Nu har jag bokat resa till Uppsala nästa vecka :) Kommer bli great!
Emlan

Vi befinner oss i en mycket annorlunda affär och hon säger:
- Ska vi inte klä ut oss till Emos då?

Host host säger jag och ber henne kika sig runt, Emos överallt.

Mysan

- Jag skulle aldrig kunna bli en tjuv!
- För jag löser alldeles för mycket hår, dom skulle få mitt DNA på en gång.

Emlan

Härmar bankautomatens gnislande ljud

Gubben bakom får sig ett gott skratt, jag tror det gjorde hans dag.

Emlan och Mysan

- Kika in den här väskan (vi är på markanden på Hötorget)
- Det är ju en Mulberry!!
- Ursäkta, vad kostar den här?
- ...300
- Shit 300 kr, vilket kap.

Emlan springer iväg för att ta ut pengar, men har problem att hitta en automat och kommer tillbaka 10 min senare medans jag stått och hållt vakt.

- Här har du 300 kr för väskan!
- 300?
- 1300 kr ska de vara....

Jahapp sa vi och gick vidare utan väska (tills mysan hittar en för 20 kr ist)

Emma

- Min lillebror gillar att simma, han brukar simma till Tyskland....!

Rasmus

- Myyyyyyyyyy......!!!!!





också bra. Jag trivdes i stockholm, så nu har jag och Emlan bestämt att det blir sthlm när vi är klar med Umeå.

Helgen har vart kanoners, har inget att klaga på förutom ömmande fötter efter hur mycket vi har gått på stan. Men det var det lätt värt, shopping är min grej :)

Vi åkte som sagt i torsdags, var framme hos Kicki vid typ nio där det bjöds på Tacos och trevligt sällskap av både Kicki och Helena. Trevligt att träffa delar av mitt tjejgäng :)

Det var tidigt som Emlan vaknade på fredags morgon, inte vet jag om det var hennes sug på shopping som gjorde de. Efter att vi fixat med löner och räkningar tog vi tunnelbanan in mot stan. Emlan shoppade och jag såg på, jag värmde upp med endast 2 par stövlar. Lunch på Kungshallen för att sedan kika lite till i affärer inna vi tog pendeln till Ösmö och systeryster.
Vi möttes av en pratande 4 åring och en mammig/pappig liten 1 åring. Dom är så söta så, sötaste var att Rasse skrek Myyyy hela tiden, gillar moster de är bra de ;)
Även här vart de tacos och mys innan vi däckade av trötthet i barnens rum, Emlan fick ta kojan medans jag låg på golvet bland alla leksaker.

Lördag vart även de en shoppingdag, jag och Kicki drog in mot stan efter att jag väckt henne (hon hade vart ut kvällen innan). Mötte sedan upp Emlan och Ellen för vidare shopping och mat ofs, kungshallen igen....
Kvällen vart i softandes tecken genom naturgodis, pepsi max och kakor, popcorna glömde vi helt bort.

Vi trotsade de onda i fötterna och tog oss mot stan även igår, besökte en liten markand på Hötorget. Passade på att knäppa kort med Gynning, lr var de hon som ville knäppa med oss? Minns inte riktigt....
Vi lunchade en liten kebab och sedan fikade, dyraste fikat...hmm inge studentpriser inte....
På kvällen myste vi till det igen med samma ingredienser som förra kvällen, Mums!

Imorse strax efter 06 rullade vi ut resväskorna från Kicki, tackade för oss och begav oss hem mot Umeå. Med tunga väskor ( 23 kg och 20,5 kg) och en massa nya kläder landade vi i och Packis var snäll och hämtade oss :)

Då var det slut på det lilla ävntyret, så mysigt har det varit. Min Emlan och jag :)

Tack Kicki för att vi fick slagga och umgås med dig :) (puss på re)


Torsdag kl 18.45

Smoothie time




och om några timmar åker vi..Mysan och Emlan

Det blir en helg fylld med shopping, god mat, trötta fötter, bra umgänge och en massa myyys.

Ha de bra, så hörs vi med en resume av allt sen.

Någon som har något bra tips på affärer, matställen eller evenemang, hör gärna av er :)

Puss o Kram från Mysan
Idag fick jag en sån gullig liten present av min Sandy, ett armband som är designat för Rosa Bandet, Tycker det är jätte bra att dom satsar på att göra snygga saker då pengarna går till något bra. 

 

Rosa Bandet står mig nära pga mammas cancer som hon hade, som tur är hon frisk idag men förhoppningsvis hjälper de andra med de pengar de får in.
"Är så jävla trött på killar, i slutändan är dom likadana allihop. Så jävla fega!"

"Vill du bli lesbisk med mig?"

Ett vackert litet citat om dagens sannig från min söta lilla vän Asta.

Jag är så stolt över min mamma som efter att ha vart arbetslös ett tag äntligen fått jobb. Hon var på intervju i fredags och jobbade sin första dag igår. Snabba puckar här.
Hon är verkligen värd ett jobb med sin kompetens.

Min mamma inspirerar mig på många sätt, bland annat för att samtidigt som hon pluggade och hade småbarn kämpade hon mot cancer. Sjukdomen trotsade hon och hon gjorde det med en stor kämparglöd.
 Hon jobbar hårt och ser till att alla i hennes omgivning är nöjda, ibland är det till hennes nackdel då hon glömmer bort sig själv. Men hon är bäst, de ska ni veta.

Tack för att du finns mamma!

är något jag verkligen skrattar gott åt. Det som saknas är min Asta som jag brukar skratta och citera det hela med.

Så här kommer ett litet klippp av Thunder..haha



"Hellllo your looosserrsss"

;)
jag är så törstig men jag orkar inte ta mig upp ur min uppblåsbara soffa.

Igår var vi på bio, "Flickan som lekte med elden". Den var mycket bra trots att slutet inte var det bästa, man kanske borde ta sig tiden att läsa böckerna. Mamma var ju sjukt besviken på att jag inte läste dom under sommaren, men jag hade ínte orken, undegfär som törsten just nu.

Palle och jag delade på de största bio-målet dom hade, storleken var liite för stor. Vi åt inte ens hälften av det vi köpte, trots att vi är studenter..ojoj.

Idag har jag läst, läst och LÄST. De är inte roligt men måste verkligen göras, jag firade att jag var klar med att kika på innebandy med Emlan och Elin. Eckans lag som spelade, har även hittat ögongodis där, sen äre ju många snygga killar som är där o kikar också. Så egentligen var jag nog där för att umgås och spana mer än att kika på innebandy. Om man ska vara ärlig då.


Case 1 ska redovisas o lämnas in imorn, sen är det till att börja på case 2....men snart så, då är det torsdag vilket innebär...STOCKHOLM med min Emlan♥

Nee nu måste ja dricka juice...mums

kikar ut genom fönstret o vad får jag se?? Jo min cykel är flyttad för att den "läskiga" killens cykel ska stå där. Kriget är igång!

vi har så mycket kurslitteratur just nu, tråkig läsning. Inte hjälper det att vår lärare använder väldigt stora paranteser när han ska förklara saker heller. Vi är iallafall klar med Case 1 som ska redovisas på måndag, det där med att prata inför andra har inte vart min grej, men jag har bestämt mig för att ändra på de.

Igår kväll vart det mys med mina flickor, Emlan och Sandy. Det bjöds på hallonpaj, idol och eurotrip, hur längesen var det inte man spg den?! Tiden går.

Halv nio ska vi befinna oss i biosalongen för att se "Flickan som lekte med elden". Såg den första filmen hos Sandy mitt på dagen, trots det hoppade jag till och tyckte det var lite läskigt. Hur ska det nu gå? Jag ska sitta i en mörk biosalong med ett ljud som gör att varje liten gren som bryts på duken hörs. Läskigt.
Det är i det läget man skulle ha en stor/stark/trygg/mysig famn att kunna krypa upp i, vart är mannen i mitt liv?! haha.

Vad får folk ut av att jävlas med mig? Är det så kul?

Två gånger har det hänt, nu senast imorse, någon vänder upp och ner på min cykel. Inte bara flyttar den utan vänder den helt upp och ner. Så himla töntigt så jag vet inte vad.

Har märkt att en läskig kille i mitt hus brukar ha sin cykel lutad mot väggen, men ingen i vårt hus äger egen rätt på cykelplatserna. Så efter att min cykel vart vänd bestämde jag mig för att ställa cykeln mot väggen (har inge bra stöd på min) när jag nu kom hem igen, var min cykel borta, någon hade flyttat den. Och vilken cykel stod inte där min hade stått? JO, den läskiga killens....

Så nu är de krig!
Man jävlas inte med Mysan, då jävlas jag tillbaka.

Jag vill träna badminton för fullt nu, men det får jag inte.
Var till sjukgymnasten idag och fick just de beskedet. I fyra veckor till ska ja köra rehab innan jag ska tillbaka och se vad dom säger. Förhoppningsvis får jag ett bra besked då som gör att jag kan gå tillbaka till den normala badmintonträning, jag längtar!!

Innan sommaren var jag väldigt less på att träna badminton så många pass som jag gjorde. Jag ville inte vara låst av träningar, men nu börjar jag bli rikigt rastlös. Nog för att jag får träna annat som typ simmning och spinning, men det är ju inte lika kul som badminton har jag kommit fram till.

Men jag ska bli bra, mina hälsenor ska må bra igen, punkt slut.

Bästa köpet: Hmm, svår fråga, återkommer till de

Roligaste festen/utgången: Oj, alla fester den här sommaren har vart klockrena. Men Hannas 20 års fest + förfesten på studsmattan var extra bra.

Sommarens låt: Rap das armas

Roligaste resmålet: Har ju inte rest så mycket, men Gotland var klockers! Helt underbart! ♥

Bästa bio: Har inte ens vart på bio i sommar......

Sommarens foto:


En av alla fina solnedgångar på Gotland

Sommarens flirt: ;)

Bästa dagen: Överlag var alla dagar bra, svårt att välja ut en.

Jag har lärt mig: Mycket och lite därtill

Frisyren: I en knut mitt på huvudet, annars att ha lockarna framme även på fest...

Väskan: Den illaluktande fotbollsväskan...uscha!

Plagget: Bikini, de två första veckorna iallafall. Annars en Mysan klassiker: kjol

Sommarläsning: HT, Hudiksvalls Tidning

Smycken: Mitt hjärthalsband och halsbandet från Yo

Kaffe: Va? Te ska det vara, med mjölk och honung + mina vänner

Skorna: Sandaler + flippflopp

Jag är nog en väldigt klantig människa trots att jag inte vill erkänna de, men nu gör jag världen en tjänst och gör de.

1. Sandy upptäckte idag att jag hade ett fult märke på armen, och vart har jag fått de ifrån?! Jo, sen när jag brände mig på plattången i fredags. Jävligt klantigt!

2. Mysan + Nycklar = går inte ihop

3. Resten behåller jag för mig själv



Dagens namnsdag den 14 september är

Ida Engla*


Och vem heter inte Ida då? Jo Mysan ofc!

My Ida Margareta Pip Westberg


Grattis till alla som heter Ida där ute :)

Brukar ni få presenter vid namsdagar? Jag ska försöka få strängar till mina racketar ;)

Efter att ha läst tidningen Chic´s hälsoexperter bästa tips på hur man ska må bättre i höst, har jag valt ut mina favoriter.

1. Du blir vad du tänker
   
Är du kritisk mot dig själv? Låter du dina måsten styra? Priset för att vara perfekt är alltid högt. Skriv ner du vad du vill förändra steg för steg och var uthållig. Tänk tankar som hjälper dig att må bra. Tankarna påverkar känslor, handlingar och kroppsliga realtioner.

2. Tänk igenom hur du vill ha det

Gå igenom de områden som du tycker är viktiga, till exempel realtioner, jobb, familj, pengar och bostad. Har du det som du vill ha det? Om inte, börja jobba på förändringar. Det finns inge genvägar. Vilja, medvetenhet och diciplin är honnörsorden.

3. Ge kroppen bra förutsättningar

Stress tär på våra reurser. Skäm bort dig själv med frukt och grönsaker av bra kvalite. Hur kroppen mår på insidan avspeglas på utsidan.

4. Motion botar stress

Var regelbunden. Hitta en form som passar dig, gå på gym, dansa, ta trapporna istället för hissen, gå av bussen tidigare och ta en promenad till jobbet eller hem.

5. Ge tid för det som är viktigt

Ge tid för dina vänner och ge dig själv tillfälle till eftertanke.



Jo man får för sig att bygga ett högt torn utav ölburkar, iallafall om man heter Hanna, Affe och Mysan.

visa mitt städkit jag fått av Mamma, ofc så är det grönt (det är vår färg)

 

Igår var även Porre här på Myyys, mycket trevligt, var ett tag sedan vi sågs, ändring på det nu! Vi hade tema "snacks från naturen", innehållande popcorn (majs), morötter med dipp, te.... gottans!


Porre in action med moroten

  1.  
    Försöker knäppa ett "normalt" kort utan att le

     2.  
         Föröker mig på att le utan tänderna

 

   3.  
        Ler med mina kanintänder



Och ja, det är jag som tjatar i bakgrunden. Men Willes min efter att han hostat är den grymmaste! ;)


Precis kommit hem från träningen och ja, jag stod still hela träningen.
Min snygga cykeloutfit består av jacka, min snygga vita toppluva och Mammas
gröna JL-lurar. Nuu vankas det fika och mys innan det är dags för fredag, äntligen!
men när vissa människor ska evisas med att vara tjuriga och dryga bara för att få deras vilja igenom, de får mig att brinna.
Tyvärr är jag inte en sådan person som säger ifrån rätt ut utan vänder det till mig själv istället. Det är en nackdel!

Ville bara säga: Var inte tjuriga o dryga! ;)


Nu är jag lite smått less, när ska oturen vända?!
Idag när jag skulle hem från Iksu bröt jag såklart cykelnyckeln när ja skulle låsa upp låset. En mycket snäll kille i receptionen fick hjälpa mig att knippsa upp låset, vilket inte var det lättaste. En sak var ju säkert att det är inbrottssäkert, men de kanske ska vara hållbara nycklar också....

3:e cykellåset på ett år som jag nu måste införsskaffa. Blä på den tråkiga utgiften (trots att det inte är så dyrt är det ingen kul utgift) speciellt inte om man gör sönder flera stycken.... 
Tidig uppstigning för mig, Emlan och Sandy då vi skulle svettas på spinningcyklarna, och som vi svettades. Vart stolt över mig själv att jag orkade hålla allt motstånd i slutet :)
Vi var sedan upp i gymmet och körde lite innnan vi tog vår frukost vi hade med oss och åt den innan det vart lite plugg.

Jag och Emlan testade sedan Sandys spikmatta, var väl inte sådär jätte skönt att få en massa spikar i ryggen precis. Men var ändå kul att testa, en erfarenhet mer....
För att jag ska bli lite mer "inne" i den värld vi lever i passade jag på att kika på filmen "Män som hatar kvinnor" idag. Sandra tycket inte jag skulle se den själv så jag kikade på den hemma hos henne. Var väl tur det, trots att den var grymt bra var det lite läskig. Av en sådan film kan jag bli så arg, hur fan tänker vissa människor?!

Medans jag kikar på filmen bjuder jag sandra på ljudeffekter, hon stod nämligen och lagade mat som jag skulle få. Hur söt får man vara?! Hon gjorde mumsig laxpasta, grymt gott! :)

Träffade även Yo som har kommit hem från en 2 veckors lång semester, kul att ses igen efter sommaren! "Tiggde" som vanligt skjuts till träningen (därför jag har dej vännen) ;) höhö.

Nu sitter ja här med mina (min) knäckebrödmacka och ska nog läsa lite innna jag somnar.

Höörs o Ses
Mysan
Jag har världens finaste vänner runtomkring mig (ni där hemma räknas också fast ni inte är här). ♥

OjOj dålig uppdatering, dåliga bortförklaringar....

Förhoppningsvis ska Sandy fixa med min design när hon får internet, jag är trött på den design jag redan har (vilket är ingen).

Lördag: Träning med truppen, dock var vi bara tre stycken där. Vi körde lite gym innna jag och Simon körde indv. träning. Jag stod typ still hela tiden (utifall min sjukgymnast skulle fråga). Men det var iallafall skit kul att få slå igen, faaan vad ja längtar tills ja får köra max!
Sen ner på stan för skattjakt med nollorna, kallt som satan, men jag tycker Sverige gjorde det bra (stolt fadder). Sandy och jag tog sedan en hamburgare på stan (!!!) för att sedan stressa hem innna vi skulle till Emlan. Vi fixade hennes hår och trots att vi var där 2 timmar innan alla andra skulle komma var vi sen så klart. Nollor och faddrar rullade in och vi bjöd på roliga lekar m.m.

Mysan var trött så hon var innne på Cororna i 45 min innan hon cyklade hem och sov kl. 23.30. Igår var vi alla sega och tog oss tillfället att äta pizza (!!!). Så mycket inyttigheter som Mysan har käkat på två dagar har inte hänt på år och dar, men nu får det vara slut på det roliga. Thats it!

Tycker om mina tjejer! :)

 

// Mysan



Mina babes ♥



Me and Sandy

  

Lite bilder från helgen som var, nu laddar vi för en ny helg som vi hoppas blir lika lyckad.

Spinning, gym, simmning, bubbel, rehab, lunch o stan med mina babes, vinbränboll..morgondagens små händelser..just ja rehab igen sen

// Mysan

Jag stukade min fot i Februari och sökte där efter tid hos läkaren, där fick jag en remiss till Idrottmedecin här i Umeå. Från början trodde jag att ju skulle få vänta ca 3 månader som max på att få en tid någon som visade sig inte riktigt stämma. Idag efter ca ett halvår var jag på mottagningen för min tid, ett halvår...
Tanken när jag fick brevet om kallelsen var ju att jag faktiskt inte har så stora problem med foten längre, istället med min hälsena och benhinnor. Så idag när jag var hos idrottsmedecin berättade jag allt om hur mina föttre jävlas under en längre tid osv.
Läkaren kände och klämmde och testade lite olika saker för att se vad som var felet. Han tillsammans med sjukgymnasten såg och (jag genom att berättade att det gjorde ont när de klämmde) att det var en inflamation i bägge mina hälsenor som troligtvis är kombinerad med mina andra besvär. Bra att veta tänkte jag, vad ska vi nu göra?!!

Jag fick följa med sjukgymnasten som visade mig två övningar (typ tåhävningar) som jag ska göra 15x3 med rakt ben och 15x3 med böjt ben 2ggr om dagen, alltså ett väldigt tuggt schema. Tanken på att jag tränar(kommer) 5 badmintonpass i veckan fick experterna att fundera. Till sist fick jag förbud mot att träna badminton i 2 veckor nu under den första rehab-tiden. Kan tyckas att det inte är speciellt långt men det är det när man är sjukt sugen på att spela igen.
Rehaben kommer att pågå i först 6 veckor för att sedan se om det givit något resultat. Under tiden kommer jag öka belastningen på mina övningar.


Mina tankar går just nu att samtidigt som jag är less på att jag inet kommer få spela är den kanske bra att jag får hjälp med mina besvär innan det hunnit bli ännu värre. Jag utför ju helldre rehab genom att använda min egen kropp genom övningar än att behöva operera.

Glädjen är att jag får fortsätta träna annat förutom badminton, så nästa vecka när Höst-schemat på iksu börjar ska jag svettas med mina vänner där istället. :)

//Mysan

Jag har nu varit i Umeå i nästan en vecka och inte kommit mig för att blogga en ända gång, jag skyller på tidsbrist men det är nog egentligen en lögn.
Mamma och pappa var snälla och körde upp mig hit och fyllde sedan på mitt skafferi, är man bortskämd så är man. Det skumma umeå-vädret möttes jag redan av första dagen, regn/moln/sol/kallt/varmt, det är som om vädret inte riktigt kan bestämma sig hur det vill vara.

Helgen har varit en mycket bra helg, mötte upp mina otroligt söta/goda vänner för mys, vi myste genom att käka kex och en massa ostar och drack mumma. Folk dök upp och det vart en mysig tillställning. De "äldre" drog sedan vidare mot Rex men några fina själar stannade för min skull (vänta bara tills ja fyller 21, då jävlar). Men Emlan och jag orkade inte stå  kön till E-puben så vi traskade hem igen, hand i hand.
Vaknade tidigt och kunde inte riktigt sova, gick och kikade på Erics match, men tröttheten tog över och vi var ingen engagerad hejjarklack. Kvällen avslutades framför tvn....

I måndags drog skolan igång igen, Företagsekonomi A stod på schemat. Läraren verkade hyffsad trots att ekonomi inte är min grej verkade det hela ändå helt ok. Kvällen vart det lekar med nollorna och vi fick möta våra lagmedlemmar i Sverige, som för övrigt är ett grymt gäng.
Igår var det en inte fullt lika bra föreläsning men kvällen var lite bättre då det var invigning av "OS-spelen" för våra nollor. Sandys och mina ögon föll på att leta efter söta/snygga killar..tror vi lyckades hitta nån iallafall.

// Mysan