Dubbel åkte vi ut mot några rävar, trök. I mixen fick jag en anna partner eftersom min egen inte klarade av att agera tjej, "vicka på rumpan och äga nätet". Den nya partnern hade iaf "nästan" vart med i landslaget i mix, mina intresse smurfar hoppade riktigt högt...
För de andra gick spelet hyffsat och de tog sig vidare till söndagen.

På kvällen vart det pizza och paradise hotell. På visa rum hörde jag rykten om att de pågick ovanligt högljuda tävlingar. hahah.
Hade svårt att somna och inte hjälpte det med att varje kvart nynnades en viss låt....

Söndag = hemfärd. Först lite spel av mina duktiga klubbkompisar, ingen vinst (tur iofs för klubben hade bokat biljetter hem innan finalen skulle gå) snacka om att de trodde på oss.
En dryg hemresa med film, pannkakor, skratt och mycket sovande.

Helgens låt: samma som tidigare
Helgens citat: lisa och sofie stod för många av dem
Helgens ord: mycket dåligt (med sofies danska brytning)
Helgens match: abe och min brottningsmatch
Helgen konstigaste tävling: pågick i rum 116, vinnare var tydligen Lisa
Helgen film: Yrrol
Helgen sms: "Du, vilken tragik att vi bor så långt ifrån varandra"
Helgens slag: En helt sjuk boll av mig, skönaste att det finns flera vittnen, eller hur sofie?

....listan kan göras längre, mycket längre
Jag saknar min syster och hennes små barn, inte blir det bättre för att vi bor så långt bort ifrån varandra. Jag missar att vara med när Emma och Rasmus växer upp.

Hittade dett i Syrrans blogg:

"Emma har en fantasi som är helt ofattbar. Bland annat så ser hon ända till Thailand med sina ögon, därför behöver hon inte hålla mig i handen när vi går över gatan.¨
Allt vatten är samma vatten överallt så därför kan man inte dricka det när man badar, då kan man bli magsjuk eftersom det kan komma från Thailand.
Moster My kommer vi aldrig mer att träffa för hon har flyttat till Umeå och det är sååååå långt bort.
Jag är så stor som jag är för att Emma skulle komma ut ur min mage. Om jag inte hade varit så stor så hade inte Emma fått plats där."

Hemskt att se att Emma tror att jag aldrig kommer träffa henne igen. Uscha! Lugn Emma, Moster My finns alltid med dig!

sluttappen på den här uppgiften. Jag kan inte göra mer nu. Kommer säkerligen att få komplettera, men då tar jag de.

Ska snart hoppa in i duschen för att sedan mysa på stan med Emlan. Blir droskan och sedan in för att kika på lite affärer kankse. Ikväll efter träningen ska jag fira med att läsa det nya nummret av Sofies Mode. Längtar!

Sedan funderar jag på det här med hårfärg, måste göra nått åt mitt äckel. Vill ha ny färg helst nu, eller egentligen igår. Hatar utväxt. Kom med förslag på färg!

Jange spar tenta skägg, Mysan har extremt dåliga hårdagar, är det pluggtider så är de.



Tänk om man fick se ut sähär- Gud. vad har jag gjort?!

som tur är eller vad man ska säga.

Var nervös innan jag skulle redovisa mitt arbete idag, jag blir nästan alltd lite överdriven när det kommer till just presentationer. Säger att jag inte vill, att jag vill dö hellre. Men vore det inte lite väl töntigt att dö av en sån sak?

Jo. enligt mig iallafall. Så därför tog jag tag i saken istället och gjorde mitt bästa. Att sedan få bra kritik efter gör bara att det hela känns mycket bättre. 

"Perfekt muntlig kommunikation" "Tydlig röst och bra tempo" Talar fritt, engagerat, levande med bra kontakt" 

Ord som fylls på i "Må bra spalten"

Fick även ett mail av Mamma innan med denna text:

För mig är allting möjligt!
 
Jag kan klara precis allting jag föresätter mig att göra.
Jag ser bara möjligheter och potential. Jag har både tillit och kraft
och jag tar fatt i alla tillfällen som kommer i min väg.
Jag har alla resurser att göra det som jag vill.
Nu sätter jag igång!

 

Träningen börjar halv elva och det förstör mina pluggplaner. Dock måste jag träna eftersom jag ska spela Elit match på tisdag, Sara kunde inte så jag får hoppa in istället. Synd att jag spelar som en kossa just nu.
Bra tajming.

Efter blir det raka vägen (nästan) till bibblan och plugg big time. Ska fan vara riktigt duktig idag och plugga bra. Snälla Gud, ge mig en plugghjärna.

 

När man betalar 349:- för kläder som egentligen skulle ha kostat 1543:-

Kalla mig reafyndaren and I like it!

Dålig dag. Dåliga Mysan. Depp inge pepp.

Packa upp mina väskor någon?! SNÄLLA!
Min Gudmors dotters Farmor bor i Enånger och är typ 90 år. Hon är lika som min farmor och kollar på Serien Glamour, serien som aldrig tar slut. Här är en liten kort resume av Anna 90 år om serien, taget från Moas Facebook.:

...Å Tajler å Bråck tävlar då om å få Ritsch, å senast låg dom i hög mä lera å brottades flickera, så fick Ritsch kömma emella. Bråck ha jö gänga mä alla karlar i släkta å, ho får int nog hon e. (Farmor har gjort ett avbrott i middagen för att se på "filmen" Glamour och berättar sedan i detalj för oss andra vad som hänt under reklampausen)

haha.
Dialekten är ren Enångersmål!







Natten mot Måndag var det mys hos Henis. Vi var ett stort gäng som spelade Alias och fikade. När vi tröttnat på de klädde vi på oss en massa kläder och gick ut och lekte i snön.

4 mot 4 var vi, en uppritad "spelplan". Med snö upp till midjan var det sjukt svårt och jobbigt att ta sig framåt. Jag tror mitt lag förlorade, men det säger vi inte till någon, ok?!



1.



2.



3.

Innan jul var delar av baddetjejgänget o fika. Vi trodde vi hade med oss Porre, men mot kvällens slut var det en annan som dök upp, nämligen denna.....

att packa upp.

Har typ 5 väskor stående som bara skricker att jag måste packa upp dom. Hmm ska ja våga vägra?!!

delar av mitt tjejgäng. Det bjuds på fika, mackor och såklart te. Min sista kväll hemma på ett tag, kommer nog inte hem förens påsk.

Sökte på "mys" på google och fick fram denna bild. Mysigt!

Borde det få vara så här kallt?

Termometern visar -24 grader.

Jag kommer inte gå ut utanför dörren idag, det är en sak som är klar. Måste ändå plugga i vilket fall som helst.

Blä på vädret och att jag har dålig plugghjärna


Har verkligen fastnat för Alicia Keys nya album, de spelas så ofta jag kan. Varje låt är förjävla bra (förlåt för svordomen).

Ännu ett år har gått och jag blir bara äldre och gråare. hehe. Detta år har varit bra, inget speciellt jätte stort har hänt men det gör inget.

Här är en liten resumé av året som gått, de bästa minnena 

♥ Höll mig kvar i Elit

♥ Kom 3a i Brännbollsyran

♥ Gotlands resan

♥ Studsmatte förfesten

♥ Min och Emlans resa till Stockholm i sep

♥ Min 20 års dag + helgen efter med fest och goda vänner

♥ Gjorde debut i Elitserielaget

♥ Vinner min första Elit tävling

♥ Alla männiksor nya som gamla som jag träffat under året som gått



Vinna är jävligt viktigt.

Tackar motståndet för en hård och jämn match som jag gick som vinnare ur.

jag känner mig så splittrad.

Eftersom jag inte är hemma så ofta och det är långt/svårt att ta sig till mig, vill jag umgås så mycket som möjligt med mina vänner när jag är hemma. Dock har jag inte haft tid med det så mycket som jag hade velat. Jobb och sedan plugg.





Ni kommer alltid vara mina guldbrudar så har det alltid vart och så kommer de förbli! ♥

Pussen flyger

flytt.

Jag har velat ha en egen lägenhet sen jag flyttade upp till Umeå, men pga för få ködagar har jag inte fått de lägenhetr jag velat ha. Nu har jag kommit fram till att jag ska vänta tills precis före sommare eller efter den innan jag tar mig en.

Som min kloka Mamma sa: Lägg undan de pengar du kommer "tjäna" på att bo i studentrummet kontra en lägenhet. De pengarna som du spar kan du lägga på möbler till din nya lägenhet sen.

Hon är smart och bra min Mamma!

 

 

Nu har jag bokat flyg till Stockholm. Jag gillar att hela tiden förflytta mig, tänk hur mycket jag kommer värdera en hemma kväll sen.

♥ Åker hem till Umeå på tors

♥ Tävla med serie div 2 laget till helgen

♥ Tävling i Borlänge 16-17 jan

♥ Åker till Stockholm och på SIS 21-24 jan

♥ Fjällen 28-31 jan

MUMS på att vara ute på. hihi busigt.

När man är hemma och har magsmärta big time då får man strosa runt i pappas underställ. Ett mycket fint/urtvättat/förstort/blått underställ. Till det har jag mina nya duntofflar, röda med vita fjädrar på.

Sen har jag en otroligt god doft också...nooot.

Shit klockan är mycket och jag måste upp tidigt imorn, tidigt!
Fanihelvetesjävlaskit

jag hatar magont.

Hur ser/vet man att Mysan har vart i skafferiet?

Se (kika), inspireras, lev

Mitt motto när det kommer till kläder, mode, stil

1. Ska det aldrig sluta snöa?

2. Kommer jag hitta/få en lägenhet?

3. Kommer jag trivas på min inriktning?

4. Finns Mr right?

5. 2010, kommer de bli ett grymt år?

6. Vad händer i sommar?



Vilken jävla kväll.

Kvällen började lugnt med Hanna, Asta, Titti och Ärtan, vi käkade tacos, spelade ett spel och åt efterrätt och såklart drack lite grann. Vi fortsatte sedan vidare mot bygdegården för fest som några kompisar hade annordnat. Kul idé var min tanke om det hela, iallafall i början.

När vi kom dit var det redan ganska mycket folk, många man kände, mycket ungt folk. Jag minglade på och alla inväntade vi 12 slaget som snart skulle firas ute på parkeringen. Men innan dess hann en ruta gå sönder och folk gjorde illa sig, blod spruta åt alla håll.

Fick mig ingen Nyårskyss i år heller.....

Efter 12 slaget urartade allt, jag skojar inte om det var 8 stycken slagsmål. Folk grät och slogs åt alla håll och kanter. Jag vart riktigt less, bråk löser verkligen inte någonting.

Vid 02 kom jag och Titti hem, uppe var fortfarande Mamma och Pappa, lite snack o fika innan vi somnade. Kan ju inte säga att det var en bra start på 2010, men men.

Tack iallafall till ni som ska ta åt er