Jaha, nu sitter jag här mitt i natten och har allmänt tråkigt, tanken finns ju att jag ska hoppa i säng och så. Men den tanken är bara en tanke och varför jag inte gör det är en helt annan sak. Det känns som om det är i lsutet av veckan men det är bara tis/ons, jag gick ju på nästan en veckas lov idag ja, mycket uppskattat.

Söndagen vart en rätt annurlunda dag eftersom vi hade match start kl 09.00, det gjorde att när matchen var över (som vi vann med 2-0 och jag fick gå av) hade man hela dagen kvar att utnyttja. Jag fastnade vid min smycken och att skala potatis, tråkigt värre. Eftersom det var Min Bästa Väns Födelsedag var vi nerdit för att gratta henne. Och där fick jag en oväntad överraskning, hade kunnat hamna i en riktigt jobbigt situation, men det löste sig ganska bra och allt känndes lugnt. Nog för han var den "jag gav upp för något annat", men jag är glad över att han är lycklig och att jag inte mådde dåligt över situationen.

Var på må min första Kickboxning igår och de var verkligen sjukt jobbigt! Jag har nog aldrig svettas så mycket i hela mitt liv, svetten bara rann från mig. Det blir en hel del träningar nu med fotbollen och så, roligt men samtidigt saknar jag Badmintonen riktigt mycket. Det är en så härligt känsla att spela och bara vara i en hall. Låter extremt töntigt men så är det. :)

Även att jag blir riktigt sugen på att plugga till Hösten, men vi får väl se om jag kommer in och om jag har något jobb till hösten. Men att lilla Mysan skulle flytta hemifrån det vore ju ganska konstigt de, är ju så bortskämd med att nästan få allt uppassat åt mig. Men den saken återstår ju att se.

Hare gött och ta det lugnt på sista April :)

Sjukt att jag ställde klockan imorse när jag var ledig men det var med den  anledningen att annars skulle jag aldrig ha kommit upp. Det spelar ingen roll hur mcyket jag än sover kan alltid sova lite till ibland är det till en fördel men inte så värst ofta. Kom i alla fall upp vid 10 och märkte då att vi inte hade någon mjölk, vart en väldigt torr frukost.

Sen städade jag hela mitt rum som annars skulle behövt hjälp av "Rent hus" eller något sånt, sjukt stökigt. Men det är så skönt när man väl får de gjort. Senare bar det av med cykel och solbrillorna på till farmor & farfar.  Var ruskigt längesen jag var där och hälsade på och det är alltid lika trevligt att vara där. Man blir alltid bjuden på en massa gott, en del mackor och glass slank ner. Bra med tanske på att jag glömde att äta lunch idag :S
Vart dock väldigt orolig när jag var där, Farfar är i och för sig gammal och så men han har blivit mycket sämre nu på slutet. Han var inte så bra ida när jag var där, han hade blod i sitt kiss och det är inte bra. Så när pappa kom hem sen skjusade han in han till akuten och än har de inte kommit hem, hoppas det löser sig!

Jag passade även på att ignorera mina läxor jag borde gjort idag, sysslade istället med en hobby som jag har måsta lagt åt sidan för att jag tränar så mycket. Jag ägnade eftermiddagen till att göra smycken, hade glömt hur roligt det kan vara och att tiden bara försvinner när man sitter där och försöker komma på nya saker :)

Hann även med att cykla och kolla på fotboll med lillebror och sen hälsade Asta på, mysigt värre :)

Hare bra!

Usch denna här veckan har verkligen vart stressig, allt plugg kommer på en och samma gång. Sen hatar jag att ha prov på måndagar, de borde verkligen vara förbjudet!

Måndag: Prov
Tisdag: Redovisning
Torsdag: Prov
Fredag: Projektrapport

Bara att titta på mitt schema för den här veckan får mig att må illa, men nu är allt avklarat och jag kan njuta i sådär tre sekunder innan det är dags att ta tag i allt annat.

Imorn borde jag plugga naturkunskap (ligger efter), städa och hälsa på Farmor och Farfar. Vi får se vad som blir av på min lilla lista, känner jag mig själv blir väl inte ens hälften gjord :P 

Tack och hej

Även denna helg har bara sprungit ifrån mig, vart är all den tid då jag skulle ha pluggat? Den tiden jag skulle ha fixat allt jag ligger efter i? Ojoj, jag har i princip gjort allt annat än det jag egentligen skulle ha gjort, men det var de värt.

Efter att ha vart "ledig" i fredags och städat bilen så bar det av till Uppsala och lite shoppning av skor, älskar då det är billigt, två par skor för 200 hundra, love it!
Sen vart de till att softa på hotellet och plugga lite grand i alla fall :)

Klockan halv sju var de uppstigning och kl 7 var det den efterlängtade hotellfrukosten, mums vad jag älskar de!
Resten av dagen tillbringades i hallen och coaching var det som stod på mitt schema, alla var duktiga och kämpade på trots sitt hårda motstånd! Var riktigt stolt över vad alla presterade.
 Tråkigt nog åkte alla ur men det var kul att vara med fast det är ruskigt tråkigt att inte spela själv. Det var tråkigast på hela dagen, att inte spela själv.

Idag vart det en riktigt lång frukost, måste ju äta av allt och den där färska frukten är ju bara pricken över i, mums!
Sen kom Tessan med lille Rasmus och vil flockades runt den lille som bara ville äta och sova. Men så söt han var då, med sin lilla kropp och sin lilla dubbelhaka. Syster var som vanligt fin och hon passar verkligen som mamma, jag är så stolt över att vara hennes syster och Moster åt Emma och Rasmus.



På stan sedan hittade jag äntligen en klänning till studenten, hoppas jag blir fin i den nu bara :)

Tack för helgen alla som var med och gjorde att jag fick annat på tankarna än det vanliga. <3

För att uppdatera hur det gick på provet så gick det ganska bra, svårt att läsa på om ledarskap sen hade Katarina andra frågor än vad jag ville, men men.
Helgen gick för fort och all min lediga tid bara försvann och alla läxor ligger som en regnmoln över mig, vill bara gråta. Denna vecka har vi inte så mycket men nästa vecka blir en pina, tur att jag har något att sträva efter och det är ju helgen, fest för första gången på väldigt länge.

Var hos Erik igår och pratade ut om alla våra problem( låter allvarligare än vad det är) och vi har kommit fram till att vi måste hitta nån, han en söt tjej och jag en söt kille. Problemet med mig är att jag är så otroligt kräsen, fast jag egentligen inte är någon perfekt person av mig så letar jag tydligen efter den perfekta. Kanske det går bättre att hitta någon nu när jag måstat lägga vissa/nån bakom mig. Ska jag vara glad eller ledsen över det? Jag är så förrvirrad, vill jag känna den känslan jag har eller måste jag dölja den?

Jag ser mig själv sitta ensam vid 80 och se tillbaka på mitt liv. Jag måste nog ändra vissa saker för att jag ska kunna se ljust tillbaka på mitt liv. Jag har förbättrat mig tycker jag, men vad krävs det av mig?

Life goes on, right?
Jag hade ju mina små funderingar om vad jag skulle hitta på denna helg, jag behövde inte fundera så länge. Funderingarna löste sig på fredagens första grusträning, blev tillsagt att följa med att spela match idag, med samling kl 11. Jag som inte har rört en boll seriöst på flera månader, vilket skämt! Men jag tog mig igenom 90 min, dock med otroligt många missar, men inga brutna ben så jag ska väl inte klaga.
Hela de där med matchen tog upp större delen av dagen, sen vart det lite plugga innan Asta kom och gjorde mig lite sällskap. Vi såg filmen Walk The Line och åt en varsin naturgodis påse = dåligt samvete
Filmen var inte direkt något som föll mig i smaken och inte asta heller tror ja, vart väldigt många kiss pauser för hennes del, haha :)

Imorn blir det väl fortsättning på mitt pluggande eftersom jag måste få in 90 sidor i min lilla hjärna till på Måndag :S usch säger ja bara!
Nu har snart en till vecka gått och det innebär att det är en vecka mindre till Cyper och Studenten. Är ju iofs ganska logiskt men tiden och veckorna går så sjukt snabbt nu. Tänk bara att få ägna sig åt att packa väskan till Cypern och veta att sol och bad väntar, önske tänkade känns det som nu. Plus att man blir riktigt deprimerad av snön som har kommit, inte känns det som 10 april idag inte.

Helgen som kommer har jag en helt ledig helg och har inte en aning vad jag ska göra. Vad gör man när man inte spelar på helgerna? Låter ganska sjukt att jag inte vet vad man kan göra när man inte spelar eller är arrangerad i något som har med Badminton att göra. Det är en så otroligt rolig del av mitt liv, gemenskapen och själva spelet.

Barn kalas på söndag är i alla fall en sak som är inplanerad, Esther fyllde 6 år igår, hon som är så liten :S

Igår hade vi projektredovisning, jag tycket det gick riktigt skapligt för vår del. Både jag och Titti var riktigt nervös innan, men de löste sig! Nu återstår bara rapporten sen är vi klar med den där kursen, skönt även fast det gått väldigt bra för vår del.

 Esther som nu är 6 år och syster yster <3
Åh jag blir nästan glad över att läsa min systers blogg, hon ser verkligen upp till mig. Näe nu tog jag verkligen i, men lite önske tänkade får man väl ha :)

Idag var jag för första gången på Arbetsförmedlingen för att söka jobb. Dom hade nån slags rekryteringsdag där ungefär 10 företag var och sökte medarbetare. Jag var jätte nervös innan, men mamma nästan hotade mig att jag skulle gå dit. Jag blir alltid jätte nervös innan jag ger mig in på något, för jag tror alltid att jag ska vara sämst och att det ska uppstå hemska situationer. Jag får ta och bättra mig på den fronten. Jag vet ju att det alltid löser sig så fort jag lugnat ner mig.
Jag möttes av trevliga männiksor som det inte alls var hemskt att prata med och jag tycker det gick riktigt bra. Sen om jag får något jobb återstår att se, men jag gav det i alla fall ett försök. Bra gjort Mysan :)

Var även och hälsade på Alinda som kommit hem från Thailand, riktigt skönt att ha henne hemma tycker jag! Vart även riktigt sugen på att åka bort härifrån när man ser på filmer  och dom berättar hur bra dom haft det. Jag hoppas verkligen att min och Hannas resa till Hong Kong blir av. Men först måste jag få ihop lite pengar och det är ju verkligen ingen lätt sak. Det har jag ju verkligen insett idag!
Åhh vad jag älskar att luras. Läs igen och se att det står att JAG gillar att göra det och att det inte är kul när någon annan gör det mot mig.
Hela förmiddagen gick jag runt och tänkte på vad jag skulle kunna lura någon med, tyvärr kom jag inte på något alls.
 Jag blir som ett litet (alltså mindre) barn när det kommer till sådana här dagar. Till sista kom jag på att jag skulle lura Maja först och det lyckades även fast det inte var något stort. Sen var det Wille som vart mitt offer, som för övrigt fyller 11 år idag! Stor han blir min "lilla" skit till lille bror.

Min stora lögn gjorde jag på Ante som vart helt galen dels när jag sa vad jag sa men även när han senare på träningen insåg att det var första April idag.
Åhh vad jag skrattade och all andra för den delen med.
Ibland är det verkligen som tale sättt är: " Den sanna glädjen är skadeglädjen!"