Ännu en dag på bibblan, men idag klockan 16 ska skiten lämnas in. Så nu blir det att försöka få ihop något så jag har att lämna in.



Jag försöker att se ut som en plugghäst, men tyvärr så är väl inte det vad jag egentligen är. Men jag gjorde iaf ett försök.

Iövrigt tränade jag igår, min abstinens gick inte att motstå längre. För att inte ha tränat på 2 veckor så gick det ändå hyffsat. Nu gäller det att tagga inför tävlingen imorn.

Borde man inte bli van med att det regnar hela tiden, men varje gång jag tittar ut genom fönstret och ser att det regnar blir jag lika besviken. Visst kan det vara mysigt att det regnar, men de är om jag sitter inne och läser en bra bok och dricker te, och det händer ofta My? Inte direkt.

 Sitter på skolan och ska försöka jobba med hemtentan som vi har, men jag är sämst och får inte till de. Inte blir det bättre av att vissa får ligga kvar i sängen och sova.

Igår provade jag på Blogg.se appen för iphone, den funkade så nu kan den som vill blogga eller följa med andra på ett lättare sätt. Tummen upp.




Haha jag ser verkligen ut att ha jätte tjocka kinder. En riktig kanin med kanintänder och tjocka kinder. Kanin Mysan, de kanske vore nått. Vem vet.

Igår firade vi 6 månader tillsammans, eller tanken var att vi skulle fira genom att gå ut och äta. Men eftersom vi bägge är hängiga så spenderade vi tid på hälsocentralen istället (jätte romantiskt). Vi avslutade iaf kvällen med middag och genom att se de nya avsnitt som kommit ut. Plus att vi såg klart Elvis dokumentären, den var mycket bra :)


får jag i mig i allafall :)





De osminkade sanningen. Har min nya halsduk på mig, färgen är perfekt!

Har fortfarande kvar förkylningen, nu har det förflyttat sig till bihålorna också. Sara googlade symptomerna för Bihåleinflamation och mest troligt är att vi bägge åkt på de. Bra tid att få dne här skiten också, mitt när säsongen ska börja och man ska vara som mest tränad...

I övrigt har helgen gått snabbt. I fredags vart det lite skola för att sedan möta upp Sandy för Sushi och lite stadshäng. På kvällen körde vi bowling med a-truppen, sedan idol och filmmys hos Sandy. Igår lördag var det först en jobb-pass på hallen (alla inom föreningen har en helg de jobbar). Vi for sedan iväg för att kika innebandy, Dalen-Linköping där Dalen drog de längsta stråt och vann.
Nu sitter jag och jobbar igen på hallen. Vill egentligen bara hem å mysa under en filt och dricka te...men de får bli efter kl 21 då jag stänger igen stället för idag.

Blir så less på den här förkylningen, jag tycker att jag gör det mesta för att bli frisk: Dricker Kan jang, använder nässpray, dricker mängder med te, dricker c-vitamin, sover mycket, anstränger mig inte, håller mig inne. Vad ska jag mer göra?! Rastlös.nu

Hamnade som vanligt på fejjan och hittade lite bilder på hur färgen på håret kan förändra en hel människas utseende.



Avslutningen i nian



Under gymnasie tiden



Två sommrar sen



Under Greklands semestern

Samma ansikte, olika personer med olika färger på håret. För visst har den personen på första bilden förändras, förhoppningsvis till en modigare person, men innerst inne finns nog den där blyga flickan kvar.
Var hos doktorn igår och beskedet var virus, typiskt att man inte kan äta medicin mot de. Idag är inte halsen det värsta utan den där himla rethostan istället. Förhoppningsvis är det ett steg i rätt rikting, i alla fall får jag gå in med den inställningen.

Igår var det Elitseriematch mot Skogås, vi fick med oss 1 poäng eftersom resultatet vart 3-4. Spelarna var duktiga och det var även vi på läktaren, haha. Vi fick även vårt nya matchställ som jag får inviga nästa helg då det vankas säsongens första tävling.



Nu vill jag bli frisk och kunna träna, för värst tränad blir jag inte av att sitta här i soffan iallafall....
väntar jag på att mina produkter från elf ska anlända. Jag beställde 16 produkter därifrån i söndags och det ska bli väldigt intressant att se hur produkterna är. Det var halva priset så jag betalade ingen stor slant för så många produkter.

Jag vill ha dom nu!!
är inte fy skam, speciellt inte om man får det två dagar i rad. Kanske ska fortsätta vara hängig? Nej verkligen inte, är så less, håller på att krypa ur skinnet.

Bjuder på lite bilder från en outfit jag hade i torsdags istället :)







Var nog sista gången för säsongen som jag kunde använda dessa skor, nu när jag sitter här förkyld som attan får jag skylla mig själv att jag ens satte på mig dom! Fan. Aja, är huvudet dumt får kroppen lida.
Har faktiskt mammas gamla par jeans på mig som hon hade innan hon födde mig, det tycker jag är lite roligt :)
Här på rullis har vi sjukstuga, det är så synd om oss. Det är som fåret sa, typiskt att vi ska vara sjuk samtidigt för då kan man inte bli omhändertagen av den andra.



Som sagt är det väldigt synd om oss!
Idag hade vi en intressant föreläsning med en bra föreläsare, för det är inte alltid man har det tyvärr. Under mina tre år på universitetet har jag fått erfara ett antal dåliga/mindre bra föreläsare.

Har två tvättar på gång och ska snart få i mig lunch, har sedan mitt 4 timmars pass på hallen. Först tränare två timmar och sedan min egen träning på två timmar. Kanske inte det mest optimala men det får fungera. Ska försöka hitta en bra balans mellan att vara tränare och träna själv. Sedan borde jag nog se över hur det är med mina värden, jag är tröttare än vanligt och svårt att hitta motivation, hoppas innerligt på att det bara är något som pågår nu och inget annat.



Att hitta tid för varandra utan att behöva tänka på någonting annat är svårare än vad man tror. Två personer som är engagerade i olika saker resulterar i mindre tid för varandra. Förhoppningsvis är det bara en fas just nu, I hope.


Kan för övrigt säga att jag är så sjukt less på regn. Vad ska man ha på sig? Hur ska man ta sig fram utan att mascaran ska ha runnit? Hur ska man bete sig utan att vara frössen hela tiden?

Sitter nu på bussen tillbaka till Umeå igen. Det vart en kortvisit i Sundsvall, ett givande möte för ett projkt som vi ska ro i land med bravur. För mig som badminton "nörd" ska det bli väldigt kul att EM spelas i Sverige i år och vi i projektet ska självklart finnas där. Kul att det finns projekt som satsar på oss unga ledare och att det även drivs av just Unga ledare.

Ska annars bli skönt att komma hem, har blivit väldigt "hemmakär". Imorgon blir det några timmar på hallen med mina träningsgrupper plus att vi ska ha "Prova På" i två timmar.



Fast ja egentligen inte gillar att åka buss går det hyffsat bra just nu, längtar dock tills ja kommer hem och får mysa!
Sitter i sängen här på hotellet, jag är som sagt i Sundsvall på en träff för ett projekt inom badminton som heter Självklart. Det ska bli intressant att se vad vi kommer fram till imorn. Åker hem vid 16 och kommer till Umeå vid halv nio, skönt att få komma hem till lägenheten då.



Men jag saknar att ha mitt får brevid mig, man blir så bortskämd när man får närhet varje natt.  
Har vi skaffat internet till lägenheten, jag har bott här i ett år och under tiden använt de trådlösa telia-bredband. Så nu när Andreas flyttat in här hade han ett krav, att vi skulle fixa riktigt bredband. Sagt och gjort, vilken skillnad.



Nu frukost och sen mot Iksu.