Det är måndag och mitten på juli, snart har halva sommern gått och hösten står och väntar på att få ta över. För mig innebär höst en ny tid, jobbet avslutas i september (om ingenting annat dykt upp innan dess). Det är både spännande och skrämmande på samma gång. 
 
Idag har vi en lugn dag, inga måste utan vi gör det som faller oss in. Klockan 15 ska jag dock till jobbet och avverka några timmar, 21 middagsgäster ska få en fin trerättersmiddag. Men just den här lugna starten på dagen var välbehövlig efter helgens bravader. 
 
Återkommer. 
 
 

Förra vecka fick jag ledigt och vi kunde åka hem till mitt älskade Hälsingland, det var verkligen välbehövligt. Vi hann med så mycket under ändå så kort tid. Vi besökte en massa loppisar, spelade golf, umgicks med familj och vänner, var ut till stugan, åt god mat på vårt indiska ställe, var ut på krogen m.m.

Helt underbart!

Påvägen hem stannade vi till i Sthlm och inflyttningsfest, dagen efter kan ha vart sommarens finaste dag och den spenderades vid vattnet.

Är lyrisk över att jag fick några dagar ledig i sträck så vi kunde göra denna resa. Sen att få vara ledig tillsammans med min man är det bästa. Han är de bästa jag vet. Och min, bara min. (Här skulle Sia göra en liten invändning) ;)

Nu är det tillbaka till verkligheten med jobb, men börjar lugnt med jobb igår, idag och ledig imorn. Sen får vi se hur resten av veckan ser ut.