Now everyone dreams of a love lasting and true
But you and I know what this world can do
So let's make our steps clear that the other may see
And I'll wait for you
If I should fall behind
Wait for me

Kärlek på hög nivå. 
Efter Viktors jobb i onsdag tog vi en tur med segelbåten, valde ett ställe där vi kastade i ankare och sedan satt i solen och fikade. En stor fördel med att bo där vi bor är att det inte tar någon tid att göra sånna här utflykter, på 30 minuter var vi ute och kunde njuta. 
 
 
För tillfället är jag och Sia ensamma hemma då Viktor är på grabbresa i Prag, känns ovanligt att inte ha honom hemma, såklart längtar vi ihjäl oss till han kommer hem på tisdag. Vad vore jag utan den killen? Inget. 
Älskar den här bilden på Sia och Viktor. 
 
För mig väntar jobb 15 till ca 22, och imorn 07.30-16. Kan lika gärna passa på att jobba när jag inte har min älskling att umgås med hemma, Sia ska vara med farmor som hon älskar, så behöver inte känna dåligt samvete där, skönt. 
 
 
Nu får vi se vad jag hinner göra innan jobbet, helst ingenting. 
 
Puss
 
Efter en intensiv jobbvecka checkade jag ut i torsdags för att åka iväg på äventyr, detta tillsammans med mina fina vän Sandy. Vi möttes upp på Stockholm C, hon efter 1 timmes flyg och jag en avfärd 06.30, 4 timmar senare. Jag hade som plan att inte shoppa så mycket, MEN kanske inte vart riktigt som jag tänkt. Efter några timmar på stan begav vi oss ut till mina systrar. Lite idol och mys sen somnade vi in. 
 
 
 
Lördagen började tidigt (inte lika tidigt som dagen innan men ändå tidigt) Emma skulle ha match och det kunde vi ju inte missa när vi var i stan. Vinst med 9-0 och Emma gjorde mål, värmde mosters hjärta lite extra. Lite shopping, två piroger senare var det dags att börja göra sig iordning inför kvällen. Anledningen egentligen till att vi var i Sthlm var för att se Lars Winnerbäck under invigninen av nya Tele 2 Arena. 
 
 
Konserten börjad med Robyn, hon är cool det ska man verkligen inte ta ifrån henne, men kanske inte min favorit. Lasse W var bra som vanligt och det var en fröjd att se Sandys glädje över denna man, haha. Tyvärr strejkade min nacke/rygg samt fötter, så inför Kent satte vi oss längst bak. Vilken show dom bjöd på, har aldrig varit ett fan av dom, men jag vart verkligen positivt överraskad. Summan av det hela var en mycket bra invigning och grymt sällskap. 
 
 
 
 
 
Vi tog sovmorgon på söndagen och det var längesedan som jag sov så länge, välbehövligt med andra ord. Vi packade ihop oss och for mot Kista och den sista lilla shoppingen innan vi avslutade med sushi. Vid 19 vinkade vi av varandra och gick åt varsit håll. Samma visa gällde på hemvägen, Sandys resa 1 timme och min 4...
 
 
 
Efter en dryg resa fylld med en massa svettlukt (var en tjej som luktade så fruktansvärt mycket svett så jag höll på att gå under) anlände jag till Åmål där  mina älsklingar hämtade upp mig. 
 
Alinda och Niklas hade anlänt till Åmål under söndagskvällen, så under måndagen myste vi lite i stugan innan vi visade upp Åmål. Vid 14 stack dom norrut och jag till jobbet. 
 
En helt grym helg där jag fått träffa många som ligger mig varmt om hjärtat. Välbehövligt. ♥
 
 

Gick Inge vidare med min uppdatering här, var en månad sedan jag var in och gjorde ett litet avtramp.

Har inte så mycket roligt att bjuda på, jag jobbar, umgås med Viktor och Sia och har hängt mycket i stugan. Men jag klagar inte, pengar rullar in (välbehövligt) och jag får umgås med han som har mitt hjärta. Är kär, förälskad, i min man (eller fästman, med förhoppning om att bli man en vacker dag).

Får se när jag trillar in här nästa gång, ska försöka att det inte dröjer en månad iaf :)

Sköt om er.