Halv ligger framför tvn med datorn på bröstet. Ska imorn vara coach för Västerbotten i Svenska Cupen.



Har idag hunnit med att sett BB avsnittet från igår, slingat håret, ätit en god sallad, åkt bil i 2 timmar, vart på IKEA och shoppat och NU hotellet.

Åker jag hem för första gången sen jul. Har vart hem och sovit en natt tidigare under den perioden men inte mer. Nog för att jag saknar alla där hemma så trivs jag såpass bra här uppe att det inte märks att man inte vart hemma på länge.
Tiden hemma kommer bli intensiv, ska hinna träffa alla, plugga, göra intervjuer, transkribera, träna med mera. Får även besök från Umeå på tisdag som stannar tills fredag, de kommer bli mys.

Annars hade jag sista tävlingen för säsongen i helgen, hade jag skrapat ihop 45 poäng till under denna säsong i mix hade jag hållt mig kvar, nu åkte jag ner till A-klass. Men får se om jag löser de på nå sätt ändå, har ju mina partners i elit och singel har jag ändå tänkt lägga ner. De återstår att se hur de blir helt enkelt.



Efter vinsten mot Göteborg för någon vecka sen åkte vi ner i fredags till Göteborg med seger vittring. Det som behövdes var att vi vann minst en match med 2-0 i set. Och det var jag och Sara som gjorde detta, så efter våran match var de klart.

VI är KVAR i ELITserien nästa år.



På tåget hem vart de skumpa. Bilden är precis innan Rasse öppnar flaskan och den sprutar ner Simon, Lisa och Ola samt alla biljetter. haha.
Vaknade vid avstigning och mådde inte toppen, men roligt hade vi och jag tackar laget för en grym insats och en härlig avslutning på säsongen.

Gårdagen bestod av mys med promenad, tacos och såklart Big Brother!