haha ja ser ut ha världens stösta ansikte :P

Såhär tråkigt har jag, sitter o myser i min favvo tröja

I ♥ Gotland

ps. jag käkar morötter istället för chips, den du. ds.

Jag spelar och spelar, jag har skapat mig ett spelberoende ;) hahah

fast nu har jag fastnat på en level och kommer inte därifrån :(

sov jag till klockan 11.30, det har inte hänt på flera veckor, såå skönt!
Det vart lite stressigt eftersom jag låg kvar i sängen och drog mig lite. Det var nämlingen så att jag skulle iväg på innebandy kl 12.30. Jonatans lag skulle spela och jag hade lovat att kika, inget mig emot, spana på snygga killar stod på mitt schema ;)

vs. Team Handen

 

det vart seger med 6-5 (tror jag) det var iallafalll sjukt nervöst i slutet, pratade med coachen sen, tydligen var det inödigt spelat i slutet.

Hittade även några goobitar där ute på planen, hihi!

 

och hon som äter naturgodis tills hon får ont i magen



Något för mig kanske?!

Spinningen gick sådär idag, jag fick en skit cykel. Sen var det inte min favvo instruktör heller, hon hade tagit lov, tänk om man ändå kunde de.... 

Igår när vi körde pratmakarna skulle Sandy förklara ett ord för mig:

- Ett annat ord för snygg.....
Min och alla andras tankar i rummet var
- Jävligt snygg!!

Tyvärr var det attraktiv, vi förlorade..stort!


(Sen bjöd Sandy på årets citat igår på gymmet, men tyvärr fick jag inte dela med mig av de) Sjukt kul var det iallafall och det fick mig att fnittra som en liten tjej på gymgolvet ;)

hem från att ha svullat tårta och spelat pratmakarna, mycket gott och roligt. Det var en del av vårt 60 års kalas som fyllde, alltså Malin (Ior). Så egentligen firade vi 59 år i lördags eftersom hon inte fyllt än...shhh men de däger vi inget om!

Nu ska ja sova så jag är utvilad inför imorn då Spinning står på schemat kl 07.15.

Så gott natt allihopa! Pussssen flyger

Inger och jag är goa vänner vi, fasten mycket olika, 
Inger har päls, jag har skinn.
Inger skuttar, jag cyklar
Inger är låång, jag är kort
Men! En sak har vi gemensaaamt! Emlan! ;)



Malin (Ior), Mysan och Palle

20+20+20 = 60

Grym kväll, tåls att upprepas! Tack alla som kom och förgyllde vår kväll :)

Bara för att vi slutade med casearbetet betyder inte det att vi blir lediga, inte ens en dag får vi ledigt innna nästa grej drar igång. Denna gång är det en hemtenta som ska göras. När jag läste den första gången var min tanke, gud så bra den var inte så svår. Andra gången vart den svårare och sen dess har jag sutte fast större delen av dagen :( uscha!!

Men jag har även hunnit med att flytta in hos Emlan och Eric idag. Jag ska ta hand om Inger medans dom far till Dalarna och sedan till Egypten. Är mycket avis på den där utlandsresan, ge mig en också!! Pleeease!! ;)
Så nu är min nya adress Nydala och min homie är Inger, illernInger hihi

Idag tog jag en välbehövlig sovmorgon, första gången på hela den här kursen. Mums på den.
07:15 satt vi på cyklarna inne i spinningsalen för att ta oss runt "banan" som instruktören visade oss igenom. För att passet ska få godkännt av mig måste det vara grym musik, annars lägger ja ner. Och idag var det bra musik, det ger en härlig känsla i kroppen när man kommer i "mål".

Efter en bra start på dagen fortsattes den ner på stan där jag hämtade ut min nya mobil. Försäkringsbolaget gick med på att ge mig en ny, ge och ge var väl att ta i kanske. Det funkade iallafall att skriva "Tappade mobilen när jag cyklade, den hamnade i en vattenpöl, därav sprickan och fuktskadan." hehe



Efter lunch sågs vi i gruppen för an sista genomgång av caset innnan redovisning och inlämning. Redovisningen gick mycket bra och den här rapporten känns mycket bättre än den förra.
Vi hade redovisningen kl 15 och slutade kl 18 efter hemtentagenomgång, får man ens gå till kl 18? Det gjorde att jag missade träningen, vilket egentligen kanske var bra, jävla fötter



Min flicka fyllde 20 år igår ♥

Hon är så bra! Tänk allt vi gjort, alla bus, allt chillande, ojoj!
Vi är BB-polers, redan då visste jag att denna flicka kommer få en speciell plats i mitt hjärta.

Gratttis i efterskott gumman! (fast ja skickade sms igår, tro inte att ja glömde henne, bara lite seg på bloggen)

beter sig min blogg konstigt? hmmm.....



Såhär glad var jag efter att blivit överraskad :)



Mina bruttor som bjöd på gooó Mat och var med i överraskandet. ♥



Brudarna som verkligen överraskade, ojoj! ♥



Henis och Mysan

Festen vart verkligen jätte lyckad och jag hoppas att alla hade lika roligt som mig. Vi började lugnt och slutade dansande och svettandes på REX.
Tack alla mina underbara vänner för att ni gjorde kvällen så lyckad!



Hannzzi, Mysan, Lillen, Asta och Henis :)

Mysan

Igår kväll var jag bjuden på middag på Allstar, min tanke var att det skulle vara jag och mina tre tjejer, Elin, Emlan och Sandy. Efter att jag varit lite stressad med att hinna med allt innnan vi skulle ner passade dem på att boka om tiden och Sandy missade bussen...jag som hatar att vara sen :P

På Allstar satte vi oss ner för att välja mat och snacka om hur dagen hade vart och bara myste. Vad händer inte då???

Helt plötsligt kommer de någon och knackar på min axel och frågar:

- Är det ledigt här?!

Jag vänder mig om och ser först inte vilka det är. Men jag inser ganska snabbt att där står mina brudar hemmifrån, Alinda, Hanna, Asta och Helena. Jag vart helt chockad och otroligt glad, ingen kunde ha vart gladare.

Emlan och Sandy hade tydligen smygit med det här och fixat så dom skulle komma, allt för min skull! Finns det några bättre? Naäe det finns de inte!

Vi hade två bord så jag försökte mingla runt bland alla och bara njuta av att jag har världens bästa vänner!

Tack Emlan, Sandy och Elin för maten och för allt annat!
Tack Hanna, Alinda, Asta och Helena för att ni tog er tiden att komma upp!

Älskar er!

Från en mycket lycklig Mysan!
Jag har vart lite seg med att skriva här, men men det får man ta i hårda plugg tider :)

Min födelsedag började iallafall med Myysfrukost hos Emlan, där det bjöds på en massa gotta. Fick även de grymaste fotoalbumet som hon hade pysslat med själv plus att jag fick två matlådor ;) Taaack gumman!

hade vart så duktig att jag bakat till min grupp som vi smaskade i oss medans vi satt och jobbade. Träffade även min Sandy på lunchen o fick en hemlig present :)
Efter skolan for vi ner mot stan för att fixa o dona lite, fick besked om att försäkringsgrejen med mobilen skulle ta två dagar, mycket skönt!

Fick lite presenter via posten av min familj plus Titti :) Blombud fick jag också! Ojoj kul att så många tänker på lilla mig!

Pusss o kram till er alla som gjorde min födelsedag braaa! :)

En kväll som denna önskar jag att jag vore lite mer vågad av mig, våga testa lite gränser. Om jag hade vart det ikväll hade det kunnat resultera i att jag vågat fråga efter den söte bartenders nummer. Meenn det hände ju inte..

En kväll som denna önskar jag att jag vore lite mer vågad av mig, våga testa lite gränser. Om jag hade vart det ikväll hade det kunnat resultera i att jag vågat fråga efter den söte bartenders nummer. Meenn det hände ju inte..

Att det är förjävla kallat här uppe nu.

Nästan så att vinterjackan åker fram, men som min kära mamma brukar säga:

- Man ska frysa in vintern och svettas in våren.

Så därför körde jag skinnjacka idag, vilket resulterade till att jag frös (nästan ihjäl)!

Just nu känner jag mig stressad, och när jag blir stressad har jag ibland förmågan att bli nästan apatisk, alltså gör ingenting av det jag egentligen ska göra.

Vi har skrivit tenta och börjat med ett nytt grupparbete. Jag hamnade i en grupp där jag inte känner någon, fördelen är att jag lär känna nya människor men samtidigt är det jobbigt med alla nya intryck. Sen hamnade jag i en grupp där jag anser att de andra har med kompetens än mig, vilket känns lite jobbigt.
När vi satt idag var de dom andra som pratade och jag kom med en flick ibland, jag vill verkligen inte bli en "som glider med på en räkmacka".

Caset ska vara inlämnat på tisdag nästa vecka, vi fick det igår, här är det ingen vila heller. Bra tajmat av mig att åka till Stockholm på fredag, känns inte så passande precis. Inför tävlingen är jag rätt så laddad, men tanke på hur dåligt jag tränat så har jag inga förväntningar alls. Ska även tillbaka till Idrottsmedicin imorn för att se vad de säger.....


 

jag vaknar av att jag ligger och asgarvar, möter Sandys blick som säger, "Vad fan garvar du åt?". Tror att jag försökte förklara med att det inte gick så bra. Stört

Men som man brukar säga, "Ett gott skratt förlänger livet", alltså förläängde jag just mitt i natt! :) 

o ingen bryr sig...

Livet rullar på som vanligt, de rullar nästan lite för snabbt nu, känner inte riktigt att jag hinner med.

Helgen har vart lugn samtidigt som den har innehållit lite festande med mina brudar. 
En kväll fylld av skratt, dålig musik, värdelös dj, Rex, dalmasar, kortspel, fotboll, Max, läskigaste buss resan, mys hemma hos min Sandy.
Mina brudar är dom bästa, finns inte ord för hur goo dom är!


Mysan, Sandy, Ellan och Emlan ♥
Slut rest för den här veckan, nu inäntas bara en resa nästa vecka, sen ska jag nog hålla mig hemma. Det är roligt att fara runt men det är inte ekonomiskt som student, usch.....

Tänkte att jag ska visa upp lite bilder sen sittningen








Såå, de var en grym kväll! :)
Ojoj vad längesen jag satt min fot här, men det blir lätt så när tiden kretsar runt att tentaplugga. I fredags var iallafall den stors dagen kommen, dagen med stort T, Tenta. Många timmar hade jag spenderat på Lindell tillsammans med min vapendragare och för mig själv.

Hur gick det då?
Det återstår att se, kändes ganska bra men jag är helldre negativ och möts av något positivt än åt andra hållet. Men i värstas fall får jag göra om den, låter inge kul, men men...

Efter tentan drog jag och Emlan på Droskan, börjar bli av en tradition, en bra sådan :) Vi mötte sedan upp de andra brudarna för lite myys på stan. Målet var att vi skulle hitta outfits inför sittningen, jag var kluven som ett vedträ, hade så mycket på g om vad jag vile vara.

På lördag morgon kom mamma och hämtade mig och det vart att kika lite på när syskonen spelade innan gymmet kallade. Har inte vart där på jätte länge pga tidsbrist och dålig motivation. Men nu körde jag på och det kändes bra, vi körde med nästa hela laget och det är alltid lika roligt.

Sen var det ju det här med utklädningen inför kvällen, jag tog med mig mamma på Barnens Hus där det inför skaffades tatueringar, nitar och ännu mer tatueringar, ojoj......
Så det var alltså Hårdrockare mitt val av utklädning fall på, mycket lyckat om jag får säga det själv.

Kvällen började redan klockan 16 där Rockstjärnor, krigarprinsessor m.m. samlades för lite gott dricka och chips. Vidare mot E-puben och god mat, trevligt sällskap och lite dans. På Cororna bjöds det på bra musik och vi dansade hela natten lång (inte konstigt att ja vaknade med ont i benen).
Vart laxpasta till nattmat och till frukost, mer laxpasta åt världen, eller hur Sandy? ;)

Söndagen var i åkandets tecken så jag packat in väska för att fara hemåt och sedan vidare mot Uppsala där jag nu sitter. Var med Hanna på matte igår, usch fy fan för den!!!
Ikväll blir det Badminton, elitserien dör mitt lag och jag såklart vara där och hejja på!

ohhhh GGooooo Umeå!!

Bilder kommer när jag är i Umeå igen.

Tjillevippen