Är något jag vet att jag måste bli bättre på. Tills dess får jag gräma mig över att jag är feg och jobba på att bli bättre.

Det firar vi med att ha haft inpackning i håret, sytt, surfat och jobb kl 16. Och imorn startas dagen med jobb, sen tar jag helg vid kl 15 och har det fram tills söndag kl 15 :)

Hoppas på att kommande veckas schema ska göras klart idag :)

Det har hunnit vara midsommar och snart går vi in i juli månad. Tid är något dyrbart och försvinner ibland lite för fort, samtidigt som det i andra sammanhang är väldigt bra att den gör de. Ju snabbare tiden går när jag jobbar desto bättre är det.

Midsommar var en trevlig tillställning med god mat, fint folk, härlig musik och vädret höll sig någorlunda. Perfekt att det gick att kombinera jobb med firandet. Fördel när jobbet ligger så nära.

Nu återstår det att se om jag kan få någon sammanhängande ledighet så vi får ta bilen upp till älskade Hälsingland. Jag längtar efter alla människor, naturen, stugan, ja i princip allt. Sommaren är den tid jag brukar spendera där. De gör lite ont i hjärtat att inte få uppleva de på samma sätt. Men tiderna förändras, saker och ting är inte som det alltid varit (både på gott och ont). Nu ska jag sluta gräva ner mig i min lilla hemlängtan. Haha.
Har en man och en hund som ligger och sover här bredvid som jag ska ta och pussa på.

Bilder från brännbollsyran

"Kläckta pupporna"

 
Helt okey vy på jobbet.
 
haha skitig spegel, men de bjuder jag på!
 
 
 
 
 
Bjuder på bra kvalité och ren spegel...NOT. haha
 
Igår, idag och halva dagen imorn har jag ledigt. Vädret har visat sig från sin bästa sida och igår låg jag i solen princip hela dagen och latade mig, otroligt skönt. 
 
 
Livskvalité att vara ute i stugan, ligga i en solstol, lyssna på musik, ha Sia springande fri, grilla och avsluta med att åka cab hem. 
 
Idag har jag inte bara latat mig utan varit runt och fixat med en massa små ärenden. Sen självklart varit på veckans secondhand runda (viktigt). Beställde nya tyger igår som jag väntar med spänning på, fixade mönster, ny sax och annat smått och gott. 
 
 
Min favorit vovve. 
 
 
 
 
Hittat ett sjukt fint hus, mycket hus för lite pengar. 
Här sitter jag i soffan i Åmål och nyser och snorar. Det är priset man får betala efter en helt underbar helg i Umeå, med brännbollsyran. Går nästan inte att beskriva hur roligt jag haft, att få hänga med min vapendragare, spela brännboll och umgås med en massa vänner. Ska försöka göra en liten kort resume, dag för dag.
 
Onsdag

Jag hoppar på bussen mot Karlstad, tåget från Karlstad till Sthlm försenat och vi anländer en timme för sent till centralen, som tur är väntar nattåget in oss. Kan erkänna att jag var lite orolig att de inte skulle lösa det hela och jag inte kommit upp. Sov okey under hela resan upp. 
 
Torsdag
 

Anländer i Umeå kl 06.45, beger mig till bussen (eller hållplatsen där bussen alltid gått ifrån, tydligen hade de bytt ställe och jag missade 2 bussar). Smyger in hos bästis som ligger och sover, får äntligen en kram och lyckoruset är totalt. Vi beger oss ner till stan för att inhandla de sista inför yran samt äter sushi. 
Hemma på baksidan håller vi på att smälta bort i värmen och bli uppätna av myggen. Jag sluter sedan upp med badmintontjejerna för att göra iordning oss inför tjejcupen. Shit vad stiliga vi var, "Kläckta pupporna". 
 
Spelet i tjejcupen förvånade nog de flesta inklusive oss själva, fy fan (ursäkta språket) vad grym vi var. Tyvärr räckte det inte hela vägen, men jag tror att om det inte gjorts en regeländring hade vi vunnit. Men nästa år, då är det vi som vinner. 
 
En snabb dusch och cykelfärd ner till E-puben för bartömning, dock hade jag kunnat somnat stående och hemgången vart tidig. 
 
 
 
 
Fredag
 

Vi packade ihop vårt rosa picknikkit och begav oss till ängarna. Värmen och solen visade sig från sin bästa sida. Jag anslöt till mitt nya lag för gruppspel, tre matcher som alla var så kallade "promenad-matcher". Vi hängde en stund till på ängarna innan vi begav oss hemåt för grill. Efter god mat och dricka anslöt vi till området där "festen" var, träffade gamla klasskompisar, lyssnade på Hoffmaestro samt att myggen festade på vårt blod, äckliga djur. 
 
 
 
 
 
Lördag
 
Kan erkänna att jag inte var på topp när jag vaknade men att laxpastan fick mig på banan igen. Sandy skulle iväg och jobba så jag fick fara mot ängarna själv, utan min största supporter. Solen lyste och det var varmt ute (ingen tanke på varmare kläder). Vi spelade två matcher på ängarna innnan vädret ändrades och regnet anlände. Men "ingen Yra utan regn"! 
Vår åttondel vart jämn och vi vann endast med 73-70, men lika glad vart vi för de. Kvarten vart inte lika bra rent spelmässigt då vi förlorade, men jag är nöjd med mitt eget spel, inte ett missat slag, ingen bränning, en egen grym hejjaklack. Grattis till Boston som slog ut oss!
 
Finalen vanns av mitt tidigare lag: Salming. Kanske inte helt oväntat med tanke på motståndet. Jag ser mig själv som halv-salming så jag glädjes över segern. Att jag även fick avnjuta finalen med Sandy var toppen. 
 
Även denna kväll vart toppen, förutom regnet och myggen. Blir glad i själen när jag tänker på människorna jag träffat under helgen! ♥
 
 
 
 
 
Har lovat mig själv och Sandy att det inte ska ta lika lång tid innan jag är uppe i mitt älskade Umeå igen!