Ska jag umgås med Min Asta♥. Vi ska ha en heldag, den sista på mycket länge..Jag vill åka men får ont i magen.

◊ Käka lunch, kina mat
◊ Träna
◊ Göra ärenden
◊ Äta pubmacka på Bockarna


Pöss M ysan

Dålig sämst tajming skulle jag kalla att detta är!

riktigt nära innan det här "hemfärd" till den plats där jag har trivts så himla bra under ett år och hoppas på att det ska fortsätta så. Planerna och vetskapen om hur bra jag kommer få det när jag kommer upp till helgen får mig att längta väldigt mycket. Men samtidigt lämnar jag en trygg bas här hemma...

Dagarna flyger förbi och jag har hunnit med att vara barnvakt åt Alinda som opererat sig, hängt med Asta och kikat en del på fotboll. Sen att jag blivit en soffpotatis får jag bättra på sen, egentligen redan imorn när jag och astrid ska på gymmet, men den riktiga träningen tar jag när jag kommer till umeå :)

Min packning är för övrigt en katastrof, hur mycket kläder har jag inte då?! Och ändå är jag aldrig nöjd, vill alltid ha mer..men det är sån jag är, vill alltid ha mer än vad jag kan få...deal with it..


En riktigt sommarbild på väg hem från stugan, Ove, Mamma, Emma, Syrran och Rasse :)

Stugan och sommaren får mig att tänka på Farmor, hon är världens goaste, som en riktig NalleBjörn. Vi var där och åt idag, stuvade makaroner med köttfärssås, mumsigt. Det är en av nackdelarna med att inte bo hemma i Enånger är att jag mister tid med Farmor och Farfar, dom är gamla och tiden går....

- Tiden går och vi med den.....

(Margit Westberg) 
hemma och då var jag inte ens hemma....

Klockan 07.10 plockade Erik och Mats upp mig för vår resa till Täby, grejen var bara den att jag skulle ha matche kl. 10. Jag tror att Mats körde ca 140 km/h hela vägen ner, ska då lägga till att vi var in i Uppsala och hämtade Jonas också. Men klockan 09.50 var vi på hallen och jag hann byta/värma upp. Matchen gick väl sådär, inte helt åt skogen ändå med tanke på att jag tränat badminton 1 gång på 2 månader. Dubbel gick också ganska bra, hoppas på att jag ka få en bra höst nu efter den här hösten, det är nyckeln till allt.

Det var roligt att vara tillbaka i badmintonhallen med allt folk, hade saknat umefolket. Sköna prickar det där! Vi var en grym trio jag, Mats och Erik såg till att vara klar snabbt efter vi åkt ut. Stannde på Max på vägen hem, sen låg inte Erik under 110 Km/h vilket gjorde att vi kom hem ganska snabbt.
Förfest hos kompisar till Mats och sedan vidare mot Stadt, inte så värst mkt folk men de var trevligt. Kvällen avslutades på bästa sätt....

Kom hem sent idag och sedan vidare på min sista fotbollsträning för den här säsongen, lite sorgligt faktiskt! Men snart är de sommar igen (önske tänkande).....


Hanna saknades på tävlingen pga sin flytt...
Bild från SM i Umeå i mars


Imorn bär det av till Sthlm och Täby för lite tävling. Är otränad som bara den, men ändå kul att komma in i det igen, Badmintonandan ;)

Åker hem imorn kväll för att sedan dra vidare mot Stadt ;) Grymt av oss!

Hanna, Mysan och Titti

Nu flyttar hon ifrån mig, hon ska till Uppsala. Nedrans skit de där. Men de bra är att jag nu har gratis boende i Uppsala ;)
Kommer sakna dig vännen min, ta staden, människorna och allt där till med storm nu.

"Jag gillar sportiga, söta och trevliga tjejer"

Jag blir less av

- "Finns det någon kille som duger åt mig?"
- "Nae det gör nog inte de"



bloggar är nog jag de, men jag tycker mig inte finna ork att sitta och blogga, tyvärr.

Jag passar på att träffa vänner här hemma innnan vi splittras. Idag har jag vart ute på promenad med Asta i skogen vid henne, vi plockade svamp och jag vart bjuden på mackor, mysigt. Hann hem och sedan gick jag vidare till Hanna, den ungen flyttar på lördag och jag hinner inte hälsa på :(
Alinda opererades idag och operationen verkar ha gått bra, jag pratade med henne för ett tag sedan och stackarn hade ont. Men förhoppningsvis är det ett steg i rätt riktning nu, mot ett friskare liv!

Igår var vi ut och käkade en pubmacka/pubrulle a la 25:-/st grymt bra pris måste jag säga! Asta och jag kände inte för att åka hem med de andra, så jag ringde kära mamma och beställde skjuts hem vid kl. 02 istället. Och en sak kom vi fram till igår, vi kan faktiskt ha kul utan att vara jätte ful ;) Dricka med måtta är den nya trenden.

Imorn blir det Sundsvall med mamma och pappa, lite staden och sedan Ikea. På kvällen blir det match..kanske återkommer senare :)


Match kväll

Team Hudik - Enånger

Bleeä


Igår var tanken att jag skulle träffat min Sandy, men stackarn vart sjuk så det vart inget möte. Så mamma tog med mig och wille på en lite roadtrip i Hälsingland istället. Vi körde ner mot Söderhamn och hamnde sen i Bollnäs. Vi stannade till på en gigantisk trädgårdsbutik, med en massa mysiga saker och växter. Vi vart sedan bjudna på en smarrig buffé bestående av dinkelpizza, kikärtssoppa, bröd, sallader m.m. Där satt vi och myste ett bra tag inna vi åkte vidare.
Vi stannade till på Kupan där jag hittade en plånbok för 5:-, han i kassan tyckte väl att jag såg fattig ut när han sänkte priset ;) inget mig emot iofs....

En del av kvällen spenderades i en kall ishall, jag hade lyckats få med mig Alinda på lite hockey. Bägge trodde att det var match vi skulle få se, men det visade sig vara uppvisning av nya truppen och lite skills demostrationer. Man fick tippa på vilka man trodde skulle vinna de olika grenarna, för mig som aldrig är på hockey vart detta skit svårt. Men jag prickade in något rätt iallfall. Även att min Marcus var den snabbaste (vilken jag inte hade tippas, faan) var roligt att se.

Nu är det inte långt kvar innnan bilen ska packas och jag drar till Umeå igen. Om en vecka och 2 dar ungefär :) Undra om satden, Mariehem, Droskan, Iksu, hallen m.m. komme rihåg mig? :)


Nu när jobbet är över saknar jag det lite faktiskt. Fast visst är det skönt att inte måsta gå upp klockan 6 varje morgon utan jag kan skutta upp klockan 9 istället :)
Imorse vart det en morgonpromenad runt "kafferundan", men mina ben vill inte som jag vill. Det ska bli skönt att få komma till doktorn när jag kommer till Umeå, de kanske kan reda ut vad som är fel.
ett brev som jag skrev när jag var liten (mindre):

31/7 -99
Hej Alinda
Idag är jag i stugan och det är kallt i vattnet och i morgon ska jag på kalas till Kim kusin men nu sitter jag och skriver och tänker vi kunde brev väsla nu under sommaren och tillbaka när vi ska tälta och Maja ramla i går och kjorde illa näsan och läppen och en tand men Märta (Wille) gjorde och så illa sig på näsan och panan.
Hej då
Pussar och kramar MY


Redan på den tiden kunde jag inte stava


När klockan slår 17 stänger jag här för sista gången för den här sommaren. När klockan slår 17.15 sitter jag på bussen mot Ljusdal för läger. Återkommer imorn.

Thannnks HT



Bärpaj

1 ½ dl vetemjöl
1 ½ dl havregryn
2-3 msk socker
100 g smör

+ bär som hallon, blåbär, jodgubbar
1 msk potatismjöl
socker

Hoppas att den smakar gott där på fikat imorgon vid 14.30 tiden. Den som lever får veta....
Nu är det torsdag vilket innebär att imorn är det fredag och min sista dag här på Ht för den här sommaren. Det ska bli otroligt skönt att kunna göra annat på dagarna förutom att jobba men samtidigt har jag kommit in i rutinerna, vet hur allt ska göras. Chefen sa igår att han skulle höra av sig till mig under hösten om någon av mina kollegor ville vara ledig, förhoppningsvis får jag jobba i jul igen.

Det är ett ganska fullt schema jag har framöver mig innan skolan börjar, ser väl ut ungefär såhär:

Fre: Sista dagen på jobbet, åker till Ljusdal för att vara hjälpledare
Lör: Vara med som hjälpledare på ett läger (badminton), kvällen blir nog lugn, alla ska ju bort....
Sön: Rensa uthuset med mamma (leta gamla saker som jag kan ta vara på), sen träna fotboll lr badminton
Mån: Äntligen träffa min Sandy!! :) i Sundvsall, ev. kika på HHC på kvällen
Tis: Fotbollsmatch mot TeamHudik
Ons: Pubmacka med Titti
Tors: Alindas operation
Fre: Stockholm
Lör: Sthlm och tävling
Sön-Tis: Uppsala för att hälsa på Hanna
Tis: Åker antagligen hem till Enånger
Tors: Åker till Umeå för höstterminen
+ att jag hörde rykten om inflyttningsfest helgen innan vi börjar :)


Will you love me tomorrow

Tonight you're mine completely
You give you love so sweetly
Tonight the light of love is in your eyes
But will you love me tomorrow?

Is this a lasting treasure
Or just a moment's pleasure?
Can I believe the magic of your sighs?
Will you still love me tomorrow?

Tonight with words unspoken
You say that I'm the only one
But will my heart be broken
When the night meets the morning sun?

I'd like to know that your love
Is love I can be sure of
So tell me now, and I won't ask again
Will you still love me tomorrow?

So tell me now, and I won't ask again
Will you still love me tomorrow?
Will you still love me tomorrow?
Will you still love me tomorrow?

http://www.youtube.com/watch?v=Y_r-b8vbK48






  

  

  



jag inte har kul på fest har fel, den som säger att studsmatta inte är kul på fest har fel

De dagarna gör jag och Emlan Sthlm otryggt. Vi satsar på att shoppa, mysa och vår hemliga hobby (you know what i mean baby).. haha

Kommer bli grymma dagar med min tös! Det får mig att vilja att tiden går snabbare, hoppas det hjälper!

Tips på bästa shoppingställen, fiken m.m. mottags mer än gärna :)


Är hon inte snygg så säg!

Lördagen började med att EIK hade klubbdag, en massa matcher spelades uppe på Brovallen. Var upp och kikade på när lillebror fick stryk, den lillen stod i mål i 11-manna mål. han är typ 145 cm lång. Vidare spelades en veteran match, EIK hade vunnit över ABK för 20 års sen, nu ville dom ha revanch, de fick dom.

Sedan var det vår tur att spela, solen sken och vi svettades som aldrig förr. Efter 10 min spel trodde jag verkligen att detta skulel gå vägen, men ack så fel jag hade. Vi kan ju för fan inte göra mål....nästa gång tror jag att jag ska flytta upp mig själv, kanske Mysan kan skrälla och göra mål?! Ingen vet ju eftersom jag inte fått testat.

Jag var sjukt arg efter matchen, man blir lätt de när inget gick vår väg.
Laddade om för fest istället det ända rätta.

Asta och jag tog min bil in till stan och förfest hos Hanna. Martin bara suckade när vi var 5 tjejer som sminkade och plattade håret i lägenheten. Jag drog för att möta upp Tiiti och lovade henne att hon var snabbast i världen på att fixa sig, efter mycket suckande från min del var vi äntligen på g.
Vi hoppade studsmatta och jag drog iväg precis innan de andra fick tillsägelse om att grannarna skulel ringa hyresvärden, tråkigt för dom att det är Hanna o dom som äger huset :P haha

Pratade även med min Sandy, guud vad roligt det var att höra hennes röst. Miss u darling! Men snart så! :)
Var nog tröttare än vad jag trodde, sov till halv 4. Så länge brukar jag aldrig sova. Kan bero på att ingen visste att jag var hemma, hade inte hört av mig att jag var hemma, så jag fick sova ifred. Tur det!

Jag måste säga att alla fester denna sommar har verkligen vart jätte bra, härligt folk och roliga tillställningar. Men denna var nog den sista innnan Umeå, och där hoppas vi på lika roligare om inte roligare.

Tack alla!

5 hela arbetsdagar kvar innnan jag låser denna dörr för sista gången..iallafall för denna sommar, sen får vi se. En av mina kollegor här på jobbet vill att jag ska bli chef, "vi skulle må så mycket bättre då" säger han. Men jag vet inte riktigt om mina planer ser ut så. Har jag ens några planer?

tycks befinna sig inne på HT idag. Inte haft mycket att göra idag, sjukt lite helt enkelt. Men att sitta här och samtidigt är väl det mest positiva.
Sitter och smsar med Hanna och styr förfest inför imorn och har man tid över som jag verkligen har kan man tom fundera på outfit.

Nu = tänka på outfit
Snart = Lunch, lutar mot en Hot Chilie idag.


Mysan ♥
Nu är det klart, en av mina favoriter ska lämna lilla Enånger för storstan (Uppsala). Vi har hängt ihop länge och det kommer vi göra i framtiden också, fast på lite längre avstånd.
Jag önskar iallafall henne all lycka i världen :) Du kommer lyckas + att jag får en anledning till att åka till Uppsala, great! :)


Vi passade på att posa lite i Alindas stuga, ovanligt seriöst för att vara vi faktiskt!



Vi tre som det var i gymnasiet, vi hade en liten återträff med några ur gamla klassen, mysigt värre :)
Två av alla mina favorit tjejer ♥





Påväg ner till Sigge Hill. dock stannade vi utanför (kalla oss snåla). Kul att Hänga med Emil och Robin som gamla goda tider!
Okey, det var ganska roligt att spela igår, kan väl inte komma ifrån de faktumet. Men det var mycket pga laget som det faktiskt var kul, vi förlorade ju men det var ändå kul att spela. Alla kämpade och slet och resultatet avspeglade inte matchen ett endaste dugg. Orättvist!
Nackdelen med att vara back (libro) är att det märks så fort man gör ett misstag, ex. om vi backar skulle missa tre lägen kan det göra att vi ligger under med 3-0, men det märks inte om forwardarna missar 15 öppnalägen. Iofs märks det på så sätt att vi inte får in något mål, men samtidigt verkar det som backarna inte gör det dom ska...

Svårt det där


I övrigt har det här vart den segaste dagen ever! Tiden står helt stilla, vet inte riktigt vad jags ak hitta på. Men ikväll vankas det grillning och mys med förra klassen, kan bli en hit!
Trots att jag spelar i ett underbart lag så vill jag inte spela match. Nervositeten kan komma i flera dagar innan matchen ska vara, jag känner att jag helst inte vill spela. En känsla som jag inte vill ha, därför vore det lättast om jag inte skulle spela. Jag är sådan att jag helldre bara tränar, för kul skull. Det var längesen jag spelade en match från start, jag är osäker på mitt spel, vet inte vart jag har mig själv.
Allt var mycket enklare förr när laget inte hade lika stora krav och jag inte hade det på mig själv.

Jag är alltid nervös, spelar ingen roll nästan vad jag ska göra så är jag nervös. Inför matcher, tävlingar, lekar, skola mm. ni fattar. Ändå går badminton mycket bättre än fotboll...

Match om någon timme...folk borta, folk sjuk, risken att jag ska spela är stor...! NEJ!


Typ 2-3 år gammal bild
Ska man bli bakis 2 dagar efter man druckit, då lägger jag ner det hela.
Usch, när jag kom till jobbet imorse mådde jag inge vidare, men efter fikat så mår jag nu lite bättre iallafall.

Det sliter på en att vara ute på, men roligt det hade vi iallafall. Kcällen började hos Alinda i hennes stuga, där jag (?!) stod vi grillen, jag som aldrig grillat. Jag brukar alltid se till att alla andra gör de åt mig, men ingen i mitt sällskap var sugen på att stå ute i regnet o grilla, så jag tog på mig den.
Lite senare kom kussarna + tyskarna och stämningen var på topp. Tanken var att vi skulle ha åkt båt in, men regnet var inte på vår sida så jag betalade 100:- för att ta mig in till bryggan (tar 10 min att köra). Alinda + tyskarna trotsade regnet och åkte båt, stort av dem!

På bryggan var det redan massvis med folk, kul att folk från Hudik kommer för att festa i lilla Enånger. Även här var stämningen på g och jag lika så. Det är alltid med ett leende som man är på bryggan, det dansas och snackas med människor i alla åldrar.

När vi skulle ta oss hem bestämde vi oss att trotsa de lilla bensin som fanns i båten för att göra ett försök att komma tillbaka till stugan. Kolsvart på sjön och dåligt lyse var våra förutsättningar, men fram tog vi oss, var lite orolig ett tag när vi inte visste på vilken sida prickarna vi kört....

Vaknade ett flertal gånger på morgonen av en jävla fluga som fått för sig att jävlas med oss. Vi gick upp vid 11 för att sedan gå o lägga oss 13 igen. Seg dag men den spenderades med Alinda, man får ju passa på när hon inte är med karln sin....

Bilder kommer väl så småningom, förhoppningsvis!