Snodde en bild från www.pettersonfia.blogg.se

Grym kväll må ja säga
När EIK folket bjuder fest är det alltid lika lyckat..ojoj..de slår aldrig fel!


Snodde en bild från www.pettersonfia.blogg.se

Grym kväll må ja säga
När EIK folket bjuder fest är det alltid lika lyckat..ojoj..de slår aldrig fel!

Klockan ringde kl 07.00. Trött som ett as stängde vi av och snozzade typ en timme, skönt värre. Frukost och sedan en liten promenad till hallen för fotbollsträning. Träningen innehöll inte speciellt mycket boll utan mer fys, roligt att se allas kämparglöd.

När sedan fotbollen kom fram valde jag att sätta mig på sidan, fotboll kanske inte är något för mig!!?!

Var in hos farmor och farfar och hjälpte dom med att julpynta. Myyys att träffa dom trorts att det är hemskt att se att dom blivit så mycket äldre....

Hem och städa och började fixa sig själv....

Jag steg upp klockan 8 idag, bra gjort för att vara mig faktiskt. Tog på mig exremt no fashion kläder och gick ut på en morgonpromenad som bjöd på soool, me like! Den var de längesen man såg upp i umeå, regndagarna får mig att vela ha snö.

Vinkade precis av päronen som drar till Värmland och 60 års kalas. Om nån timme sticker även lillebror, han ska upp till Umeå och Skelle på elitprojekt. Igår när jag kom fram hit var det Yones träff och jag inkaserade lite träningskläder :) Yonesgubben tog även fel på mig och min lillasyster, så jävla lika är vi väl ändå inte? eller....

Om 3 minuter ska Asta vara här för sen ska vi dra oss in mot staden, lite shopping och systemet. Imorn vankas de EIK-skiva, men förferre här....hoppas inerligt på att det ska bli kuuul!


Pussen flyger



Här är killen jag vill se i finalen!

Jag förstår inte! Vart jag än ska bär jag runt på en jävla massa väskor. Det är som jag tar med hela mitt liv när jag ska någonstans, iksu, skolan, hem, tävling m.m.
Imorn sticker jag hem och just nu är jag nere på 5 väskor, sjukt! Vad fan har jag i väskorna?!

Skor, klänningar (ja plural), träningskläder......ojoj!


Åker imorn vid 12.40 och innan dess ska jag ta en tripp till frisören :)

Nuuu sova!


Pussen flyger

Fick chansen att spela i Elitserien idag igen. Abbe och jag spelade den sista matchen, samma motstånd som förra veckan. Trots att vi spelade bättre den här gången räckte vi inte till. Det är svårt att spela bra när man möter så bra motstånd och är inte van det. Jag skulle behöva tuffare matchning på träning, eller egentligen tror jag att vi alla skulle behöva de.

Vi förlorade matchen med 7-1, Simon var den som som knep en av matcherna. Som Rasse sa efter matchen, vi ska ta med oss 2 saker, inställningen och att det är bra att förlora.

 

Fan! Det går inte att lägga upp bilder. Aja!









Proppens bilder var antagligen för stora för att läggas upp här, men jag kan glädja folket med att de är lika vackra som dessa!

Trots att vi nästan inte går i sklan längre är det extra skönt när det blir helg. Vetskapen om att man har friheten att göra i princip vad man vill utan skola är otrolig skön. Så tummen upp för helgen!

Efter träningen i lördags begav jag mig ner till stan och på en kort jakt efter en klänning, det vankas EIK-skiva nästa helg. Prvade 5 olika klänningar och en stackare fick följa med hem, inte fy skam.
Jag mötte sedan upp Baddeflickrna för lite mysfika på Schmäck (får dejt minnen därifrån, haha). Passade på att ta min gottedag också, en good hallon-chokladmuffin fick smyga sig ner i magen.



Vi fikade och fortsatte vidare ut på stan för att busa lite. På HM gick alla loss, utmaningen var att finna en outfit åt någon annan, orden vi jobbade under var:

-Totalt oseriöst!

Men ack så snygga vi vart, vi livade upp det annars så tråkiga omklädningsrummen ;)

Faaan de går inte att ladda upp bilderna, de kommer senare!
Shit vart orolig där ett tag att Erik skulle åka ur, men jag tror det var Sandys röst som häll han kvar ;)

Kvällen spenderades i Sandys soffa tillsammans med henne och Palle, vi hade det riktigt trevligt. Pratade bort tiden så bussarna slutade gå :S Men Jange var ute och gjorde krogen osäker så jag tog sällskap av han hem, dock skulle vi ta cykeln, men jag och cykellås är ingen kombo. Det slutade med att det vart taxi upp på Mariehem :)


Nuu blir de sömn innan träning, fika, hockey, fest och komma hem nykter imorn!!! :)
Klockan halv 8 får jag ett sms, i det står det:

-Kan du kanske spela matchen idag?

En yrvaken Mysan svara:

-Ja det kan jag väl, är du sjuk?

Ungefär där började min debut i Elitserien. Klockan 13.30 är vi på flyget påväg mot sthlm och Täby. Efter en behaglig resa och god pasta, (dock bjöd innte vädret till speciellt mycket) började uppvärmingen.
Jag som annars är en väldigt nervös person var inte speciellt nervös innan det hela drog igång. Dom ropade upp: My Westberg och jag sprang in och ställde mig vid grabbarna. Härlig känsla, äntligen var jag där, där jag alltid velat.

De första matcherna var tuffa, eller egentligen kanske man ska säga att alla matcher var tuffa och inte bara de första. Täby har ett starkt och rutinerat lag!
Min match var den sista, och jag var laddad. Men varför ska man spela som sämst när det verkligen gäller? Det var längesen jag spelade sådär dåligt, men det var även längesen jag mötte sådär bra motstånd. Dock en trist start när jag debuterade i Elitserien.

Vi förlorade matchen med 8-0, vissa matcher var jämnare än andra. Roligt lag har vi allafall, härligt gäng heöt enkelt.



Bättre lycka nästa gång...när nu den kommer...

Om jag blundar riktigt hårt
Om jag hoppar riktigt högt
Om jag springer riktigt snabbt
Om jag dyker riktigt djupt
Om jag sitter riktigt riktigt stilla
Förändrar sig världen då?

Om jag blundar och aldrig mer tittar
Om jag hoppar och aldrig mer landar
Om jag springer och aldrig mer stannar
Om jag dyker och aldrig mer återvänder till ytan
Om jag sitter alldeles stilla och aldrig mer rör mig igen
Förändrar sig världen då?



Denna fick ja av min sötfis :) hihi


Var på gymmet på förmiddagen innan lunch och körde på lite. Sen lunch på droskan med Jange och Alex, skymtade även Emlan som var där med sin mamma :)

Vidare på den sämsta föreläsningen någonsin. Till och med jag skulle kunna föreläsa om det där, trots att jag inte har någon utbilning inom området. Hur omotiverande är det inte att läraren bara läser av sin powerpoint utan att lägga till något förutom det som redan står?!

På första lektionen som han hade förra veckan var hela klassen där, alltså runt 50 pers. Andra gången var vi högst 20 stycken, tredje gick jag inte på (tydligen hade det vart typ 15 stycken där då). Idag var vi ca 20 stycken varav hälften gick i pausen.

Borde man inte förstå att något är fel när alla elever försvinner från föreläsningen?!


Var på gymmet på förmiddagen innan lunch och körde på lite. Sen lunch på droskan med Jange och Alex, skymtade även Emlan som var där med sin mamma :)

Vidare på den sämsta föreläsningen någonsin. Till och med jag skulle kunna föreläsa om det där, trots att jag inte har någon utbilning inom området. Hur omotiverande är det inte att läraren bara läser av sin powerpoint utan att lägga till något förutom det som redan står?!

På första lektionen som han hade förra veckan var hela klassen där, alltså runt 50 pers. Andra gången var vi högst 20 stycken, tredje gick jag inte på (tydligen hade det vart typ 15 stycken där då). Idag var vi ca 20 stycken varav hälften gick i pausen.

Borde man inte förstå att något är fel när alla elever försvinner från föreläsningen?!
Efter att ha trotsat skitvädret och gått till hallen för lite träning begav jag mig hemåt för en efterlängtad dusch. En stund senare ringde det på dörren och där stod Porre helt dyngsur, stackars liten.
Vi snackade en massa skit, drack te och åt mackor (tror jag fick godkännt på mitt hemmagjorda bröd) hihi. Tiden sprang ifrån oss och de var tid för henne att gå. Men vi hann iallafall mysa en stund :) Kul att man träffat en sådan gooo friend!










hihi myyys på oss!
Att jag har otroligt svårt att komma upp på mornarna är ingen nyhet men otroligt frustrerande. Missade första bussen till hallen imorse och fick stå ute och frysa, vintern har börjat smyga sig fram. Väl på hallen vart det en kort visit på gymmet med Lisa o Abbe.
Var sedan tränare för tjejprojektet, sjukt att man får pengar för att göra något så simpelt. Aja, jag ska inte klaga. Sen ställde jag upp på en match mot Abbe i någon ny slags sport...typ som en kombo av boule och bowling. Vi var sämst bägge två, men som dom andra sa,:

- ni vart väl inte bra på badminton första gången ni testade det heller?

-Jo,... (önsketänkande)

Tog sedan bussen ner mot stan och mötte upp bruttorna. Emlan stod som vanligt för den mesta shoppingen ;) hehe. Lunch/middag på stan sen vidare mor ersboda, aldrig har jag och emlan vart i en affär så kort tid. Vi gick in och ut igen (kan bero på att vi var där typ 5 min innan de stängde)

Eftermiddagen/kvällen har jag bakat bröd och softat. Jag uppskattar verkligen att bara få vara hemma och bara ta det lugnt. Alla party känslor har försvunnit, jag spar mig till den 28:e då EIk-festen är.





Hela veckan lång går jag och väntar på att det ska bli fredag, den är helig. Det är skönt att veta att helgen är på g och man ska få vara ledig. Nog för att vi är lediga nästan hela tiden under den här kursen, men ändå.

Idag hade jag verkligen svårt att ta mig upp ur sängen, den var så varm och goo, varför skulle ja vilja gå upp? Gymet väntade på mig så det var bara att traska dit. Magen, lite rygg och bröst var mina målgrupper, vill verkligen komma i form igen. Jag hatar att inte vara i form, det är något jag verkligen måste ta tag i.

Vidare mötte jag upp Emlan som var hos frissan, snyggingen vart snygg i nya färgen. Vi tog sedan med hos killarna Eric o Palle mot Övik. Första stoppet vart Fjällräven outlet, där önskade man att man hade några tusen över...men men. Två jackor fick vi iallafall med oss, dock ingen till mig.

Inne stan mötte jag upp Linus som följde med oss mot stället vi skulle käka på. Där vart det ingen studentbudget mat, vet inte om maten var värd pengarna heller, men ingen orkade bry sig. Det var iallafall kul att träffa Linus igen, har inte sett han på några månader trots att vi bor typ 10 mil ifrån varandra.

I affärerna gick vi lös, 50 % rabatt inne på Vila, så en snart ganska fin klänning + ett par örhängen fick fälja med mig hem till priset av 204:-. Bra pris måste jag säga. Emlan shoppade som valigt mycket när hon är med mig, men hon fick mycket snyggt för pengarna.

Påvägen hem var jag trött och somnade, vaknade dock av att Emlan skulle uppdatera mig om BB (vi och våra bloggar) haha.

Kvällen spederades på Nydala tillsammans med samma gäng + Idol och hallonpaj. Jag och Emlan jublade när Edddie åkte ur, ÄNTLIGEN säger jag bara! Mysig dag och kväll :)

  
"Chill i will" - Fint litet citat av Linnis

Fötterna är forfarande åt helvete trots att jag var på idrottsmedicin idag. Jag ska helt seriöst ta o kapa av mig dom, ingen kan ju må bättre än jag om jag slipper dom! Bläääää!!




Var på synundersökning igår och ska nog skaffa mig brillor igen. Är ju lite av en veteran på den markanden, 2,5 år - 14år, de kallar ja veteran.
Dock ska dom bara sitta på vid läsning och dataanvändning (vilket blir stora delar av dagen ändå).

Aja, sooova nu! Måste ringa idrottsmedicin vid 07 imorn för att se när det var jag hade tid hos dom, bara det är klockan 8....

Pussen flyger


Ibland saknar jag hur det var förr. Vi var samlade och hade sköj jämt. Nu bor vi på olika ställen och samlas inte ofta. Den här helgen har jag nästan träffat alla mina godingar, vilket har vart sjukt grymt.

Tur att alla vänner i UMEÅ tar hand om mig så väl, annars skulle jag aldrig palla att vi inte bor på samma ställe som förr.

Tack alla mina underbara vänner, nya som gamla! ♥
3 av 4 vinster är ett bra resultat efter den här helgen. Jag trodde seriöst inte det skulle gå så bra som det gick, hela laget spelade över förväntan. Min egen insats är jag jätte nöjd med, kul att mixen funkade så bra som den gjorde.

Jag var iallafall 100 %, haha det ska ja skriva i mitt cv :P

Bra spelat IFK.

Idag tog vi hem 2 av 2 matcher. Sista matchen var grymt jämn, men vi kunde komma ikapp och vinna matchen, grymt skön känsla hade jag efteråt. Den känslan som gör det värt att spela.

Imorn har vi två matcher, hoppas på vinst där också.

Nu: ska dra mig mot sängen snart....

Pussen flyger


Äntligen är jag hemma. Som jag har längtat!

Borta bra med hemma bäst? Vi får väl se med den saken.
Jag börjar klockan 8 imorn, plus att jag måste fixa lite här på Nydala innnan jag sticker.
 Det här är min sista natt som Illervakt, Inger hon är en riktig buse hon. Jag tror/vet att hon saknar Emlan och Eric, men snart kommer dom hem, jag längtar  så efter att träffa min Emlan :)

Men nu var det sova ja......

Pussen flyger


Sitter i "röda rummet" och pluggar inför ett seminarium vi har imorgon. Tror jag ska kila ner på droskan nu och stilla min hunger.

See ya later

Pussen flyger


Var finns min prins någonstans?

Gud vad fult det blir att säga år 2010, eller inte det utan -10 (2010)

Aja, idag bokad ejag iallafall in mig och Sandy på IVP`s skidresa till Tärnaby! Kommer bli grymt, synd att inte Emlan ska med, men som hon skrev, vi får supa oss fulla i Sandys husvagn istället ;) hahahah

Idag drog det igång igen efter en föreläsningsfri vecka. Var lite ovant att ha fasta tider som ska följas, har ju annars kunnat gå upp och planerat min dag som jag själv vill.

Även fast kursen verkar lite annorlunda så har vi en rolig lärare, han gör att man orkar sitta o lyssna.


Nu: Boka resa till fjällen
Sen: Tränare
Här sitter ja o myser med gofika och tv :)

Mitt fika består av en knäckebrömacka, te och nyponsoppa med skorpor. Just nyponsoppa får mig att tänka på farmor, världens bästa farmor. När vi var små (fortfarande) gjorde hon nyponsoppa åt mig och pappa. Hon mosade alltid skorporna med sina fina händer, ja saknar henne. Ska passa på att träffa henne nu när jag åker hem i helgen.

Helgen kommer bli fullproppad med saker, ja ska hinna med så mycket när jag väl åker hem. Jag har inte vart hemma sen jag flyttade upp, vilket är grymt längesen, ja längtar hem!!

Jag har länge tänkt på att tatuera mig, men har aldrig funnit det rätta motivet. Min farmor betyder väldigt mycket för mig och hon brukar alltid säga: Tiden går och vi med den.
Så därför funderar jag på att tatuera dess kloka ord, men jag vet inte vart och vilket språk. Ni får gärna lägga in en lite kommentar vad ni tycker :)


1. Wakati apita na sisi ni pamoja na

2. Il tempo passa e noi siamo con il

3. Tími framhjá og við erum með

4. Die tyd gaan verby en ons is met die

5. Koha kalon dhe ne jemi me

الوقت يمر ونحن مع .6

7. Времето минава, а ние сме с

8. Ο χρόνος περνάει και είμαστε με το 

9. הזמן עובר ואנחנו עם 

10. समय बीत जाता है और हम साथ हैं

11. Tiden går och vi med den.



Mamma här har du bilden på blommorna ni skickade till min födelsedag.

och ja, jag dödar blommor. Har inte haft en enda blomma som överlevt, jag har inget att skylla på heller, ska vara latheten då...

Men tack iallafall Mammsen, snart ses vi :)

Pusssen flyger ♥