om dom du har kär. Ibland händer saker som gör att man får sig en tanke ställare, jag tänker oftast att de händer aldrig mig. Men den dagen de gör de, den är inte rolig!

Älskar min familj och vänner sjukt mycket!♥

 

 

Krya på dig vännen!♥

tänk att man kan bli så lycklig av att shoppa. Idag fann jag klänningen jag ska ha på syrrans fest nästa vecka, den kostade ynka 49:-, det kallar jag ett kap ;)


Mysan ♥ rea

Helgen som var befann jag och Hanzzi oss i Bollnäs tillsammans med Umeå BC för att spela brännboll. Det låter(är) lite små töntigt and i like it, de passar in på den jag är. haha.
Vi började iallafall på fredagen med en match, vi vann stort och det var grymt kul att spela igen. På lördagen tog vi bilen redan klockan 7 till Bollnäs där en stadig och smaskig hotellfrukost väntade. 

Under dagen spelades pool, 8-dels, kvart-, semi- och finalspel

Final
Umeå Ball Club - Halvar & Jygge 71-57

Semifinal
Halvar & Jygge - Lippstixx´N´Bullets 73-62
Umeå Ball Club - BK Mitch 59-53

Kvartsfinal
Halvar & Jygge - Popcorn 71-60
Lippstixx´N´Bullets - Bältorna 75-66
BK Mitch - Kapten Coccos och hans tappra besättning 79-51
Umeå Ball Club - Kiss the balls 70-59

De vinnande laget! :) 

grym låt.

Hungry Heart - Bruce Springsteen




Snygga outfits enligt mig från favoriten H&M.

Det är nu fyra veckor och tre dagar tills jag får semester. Det blir dock ingen lång semester, men en vecka hinner jag få iallafall. Jag slutar den 20 augusti och då går flyttlaset upp till Umeå igen tillsammans med Mamma och Pappa. Vi måste kompletera min lägenhet på möbler samt att lite (mycket) mat måste inhandlas.

Men än är det ju inte aug, så innnan dess ska jag hinna med:

- Fre/lör Brännbollscup i Bollnäs (Hanna ska följa med och spela, kommer bli riktigt roligt)

- Imorn kommer bror och syster kommer nästa vecka tillsammans med barnen

- Slutet av månaden innebär lön..wihoo

- 26 juli Körskolan

- 30 juli Hudikkalaset med mina bruttor

- 6-8 augusti Syrrans+Tomas+deras kompis 90 års fest

- 14 augusti Ev middag hos Lillen (avslutningsmiddag)

- 20 augusti Jag åker hem till Umeå

------

- 24 augusti tar ev flyget ner till Sthlm för lite häng i storstan

- 28 augusti Täby Open

- 3 september utbildning på Bosön


Det bästa med att ha en sån här planering är att veckorna på jobbet går mycket snabbare om man har något att längta efter. Det bästa med att börja skolan igen är att jag ÄNTLIGEN får hänga som vanligt med mina fina vänner där uppe.



Kvällen har vart mycket mysig, började med lite löpning, sen tacos med mammsen, en kvällspromenad med Emmsan och sen jordgubbar med mammsen, sommaren är braa härlig!

Jag har aldrig varit en riktig läslus, men när jag väl hittar böcker jag gillar kan jag inte sluta läsa. Som idag läste jag ut en bok jag hållt på att läsa nu i en veckas tid, det har blivit lite intervall läsning pga jag läst på jobbet. Har suttit här emellanåt och försvunnit in i bokens handling, sen kommer de kunder och förstör..hahha

Boken hette iallafall Jenny S av  Denise Rudberg

 



På baksidan står det:

Jenny lever lyckligt med sin pojkvän och trivs med jobbet på banken i lilla Habo utanför Jönköping. Efter en trasslig uppväxt har hon inte längre någon kontakt med sina föräldrar. Jocke och deras liv tillsammans är allt hon har. När Jocke i ett brev lämnar Jenny och hon dessutom upptäcker att han har ett förhållande med henes bästa vännina rasar allt. Inom npgra timmar har hon sagt upp sig, packat sina väskor och givit sig av till Stockholm där hon inte känner någon.
Efter några sömnlösa veckor på ett nedgånget unkarlshotell måste hon ta itu med sitt liv. Hon får jobb som assistent på en mäklarfirma och som hudvakt åt Greta, vars ägare Per och Bo tar sig an Jenny och de blir vänner. Hon får åter en fast punkt i tillvaron, men så händer något som tvingar Jenny tillbaka till hemstaden och till sitt gamla liv.


Jag tycker boken var bra och den var helt i min smak. Min bok stil är nog lite blödiga-romaner där allt blir bra till sist. Haha, kanske avspeglar hur jag är som person...vem vet!

Emmsan hade lagt ut lite härliga bilder på fejjan från vad vi har haft för oss de senaste vackra sommar veckorna.



Mina bruttor på Kul på Vallen, riktigt mysigt. Jag, lillen, Emma, Martin och Kling drog dit för lite mys i den underbara soliga kvällen.



Lillen, Kicks och Mysan påväg till Borka Brygga för vårt älskade Engmans Kapell. Jag kör med flaskan i högsta hugget!



En till nästan lika, en riktig sommarbild!

Jag kommer ikväll att först träna, både badminton + löpning och sedan städa mitt rum. Sen ska jag ta tag i städningen av mitt rum, lever i ett kaos av kläder utspritt över hela rummet. Sen måste jag packa och se till och ha allt packat inför min + nästan hela familjen tripp till stockholm imorn.

(Btw så somnar jag snart här på jobbet)

Jag funderar på att beställa dessa vägdekorer till min nya lägenhet, jag ska dock inte sätta upp de på väggen utan föra någon slags tavla eller liknande. Nu har jag två exempel på stilar på texten, kom gärna med förslag om vilken  stil ni tycker jag ska köpa. (Å kommer att tilkomma när man beställer sen)


Nr 1

 

Nr 2




Texterna är tagna från den här sidan http://www.vimsadekor.se/komponera.asp?

på så jävla dåliga sätt. Undre de senaste två veckorna har jag fått uppleva genom en kär vän hur illa människor kan behandla varandra. För mig är det helt sjukt hur man kan uppföra sig på det sättet.

Att det är en super tjej som blivit utsatt för detta gör bara mer ont, hon av nån är inte värd den respektlöshet hon har fått mött. Det hela sitter nog mycket i feghet, men lite skam har man väl i kroppen eller?! Tydligen inte...

Men vännen, vi finns här för dig! Puss på dig ♥
kommer Min Titti hit på jobbet och vi ska åka hem med Mammsen till Enånger. Beställa och äta mat från MR Man (thaimat), fixa frillan och outfiten för kvällen och sedan fara ut till Lillens stuga. Vi kommer sedan ta båten in till Bryggan där Engmans Kapell står för underhållningen. En kväll i goda vänners lag, me like!


Älskar att solen visar sig från sin bästa sida!
det vet jag, men ibland blir man så förvånad hur folk gång på gång inte kan tala sanning.

För mig är det så mycket lättare att förstå saker och ting om man bara är ärlig om hur saker och ting ligger till. Jag orkar inte lägga ner en massa tid och ork på sånt. Att ha en bild av hur en människa är och sen möta det motsatta, det är jobbigt.


Rån mot Konsum i Iggesund

Iggesund/Hudiksvalls Tidning

(UPPDATERAD) Vid halvniotiden på onsdagskvällen rånades Konsum i Iggesund av en knivbeväpnad man.
Två anställda fanns i butiken. De fick inga fysiska skador men chockades.

Relaterat

Artikelbilder

Fotograf: Stefan Westerlund

När rånaren, som bar en huvtröja och hade ansiktet dolt med en halsduk, kom in i butiken hoppade han upp på kassabandet och hotade personalen.

Han fick med sig en okänd summa kontanter och försvann sedan till fots från butiken.

Två polispatruller fanns snabbt på plats och förhörde den chockade personalen och butiken spärrades av för teknisk undersökning..

En stund senare kom även en polishund dit för att försöka spåra den misstänkta rånaren.

www.helahalsingland.se


Min bästa lillen jobbade, men är oskadd trots den chock hon fick. Sjuka jävlar låt mina vänner vara i fred!
Jag blir ofta påhoppad om hur jag pratar, jag har hemskt lätt att ta efter dialekter och Stockholmskan är väl den som jag oftast "ramlar" in i. Att jag tex säger "är du mee?!" istället för "äru mää?!" är något som jag får äta upp när jag är här hemma i Enånger.
Men det finns vissa ord som är typiska för Enångers dialekten (enångersmål), Hannas pappa pratar väldigt brett och det är nog många som har svårt att förstå han (ibland förstår intre jag heller). haha.

www.helahalsingland.se (mitt jobb) så finns en tävling där man ska gissa på 12 dialekter vilken det är. Wille hade ställt upp i tävlingen, en rolig tävling anser jag.

Här är iallafall en video på Hannas pappa när han pratar Enångersmål

http://vimeo.com/12491384
Det var med ett leende på läpparna jag vinkade av en kund idag. Hon förgyllde verkligen min dag.

En liten dam med vitt hår och en typisk "shoppingväska" på hjul som kom in till oss på receptionen. Redan när hon börjdae prata insåg jag vilken härlig person detta var. Hon pratade med ett brett hälsingemål och hennes ljud nivå var ganska hög (antagligen för att hon själv hörde dåligt). Hon ville sötta in annons, något som hon repeterade ett antal gånger, just den annonsen skulle hon ha. Vi diskuterade och hon berättade för oss varför hon skulle ha in annonsen och en hel historie om hennes släkt.

(När man har annonser i tex. köp & sälj bör man ha med telefonnummer så den som ska köpa/sälja kan ringa upp den som annonserat) Men det ville inte den här lilla damen, hon ville vara anonym, ingen okänd skulle få ringa till henne. Efter att vi förklarat att det är så det går till, förklarade hon att hon ju faktiskt hade en mobiltelefon. Problemet för hennes del var bara att hon inte visste hur man svarade i den, ringa det kunde hon, men inte svara.
Vi visade vart man skulle svara samt att vi ringde till henne så hon fick testa på att svara. Damen vart storm lycklig över att hon äntligen förstod hur man gjorde. Hon skrattade de så gott och verkligen tackade för att vi hjälpt henne.

Att en sån liten tant kan sprida så mycket glädje utan att ens veta av det gör mig så gott. Det får mig samtidigt att tänka på min egen farmor, för mig är hon den bästa. När jag ska tatuera mig i framtiden (februari) ska dels hennes kloka ord samt första bokstaven i hennes namn tatueras in.


http://suziluz.files.wordpress.com/2009/02/hjarta.jpg
Som vanligt dålig på att uppdatera.

Gårdagen bestod av morgon prommis med Mammsen kl 05.30. Sen jobb hela dagen, hann med en lunch med mamma också. Efter jobbet direkt hem, slängde i mig lite gröt innan det var Badmintonträning tillsammans med Wille och Amelia. Vi körde i 1 ½ timme, vann över Wille både i hel & halvbane macth, hehe. Snart blir lilskiten bättre än mig så bäst man passar på att skryta nu.

Efter träningen snörade jag på mig joggingskorna för första gången på väldigt länge. Fick bli en rutt runt kafferundan (4km), trots min lilla förkylning kändes det ganska lätt att springa.
När man slutar kl 17 så hinner man inte med så mycket aktiviteter på kvällen, ska man träna så går hela kvällen åt till de. Missade en Volley på Maln eftersom jag verkligen hade lovat Wille att träna med han, men men man kan ju inte hinna med allt här i livet. Förhoppningsvis kommer det fler sådana kvällar.

25 minuter kvar tills befrielse och nu ska pengar brännas!! Wihhooo
sitta och uppdatera min blogg hela tiden eftersom jag tillbringar alla vaken tid i princip farmför datorn. Men trots detta är jag sjukt dålig på att göra de....


Idag flög jag upp ur sängen vid strax efter kl 06 för att jag trodde jag var sen, men så var inte fallet, dock har jag inte gått upp så tidigt på väldigt länge. Tror alla i familjen var sjukt glömska idag, Pappsen glömde sin viktigaste ägodel (kepsen) + sin matkasse, jag glömde matlådan + kamera (men fixade det med pappa nu) och det förvånar mig inte om jag glömt något annat också.

Igår skulle jag ha tränat egentligen men en smygande förkylning är påväg känner jag, jag som aldrig är sjuk, så jag hoppas den blir kortvarig. Men när jag inte var iväg och tränade så glömde jag att jag hade mina fotbollskor på Brovallen, och dom måste jag ha imorn till brännbollen. Tur att min lillebror som är 8 år (!!) yngre har lika stora fötter som mig så jag kunde ta hans skor istället. Sjukt när lillebror börjar växa, tänk den dagen han växer om mig på längden också...sjukt.

Nu är det "bara" 5 timmar kvar innan vi blåser upp till IKEA och sedan vidare till Umeå! Längtar är vad jag gör!

Tjingiling!