wihooo, jag orkade!
Först körde vi 1 timme badminton med mycket defensiva övningar och sedan lite utmaningsmatcher. Sedan bytte vi om till löpkläder och drog ut på en runda. Vi började sakta i ett behagligt tempo, visst låg jag sist men jag höll istället mitt eget tempo, lagomt och bra. Sedan är jag så att när jag springer vill jag helst inte stanna för då blir jag så stel, så jag joggade på hela vägen. Sara och jag tog en lite annan väg än killarna, vågade oss på en uppförsbacke :)

Mot slutet kom den eviga raksträckan, jag ökade tempot lite för tidigt och trodde jag inte skulle palla resten. Men jag kunde ju inte visa mig svag bland de andra så jag sprang på, och fy fan vad skönt det var att komma i mål på stadion igen. När vi kom fram fick vi veta ungeför hur långt det var vi hade sprungit, de var typ 9 km sa Rasmus, shit ja vart riktigt stolt över mig själv!  :) jag har typ aldrig sprungit så länge nån gång!


Mina nya skor var mumma på mina fötter!

Nu blire att äta, duscha och plugga det sista inför imorn, sen sova!

Puss gnatt
Det är precis vad det är en, ondsdag. Hittar inte så mycket roligt under den här dagen så länge. Bara plugg tills det snart kommer ut ur öronen på mig, suck.
Var iallafall upp imorse och gick med sandy, alltid lika skönt, hur har du tänkt att jag ska klara mig nu då? 4 dagar?!
Vidare mot soffan och frukost kombinerat med idrottspsykologi, wihooo. Har även vart ner till Sandy för lite förhör, men vad ska man förhöra på är den återstående frågan, men det får gå som det går.

jahapp, vad händer ikväll då?
Första joggningen på ca 2 månader pga mina fötter, vi får se hur det går. Det är på träningen som vi ska ut, kul att alla andra kommer springa ifrån mig och jag kommer dö av dålig kondis, man kan inte köpa den på blocket?! Hör av er isåfall ni vet vart ni kan hitta mig......
Nu måste jag verkligen sätta mig ner och läsa lite innna jag ska sova. På torsdags efter tentan har jag inget att plugga inga sådana bekymmer alls, jag hoppas på att det här kan bli en bra helg.

Torsdag:
-Jag ska städa mitt rum, torka golv och riktigt få det rent
-sen ska ja kika över tjejprojektet så jag får ut mina pengar (har inte tagit ut ett öre under hela säsongen) mumma!
-träna
-på grillning
-"fira" valborg

Fredag
-grillning
-brännbollsträning

Lördag
-Tjejprojektet
-brännbollsmatch

Skön helg, men nu är det bara att bita i det sura äpplet och plugga på!

Varför ska det finnnas en motgång när allt såg så ljust ut! Jag var verkligen helt sjukt överlycklig igår och drömde inatt om det hela, men men då vaknade man upp och möttes av det värsta.
Det känns nästan som om det är någon som har gjort så bara för att djävlas med mig, urk!

Det är iallafall en lägenhet jag svamlar om, jag satte upp mig som 1 intresserade på en lägenhet igår vid 21-22 och nu när jag vaknade var det någon annan som också satt upp sig på den. Såklart hade den männikskan mer ködagar än vad jag hade, det borde ju vara försten ut, eller hur?

Sååå, du snälla lilla person som står före mig i kön, GE FAN I LÄGENHETEN!! Den är MIN och SANDYS!

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? 22

Hur många har du varit riktigt kär i? kär o kär...

Vad tycker du om kärlek? Bra, eftersom man kan ha kärlek till olika saker

När kramade du någon sist? Emlan för nån timme sen

Saknar du någon speciell person? Några

Har du svårt för att bli kär? sjukt

När kysste/hånglade du med någon sist? Ett tag sen

Är du singel? Jajemänssan

När fick du senast en komplimang? Igår

Har du hånglat med någon av samma kön? hehe ;D


HAR DU NÅGONSIN: 


Varit medvetslös:
Svimmat o var väl borta o sväva i nån sek

Hånglat med nån riktigt ful: haha

Hånglat med fler än 5 pers: jopp...

Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ehe, host host

Gjort något riktigt dumt? Ofc

Gjort något du verkligen ångrar? aa tyvärr
Varit nykter på nyårsafton? Japp

Åkt ambulans? Ja!

Gjort nåt olagligt? Jaa

Blivit polisanmäld? nepp

Fått din mamma att gråta? de har ja nog, både pos o neg

Slagit ner någon? inte slagit men brottat

Skämts över dina föräldrar? De tror ja många gör ibland, även jag

Skämts över dig själv? Det är mig vi pratar om, så självklart

Sagt jag älskar dig och menat det? Aaa, fast bara till vänner

Tar du droger? nopp ( ska vara min astma medicin som är doppingklassad då) ;)

Dricker du? Jaop

Vilka kläder sover du i? kläder?!

Vad hatar du verkligen? ORMAR
Varit kär? -
Har du varit kär/tyckt om/i  någon du inte haft chans på? Oh ja
Är du ensam nu? som vanligt.

Vill du gifta dig? vid 30 och 70 ;)
Vill du ha barn? Japp, två st

Shit ännu en helg har försvunnit, tiden går så snabbt nu för tiden. Fullt upp som vanligt.

Igår så börjades det med tenta plugg med Emlan på iksu, vi var duktig och satt i 3 timmar. På en lördag är det riktigt duktigt gjort av oss. For vidare mot hallen där jag mötte upp delar av min familj. Syskonen tävlade så jag passade på att kika när dom spelade, drog hem två stycken coachsegrar ;)


Sorre fyllde 18 för några veckor sedan så igår var det middag/fika för henne. Oj vad mycket det bjöds på. mycket maat och enormt mycket fika, 8 kladdkakor, tårta m.m. Smarrigt! Tack porre för att ja fick komma ;)
Jag som hade kommit på att jag ville festa tidigare på dagen begav mig hemmåt för att fixa lite, passade även på att ta en (några) drinkar. Vidare mot den stora husfesten där det var 1500 pers som hade tackat JA på facebook att dom skulle komma, men jag gick inte ens in.
Vi drog vidare efter mycket ältande mot Origo (inte mitt ställe) och försökte dansa, men så sämre musik får man leta efter. Trots Elins tappra försök att få dj:n att ändra musik så beslöt vi oss för att gå hem, klockan 1. Och alla som känner mig vet att jag nästan jämt är där tills dom drar ut mig (eller hur sandy)?? ;) haha

Vaknade upp idag och mådde bra = skönt! For mot hallen och såg syskonen spela inna jag och Emlan styrde oss mot Willys. Snabbaste handlingen jag gjort för så mycket varor, men tack pappa för att du så snällt staplade upp allt på bandet och sedan betalade ♥

Wille var i tre finaler och vann två, maja vann en final och vart A-klassad. En stolt syster kunde cykla därifrån för att plugga med Emlan och sedan en promenad med Sandy, me like! :)

Natti natti!

Snacka om att veckorna bara flyger iväg, den här veckan har gått relativt snabbt och har varit fylld med en massa olika saker.
Idag visades alla gruppers filmer upp och vad vi skrattade åt alla utom våran, den var sjukt tråkig, haha. Filmen som vann var grymt bra gjort och man vart verkligen underhållen samtidigt som innehållet var bra. Tycker det är ett bra redovisningssätt att göra och sedan visa film, det blir inte dom där långa tråkiga föreläsningarna som ingen orkar lyssna på ändå.

Shoppade mig faktiskt ett par välbehövliga joggingskor idag, mina gammla är så utnött så det var verkligen dags för att köpa ett par nya.

Känslan är precis som vanligt när man köpt nya skor, gyyymm!

Asta ringde förr och vi snackade lite, hon frågade vad ja skulle göra ikväll:
-Träna, sa jag
-På en fredagkväll?!
Har man inget liv så har man inte.....

Har även kommit fram till den slutsatsen att jag måste skaffa mig vänner som inte har pojk/flickvänner, för vem ska ja umgås med en fredag kväll som denna?!


Pusss

Gud vad jag har längtat efter den här känslan, den där känslan då du kan stänga av allt annat och bara spela. Nu pratar jag dels om mitt badminton spel som stämde idag för första gången på riktigt länge, oj vad jag har väntat. Det var en grym känsla att känna att även jag spelade bra!
Jag stängde av alla negativa ord och sånt SKIT som jag fått innan och koncentrerade mig på spelet, något jag brukar ha svårt med.


(Bild snodd av sandy)

Örngottet hon fick av mig i födelsedagspresnet, nu är jag inte så ego som det kan tycka att jag ger bort ett örngott med mitt eget´namn på. Utan grejen är att hon ska flytta ifrån mig och jag ska ha någon kudde att sova på hos henne. (Men nu hoppas jag att hon vill flytta in med mig istället) ;)

Pussss

Mitt humör är på topp och jag mår prima!
Solen har visat sig nästan hela dagen så jeansjackan och solbrillorna åkte på,  och nu känns det som att det  är våååår!

Efter min och Sandys promenad imorse begav vi oss ner mot stan för lite shopping, det var hon som skulle shoppa inte jag.  Men alla som känner mig vet att jag inte kunna hålla mig i styr, dock vart det bara en liten jacka. Nu har jag snart en jacka i alla färger, är man shoppoholic så är man.

Vi avnjöt lunch med Yo innna vi for hem för att plugga, eller jag pluggade lite och Sandy gjorde vaddå?!....Hon lekte framför datorn istället och kommer att sluta som vår nästa filmressigör ;) hhe, men sen behöver ju inte hon plugga på samma saker som mig heller. AJA!
  

aaa måste skynda, träning! Kanske återkommer sen!
Idag har det som sagt vart Sandys dag så jag har tillbringat mycket tid med henne, me like! Efter att jag steg upp (tog lång tid att masa sig upp ur sängen) tog jag cykeln ner mot stan för att kika lite. Det var längesedan jag kom från staden tomhänt och det var likadant idag, men billig shopping mår man alltid bra av.
Stressade till Droskan och stressade därifrån, var där i typ 10 minuter. Tog min kära cykel upp för svingen (en cykel/gå bro) till universitet, man märker att solen är framme för många studenter hade hittat sig ut och satt och glassade i solen.

Föreläsningen vi hade idag hette "Från proffsdröm till mardröm" där det var en kille som pratade om sitt liv. Han tog upp sådant som jag ibland kände igen mig i, just det här med att hitta sin identitet. Jag kommer inte alltid vara den där "badmintontjejen" utan såsmåningom kommer jag att finna mej en ny roll eller identitet. Just nu känns det som jag slits mellan allt jag vill, att spela badminton men samtidigt leva som mina vänner.

Sandy bjöd på fika innan vi drog mot Funken och jag verkligen älskar de. Det är något som jag verkligen önskade jag hann med varje vecka, men det gör jag inte :( Men iaf så dansade vi på i en timme, sög verkligen i mig musiken och bara njöt.
Sedan plockade vi upp Elin som följde med hem till sandy där vi grillade och mumsade tårta, jag har idag ätit en massa gotta, men hon fyller ju bara år en gång om året ;)

Sammanfattning: Haft en underbar dag med min super duper vän Sandy!♥


Det är ingen vanlig dag för det är världens bästa Sandys födelsedag!

Grattis Gumman! :)

Ikväll blir det Funk, grill och svull av tårta, me like!
Det återstår också exakt 6 månader innna jag fyller 20 = systemet!

Pusss
Det känns som jag alltid lämnar mitt rum med sjukt mycke packning, vart jag än ska så har jag alltid med mig en massa saker. Idag hade jag en idrottsväska, en dataväska och två racketar, inte konstigt att mina axlar tar stryk! Men har man många bollar i luften samtidigt blir det lätt så.

Gruppen samlades idag för att filma på draggen (Dragon skolan), vi hade fått låna en teorisal där vi filmade de olika scenerna. Jag trodde det skulle ta mycket längre tid än vad det gjorde och tyvärr är jag typ huvudperson i den, ska nog vara sjuk på fredag när den ska visas.
På eftermiddagen hade vi reflektionsgrupp med psykstudenterna, vi fick genom en övning utse varandras och vad vi själv har för roller i gruppen. Detta skulle beskrivas genom bildelar, som tex ratten, växellådan m.m. Av min grupp vart jag utsedd som "Batteriet" med motiveringen att jag alltid är igång och peppar men även har en drivande roll. Det var kul att ändå bli tilldelad en sådan roll, att de såg mig som peppande:) Själv hade jag satt mig som "tärningarna", de är dom som hänger med i allt men även gör en glad och trevlig stämning.

Nu på kvällen har jag tvättat och pluggat lite grand. Passade även på att gå ut och gå med Sandy, så grymt skönt och idag snittade vi en timme, bra med tanke på att samma runda tog 1 ½ igår :P Kan man må bättre av att gå lite med så pass bra sällskap?! Nae jag tror inte de.

Nu ska ja plugga lite innna det blir sömn för att tagga inför morgondagen som kommer bli grym!

Mysan♥

Första dagen på en vecka som kan bli en jobbig pluggvecka! Tur att de kommer att komma höjdpunkter också, Sandys födelsedag är en av dem ;)

Var upp imorse för lite grupparbete, imorn blire det till att filma, kanske är det en ny stjärna på skådeseplar himmlen som är född?! Det återstår att se, men troligtvis kommer jag inte vilja närvara när den visas upp på fredag.
Efter gruppmötet beslöt jag mig för att skippa föreläsningen för att plugga istället, satt mellan 13-16.30, kände mig lite små duktig, ett steg i rätt riktning iaf! :)

Mat och sedan iväg på träning, som vanligt spelades de singel, tror inte yosssan riktigt vill att jag inte ska spela singel, han nöter på med de och då är det bara göra det och se glad ut....Upp på gymmet för lite magträning och sedan hem för att få i sig en apelsin.

Sandy och jag tog en skön promenad (iaf de 30 första minuterna) sen fick hon skavsår på sin andra fot och innan vi var hemma så hade även jag ont, fast i min tå ist. Vilka vekfisar vi är ;)

Sova nu höras imorn!

Den här helgen har jag verkligen hunnit med mycket, både roliga och mindre roliga saker.

På schemat idag stod att jag skulle jobba på hallen mellan 9.30-15.30, drygt när det inte var nästan någe folk alls. Stressade i mig en varm jävla paj på hallen och det fick jag verkligen lida för sen och jag gör det än, för jag har bränt sönder hela gommen, helt sjukt ont gör de :( synd om lilla mig

Var hem och packade om väskan för att sedan cykla i motvind hem till Emlan för lite plugg, men bägge var opepp och kom fram till att vi ska bränna alla papper på valborg. Cyklade hem och åkte med Sandy till Iksu där vi körde på ganska hårt. Benen var dagens mål och om jag inte känner nått imorn så vet jag då inte :P Jag lekte lite med sandys "jag vägrar att ge mig psyke" hehe, i vadpressen så körde vi på hårt! ;)

Och efter veckor av längtan bubblade vi för första gången ikväll, min kropp har längtat efter det där varma badet ;) Det var vi verkligen värda vi två!
Tvättade för övrigt håret för första gången sen i onsdags, kan låta ganska bra men inte när man tänker på att jag hunnit träna 7 stycken träningar mellan där :P hah Ja, ni kan kalla mig äcklig!

Har även lagat mat tills imorn, inte ofta jag gör de, men måste man så måste man!

Jag känner mig lyckligare än på länge!



Mona Lisas vs. Mysan?!?
En mycket händelserik dag har nu passerat, jag har hunnit med att göra så mkt, effektiv ja är :P

Förmiddagen: IVP cupen, stadion, tjejprojektet, slö sittande med Yo, brännbollsträning!?!
Eftermiddag: Jobb på stadion, hem och vända, promenad med favoriterna, tjejsnack till max hos emlan med gotta..........

 kvällen avslutades med att jag och sandy tog oss en powerwalk hem i kalla Umeå


Flickstackarn som trotsade sitt skavsår och gick ändå, det gillas!



Umeå och flytten har blivit en hit, fast inte utan alla mina solstrålar som lyser upp min vardag! ♥
Igår bakade jag och sandy bullar och dom vart helt sjukt goda! Det roliga var att vi kom fram till att ingen av oss hade gjort det själv förr, men det löste vi hur bra som helst. Men en kavel är något vi ska komma på lite tidigare att man behöver nästa gång ;)

                                                               

Bullkärlek från mig!
Klädsel: Svarta jeans, linne, jeans skjorta, halsduk
Middag: Inte ätiti nån än
Känsla: Försöker att inte känna så mkt
Plikt: Borde plugga
Humör: Glad vid tanken på mina vänner
Händelse: Tappade bort min hela min idrottsväska, letade runt överallt tills jag fann den stående på ett bort på fel våning
Musik: Spotify


Efter en ganska intensiv vecka är det äntigen dags fö rlite ledighet vilket verkligen uppskattas!
Dagen började med ett skönt spinning pass med Sandy, vi svettades och var allmänt äckliga men ändå grymma ;)
Efter en värdelös föreläsning med tanten tog ung tupparna över och jag tror att alla tjejer tänker samma sak, tänk Marius för några år sedan, hott hott! ;)

Gruppen samlades för att ge feedback på andra i klassens PM som vi skrivit i veckan. Jag vart klar med mitt PM inatt och ville inte ha feedback egentligen men jag fick bra kritik så det kändes skönt.  Nu blir det lite plugg inför tentorna sen är det inte mycket kvar i skolan innnan sommaren :)

Ikväll blir de bullbak hos Sandy och även talang såklart, can´t wait!


I can fly!
nu är min ledighet slut och det känns lite motstridigt att komma tillbaka, men men..de finns ju godingar här uppe som kan ta vara på mig och jag på dom iallafall :)

Här kommer resumén:

Onsdag
Kommer hem med bussen efter att jag fått stå ute och frysa i 45 min. Hemma finns ingen mat, trots att mamma lagat (pappa hade ingen koll, vilket han fick höra sen). For upp på fotboll och såg herrarna förlora i en DM match, kändes skönt att vara tillbaka på Brovallen.

Torsdag
Linnis 18 år, var och firade henne plus att det vart häng med tjejerna. Hos Esther på 7 års kalas tillsammans med srorebror, mamma o pappa. Allmänt bara häng i väntan på syster o hennes familj.
 
Fredag
Mys med syskon och säga hejdå av vänner. Allmänt bara deg och ta de lugnt.

Lördag
Iväg tidigt till stan med de äldre syskonen. Fick chocken hos frissan när hon ville ha 445 kr för att klippa topparna, då sa ja Nej till klippning och gick därifrån. Hem och gjorde oss klar innna vi tog med oss hela skaran för fotografering, insåg att jag flina lika på alla kort, hejj hopp kanintänder!
Påsk middag hemma hos Sandströms, mycke o god mat, trots att mammas paj var de som slank ner. Hann inte ens efterrätt innan bussen mot stan gick.

Efter mycket åkande på stan för att få tag på kära erik slutade vi iallafall i Robert trappuppgång då han inte var hemma. Det vart iallafall en mysig förfest med trevligt folk, mina flickor och min vän linkan :)
Efter drickat gjort sitt och titti o jag tagit en liten paus vid museet ;) var vi framme på stadt. Mycke folk och trevligt folk framför allt. Tittis var på g efter 4 st shots, men hon hann dö under den tiden också, lilla gumman!

Kvällen vart väl inte riktgt som jag tänkt mig! Somna iallafall i bilen hem, helt slut!

Söndag
Syrran väckte mig och det var bara att gå upp och se glad ut. Ut på promenad med mamma, pappa, brorsan och emmsi, vi klappade hästen och myste i solen. Somnade i soffan i 2 timmar innan det serverades mat. Syster åkte hem, med hela faderuttan, saknar dom redan, kommer ju inte ses förrens i sommar :(

Måndag
Jag gjorde nog inget vettigt på hela dagen innna jag åkte till titti i stan för att kolla på fotboll. Jag saknar att kika på fotbooll, sa till titti att ja måste skaffa mig en kille som spelar så jag har en anledning att gå och kika ;) haha. Efter matchen som för övrigt inte var någon höjdare avslutades allt på skutan med chokladglass. Jag saknar min titti, vi har alltid kul och hon är bäst!

Tisdag
Efter att ha vart i stan och fixat med lite saker plus fikat åkte jag hem och snackade med farmor, jag älskar min farmor hon är den bästa farmorn som finns!♥ Sen kom Asta för en promenad och skit snack, alltid lika uppskattat. Hem och packa de sista, min väska var inte att leka med. En promenad till innnan jag skulle möta asta på köpra. Men då var jag lite busig och smög bland hyllorna och skrämmde skiten ur henne, uppskattat av mig men inte av henne ;) mohaha
Tanken var att hon skulle sola på edsbacka, men tydligen hade de höjt priset plus att hon gjorde bort sig så de vart inget. Vi åkte hem till mig och drack thé istället, mycke bättre!
Sa Hejdå till familjen innna mamma skjutsade upp mig till bussen, dryg resa men nu är jag äntligen frammme (detta är egentligen ons).

Hejjj heooppp
Umeå nästa, åker nu snart , klockan 01.10 och är framme i umå kl. 06.10



hörs

haha, Pappa nös och tydligen var det jätte roligt
Christer, Therese, Mysan
Wille och Majsan



Christer, Pappa, Maja, Mysan, Emma
Wille, Tessam, Rasmus


Wille och Mysan

 
Sisters                                Mysan
Klockan 04.00 på långfredagen var jag uppe för att göra ordning matsäcken bestående av mackor och varm cholkad. Vid 5 kom skjutsen mot isen, myyss!



                         
Första anglingsdonet                             Mina lånade stövlar, så sexiga så, men såå varma!





Vi fick efter några timmar iallafall två stycken gäddor, inte stora med 2 stycken är bättre än ingen alls. Men att solen kikade fram gjorde bara dagen ännu bättre, en kall (varm) öl och min goda matsäck.

                                    
De tre gäddorna                                      Solen visade sig, me like!


På konsum satt gubbarna på ljugarbänkarna och myste i solen, det märks att våren börjar komma till Enånger.


Haha, dålig bild men där sitter gubbarna iaf!

Bilder från dagens bravader kommer inom kort, men bor man i ett hus med 9 st andra och har sladden i rummet där småttisarna sover får man lugnt vänta. Men det kommer iaf :)

För övrigt gillar jag när mina syskon är här, det är alldels för sällan alla är samlad, älskar min vackra stora syster! :)

Natti natti, måste sova eftersom jag var uppe vid 04.00 morse, det var tungt!

Aja, natti!
Vaknade imorse av att Alinda ringde en signal och sedan la på, skickade sen ett sms och frågade om jag var vaken, klart jag vaknar!
På förmiddagen blev det mest att slappa och städa Majas garderob (fast hon inte var hemma), se vilken snäll syster jag är! En promenad med mammsen och sen häng med alinda, asta och hanna, det uppskattas alltid! Alinda tog en liten lur på vår soffa och det dröjde inte länge innan hon låg och snarkade, haha.

Var iväg till Linnis med present eftersom hon fyller 18 år idag, så GRATTIS på dig lilla söta flicka, äntligen är du också stor. Plus att det dröjer inte länge innan jag har en till som kan köra mig tills jag fått körkort! ;) (jman kan inte köpa de på typ ica eller nått?)

Från ett kalas till ett annat, Esther fyller 7 år idag så henne var vi också och grattade. Fika vart det också, en och en annan kaka slank såklart ner! ;)

I övrigt har vi fullt hus med alla syskon hemma, me like!

Nepp imorn ska ja fara 04.50 för att angla, så lite sömn på det här så ska nog allt gå bra!

Puss och god natt!

Näe nu ljög jag allt, i alla fall om att flera kom till skada för så var det inte riktigt. Men det hade varit en riktigt bra rubrik i en dagstidning, typ HT.

Vi hade precis lämnat Sundsvall och mitt batteri på datorn hade tagit slut så jag satt och rullade på tummarna. Alt flöt på tills vi varit i Harmånger, vi hade lämnat av några passagerare och skulle åka vidare. När dörren var öppen så luktade det verkligen illa, så som om någon skulle ha sladdat sönder alla fyra däck på sin bil. Vi rullade vidare men kom inte långt innan det började ryka och lukta riktigt illa. Busschauffören stannade bussen och bad oss evaukuera utifall den skulle börja brinna. Min första tanke var att jag skulle rädda min dator (oväntat va?!) och sedan att jag måste få ut min väska med alla mina kläder i.
Väl ute ur bussen stod vi ca 40 passagerare vid vägkanten och frös i ca 45 minuter. Det känndes verkligen helt ovärt att stå där och frysa när jag nästan var hemma. Vi hade varit tidig under hela resan men nu vart vi en timme efter istället.

Så efter de där kalla 45 minutrarna kom en ny buss och hämtade upp oss och jag fortsatte mina 20 minuter kvar på bussen. Skönt att komma hem, trots att jag bara åt innan jag slängde mig iväg på fotboll för att frysa ännu mer, braa Mysan!

Felet på bussen var iallafall att bromsbanden hade blivit för överhettade och börjat brinna, men som sagt kom ingen till skada!


Var upp imorse vid 7 för att käka frukost och göra mig ordning för gymmet. Vid hlav 8 åkte vi med sandy mot IKSU, för min del vart det lite mage, axlar och balans. Jag älskar verkligen att träna, jag skulle kunna göra det hela dagarna, men då skulle jag inte få i mig den energi som går åt (måste ju fylla på med energi) det har vi lärt oss på fysiologin.

Hem och packa för att sedan åka på föreläsningen som skulle handla om motivation, och det är ju just dte jag saknar just nu, motivation till att träna badminton. Som det sas ger det ingenting om man inte är motiverad eller inte tror att det ska gå. Överlag tror jag att jag har det synsättet, "att jag inte kan", jag är nog lite rädd för att verkligen kunna se att jag kan. Det skulle ju vara något ovanligt och nya saker är lite skrämmande.
Jag ska försöka peppa mig själv att ta tag i det här med mentala kartor som vi pratade om idag.

Nu sitter jag här på bussen och försöker hitta saker att göra, men det är inte så lätt när man måste sitta still och är helt uttråkad. Jag har iaf hittat ett litet bildspel där jag verkar medverka på varje bild :P haha

http://www.pedag.umu.se/utbildning/IVP-programmet/

Naae nu ska jag njuta av sista biten av resan med att rensa mitt iTunes :)
Jahapp nu har det gått ännu en dag, en dag närmare hemresa. Upp imorse för att träna, tränade lite allt möjligt plus min fot. Vidare mot möte med gruppen, vi kom väl ingen riktigt vart men men. Droskan med lillen ovh vidare mot hadnledning av psyk studenter, gav inget eftersom vi var tre pers. Hem, somnade, plugga och åter plugga. Uscha trist avslutning.

Nu sitter jag här med en opackad väska och med tanken på att vid den är tiden imorn är jag hemma, skönt! Uppe med tuppen ska jag vara imorn, träna med mariehemsflickorna, hem och hömta väskan, vidare till skolan, till droskan och sedan till bussen, allt detta ska ske innan klockan 12.40. Kan bli stressigt, men inte med sandy som chaufför inte! ;)



Min sandy ♥


Min Emla♥

Umeå, ses om en vecka!
Det känns som jag läser och läser men inte kommer någon vart, men men, Gud straffar vissa på direkten. Jag borde ha läst i helgen men det gjorde jag inte, så jag får helt enkelt skyll mig själv.

Dagen har vart lång och väldigt slö, jag tränade inte ens idag, tog mig i kragen och pluggade istället. Det är ändå inte lika roligt som förr, jag måste hitta motivationen igen, undra om den går att köpa på blocket kanske?

Snart blir dte hemfärd igen iallafall, känns otroligt onödigt att vara här faktiskt, ensamt!


Trots det att jag längtar till påsk och att vara hemma så längtar jag efter att få komma upp igen och umgås med alla här igem. För jag trivs verkligen det gör jag, har träffat männiksor här som verkligen har verört mitt lilla hjärta. Can´t wait, tills det blir spinning, bullbak och talang hos sandy! :) Så great!



Funderingarna går ju också om hur det kommer bli nästa år, lägenhet själv eller dela?! Det är frågan de!

Konstigt att jag inte är blond med rosa kläder idag?!
           
    
    
   

Tills jag idag ser ut ungefär sähär


Ps. Jag hade någon dålig period där emellan som jag helst håller för mig själv. Tråkigt nog finns det fler som har bildbevis! Ds.
Ungefär så känns de, alltså att ha vart å rehab, från att sitta vid datan. Såklart var det första jag gjorde när jag kom innanför dörren att sätta på den (beroende). Förstår inte hur syster och de där hemma kan leva med en sådan dålig data som vi har hemma, helst sjukt!

Tänkte iallafall göra en lite resumé av hur dagarna hemma har varit :)

Torsdag
Sätter mig på Ybussen och åker de 5 timmar det tar för att komma hem till lilla Enånger. Väl hemma blir det att umgås lite med mamma innan jag som sagt lurar Alinda och överraskar henne, häng med henne, hanna o asta! Träna på kvällen med klubben, roligt trots att vi var så mkt folk.

Fredag
Ställde klockan och var uppe med tuppen, en promenad med Hanna och rix. Åkte in till stan med mamma för att uträtta lite ärenden. Strax efter tre var jag, hanna och wille på buspalatset och lekte. Sjukt stort ställe med en massa gångar hit och dit, upp och ned, var roligt fast jag tror man uppskattar det mer om man är typ 10 år. Bjöd iallafall hanna på ett gott skratt och min rumpa på ett rivmärke, men men.. ;)

Åkte med Titti hem till oss (skönt att få träffa min andra hälft igen) åt mat och tog med oss lillen (alinda) till Lindefallet. Våldgästade Linus trots att han inte var hemma, hehe. Skönt att äntligen få träffa han också, nu är det bara Helena kvar sen är alla som vart ute och rest hemma igen, skönt! Vi spelade iallafall Alias, spårade väl ur och jag och titti vann inte (?) what?

Lördag
Uppe tidigt för att åka till hallen och kika på lillebror när han vann. Vidare till elit och a-klass hallen, roligt att se allt badmintonfolk igen. Man blir så glad av att vara där! Eftersom jag inte skulle spela så bara hängde jag, coachade lite men mest bara ströa runt.
Åkte hem och somnade på soffan, trött som ett as.

Söndag
Usch vad jag inte tycker om att gå upp tidigt! Packade ihop mina saker (rresa till ume igen), vi begav oss mot hallen. Första delen av dagen bestod av att hejja och coacha. Klockan 12 var det min tur att kliva in i tävlingen och en halvtimme senare dags att kliva ut igen. Jag är så less på att spela dåligt! Bajs!
Men det vart iaf en coachseger då wille vann U13 :) Stolt syster!
Resan till Umeå gick bra, bra musik bjöds det på.



Nu blir det plugg 24/7 tills det är dags för påsk"lov" och hemresa :)
Hemma i vackra lilla Enånger igen! :)

Bussresan tog ca 5 timmar, fem timmar av trök. Det är så ruskigt tråkigt att fara själv, sitta tyst i timmar det är liksom inte min grej, tystnaden alltså. Tur att det finns musik, skulle inte ha klarat resan utan min vackra gröna ipod!

Eftersom jag inte sagt till nån här hemma att jag skulle komma så passade jag på att luras lite (och jag vet att det var en dag för sent). Alinda ringde jag och kollade vart hon var, lurades att jag skulle komma hem imorn, men sen smög jag ner och överraskade henne :) så roligt så!
Träffade även flicksen, hanna o asta lite senare också, gänget var samlat!

Det roligaste var nog att min bror saknat mig, han hade sagt att han lägntade tills jag skulle komma hem så han hade nån att sätta maja på plats med. Förr när jag bodde hemme var det alltid vi mot henne, så nu var det tillbaka på det sättet igen. Tror mamma har saknat allt små bråk, trots att hon inte skulle erkänna de!

Imorn blire det att försöka hinna med så mycket som möjligt! Buspalatset blir ett av målen iaf, jag, hanna och wille!

Hörs senare!
Pusshej

Ja må han leva uti hundrade år!

Min lilla lillebror fyller 12 år idag! :)

Så grattis på han!