Älskade farfar, hoppas du har de bra där uppe. Saknar dig!

<3

Snart är oktober slut och vi rusar in i november. Egentligen gör det mig inte så jätte mycket att dagarna bara försvinner eftersom jag har saker att se fram emot. Jag har en tävling på hemmaplan, en Uppsala tripp och en Thailandsresa som jag längtar mycket efter. Sen självklart julen hemma i Enånger med hela släkten och goda vänner. Tills dess ska jag njuta av vårt liv här, jag trivs mycket bra.
 
Vi är snart klar med lägenheten och den är riktigt bra, vi var och shoppade på IKEA i Karlstad igår. Man får väldigt mycket för pengarna men det springer verkligen iväg. Tur vi var nöjda med minsta lilla sak, allt eftersom strök vi saker på den "lilla" listan. Längtar tills allt är klart och jag kan visa bilder på hur fint det är. Håll ut ;)
 
 
I eftermiddag ska jag uträtta lite ärenden så som att:
 
- Kolla upp priser på ett nytt gym
 
- Gå på biblioteket
 
- Handla avokado
 
- Titta vad Netto har för extrapriser
 
Jag känner mig riktigt som en pensionär som håller koll på reklamen och vad de olika butikerna har för erbjudanden just denna vecka. Haha. Är 23 år men beter mig som 73. Men vet ni vad, jag gillar de.
 
 
Bjuder på en gammal bild, jag och världens bästa pensionär farmor.

Imorse vaknade jag klockan 07.40, men egentligen var klockan 08.40. Riktigt skönt att tjäna en extra timme :) Vi gick och la oss vid tjugo över tio igår, snacka om pensionärs par!

Men nu är vi iaf igång i lägenheten igen. Viktor lägger golv i köket och jag får fin justera golvlisterna efter att jag råkat dra bort färg med tejpen...

I fredags tog vi tåget till Göteborg för att se Tomas Andersson Wij, sjukt bra. Konserten var i en kyrka, mycket stämningsfullt! Sen att han körde låten Hälsingland var pricken över i.

Vi fortsatte sedan ut och mötte upp Viktors syster samt en kompis. Vi kom hem till henne vid ca halv 3, pensionär Mysan är inte van att vara ute så länge! Haha.

Igår kom vi hem till Åmål vid 12 och målade lite i lägenheten innan vi följde med ett gäng och grillade. Mysigt men kallt!

Idag ska vi flytta in här i vår lägenhet, sen har vi ett viktigt beslut att ta. Något som kommer påverka vår framtid. Men de håller jag för mig själv så länge.

Ha en bra dag!

Vita slingor i håret, kanske inte helt medvetet men...

Sitter nu på golvet i lägenheten och är trött/svettigt efter att ha målat. Vi är nu klar med väggfärgen i sovrum/vardagsrum och har en omgång kvar i hallen. Skönt att få bort den fula färgen som var där tidigare.

Här i köket där jag sitter nu ska vi byta golv och köksluckor, blir bra, kan inte bli sämre än vad det var iaf. Ska bli skönt när vi fått det mesta på plats och kan flytta in på riktigt.

Tänkte jag skulle visa bilder sen, före - efter bilder.

Här är ett smakprov på innan iaf...

Nu kommer jag med otroligt onödigt vetande, MEN jag måste ändå dela med mig av de!

Bara för att jag inte får kissa på 4 timmar känns det som om jag aldrig vart så kissnödig som jag är nu.
Har ätit penicillin i en vecka men de har tydligen inte hjälp så måste lämna ett prov igen. Tills dess. KNIP!

Har en timer på när det är dags ;)

Jag är så otroligt lycklig över alla som hörde av sig på ett eller annat sätt på min dag.

Två otroligt fina vänner skickade blommor/paket hit till mig, oerhört fint gjort.

Blommorna nedan fick jag av min fina och bästa vän Sandy.

Jag saknar er alla!

Idag är det min dag. Jag fyller hela 23 år idag, tänk så gammal jag blir. Bör jag leta gråa hårstrån kanske? ;)

Mörkret börjar lägga sig redan vid klockan sex nu på dagarna och höstmörkret är verkligen här. Det är det positiva med snön som lägger sig i norr att det lyser upp så bra. Sen att man får tända ljus och bara mysa runt där man bor. Är det något jag längtar efter är det vår lägenhet, jag hade verkligen hoppats på att vi skulle få den till denna helg, men tyvärr inte. Jag vill så gärna flytta, ha ett ställe som jag kan gå och plocka hur mycket jag vill. Det är inte samma sak att bo hemma hos någon annan. Men snart så hoppas jag att vi får vårat eget.
 
Idag tog vi sovmorgon, sedan fikat med en kompis till Viktor, städat ut stugan vi bott i och sedan målat köksluckorna och min lilla låda. Ska bli kul att kunna knäppa kort och kunna visa sen. Tills dess får man stå ut med bilder på mig ;)
 
 
Det fina ljuset som jag tände på farfars årsdag, som är om ca en vecka.

Det är mysigt att kunna ligga kvar i sängen och höra hur det regnar utanför. Dock inte lika mysigt att veta att man ska ut i skitvädret om en stund.

Var riktigt sugen på att dra till gymet och köra ett pass men kom på att jag inte har kläder med mig för de. Känns inte så "snyggt" att gå på gymet i badmintonkjol, där går min gräns. Istället tar jag min vilodag idag som jag ska.

Som sagt är det marknad idag, efter de så vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske lägger mig och läser en bok och lyssnar på regnet. Ikväll blir det iaf tacos när Viktor kommer hem.

Hoppas jag hittar något fint på marknaden och att jag inte regnar bort. Tur att jag inte är så söt att jag smälter av allt regn ;)

Jag har tydligen använt upp mitt internet fast jag har "Telias surf Max", innebär de att jag sitter ihop med min telefon och Inte gör något annat än surfar? Tragiskt men sant.

Idag är det iaf fredag, inte för att det gör så stor skillnad för mig egentligen annat än att Viktor blir ledig och det är ju positivt :) Har precis kommit hem från dagens första träningspass som var vattenlöpning, hade aldrig trott att de skulle vara jobbigt, men det är de. Kör det två gånger i veckan och det är faktiskt kul. Har kommit igång bra med träningen nu, dock krånglar foten men nästa vecka ska jag till sjukgymnasten :)

I helgen blir det marknad här i Åmål och sedan att "göra vinter" ute i stugan. Vi får ju snart vår lägenhet, längtar som en tok.

Ha en mysig fredag samt helg!

Hittade en gammal bild på datorn där jag frågat  118 800 "Vem är My Westberg?"
 
Är jag fortfarande denna person? (Dock går ju det där med katter bort, tror dom menade hundar egentligen)
 

Ny dag med nya möjligheter. Så vad är dagens planer?

- kl 11 testa på att utföra kondition i bassäng (självklart i en varmvattenbassäng)

- Anmäla mig till vikariepoolen

- Måla köksluckorna vi köpte till nya köket

- Hänga med min bättre hälft

- Fixa med uppsatsen

Allt (okey det är inte så mycket) ska jag göra i min takt, för jag har ju faktiskt fördelen att kunna göra de. Allt har sin tid.

Just nu ligger jag bara och väntar på att det ska bli dags att cykla till badet. Skönt!

Ha en fin dag!

Fyller hela 19 år, inte fy skam. Grattis grattis!

Detta skulle ha publicerats igår, men internet var inte med mig tyvärr!

Måndag och en ny vecka inleds, det är mitten av oktober och som många gånger förrut springer veckorna bara iväg.
Jag har haft en underbar helg tillsammans med min bättre hälft. Eftersom jag fyller år nästa vecka och Viktor ev kommer vara borta nu till helgen hade han planerat helgen som var istället. Jag fick såklart inte veta någonting, och för mig som är född nyfiken var detta en utmaning. Det enda jag visste var att vi skulle åka vid lunch på fredagen och att jag skulle ha med mig badkläder, träningskläder och vanliga kläder.
Under resan satt jag och funderade så det knackade vad det var vi skulle göra, men för mitt eget bästa försökte jag inte tänka.
 
När jag förstod vart vi skulle kunde jag inte sluta le, vi skulle på spa. Ingen av oss hade vart på sådant tidigare, vi hade vart i en av konferrenslokalerna tididgare där jag sagt "Hit borde vi åka". Sagt och gjort, nu var vi där.
På rummet låg det badrockar och tofflor, efter lite träning begav vi oss in till spaet. Där fanns en massa olika bastu (plural), olika bassänger och avslappnings rum och annat smått & gott. Helt underbart.
En av mina favoriter var ett mörkt rum med vattensängar där det kändes som om man låg på en luftmadrass på ett varmt hav och bara njöt, bra inför Thailand.
Sedan vart det trerätters och jag däckade framför Skavlan.
 
 
Lördagen började med somorgon och hotellfrukost. Vi hann även med att njuta lite till av allt inne på anläggningen. Sedan passade jag på att ta en behandling, "Färg av ögonbryn och ögonfransar samt plock". Lyxigt.
 
Vi åkte sedan och mötte upp en kompis för lite shopping och mat. Vid fem var nästa aktivitet på schemat nämligen Racketlon. Väldigt roligt att spela med de gäng som vi var, trots att jag var lite mör efter timmarna på spaet.
 
Söndagen
En lång sovmorgon och sedan vidare på Återbruket för att leta saker till vår nya lägenhet. 6 st köksluckor för 150:- kändes helt ok. Vi for sedan vidare på IKEA, där var det fler än vi som hängde denna söndag. Herregud vad med folk. Men efter några timmar var vi nöjda men sega. Hemfärd till Åmål. Kvällen avslutades i soffan framför alla olika serier. Favoriten är självklart Solsidan.
 
 
  
 eller egentligen smyger den sig inte på, den bara dyker upp.
 
Nu är det klart att vi from 1 nov ska hyra en 1a här i stan. Ska bli otroligt skönt att ha ett hem, ett som är vårat eget. Det är 40 kvm, ett stort kök och sedan ett rum till som är sovrum/vardagsrum. Det behövs bara fixas till lite innan vi flyttar in på riktigt. Vi ska lägga nytt golv i köket samt måla väggarna i hallen och det andra rummet.
 
Blir inflyttningsfest under november, någon/några av mina kompisar som vill komma och hälsa på? ;) haha
 
 
 
 
 

Har jag träningsvärk i magmusklerna. Kan inte ens minnas när jag hade det sist, wihoo!

Om en timme ska vi ut på hemligt uppdrag, ska bli mycket spännande! Håller tummarna för att det är bra!

Det här med framtiden är något som cirkulerar omkring i mitt huvud flera gånger om dagen. Vad vill jag egentligen göra? Varför har inte jag en dröm? Eller vågar jag helt enkelt inte leva ut det jag tänker.
 
I många fall vet jag att det är jag själv som sätter stopp för det jag kanske innerst inne vill. Tanken på att jag inte kommer lyckas gör att det är lättare att fega ur än att bara försöka. Och tro mig, detta är inget jag vill tänka men ändå tillåter jag det hända. Det är något jag måste arbete mer med, för här i livet får man inte saker serverade till sig utan att behöva kämpa.
 
Vi står nu inför världens chans, att göra precis vad vi vill, vi har inget som stoppar oss...eller?
Vi är unga, färdig studerade, inga barn, flyttbara, hungriga (på utmaningar) och framför allt kära. För mig låter det som att möjligheterna finns där och det enda som sätter gränserna är vi.
Men för att vara lite konkret så är det självklart arbetsmarknaden och bostadsmarknaden som också påverkar
var/vad vi kommer att bo samt pyssla med.
 
Men det är inte lätt, det finns mycket som man vill ska tillgodose den lista som skapats på saker och ting som ska ingå i ens framtid. Att bara sitta ner och fundera tar både tid och ork. Det är som att ha ett heltidsarbete utan att få lön för det. Lönen kommer när alla tankar är klara och ett beslut har fattats. Tills dess ska jag fundera och fortsätta med mitt heltidsarbete.
En sak är dock säker, det blir bra, vad som än händer och vilka beslut det än blir. För vi har ju varandra.
 
 
 

Idag är det ingen vanlig dag, utan det är min stora systers födelsedag! Grattis Tessan!

8 oktober innebär starten för oss systrars födelsedagar, som sagt först ut Tessan.

I helgen var vi i Borås för div.4 spel, jag själv var hejaklack åt Team Dalsland. Två vinster av två möjliga satt inte fel. Det vart en hel dag av resande och badminton.
Söndagen var lugn, hjälpte Viktor lite med båten och sen tränade vi. På kvällen vart det räkmackor framför Solsidan som äntligen har börjat igen.

Idag har jag tränar lite på gymet, mage och rygg. Storleken på detta gym kontra Iksu går inte att jämföra. Med iofs är Iksu i en klass för sig, inget kommer slå de. När Viktor kommer hem är det träning och sen snack om livet. Samt Mitt favvo program.

En hel arbetsdag ska jag resa, synd bara att jag inte får lön ;) Men jag får ju ut något av det ändå, hem till älskling.

Min lilla visit i Enånger/Hudik har varit bra, har hunnit med mycket ändå. Igår var jag och mamma i Sundsvall och shoppade. Går inte komma ifrån att jag älskar skor. Jag har utan tvekan mest skor i familjen och igår fyllde jag på med 3 par till. Hade med mig 3 par skor till Enånger och har 8 par med mig tillbaka...

Nu ska jag döda tiden genom att sova/vila och lyssna på musik.

Till farmor är bland det bästa jag vet. Att bara sitta och snacka bort några timmar. Hur hon berättar om hur det var förr gentemot idag, om livet i allmänhet. Hur hennes liv kretsar kring katten Bella-mi, Tv-serier som "Glamour" och "Hem till gården" och att lösa korsord.

Idag påminde jag henne efter det att hon sagt
-jadu, tiden går och vi med den.

Att just den meningen har jag tatuerat in. Den betyder sjukt mycket för mig, det är min farmor.

Hon är min förebild, min fina farmor!



Lillebror är och har praktik på HT och publicerade sin första artikel i tidningen idag!

Ligger fortfarande kvar i sängen och njuter. Är det något jag gjort under den här perioden som arbetslös så är det att sova.

Ska snart ta mig upp för att pyssla lite samt ev besöka farmor. Sen blir det stan och AF. Efter de så följer jag med mamma och Wille till Harmånger :)

Bilderna nedan ska föreställa mig + mina nya gummistövlar :)

Var hos frissan idag, vart inte jätte bra kanske, men pga mina tidigare behandlingar var detta det bästa just nu...kanske.

Bjuder på bilder från tidigare idag.



Här ligger jag på mitt rum och myser, huset är kallt och jag vill inte stiga upp. Funderade på om jag skulle ta en promenad runt "Kaffe-rundan" men jag spar de och ligger kvar här istället.

Igår när jag kommit hem så gjorde jag i princip ingenting, plockade lite, kikade på tv och hjälpte bror med hans iPhone han fått av mig. Jag har förhandlat fram en klippning som betalning. Så idag ska jag in till stan för att jaga en frisör som kan ta tag i min kalufs.

Bäst att stiga upp så jag inte missar bussen. Det går ju inte speciellt många här, så missar man en får man vänta minst 1 timme på nästa.

Här ser ni i alla fall min kompis Neo, han vakar över mig.

Är på väg hem till Enånger för några dagars semester. Det är en lång resa men snart är det bara 2,5 tåg så är jag framme i Hudik. Blir upphämtad av mammsen och sen hem till fina lilla Enånger.

På tåget hit tittade jag på "The holiday", tur att jag satt på tåget så "slapp" jag gråta och skämma ut mig. Gråter alltid till sådana typer av filmer.

Har precis avnjutit 10 bitar sushi, alltid lika gott!

Nu mot tåget!