ännu en till tävling kan nu bockas av från tävlingskalendern.

I fredags efter en mysig stund på stan med mina favoriter Emlan och Sandy begav jag mig mot hallen för att åka med de andra till Sundsvall. Efter en minibussresa som bestod av sömn var vi framme på hotellet. Både jag och Säris laddade för morgondagens hotellfrukost och somnade därför tidigt.

Efter en utsökt frukost var det dags för lite spel. I mixen mötte vi ett duktigt och samspelt par och vi fick med oss en förlust. Det var tråkigt att Matte inte var kry och hade ont i armen, annars brukar det smälla mer från den pojken.



Blev sen en mysig tur på stan med mammsen och Wille, vi hann igenom de flesta affärer innnan det var dags att gå tillbaka och för mig att spela singel. Första set var pinsamt, slog ut hela tiden och var allmänt bara dålig. I andra set spelade jag bättre trots att det inte var jätte bra. Är ändå ganska nöjd eftersom jag aldrig spelar singel, är bara med för att få poäng (till svenska gran-prix listan). Sen var det dubbel och min tredje match för dagen. I första set spelade vi inte bra men andra vann vi ganska lätt. I sista set låg vi under i stort sett hela tiden, vi jobbade upp oss från 20-15 till 20-19, men SJÄLVKLART drar jag matchens viktigaste boll i nätet. Blä, men de var en rolig match och jag hoppas jag och Säris kommer att spela tillsammans fler gånger.

Resten av helgen bestod av att kika på alla andra och glädjas åt deras framgångar. Söndagskvällen avslutades i vanlig ordning i Sandys soffa. Me like!!
Ikväll gjorde jag något jag inte trodde jag skulle våga. Men som budskapet i förra inlägget menade, gör något du aldrig gjort förr, man dör väl inte?

haha. är lite nervis, men men.
1 juni är jag klar med min treåriga utbildningen, för mig är detta helt sjukt, vart har tiden tagit vägen?

När folk frågar vad jag tänker göra sen så får jag panik, jag har inte en aning vad jag vill med mitt liv. Mamma har tjatat på mig att jag måste ha ett mål, vaddå för mål? Mål med livet? Till och med på krogen fick jag den frågan:

- Du måste ju ha ett mål! Vad har du för mål? Du får inte gå innan du söger vad du har för mål.

Hårda bud sådär en lördags kväll på Coverclub.


Jag får verkligen panik.



Undra om jag hade något mål när jag satt där i vagnen?

kan folk göra mig så sjukt irriterad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. En hel träning kan förstöras bara pga jag inte vet vart jag ska göra av min irritation.

Nu var årets skidresa över, tråkigt nog. Helgen har verkligen bjudit på en massa roligheter, skratt, snö, sol, afterski, stughäng, taxi, bussåkande, onyttigt med mera. Känns tung i hjärtat att veta att detta var den sista skidresan med IVP, en liten tår i ögat fick ja allt.



såhär sjukt vackert var de på toppen igår, dock fick inte jag se detta eftersom jag satt nere vid liften. Men Mallan o gänget garanterade att de var grymt, och förstår dom verkligen.

Vi anlände i Hemavan på torsdagskvällen vid kl. 20 efter en soft resa där vi fick soffan och bordet. Tror de flesta var avis på våra sjukt bra platser och nog var vi nöjda. På kvällen vart de lite kortspel hos grabbarna innan vi somnade i ganska bra tid, laddade för skidåkning.

Att vakna och veta att de serverades hotellfrukost var inte helt fel, jag som är helt såld på de. Vi begav oss sen till backen och vilket väder de bjöds på, solen sken och backarna var grymt bra. Dock frös mina tår sönder, har ingen blodcirkulation i varken tår eller fingrar, så jag åkte ett åk och sen in och värmde mig och sen ut igen. Sådär höll jag på hela dagen. Tur de andra kom och hämtade upp mig mellan gångerna.
Sen bjöd hotellet på grym afterski och efter de vart de kvällsåkning.
På kvällen vart de kortspel och sen Stockstugan för lite dans. Kvällen avslutades plötsligt av en däckning (inte av mig).

Lördagen leverade snö, i mängder och de vart några åk innan jag o Packis åkte tillbaka till stugorna. De andra droppade in innnan afterskin men de bastade så jag drog på den tillsammans med de andra. Efter afterskin vart de kvällsåkning igen, dock fungerade inte bromsarna för mig, ramlade säkert minst 4 ggr. Men de var grymt före i backen.
Middag och sen över till gänget för frågespel/drickspel. Till sist fick även jag och Sandy vinna, haha. Kvällen fortsatte på hotellet med kanske världens sämst musik, helt sjukt, som tur var hade vi kul ändå. På vägen hem åkte de andra skärtlappnerför backen...haha.
Kvällen avslutades med toasnack för mig o min favorit Sandy.

Söndagen var seg och bestod bara av en väntan på att få åka hem. Vi fick stanna 3 ggr påvägen hem för att folk inte mådde så bra, lagomt kul.

Nu har jag babblat sönder i detta inlägg, men de ja vill avsluta med är: Fan vad roligt attt åka skidor och att få åka med ett sånt härligt gäng. 83 IVPare är aldrig fel.
var hur kallt det var här uppe imorse, fy fan säger ja bara! Man borde inte få gå ut när de är så kallt utan bara ligga hemma och mysa.

Idag har vi skrivit klart vårt arbete och sen har jag vart på Droskan, var även ner på stan och fixade lite inför kommande skidresa. Mitt i allt har jag gått och blivit förkyld, jag som aldrig är de. Har även fått inflamation i två blåsor i munnen, så idag har jag gått runt med munnen halvöppen hela tiden för att inte komma åt de.

Nu ska ja mysa ner framför en film och försöka bli frisk.



Temp inne: +20,5

Temp ute: -20,5

Detta innebär att jag kommer frysa ihjäl om ja går ut, så därför sitter jag inne i min mysiga lägenhet så länge jag kan. Måste ut på eftermiddagen, men den tiden den sorgen, nu EKONOMI plugg.
Proppen har filmat dessa otroligt söta hundar, och man ser verkligen hur glad lillkillen blir när han får en date med en av dom :)



Just nu vill jag (nästan) inget hellre än att tatuera mig, här finns det så sjukt mycket snyggt att kika på och drömma sig bort.



och pluggar budget hit o budget dit. BLÄ!
snart sätter sig min storasyster på flyget hit, så snart får ja krama om henne.

är precis hur jag känner mig. Emma satte även hjärnspöken hos mig, så nu är det jag som lever med ångets. haha.



Ekonomiplugget blir lidande av att jag inte har nån ork, sen citerar jag Jacob:

- "Att rensa avloppet är till och med roligare än att plugga ekonomi".

Då förstår nu hur roligt vi tycker detta är.



i tora styrde jag min kos mot Sthlm igen, detta tredje gången på två veckor. Denna gång var det SM som gällde, mitt första senior SM. Kvalade i mix på fredagen men åkte ur. Skulle egentligen kvalat i singel också men kom v en slump in i tävlingen ändå, men där stod det som väntat stopp mot ingen mindre än min klubbkompis Proppen. Hon avancerade till final men föll på mål snöret och fick en andraplats, men inte illa pinkat att förlora mot den som kom tvåa (är positiv).

Så debuten i senior SM tog slut lika snabbt som den startade, men men inte deppar jag ihop för de, de kanske kommer fler gånger eller så inte, de vet man aldrig.



Grattis Proppen :)


Sitter på bibblan och försöker plugga lite ekonomi, men som vanligt är det så sjukt tråkigt. Hade nyss labb om statistik, satt mest och suckade över hur dåliga instruktioner de var och att läraren "himlar" med sina ögon konstant.

Ikväll är det Elitseriematch och jag ska spela, blir dubbel tillsammans med Lisa, bara jag är bättre än igår, igår var det skandal. FY fan.

Helgen var för övrigt bra, intensiv. Vi var 7 pers som sov hos mig på fredagen och 6 st på lördagen.Passade på att umgås med mamma på stan under lördagen, var även på Innebandy. Vid 22.30 kom vi hem från badmintonstadion, då hade pappa och dom vart där sen kl 07.30....sjukt. På söndagen handlade jag med Mamma och sen höll i träningarna, vid 15 var det elitserien där dom förlorade med 5-2....

Nu åter till ekonomin innan det blir lunch.