Är mina sista jobbtimmar på Ragge, kommer sakna en del men just det här med att gå upp extra tidigt för att hinna med tåget skippar jag gärna.

Nu på morgonen har det vart lugnt, vi har haft 2 st samtal på 1,5 timme, får gärna fortsätta i den takten så hinner jag plugga!

På fredag smäller de, tillbaka på ÖP för att skriva skiten (tentan).

"Mysan ser ut som en gammal tant" Radmus 4 år

Tack för den. Sätter på mig glasögonen för första gången på länge och får den kommentaren. Men barn är ju inte speciellt ärliga.. Eller.

Inge vidare drag i fikarummet.
Sitter här i min ensamhet, dricker te och äter min frukostmacka. Skönt att komma ifrån "Välkommen till Ragn-Sells" haha tröttnar på min egen röst! ;)


Appen fungerar igen. Som jag har väntat.

Det är snart slut på denna måndag och det innebär att det är 2 dagars jobb kvar. Onsdag är min sista sommarjobbs dag, ska bli skönt att slippa gå upp vid 05 för att åka tåg. På torsdag anmäler jag mig som "jobbsökande" (lite finare ord än arbetslös) på arbetsförmedlingen.

Denna kväll har spenderats med plugg och lite chips. Beach 12 är ju redan över så lika bra att satsa på 2013 eller bröllop 20?? ;)

Eftersom min bloggapp fortfarande inte fungerar är det inte lika kul att blogga och det är därför det inte händer så mycket här. MEN då jag nu jobbar och har tillgång till dator kan jag i alla fall göra ett litet avtryck här inne. Dock kommer det kanske inte komma upp några bilder, men det får vi helt enkelt leva med.

Denna sommar börjar snart gå mot sitt slut och även så min tjänst här på Ragn-Sells. Jobbar min 5e vecka och sitter idag själv på min plats (förra veckan hade jag inlärning). Detta är ett jobb som jag hade turen att få via min kära syster och det är även hos henne som jag huserar.
De första veckorna var jag "ledig" eller arbetslös kanske man skulle kunna säga, hann med en tripp till Åmål för midsommarfirande och en vecka på Gotland. Båda resorna var härliga och innehållsrika.

Har spenderat så mycket tid som möjligt tillsammans med min fästman (!!!). Något nytt är ju faktiskt att jag gått och förlovat mig. Jag har fått min prins på kroken. På onsdag hämtar han ut våra ringar som förhoppningsvis är som vi vill ha dom, enkla och stilrena.




Men som sagt är sommaren snart slut och jag ska....

Det är det som är kruxet, jag vet inte vad jag ska göra. För första gången sen lekis (!!) ska jag inte återgå till skolbänken i september. Det är läskigt, riktigt läskigt. Vad gör man när man inte pluggar?
Har sökt lite jobb utan resultat (än så länge), men om man inte vet vad man vill bli, hur gör man då?

Skolan har alltid varit en trygghetszon för mig, jag har gillat skolan. Visst är det många (otroligt) gånger jag funderat på varför jag pluggat, men alltid fallit tillbaka på att jag gillat de.

För fyra år sedan flyttade jag som 18 åring hemifrån upp till Umeå för att påbörja mina högskolestudier. Jag lämnade en annan trygghetszon till något som för mig var okänt, en ny stad, nya människor och att bo helt själv. Det kan ha varit den bästa innvesteringen för mitt eget bästa. Jag har under dessa fyra år vuxit som människa och lärt mig mycket om mig själv. Aldrig under dessa fyra år har jag känt att jag velat flytta hem utan känt mig otroligt trygg i min nya "del" av livet.

Det var i våras som jag kände att nu är det dags att flytta på sig, jag är klar med Umeå.

Vad som kommer hända framöver är än så länge ovisst, MEN en sak är säker och det är att det kommer bli bra. Jag har med mig erfarenhet, vilja och min prins. Vad mer behövs?


Tiden går och vi med den