smset kl 04.05 lördag natt:

- Och vad är ditt drömyrke?

Hmm låt mig tänka såhär klockan 4 på natten....
"Jag får som kalla kårar fast tvärtom. Du blir upphetsad? Jaaa!"

Lisa 26/2-10 när hon kikar på hockey




"Åh vad fan grinar du åt?"

Lisa 27/2-10 till Abbe





"Har du fått för lite fitta lr?"

Lisa påväg hem från elitserien




Lisa pratar om att färga håret till Sofies färg och så säger hon: "Då skulle jag se ut som en eruopé baklänges"

En diskussion mellan Lisa och Sofie i Sunsvall 27/2-10


Vår Lisa bjuder alltid till skratt, våran goo gumma :)
Fredagen är min och Emlans mys dag, nästan varje fredag äter vi lunch och uppdaterar varandra om vad som händer i våra liv. Dock tror jag att det händer mer i hennes liv än mitt, men vi har det alltid mysigt. ♥

Efter lite kik på stan begav jag mig mot hallen och vi packade in oss i bussbilarna och åkte ner mot Sundsvall för tävling. En resa fylld med skratt, vi kanske inte gjorde några höjdar resultat, men roligt hade vi iallafall. 
Mitt spel på lördagen stämde inte alls, singeln var helt åt h-vete. Får skylla på att jag är för stark och att det var därför jag slog ut allt. ahha. 

Träffade min kära familj som jag inte sett sen jul, var riktigt mysigt att se dom igen. Mamma och jag sprang på stan och umgicks bara hon och jag, kvalitetstid helt enkelt. Syrran spela och wille var med som vattenpojke. Pappa var med som plånbok. hah.

På kvällen när vi åkt ur hängde jag på killarna på Casino Cosmopol. Drack några cider och kollade runt på denna coola affärsidé och alla männiksor som har hoppet om att vinna stora pengar. Tror jag drog ner medelåldern lite, annnars var det mest bara äldre där. Vårt gäng hade skoj och till sist vart vi utmanad av Gunnar, en så kallad klassiker skulle vi göra. Bartendern fick välja ut den starkaste/äckligaste shoten och sen en öl/cider på de. Shoten var inte fruktansvärt äcklig, men nog var den stark allt. ¨

Kvällen avslutades smygandes inne på vårt rum vi 4a. Kul kväll, tack grabbar. 

Pusshej 

Jag börjar min vecka med Söndag bara så ni vet (jag och Yo hade en diskussion om just de):

Sön: Girls of badminton, 10.30-17

Mån: Morgon träning 1 ½ h, gym 1 h

Tis: Morgon träning 1 ½, kvällsträning 2 h

Ons: Kvällsträning 2 h

Tors: Gym 1 h, kvällsträning 1 ½

Detta är bara för min egen del för att se hur mycket/lite tid jag lägger ner på att träna. En bra motivationskälla när det går tungt i badmintonen. Så när jag blir nervös inför tex en match, kan jag tänka på all tid som lagts ner.

Klockan ringde 06.30 men som en snozare som jag är klev jag inte upp förrens 07.20. Packade ihop min tvätt och gick till tvättstugan, första tvätten in. Måste ha rena tävlingskläder, inte så trevligt att lukta svett innna man ens börjat spela.

Så nu har jag tvättat den sista tvätten och kan slappa resten av dagen. Har ingen skola idag och nästan inge plugg heller, otroligt skönt.

Dagen ser ut såhär:

- Tvätta - check
- Måla naglarna - check
- Städa
- Droskan
- Gym
- Laga middag
- Badminton träning

 

Köttbulleansiktet är med idag också!

Pussen flyger

Jag åker buss ca 6 gånger om dagen, under en bussresa kan det hända mycket när mycket folk samlas i en och sammma färdkost.

Under den här veckan har jag vart med om tre händelser som bör berättas:

• En gubbe börjar prata med mig angående att det är så kallt ute, ha visade och berättade att han blodkärl i händerna inte var bra när det var kallt eftersom han var rökare.
- Min tanke om det hela: Skyll dig själv och sluta röka

• Två yngre killar sitter på sättena bakom mig hem. Den ena killen (1) säger att han är kär i en tjej och den andra (2) hotar med att säga det till alla i skolan. Kille (1) säger att han gör vad som helst för att den andra inte ska säga något. Kille (2) säger att om (1) är snäll fram till sommarlovet så lovar han att inte säga något.
- Min tanke: Ett jävla tjat om att kille (1) inte tror att han kan vara snäll fram tills sommarlovet. Jag var trött och less och orkade inte lyssna, men de var svårt att stänga av

• En kille sitter och diggar till musiken i sina hörlurar. Nu är det inget diskret diggande utan här diggas det för fulla muggar. Sen läggs det på lite trummrörelser för att sedan även ta med ansiktsrörelser. Ska även tillägga att killen såg sig själv i fönstret.
- Min tanke: Först var min tanke att alla kan digga till musiken, men sen vart det lite över styr och jag kunde knappt hålla mig för skratt. Körde ner huvudet i jackan för att kunna skratta. hah.
latat sig hela eftermiddagen ska jag nu iväg på träning.

Imorn är jag heeel-ledig, vad ska jag då hitta på...hmm?! Nå tips?
vet att jag älskar att läsa bloggar. Skulle jag ha ett prov angående bloggar skulle jag få många rätt. Vi har alla olika intressen och ett av mina intressen är just, bloggar.

Men om det finns fler än jag som också gillar bloggar och lite små töntiga program tycker jag att ni ska kika in på www.tv3play.se och söka vidare på Glamorama. Det handlar om tre tjejer som bloggar och lever ett liv som jag inte skulle ha något emot att byta med. Eller jag skulle inte vilja byta utan mer lägga in delar av deras liv i mitt, typ deras jobb och garderober. hehe.

Mysan ♥ bloggar
med detta, hur tänker man när man utsätter en annan person för detta?!

 

Helt sjukt! Kul att hon blir ägd.
nu har jag som sagt fått tillbaka min dator och är ca 1200:- fattigare pga att jag inte kan något om datorer. Enligt mig är det sånt som bara ska fungera, eller att jag har personer i min närhet som kan ta hand om skiten, men men, nu ska vi inte hänga läpp för nu är VI tillbaka för att stanna.

Då kan man ju undra vad jag har hållt på med under denna tid borta från datorn, jag kan ju börja med att säga att jag är sjukt glad över att OS sänds på Tv, annars vette katten vad ja skulle ha gjort. Har även hunnit med att haft en skit vecka som avslutades mycket bra med badminton läger.

Trots att jag skadade foten förra veckan har denna veckas träning gått bättre än på länge, det var längesen jag kände mig så peppad och stark. Ska bli kul att åka på tävling i helgen och spela, första gången på väldigt länge. Så det är verkligen något jag ser fram imot, sen att träffa familj och vänner igen, dom har jag inte sett sen jul?!

Jag har tänkt att jag ska ta mig i kragen och börja uppdatera lite bättre nu, så vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu: Frulle och sen skola (enda lektionen för den här veckan)

Pussen flyger
snart är jag tillbaka igen. Min baby is back!
skit vecka.

Min vecka hittills har vart den sämsta på länge. Min dator mår inte bra, jag mår inte bra, min fot mår inte bra, mina studier lider.

Trodde jag skulle få nöja mig med att ha mina hälsenor som är åt helvete, men varför inte skada den högra foten när jag ändå var pågång?! Så det var precis vad jag gjorde igår, stukade helvetes foten, IGEN. Har gått ca ett år sedan jag gjorde det sist. fan, jag hatar (starkt ord) mitt liv nu. bläää


Sorry, deppigt inlägg, men jag hittar inte motivationen någonstans nu :(


Den 14/2 är alla hjärtans dag.

Eftersom jag ännu inte funnit min älskling (förutom alla dröm killar) haha, så firar jag med att tänka på alla underbara vänner jag har. Utan er skulle jag inte vara någonting, tack för att ni finns.

Pussen flyger
min käre dator håller på att ge upp. Den vill inte fungera, ska tillägga att jag är i stort behov av den. Hur klarar sig en student utan sin dator?! Jag gör iallafall inte de.

Så om det finns någon vänlig själ där ute som vill/kan laga min dator, ställ upp!!

MVH

Mysan aka datanörden!
Till hallen för lite ideellt arbete (vi läser om sånt nu, så jag tänkte att ja slänger in ordet). Solen lyser ute och jag skulle behöva vara ute och få lite sol, men jag tar på mig ansvaret med att jobba istället.
Hörs!
Pussen flyger
Detta stämmer så grymt bra. Hittade den hos syrran.
hur vissa händelser kan förändra ens liv. Att en person/händelse kan få en att tänka i helt nya banor och bara lämna det trygga hemmet. Att det sen får en sån stor inverkan på livet, kunde inte en 18årig liten flicka från landet då förstå. Än idag sitter det spår kvar, jag undrar när dom lämnar mig, om det ens kommer ske...
ha en egen lägenhet, med eget kök. Vill inte behöva vänta tusen år på att någon annan ska göra sin jävla mat. Jag är hungrig, less och ensam.
sitter jag i en spinningsal tillsammans med 74 personer till.
ska min tatuering som jag tjatat om i flera år att fästas på/i min kropp.



"Tiden går och vi med den" -Margit Westberg


på hur jag ska kunna ha en shoppingfri månad. Idag på lunchen berättade Ögren att om man jobbar som räk(fiskare) är man ute på båten i 3 månader, man åker in till land 1 gång per månad (inte till något shopping ställe). Då skulle jag inte ha tillgång till att handla överhuvudtaget. Plus att man tjänar sjukt bra, lösningen here i come....
Snygg bild i paint va?! haha

Nu återstår bara att göra en ansökan till jobbet och bevisa för mamma att jag kan.
"Jag kan flyga"
"Jag kan sluta shoppa"


Ska snart sticka till gymet med Sandy, det ryktas om att det ska köras lite mage. För övrigt kan jag ju säga att mina hälsenor är helt fuckt up.
Planerna för idag är:
- Gymet
- Lunch med gruppen på Droskan
- Städa
- Träning
Hörs sen!
Pussen flyger
träningen gick inte så speciellt bra idag, men antar att man måste ha skit dagar också. Frågan som kommer upp i mitt huvud hela tiden är, varför håller jag på? Vad krävs det för att göra en ännu större satsning? Vill jag ens de? Vad får jag ut av det hela?
tankar tankar......
Den här låten är min favvo låt just nu tack vare Cimon
Jag blir så glad av att se denna video, haha. På www.tv6.se/cimon hittar ni han.
Jag har brutit mot min vita shoppingmånad. Och nej mamma, det är inte alls som när jag slutade äta godis, det är värre, mycket värre. Jag kände inte det där suget av godis som jag gör efter att shoppa.
Shopping är min drog.
snodde den från Maria, hoppas de är okey.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Avatar med mina superdeuper vänner
Vad gjorde du kl 08 i morse? Låg och sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Stod i duschen och mådde riktigt gött
Det sista du sa högt? "Hejdå!"
Det senaste någon sa till dig: "Hejdå och tack för hjälpen"
Vad har du druckit idag? Vatten 
Vad var det senaste du åt? Lite naturgodis som vart kvar sen igår
Vad var det senaste du köpte? Naturgodis innan bion igår
Vad är det för färg på din ytterdörr? hmm, asså ut från rummet är den brun
Vad är det för väder hos dig nu? -7 kanske, solen skiner
Godaste glassmaken? allt med choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vet inte, vissa säger att de finns, jag har då aldrig upplevt de. 
Drömmer du mardrömmar? Naae, inte speciellt ofta
Trivs du med ditt jobb? Jag trivs där jag jobbar på sommaren, jag trivs som tränare och jag trivs att plugga
Favoritklädsel? stora kläder
Favoritlåt just nu? Ingen aning faktiskt
Vad ser du om du tittar till höger? mina julgardiner som fortfarande hänger uppe. haha
Vad gjorde dig glad senast? Jadu mycket, kommer inte på nå specifikt
Vad ska du göra härnäst? Åka och äta på droskan
Humör just nu?
Glad.
Kläder just nu? Min (eller någon annans hemifrån som ja tagit) morgonrock
Sommarplaner? Jobba, slöa, träffa familj och vänner
Hur många kuddar sover du med? Minst 5
Morgon eller nattmänniska?
Nattmänniska 
Vad är viktigast för dig? Min familj och mina vänner, sen idrotten
Är du kittlig? Nepp
Snarkar du? de gör ja nog...:P
Vad längtar du mest efter just nu?
En solig sandstrand, mina vänner och familj.
har varit ganska intensiv med mycket skolplugg och andra tråkigheter. Men hela veckan har jag gått och längtat till att det ska bli helg och på att min Titti ska komma. I torsdags kom hon med bussen som var försenad, men som tur kunde Jange ställa upp och köra.

I fredags hade jag skola som jag var tvungen att gå på men sen mötte jag upp Titti på stan där det inhandlades lite saker inför lördagen. Vi avslutade kvällen med pizzabak och hallonpaj samt att kolla på filmen "My sisters keeper". Filmen var grym men tyvärr fungerade inte slutet, så jag hoppas jag få se de snart.

Jag vaknade kl 07.59 i lördags, fast ja kunde sova till minst 10. Hade tjejprojeket och sedan stack vi och storhandlade tillsammans med sandy, mona och robert. Efter att inte ha haft mycket i kylskåpet lr frysen finns nu en hel del gott.
Vi gjorde oss sedan klar och begav oss mot Sandy där dt vankades fest. Eller festen flyttade till Mona, med tacos och go dricka. Titti bjöd på årets vurpa, jag garvade ihjäl mig. Vi kom in gratis på rex, vi dansade, ja fick stoppa sandy från att slå ner nån, jag letade titti, jag använde hatt, jag träffade nån jag absolut inte trodde jag skulle träffa...händelserik kväll, en trevlig kväll helt enkelt.

Nu idag har vi myst på skogis och sedan gått till stan och tillbaka igen. En mysig söndag helt enkelt.





En taggad supersandy innan första afterskin



Mysen och Sandy

  



Syskonen Westberg



Lite bugg på dansgolvet

Vi var borta från torsdag eftermiddag till söndag, några rikigt roliga/intensiva/mysiga dagar. Jag och Sandy hade det mycket trevligt och trots att det inte vart så mycket skidor pga kylan hade vi de bra ändå. Det var -26 grader på toppen, inte världens bästa skidväder.

Man kan ju inte ha något annat än skoj när man umgås med min flicka. Nästa år hoppas jag på att bägge mina flickor följer med, vore grymt!♥

Tack alla för gjorde denna resa grym.

jag lever faktiskt, dock har jag haft väldigt mycket för mig den senaste veckan. Det har vart fjällresa (som för övrigt var grym) samt en massa skolarbete.

Kommer bjussa på lite info sen, nu är det mat och träning sen kommer min käre vän ♥


Pussen flyger!