Tydligen skulle det inte funka att skrivs inlägg via appen, så detta är ett test. Testing testing.... :) 
Om två veckor har jag gjort mitt sista pass på jobbet, känns otroligt konstigt. Det som gör mig lite nervös är att jag inte vet vad som händer efter. Att inte ha en inkomst som går att leva på ger mig lite panik. 

Kommer jag att hitta ett jobb här? Kommer vi behöva flytta? Kommer jag ens att hitta ett jobb? Mycket som går igenom min lilla hjärna och kropp just nu. En stress som jag vet att jag inte mår bra av. För sanningen är ju den att jag inte vet vad jag vill göra, om man skulle få välja. 
Men just nu lever jag för att det kommer att lösa sig även för mig, att det kommer lossna och att det är nån som vill ha mig som deras kollega. Det sägs att "hoppet är det sista som lämnar kroppen", jag får tro på de. 


1 oktober är jag arbetslös igen och planerar att köra en lite tripp norrut. Senast jag var hemma var i juli och jag behöver fylla på med lite hälsingeluft. Min plan är att första hälsa på hemma i Enånger i tre dagar, sen ta tåget till mitt älskade Umeå, sen antingen åka hem och fira min födelsedag i Enånger eller åka vidare mot Uppsala/Stockholm. Blir intensiva dagar, men jag saknar väldigt många så det ska bli otroligt skönt att få träffa alla. Sen blir det extra mysigt att åka hem till min familj här, den finaste lilla familj man kan ha. ♥
 
 
Sen får vi se vad som händer i framtiden, det bästa är att vad som än händer är jag tillsammans med den jag älskar mest. 
 
 
 
Efter denna lördag har jag endast en lördag kvar innan mitt jobb avslutas på restaurangen. Sisa lördagen denna månad ska vi till Grebbestad och fira Viktor, mys med Anette och Elin. Men innnan dess ska jag klämma in 9 arbetspass. Dagens pass börjar kl 14 och avslutas cirka 22, vi har tävling och middagsgäster som alla ska serveras. Imorn skulle jag egentligen ha vart ledig men åkte på ett heldagspass, passar ganska bra då Viktor är borta i Göteborg ändå. 
 
På min och Sias morgonpromenad gick vi längs med hamnen, där satt en massa fiskare beredda på att kasta i, tydligen är det tävling idag, största fisken vinner. Nästa år ska vi vara med också, mysigt att sitta och meta, ha med sig fika och förhoppningvis är det lika fint väder som idag. Ikväll tänds ljus över hela staden och det blir som lyskvällen som vi har hemma i Enånger, väldigt mysigt. Men som sagt vi får ta igen detta nästa år. 
 
 
Detta ljus tände jag på årsdagen för min farfars bortgång. I år har det gått tre år sedan han lämnade oss, älskade farfar. 
 
Detta inlägg hittade jag i arkivet över sådant som inte blivit publicerat. Roligt att se tillbaka på hur jag tänkte kring detta. Det är som när jag pratade med en vän i veckan kring kärlek, att det är både det bästa och sämsta som finns. 
 

 Vad är kärlek?

Detta är en text jag skrev för länge sen, kommer inte ens ihåg när det var. Det är omöjligt att beskriva vad kärlek är egentligen för alla människor anser vad det är utifrån dem själva. Som det står i texten kan man skilja på "tycka om" och ha "kärlek till". Jag har kärlek till många saker samtidigt som jag tycker om många saker också, för mig är kärlek något speciellt.

En sak som jag ska lära mig själv är att inte vara rädd för kärleken, du lever bara en gång.
 
som själv får sitta och köra bilen. Hade körlektion imorse och det gick toppen, precis vad jag behövde en liten egoboost. Vi har två fina bilar här på gården som jag länktar efter att få köra... själv! Älskar att åka med Viktor, men hur skönt vore det inte att kunna ta bilen för att handla istället för att behöva släpa allt på cykeln. Ska vi slå till på en grym 24 års present till mig själv?! Siktar mot de. 
 
 
haha älskar den här bilden. Jag och Sia i framtiden ;)
 
 
Även fast vädret visar sig på topp är vi påväg in mot hösten. Det innebär att lager-på-lager kommer att användas mer och mer, inget mig emot som gillar det. 
Det värsta är att det blir kallare och jag som är så frusen får det lite jobbigare, men desto mysigare bli det att komma in och få mysa under en filt med en kopp te. 

Jag önskar att jag vore mer av en färgklick, men i min garderob gömmer sig mest mörkare färger. I höst kommer jag klä mig i svart (ofc), vitt, grått, marint, plommon och olika nyanser av grönt. 

I lördags drog jag på mig en blandad kompott av både nytt och gammalt (bilden är extremt dålig, men hade ingen annan så vi får helt enkelt se förbi de). 



Detta är viktigt för mig, min förlovningsring, ringen från mormor och mitt armband.

Onsdag innebär först jobb men sen kommer älsklingen hem, som vart borta nästan en hel vecka, längtar.

Är ledig nu mån-tis för att sia ska slippa vara själv, ganska gött att vara ledig och inte göra ett skit. Tagit två längre promenader med den lilla damen samt vart på second hand runda. Fick med mig ett par godbitar som jag längtar tills jag får använda :)

Inga bra bilder men en överblick iaf!