Finns mycket jag behöver ta tag i och testa nya saker. För hur ska jag annars veta hur de är?!

Onsdag och mys i soffan med alldeles för mycket gott. Nästa gång ska jag stå emot, men idag gick det inte.

Gör en egen uppfattning av denna text. Gör den till din egen.

Vår Söndag var precis sådär seg och härlig som en söndag ska vara. Vi sov länge, var på valpkurs med Sia, frös (var sjukt kallt), åt god middag, myste i soffan, såg film, åt popcorn m.m.

Idag är det måndag och ännu en vecka har vi framför oss, det enda jag har planerat är SM på fredag och att jag ska söka jobb. Ge mig en inkomst, sjukt frustrerande att inte ha de!

Vi har tagit sovmorgon idag också, väldigt skönt!

"Imorse" for vi till Erikshjälpen i Säffle för att hitta lite fynd, och det gjorde vi. Jag fick med mig bl.a. en hatt, en klänning, skinn, knappar, koppel till Sia, tränings gummiband och en halsduk.

Följde sedan med grabbarna till gymmet som ligger vid tennishallen, körde ett överkroppspass och vi avslutade med att spela lite tennis. Denna sport är något jag är väldigt dålig på men skulle vilja lära mig. Jag går ut med tanken om att det inte ser så svårt ut och är sedan helt sämst! Men övning ger färdighet, så får öva lite mer.

Vi får se vad kvällens plan blir, en hemmakväll eller lite fest hos grabben :)

Har en egen trubadur i soffan, mysigt avslut på denna fredag! Sitter under filten med Sia i knät och lyssnar.

Mysdag rätt igenom

Jag älskar härliga bilder med citat som är lätta att ta in. Nedan är ett av mina senaste fynd.
 
 
 
google.se
 

Sia och jag tar igen oss i soffan, jag fryser så att ha hon på magen plus en filt är skönt.

Var på möte imorse angående min arbetslöshet, sökte ett jobb igår som jag hoppas på. Ska även söka praktik, har mina aningar om vart jag vill vara, återstår att se vad det blir. Det är väldigt lätt att tappa en del av självförtroendet när man söker jobb, speciellt om man aldrig hör något från de jobb som man sökt.

Dagens planer är att ev träna, skulle vilja baka bröd och ikväll ska Marie-Louise klippa mig :)

Skit samma hur det stavas utan faktum är ju att denna "dryck" är så fruktansvärd god. Det bästa är ju att man kan blanda sina favorit ingredienser och göra sin egen smak.

Denna gjorde jag nu i eftermiddag, bra att ha till frukost, mellanmål eller egentligen hela tiden. Love it.

Satte jag upp lite mål och löften. Tror jag hade inför förra året att resa, och det gjorde jag, resan till Thailand. Något som har varit kvarstående länge är det förbannade körkortet...men i år, då ska det vara mitt.

Det där med att springa borde vara enkelt med tanke på att om jag springer mer än ca 2 ggr detta år har jag lyckats! Sen magrutorna är ett plus i kanten om jag fixar!

Efter att "vi" hängt tvätten Sia och jag tog vi på oss varma kläder och gick ut i solen. Vi bor i ett jätte mysigt område här i Åmål, nära till vattnet, skogen och en djurpark. Det påminner mig om Nydala i Umeå, dit jag gick för att tänka. Avkopplande.

Vi gick ner till vattnet och solen lyste så fint på snön. Nu myser vi i soffan och väntar på att Viktor ska komma hem.

När man inte har något att passa har jag väldigt svårt att stiga upp på mornarna. Även fast jag ska tvätta och göra annat så är det ingen som dör av att jag gör det klockan 10 istället för kl 07. Mina dagar blir bara längre om jag går upp tidigare, och då måste jag fylla dom med något annat. Så kort och gott, jag går upp när jag har lust. Just nu är jag seg och ligger nog kvar en stund till.

Igår körde jag första badmintonpasset på ca 3 veckor, gick sådär och jag var sur som ett bi. Jag är inte den som är sur i vanliga fall men igår visade jag min dåliga sida. SM är om två helger och de ska bli kul att sätta igång med träningen tills dess.

På schemat idag står:

-tvätta
- skriva ansökan
-träna
-mysa med familjen (som alla andra dagar)

Är nu hemma i Åmål igen, känns skönt att vara tillbaka och landa lite igen. Nu har vi inget inbokat förens nästa helg då det vankas SM i Uddevalla. Så de två veckor nu innan kommer innehålla träning, känns skönt eftersom jag i princip inte rört en fena på länge och speciellt kul ska det bli att träna badminton.

Vi kom hem från Sthlm igår vid tolv, en helg som har innehållit jobb, badminton, hotell, god frukost, goda vänner m.m. Är så glad att jag har Viktor att dela detta med, att vi åker iväg på samma saker.

Dagens planer är att ta tag i saker här hemma, organisera upp vår nya garderob och fixa med annat smått och gott.



Sitter i min lilla info-disk och fryser, fast nu sitter jag under värmelampan på en förhoppning om att få lite värme i min kropp.

Har varit på hallen nu i 12 timmar och slutar inte än på ett tag.

Sen högar hotellrum och ev ett bad i badkaret :)

Sitter på första tåget, blir byte i Karlstad och sen vidare mot Stockholm. Ska direkt på hallen och se vad mina uppgifter för helgen kommer att bli. Sen är det bara att gå tvärs över gatan till mina systrar och sova där.

Känna vemodigt att lämna mina älsklingar hemma, som tur är kommer Viktor efter på fredag. Efter denna lilla tripp så är de inga resor själv inbokade och de känna bra.

Får se vad jag ska hitta på under denna resa, gillar att det finns wifi att koppla upp sig mot :)

Riktigt nöjd över min nya klocka och armband från Bangkok

Hittade denna på Malins blogg och kan inte annat än att instämma. Under den tiden jag var själv lärde jag mig sjukt mycket om mig skälv, detta för att sedan kunna bygga vidare på.

Igår efter en lång resa anlände jag äntligen hemma i Åmål. Resan hem började med flyg, mellanlandning i 13 timmar, en kall natt, flyg i 9,5 timme och sen tåg för att ta sig hit, men de var de värt!

Resan har vart jätte bra med fint väder, bad, god mat, härligt umgänge och en massa mys. Men det har även funnits en baksida av de hela, hemlängtan, längtan efter annan mat och magsmärtor. De sist nämnda är något jag dras med fortfarande.

Idag är planen att komna ikapp med allt här hemma, hinna packa upp (väskor från Enånger), träna, mysas med mina älsklingar. Imorn eftermiddag tar jag tåget till Sthlm igen för att hjälpa till under SIS, en stor badmintontävling. De bästa är också att Viktor kommer med och vi ska bo på hotell. Sen är även mamma där så jag får träffa henne :)

Nu inväntas karln i huset som är och tränar medan jag och Sia ligger och myser i sängen :)