I Fredags efter en "lång" dag i skolan satte vi oss i bilen påväg mot stockholm, ungefär 7 timmar senare var vi frammer...är tävlingarna lång ner i Sverige då får man tåla sådana resor. Men en sak var klar iaf, fy vad drygt det är.

Vi avnjöt hotellfrukost innan vi for mot Skogås för dagens tävlande. Jag började med mix, en match som vi förlorade efter 3 set, andra setet spelade vi ut dom men i sista setet var vi för dåliga tråkigt nog. Spelade sen min första singel match på ca 2 månader och kors i taket vann jag den. Det var mot en yngre tjej så det var därför jag vann, men ändå kul med tanke på att jag inte tycker singel är roligt plus att jag inte vunnit en sån macth på flera år känns de som.
I Andra singel matchen fick jag möta en duktig tjej från Estland, så där slutade det för min del. Min partner i dubbel är skadad och jag fick en ersättare, men vi förlorade. Så klockan 5 var tävlingen slut för min del, värt?

På kvällen köpte vi naturgodis och åt på en pizzeria, sen däckade jag i lisas knä på hotellet, mysigt ;) Imorse vid 8 käkade vi frukost för att sedan sätta oss i bilen till Umeå igen. Vi kom hem nyss, resan var lång och nu är jag så glad att vara hemma. Vill inte sitta någe mer ikväll men orkar jag verkligen göra något annat? Det är ju ändå Gossip kl 19.....



haha ja ska ladda upp gamla bilder nåågon dag, denna är från skämtkatalogen i 9:an, någon som ser vad jag var?! haha
hårdbrödmacka med persiljesmör, kaviar, salami och banan


Jag spyr!
Shit den här månaden börjar verkligen gå mot sitt slut, det är nu mindre än två månader kvar till jul. Tycker dock det är lite väl att alla affärer börjat med julpyntet redan nu. Själv undrar jag om jag ska ha en gran här i år, blir såklart en plast, men det vore verkligen mysigt.

Jag har börjat med "To do list" eftersom jag verkligen måste göra de saker som står på listan. Igår gjorde jag en lista, men sköt upp nästan allt tills idag.



Idag ska jag:

♦ Städa
♦ Tvätta
♦ Stryka
Plugga
♦ Spela beach
♦ Träna
♦ Diska

Hittar alltid något annat att göra istället för att göra det som ska göras, men nu när jag skrivit upp det måste jag verkligen göra de!

Bäst jag börjar!


Skulle upp och träna imorse vid 7, men sängen drog mig tillbaka och jag kom inte upp, så mycket vart det med den träningen...Började skolan vid 10, brottsbalken snackades de om idag. Efter lektionen värmde jag mat och åt den medans Idamari åt sin kebabrulle, vi hittade sen ett bord i bibblan ( inte de lättaste). Satt till halv 4 med instuderingsfrågor som vi har, nu väntas det plugg dagarna långa innan tentan nästa vecka.

Har precis gjort klart två maträtter, vart så sjukt sugen på stekt korv med makaroner, samtidigt som jag passade på att göra korvstroganoff med ris. Nu har jag mat i några dagar framöver.

Min lägenhet skulle verkligen behövas städas, någon som tar på sig den?! SNÄLLA!


Som sagt var jag hemma i Hudik/Enånger i helgen. Passade på att åka hem när IFK spelarna ändå skulle ner för att tävla. Tillbringade hela helgen på hallen, åkte på jobbet som siffervändare. Träffade många vänner jag inte sett på länge, saknar verkligen A-tävlingarna, alla känner alla, blir som en stor familj.

På fredagen fick jag lite presenter av familjen och kladdkaka när jag kom hem, dock var jag inge sugen så den sparades istället.

Låten ovan är en av de låtar som Fredde brännde in på skivan: En tripp till Enånger

Nu i veckan är det tentaplugg, på fredag sthlm för tävling.

Du heter: My Ida *Pip* Westberg

Smeknamn: Mysan, Mysse m.m.
Beroende av: Träning, vänner och mat, luft
Vad tror folk om dig? Haha ingen aning,
Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och mitt fördetta hår 
Hur imponerar man på dig? Man måste vara sig själv, ödmjuk

Brukar du skratta för dig själv? Ofta, samt prata med mig själv

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Typ "Gick bra :)"
Var bor du? Umeå, samt i lilla Enånger

Trivs du där? Trivs mkt bra 
Har du haft sex idag: No

 

Hur svarar du i mobilen: "Hej, de är My" 

Vem ringde du senast?: Mamma, i think
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Minns inte
Brukar du komma i tid: Alltid, hatar att vara sen 

Hur känner du dig nu: Seg men ändå glad
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Beror på vem dom sitter på, men överlag inte bra

Vad saknar du: Vänner o familjen, solen och värmen
Hade du en bra kväll igår: Jodå, sittande i en minbuss påväg hit
Favorit dryck på morgonen: Jucie
När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan 11-12

Är du blyg?: Nja, beror på situationen 
Sysslar du med någon idrott: Finns inget annat i mitt liv, typ
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte riktig kärlek
Har du spytt offentligt: Haha fin flicka ja ;)
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: hehe, mycket
Är du nöjd med ditt liv: Ska inte klaga

Är du bortskämd: Ja, eller vad säger du Maja?! ;)
Vad gör du i morgon: Tränar, pluggar, tränar
Vad är det värsta du vet?: Ormar, surhet

 

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Det har jag verkligen!

Vad är det finaste du fått?: Jadu, kommer inte på, mycket de
Du samlar på: Man skulle kunna tro kläder...annars vet ja inte
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa, resa och leva som vanligt 
Vill du gifta dig: Ja men bara om den rätta finnes
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten lr juice

En liten lista såhär på Måndags eftermiddagen, Nu: Pytteträning och sen gym.



för det är Mysans 21 födelsedag :)
att om jag skriver här att jag ska städa så kanske jag tar tag i de....hur det blir återstår att se.

Kom nyss hem från ett pass på IKSU, kom på mig själv att det gick sjukt bra att köra på crosstrainern när det var bra musik på MTV, bra grejer de.

NU: Städa var de ja



BTW, usch har banan i halsen, ni vet när man svalt men de känns som de sitter kvar...eller är de bara ja som brukar få så?!

Det bästa just nu är

1 Wasa knäckemacka
   Soltorkadtomat
   Citronpeppar

Sjukt jävla gott, skulle kunna äta endast de, try it!

det är verkligen tomt nu när flickorna lämnade mig igår.

Vi har under de dagarna som de vart här hunnit med en massa:

I Tors åt vi räkor och myste framför tvn. Sen somnade vi som slagna hjältar. På fredagen hade jag seminarium och kom sedan hem och hämtade flickorna för lite stadshäng. Vi åt på Droskan, min favvorätt bjöds de på, mumma. Vi sprang sen på stan i flera timmar, fikade med Jange innan vi styrde kosen hem. Vi var och tränade på IKSU, emmsi och jag körde gym medans lillen var i bassängen + bastun. Vi avslutade kvällen med tacos och Idol (alla tre somnade).

Lördagen började med lite sovmorgon innan vi tog oss i kragen och åkte ner på stan för ytterligare lite stadshäng. Med stumpbyxor med mera i påsarna åkte vi hem för att fixa oss för kvällen. Ovant att de är tre tjejer som ska slåss om speglarna, men vi löste de bra. Vi fixade också ihop en pizza (sjukt gott) innan vi gick till Parkman. Packis bjöd på lite förferre, många från klassen som jag vanligtvis inte ser, roligt. Enångersbrudarna hade soffan för sig själv innan vi vart hängandes i köket. Min utmaning med Olle kom upp på tapeten och en bana bokades redan på söndagen (igår).

Vi drog oss sedan ner mot Corona och dansade loss, riktigt skoj med gamla klassiker. Vid 2 (tror jag) begav vi oss på efterfest som vi sedan kom hemifrån vid 4a. Det var slagna hjältar som somnade direkt.

Söndagen började segt, jag vaknade tidigt som vanligt, hällde i mig en liter vatten och somnade om igen. Efter x-antal rostmackor började flickorna packa ihop sina saker och vi for ner mot bussen. Jag vinkade av tjejerna, det var motvilligt som jag såg de åka iväg...önskade jag hade dem närmare.

Resten av dagen låg jag i soffan, slutade kvällen med filmen Rallybrudar och läste i min bok "Vänninan".

 

 

Fyra bilder på oss från helgen!
Igår vid halv 6 skulle jag plocka upp Emmsi på bussen, när jag kom dit fick jag en till tjej på köpet, Lillen var också med. Lyckan är total.

Efter att inte ha träffat dom på minst 2 månader är det väldigt lyx att ha dom här hos mig nu (sött sovande, den ena på soffan och den andre i min säng). Igår kväll käkade vi räkor med rostatbröd, sjukt jävla gott, sen låg vi i soffan och myste. Tänk om jag skulle få ha dessa tjejer här jämt, vilken lyx.

Nu väntar seminarium klockan 8 för att sedan hämta tjejerna och åka ner för mys på stan.



Vi tre ♥

Lyckan är total just nu!
Två dagar kvar tills min lillskit till lillasyster fyller 17 år, hon börjar bli gammal, tänk vad tiden går.

Hade som vanligt svårt att gå upp imorse, men vid 9 var jag uppe iallafall. Har plokat fram berget av tvätt som ska tvättas, tydligen har någon bokat över min tid, inte ok, så jag fick sno en tid nu och tvätta hälften då.
Håller på att läsa inför seminariumet på fredag, skadeståndsrätt är de vi håller på med nu, intressant faktiskt.

På eftermiddagen ska jag ta tag i att städa hela lägenheten, får ju fin främmande imorn, hihi. Sen ska jag ju som vanligt träna, fick en kommentar av sandy på de igår, jag är fast i två dilemman, vill ha tid för annat smatidigt som jag älskar de ja gör.


Har fått lite musiktips från Porre min vän:



Tror denna kommer bli en hit på dansgolven framöver!

Take care!
hinna med så mycket som möjligt.

Kl 07.50 imorse var jag på halllen för morgonträning, alltid lika roligt trots att det var lite jobbigt att köra ensam. Körde i 1 ½ timme och handleden höll, ett gott tecken.
In en snabbis på ICA (skulle kunna gå där i evigheter) påvägen hem för att köpa frukt och lite annats smått och gott. Passade sedan på att gå  en 1 timmes promenad i solen (måsta passa på att få i mig lite friskluft). Sen vart de soppa och är nu har jag hamnat i koma.

Blir nog en PN innan jag fortsätter med: Ner på skolan, plugga, pyttarna, gym och sedan lite mer plugg. En helt vanlig måndag alltså.
efter att ha varit tränare som vanligt mellan 11-13 begav jag mig hemmåt för deg i min soffa. Vid 15 kom Sara och lite senare rullade Porre in också, hon bjussa på kakor och hade med sig dipp. Vi snicksnackade som vanligt om allt och ingenting, precis som det ska vara!

Sandy var också förbi en sväng för att hämta sina prylar, vi var nämligen här före vi gick till Emlan igår. För första gången var vi hemma hos mig och fixade oss, annars brukar det vara standard att vara hos Sandy.

BTW så ska kicks fixa med min blogg, så inom ett tag kommer den förhoppningsvis inte vara sig lik. Jag väntar med spänninh!

NU: kanske borde sova inför träning 07.50 imorn!
känna sig hel!

Jag har under de senaste åren haft problem med olika delar av kroppen, har de inte vart en stukning så har det vart hälseneinflamation med mera... Helt seriöst är jag sjukt less på att aldrig få känna mig hel. Vad är meningen med att man ska lägga ner en massa tid för att sedan inse att man inte kan spela pga det gör ont.

Mina fötter har alltid vart de största problemet för mig, men nu under den senaste tiden har min arm börjat krångla. Igår fick jag avbryta träningen pga min handled, försökte kämpa mig igenom att träna men det gick inte. Blir inte bättre för de jag spelar med heller......

I dessa situationer börjar jag fundera på, är det verkligen värt att fortsätta?! Men vad är jag utan detta, det har varit mitt största intresse i 10 år, och innerst inne vill jag inte sluta utan bara få vara hel och hitta motivationen igen. Ska iallafall försöka prata med nån som kan säga vad det är för fel på min handled....

Det är en bitter Mysan som ska sätta sig ner och plugga!


Om en vecka kommer en av mina favoriter hit, längtar som en tok! ♥
Idag hade jag sjukt svårt att gå upp, låg verkligen och drog mig sjukt länge. Vid halv 10 hade Jakob bokat en beachvolley plan som vi skulle spela på. Första matchen spelade jag och Jakob mot Sandy och Erik. Vi gick vinnande ur den matchen i två raka set. Andra matchen bytte vi så att jag spelade tillsammans med Erik, första set vann vi men sen gick det bara utför....



Det var sjukt kul att spela samtidigt som det var sjukt jobbigt, att springa runt i sanden är inget jag gör annars. Känner redan nu att jag är mör i kroppen.

Var sedan och kikade på löshår med Emlan, och jag är sjukt sugen på att köpa...kanske en födelsedagspresent åt mig själv ;) hihi.

NU: Elvis I Glada Hudik på SVT play
Hur lyckas man slå av två stycken väckarklockor?!

Det var precis vad jag lyckades med imorse, kom till skolan vid 9 istället för klockan 8..hehe

Vi hade också information angående C-uppsats på termin 6, alltså sista terminen på den här utbildningen, helt sjukt om nu frågar mig.



Ikväll kommer denna brud och plockar upp mig från träningen för att sedan mysa hemma hos mig :)
I fredags kom familjen hit och vi började med att spela bowling, en liten tradition vi har. Mamma vann som vanligt och pappa skyllde på att allt var tur. Såhär vart resultatet:

1:a omgången:

1. Mamma
2. Pappa
3. Mysan
4. Majsen
5. Wille

2:a omgången:

1. Mamma
2. Majsen
3. Mysan och Wille
4. Pappa

Som vanligt sprang pappa iväg innnan vi hunnit lagt bort kloten, dålig förlorare?! hahah

Sen stack jag direkt till Sandy för tacos och lite dricka. Vår allas vän Palleboy har ju nu lämnat oss och vi hade en liten avskedskväll. Min kväll skulle egentligen sluta när de andra skulle ut, men lättövertalad som jag är så vart det en kvälll med dans på Corona.

Lördagen började med lite löpning (sjukt längesen som jag sprang, får bli ändring på de) fortsatte sedan med att vara coach till lite IFK spelare. Vid 4a begav jag mig mot Gammlia för Innebandy, SSK-Visby. Sjukt bra att man fick se ålder på spelarna i lagen också..hahah. Sa till Sandy att de bästa med Innebandy är musiken och killarna..spelet är inte lika intressant! haha

Idag har jag varit på hallen, kikat matcher och vart tränare. Varje söndag är sig lika, träning kl 11-13. Kom hem efter en promenad och somnade på soffan. Tog sen tag i mig själv och åkte till IKSU, ett härligt gym pass.



Palleboy! Vem ska nu ersätta han vid onsdags och fredagshäng?....