En söndag som bestått av att tvätta kl 08, vara tränare, och nu plugg. Solen lyser ute och vi hoppas verkligen att vädret ska hålla i sig till imorgon. Mysigt med grill och sol.

Ikväll ska vi hämta bilen i flurken, ska ha den till morgondagens loppis, måste kunna få ner sakerna till skolan. Ska bli intressant och se om jag får någonting sålt.

Gjorde mina favorit mackor och myste ner framför filmen One Day. Saknade att ha folk runtomkring mig. Blir ledsen när jag tänker på att de flesta vännerna bor så långt bort, är bortrest m.m. Sen är jag så tråkig att jag ibland vill vara själv, så kanske får skylla mig själv.

Var igår ner på grusplanen vid Östra gymnasiet och slog de första bollarna. Tråkigt nog började det regna och jag var sämst när det kom till att spela match, men hoppas på de går bättre nästa gång!

Eftersom jag mådde bättre idag så var jag ner på stan och fixade med skydd till mobben :) så nu hoppas vi att de hjälper!

Köpte även med mig ett par nya skor, kan.inte.få.nog

Tog tag i saken och skaffade mig en ny mobil, min gamla ville inte leva som jag vela. Nu sitter jag här med den nya, känner mig som ett barn på julafton!

Mår mycket bättre idag, stor skillnad! Blir ändå rädd hur man kan gå från att vara frisk till att bli tvär dålig på bara några minuter! Nu hoppas jag att jag verkligen är på bättringsvägen och inte kommer att få ett bakslag.

:)

efter att vara hemma och bli omhändertagen av Mamma, ingen gör det bättre än hon. Idag ligger jag sjuk hemma, tycker synd om mig själv och tycker jag har rätt att göra de.

Min kära vän Emma vars blogg Alla borde läsa, la ut en fin Hälsingevals för ett tag sedan. Det får mig bara att ängta hem ännu mer, hem till fina Hälsingland.



Har kommit hem efter en grym vecka i Karlskrona. Den har innehållit det mesta, jag har gjort saker jag inte trodde jag skulle göra, sådant som har fått mig att växa!

Sen att det gick bra för Henri Hurskainen var verkligen ett plus i kanten, ett EM-silver. Sjukt stort för svensk badminton.

Nu är det tillbaka till verkligheten och ikväll väntas träningar.

Fick ett eget fint hotellrum, de kallar jag lyx! Saknas bara en sak, min pojkvän. Kommer inte träffa han förens nästa söndag, så lång tid har vi inte vart ifrån varandra sen i somras..

Saknar dig!

Denna månad har bestått av mycket resande, och det slutar inte här. Vart inringt att åka ner till Karlskrona redan på måndag istället för onsdag, och nu sitter jag på bussen på väg ner till Uppsala för att coacha.

Ska sova hos Emma på söndag, kommer bli så mysigt och sedan flyger jag från Arlanda på mån eftermiddag :)

Nu är vi i Söderhamn och har åkt sedan halv 12... Det tar sådan tid, jag blir rastlös! Hittar aldrig någon skön position att sitta/sova på, de är kallt i bussen och JA, jag är less.

;)

Och såg IBK Dalen ta sig till Sm-final. Sjukt bra drag i en fullsatt hall, 2700 pers. Jag har ju en "dröm" om att spela innebandy... Låter skrattretande, men så är fallet.
Senast jag spelade på "riktigt" bröt jag fingret genom att jonglera med en klubba, mitt på planen, utan att någon var i närheten... Illa! Haha

Nu hoppas jag iaf att Dalen tar hem guldet till Umeå, och sen att Brynäs tar hem guldet också såklart. Kalla mig medgångssupporter eller bara en tjej som gillar att kolla på sport ;)

Sötare ungar får man leta efter!

Kan vara så roliga. Kicki stod för en aningen instabila sms. Haha.

Är fyllt med folk. Tur vi inte är så kräsna på att ha tid för oss själva i den här familjen. Vi är 11 stycken, helt fullt! Men jag älskar de, att vara omringad av familj och självklart min älskling!

Lunch med mammsen och sen får vi se vad som får följa med hem :) budgeten är ju inte jätte stor..

Som jag var iväg på en fotbollsträning. Det var skoj att dra på sig fotbollsskorna och jaga lite boll.

Har ju alltid älskat att träna fotboll, dock är jag inget fan av att spela serie matcher. Så de senaste åren har jag stått över de. Visst blir man sugen, men så länge jag får vara med och träna så är jag nöjd.

Vore kul att hitta ett lag i Umeå ( om jag skulle vara där i sommar) och kunna få träna med ett sådant. Men än är det ju ovist vart jag kommer spendera min sommar.

Nu väntar jag samtal från grabben, sen blir det till att sova :) natti natti

Hade tydligen bokat in två saker samtidigt idag, tur att det gick att lösa ändå! Yr i bollen är vad jag är.

Efter lunch åkte jag, Kicki, Asta och Hanna till Fia för att hälsa på henne och lilla Tilde. Super mysigt. Så go liten tjej, det är i sådana lägen man önskar sig en egen. Men det får vänta. Jag själv måste ju växa upp först.

Det var jätte mysigt att umgås med tjejerna igen, det blir ju alldeles för sällan nu för tiden. Mer av sådana stunder tack!

Har nu spelat sista tävlingen för i år. Blev en andra plats i dubbel tillsammans med Kicki, en enångers duo som idag spelade för Täby/Umeå. Vi förlorade mot Lisa och Amanda, hade förlängning i andra set men knep inte det setet. Tyvärr.

Eftersom detta var sista tävlingen så återstår det att se hur jag ska göra i framtiden. Kommer jag hålla för mer spel? Det är den stora frågan.

Idag är det inte bara årets mest luriga dag utan även min lillebrors födelsedag. Han fyller hela 15 år ?!?! Vart tog dom åren vägen? För mig kommer han alltid att vara Max 8 år.

Grattis lillebror!