Uppsatsskrivandet, på tio veckor ska jag få min uppsats klar. Den handlar om varför tjejer försvinner från Badmintonen, oväntat ämne?! Inte direkt kanske. haha.

Kom nyss hem från en promenad med Sandy, vädret här i Umeå är helt underbart. Cirka 2 grader plus och solen skiner. Vi tog ett varv runt nydalasjön och när vi var klar hade vi gått cirka 1,2 mil. Inte helt fel.

mår för tillfället väldigt bra :)
Var längesen som jag tog mig tid för att skriva här, de är inte av tidsbrist egentligen eftersom jag inte har någon schemalagd skoltid längre, utan de har bara inte blivit av.

Senaste veckan har badmintonen varti fokus, förra helgen var jag i Härnösand och spelade. Kom hem med en tredje plats i singel och en första placering i dubbel, och prispengarna på de var inte helt dumt. Gjorde inte av med en krona under helgen (hade turen att mamma o pappa var där och gav mig mat). Det är det som är nackdelen med att avar och tävla, att köpa mat, är ju billigare att äta hemma.

I tisdags var det kvalmatch för Elitserien, vi ställde upp med följande lag:

HD 1: Rasmus och Abbe
HD 2: Matte och Ola
DD: Mysan och Sara
HS 1: Rasmus
HS 2: Simon
DS: Lisa
MD: Abbe och Lisa

Matchresultatet vart vinst med 6-1, den matchen vi förlorade var vår dubbel. Efter att ha haft setbollar i första set förlorade vi de, vann andra och i tredje hade vi matchboll och jag gör kanske världens sämsta serve. SKIT. Så jag ocg Sara förlorade med 1 poäng, man kan alltså inte vara närmare.....men laget vann och det var det viktigaste. Vi får vinna nästa helg i Göteborg istället.





För övrigt är jag väldigt glad, finns nog en anledning till de. hihi 
Efter en mysig morgon plingade Emlan på dörren för att cykla ner till stan och Droskan. Vi åt pannbiff och köttbullar och drack te. Hann även med att fixa lite ärenden på stan. Nu sitter jag här och väntar på tvätten som är i tvättstugan. Kan vara en fördel att ha kläder inför helgen i Härnösand. Blir singel och dubbel, hinner även med att träffa familjen som också åker dit.



Fick sms igår om att jag ska spela kvalmatchen nästa vecka, jag taggar redan.

Annars hade vi vår sista lektion inom IVP igår, de känns helt sjukt. De har gått tre år snart, tre år av mitt nästan 22 åriga liv. Av den 22 åren har jag gått i skolan i typ 16 år.....sjukt.
Imorse stod morgonträning på schemat, sen lunchdejt med Porre (saknar den goatjejen här i Umeå), har sen vart badmintoninstruktör för Sandy och snart ska ja iväg och träna.


Livet är bra nu.


Med att välja typsnitt till min tatuering. Så kom med förslag!

Det var otroligt segt att gå upp imorse och veta att det bara är måndag, jag vill ha helg igen. haha. Eller varför inte få ha sportlov som dom som går i skolan, alltså inte universitet.
Hemma i Enånger har vår skidbacke lov-öppet, då får jag verkligen hemlängtan. I övrigt vore det mysigt att åka hem också, har inte vart hemma sen jul, det blir cirka 2 månader sen. Inte kramat om min farmor på två månader gör ont i hjärtat. Och såklart Lillen som jag inte heller sett på länge, hon var tydligen och åkte just skidor i Klappen, underbart.





Såhär ser jag ut idag, i mitt korta hår. 

Har nu bakat bröd, suttit (extremt lite) med hemtentan, snart iväg till hallen för lite gym, sen pytteträning, sen ut på äventyr ;)

 
men vilken helg detta har varit, en helt grym helg.

Fredagen började i frisörstolen, klippte bort de slitna (typ halva håret), sen tacomys med Sandy samt gossip girl marathon.
Lördagen började med gym samt snack med tränaren, krama lillebror. Innebandy match där Sandåkern vann med 9-8...sjukt spännande. Pizza med Emlan och Sandy på förfesten, även Jimpan kom förbi. Vidare till Coverclub för dans och trevligt sällskap. 
Söndag: Chill-dag med Sandy, räk/vitlöksmackor, promenader, skidor, SOLSIDAN. 

 

hmm?!...






Min fina tjej ♥
Ringer till Sandy och hon svarar:

- DE ÄR SKIDOR PÅ TV!!!

- Jaha, förlåt ska jag ringa senare då?

- Näe, du kan prata ändå, de har en bit kvar.

När jag ringde till henne en annan gång när hon kollade på film så svarade hon men kom sen inte ihåg vad hon sagt.  haha



Min sötis!! ♥
Äntligen helg.

Nog för att jag inte har det jätte stressigt i skolan men det är ändå skönt med vetskapen om att det är helg. Började morgondagen med Spinning med Emlan, ett pass som var bra upplagt!
Nu väntar beach, lag Sten/Böjes ska ta en träningsmatch mot Ögge och Martin. Sen blir det grupparbete, klippning, tacos och mys med min Sandy. En trevlig fredag helt enkelt!



Ha en underbar fredag mina vänner! ♥
Förbannad, Men det finns tillfällen som gör mig så fruktansvärt förbannad. Inatt hade jag fått ett sms av en vän där hon säger att hon blivit rasistiskt behandlad. Hon berättar att en människa gett sig på henne och bett henne fara hem till sitt hemland.

Vem gör något sådant?!

Sånna människor borde utplånas från denna jord!!!

För tillfället är jag väldigt lycklig. Och detta över mycket, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som gör att det känns extra bra. Att ha vänner och familj runtomkring sig gör att det bli ännu bättre (trots att många vänner och familjen träffar jag inte dagligen).



Bild från Hemavan!