Ibland är det skönt att bara ta sig tid för sig själv, lite kvalitetstid. Precis en sån kväll har jag ikväll, köpt vindruvor, bakat paj, lånat filmer, köpt en tidning och ska snart koka te. Det är precis hur en singel tjejs ska se ut enligt mig, ta hand om sig själv om man nu inte har någon annan som gör de.

Dagen har varit seg då jag inte gick från sängen förens vid kl 2, hängigt att ligga kvar så länge men det var inge bra väder och jag mådde inte toppen. Blev sedan bjuden på Tacos hos Emlan, mumsigt. Bägge åt så vi nästan sprack och jag med min vanliga klantighet tappade 2 tallrikar i golvet, skämmigt, klantigt och så typiskt mig. Gör jag inte sönder nått så glömmer jag nycklarna i postfacket, ojoj skärpning Mysan!

Egentligen skulle jag vilja vara ute ikväll, men det är bara av en anledning ;) Jag jobbar på att må bättre och jag jobbar med mina känslor, inte det lättaste med förhoppningsvis blir resultatet bra.

Jag har lärt mig att ta vara på värdefulla vänner, de betyder så mycket att ha någon att prata med. Så alla vänner där ute ta åt er när jag säger att ni är guld värd!

Nu blir det paj, te och high school musical ;)

Mysan♥

Hur gick det till? Hur kunde 1800 kr bara försvinna från mitt konto, jo tack jag vet exagt hur det gick till.

Spinning och föreläsning på förmiddagen, det är skönt att börja morgonen med att svettas lite för att sedan tillkalla alla hjärnceller för en föreläsning. God lunch och "lite" shopping vid 13 snåret. Shoppade fast jag egentligen inte borde, usch jag måste verkligen sluta.
Efter att gått på stan med uppknäppt jacka, vår känslan var stor då solen sken och det var bara nån minus grad. Tog jag bussen hem för att sedan gå mot iksu och skämma bort mig själv.

Jag och Sandra hade bokat in oss på makeup och hårstayling, så vid 4 satt jag där i stolen och vart ompysslad. Det är något som verkligen inte är vanligt, vardags lyx. Det var med 1200:- mindre (en sminkbox med id smink fick också följa med hem). Det var staylade  som vi fortsatte mot Droskan för att äta tacos, mums.

Kvällen var rolig men det var inte den bästa utgången.


Jag orkar verkligen inte skriva mer, de har tagit  mig år att skriva detta. Återkommer vid bättre humör.
En riktig nagelbitare bjöds det på i Badmintonstadion ikväll, jag och Sara satt och var ständigt nervös på sidan. Jag har verkligen inte nerver för att kika på när de andra spelar, är nog mer nervös än vad de själva är.
Kvällens semifinal var mot Kista, vi hade en seger i bakfickan och behövde få som minst oavgjort. Hela laget var taggad och det var bra stämning vid maten, det såg riktigt bra ut.

Första matchen som ropades ut var Damdubbel, Lisa och Sofie spelade bra och gav motståndarna bra motstånd dock räckte det inte ända fram, tyvärr. Herrdubbel 2 var en sjukt jämn match där jag satt med hjärtat i halsgropen hela tiden, en riktig popcorn match, de följdes åt hela matchen, men även här vart det tyvärr en förlust! Herrdubbel blev också en förlust, damsingel 1 också, vi hejade och hejade men det är inte lätt att heja på nån som inte ger 100%. Tråkigt!

Men det var vid den punkten, 4-0 som Sofie gick in och visade vart skåpet skulle stå. Hon gick in och spelade skiten ur den andra tjejen, visade bra form. Rasmus hade i sin singel en mycket duktig motståndare, Kiki, det var en mycket jämn match men där kiki drog de längsta strået. Han var taggad till tusen och det visade sig i matchen, synd för det var en match vi verkligen skulle ha behövt vinna. Samtidigt som rasmus spelade sin match spelades herrsingel 2 mellan simon och George. Simon vann första set klart, men George är en räv och duktig spelare, det var en jämn och väl spelad match men även här fick IFK vika ner sig.

Matchen avslutades med förlust 6-1, där mixen inte spelades. Sofie var den enda som vann en match, men nu är det bara för hela laget att lada om för retur match på bortaplan redan nu på tisdag. Eftersom Puppin åker tillbaka tillbaka  till Indonesien imorn ( de var kul att lära känna henne) så får Sara gå in och spela istället, men om hon jobbar på tisdag är det JAG som ska få gå in och spela. Tankarna över de är blandade, tänk att isåfall gå in i elitserien först i semifinalen, brukar ju inet direkt vara så. Samtidigt vore det kul att få åka med så vet  jag att Sara är värd de.

Det är med ont i händerna jag snart ska lägga mig för att sova, imorn väntas en rolig med intensiv dag som börjas med spinning 07.15. Kvällen avslutas hemma i min varma goa (stora, NOT) säng, mysigt värre!

Mysan♥

Min fot är inte bra än, det går bra så länge jag spelar men vid vila gör den lite ont och det "pirrar" i den. Skjut den och fixa mig en ny bra istället. Tänk om man kunde beställa nya kroppsdelar bara sådär, då skulle jag vilja ha en ny fot, ett öra som matcher mitt andra, byta ut mitt hår (fast de kanske inte räknas som en kroppsdel?) Detta är ungefär vad jag kan fundera på här i mitt lilla sketna rum när jag tycker synd om mig själv!


På fredag blir det som sagt partyyyy och jag är taggad till tusen. Hela fredagen är planerad in i minsta detalj:

•Ev. träna
•skola 9-11.30
•Lunch
•Stan
•Iksu kl 15.30 (hemlis)
•Droskan kl 17
•Hem till Sandra för drinkar och förkrök
•Corona

Jag är taggad jag är laddad! ;) Vad kan egentligen gå snett?! Bra människor att umgås med och goda drinkar! MUMS

Skolan från 9-16 tar verkligen allt kraft ur mig, inte hjälper de att vi har en föreläsare som snackar svensk/engelska med kinesiskt brytning. Vi har idag gått igenom nervsystemet, blodet, hjärtat, cirkulationssystemet med mera, det är lika lång tråkigt som de låter. Det värsta idag var att behöva sitta inne när solen sken och man ville inge helldre än att sitta vid Nydala sjön och fika.


Sne bild, men datan vägrade rotera den.

Bilden togs helt ovetande när jag höll på att fippla med något annat när jag var ute och gick igår. Skönt att bara få vara ute och gå i sin egna lilla värld. Men här hemma lever jag i min egna lilla bubbla, som jag brukar säga: Pratar man med sig sjölv får man oftast bäst svar.

Btw klarade jag tentan jag gjorde förra veckan, grym jag är!

Mysan♥

Sluta aldrig hoppas

Sluta aldrig be

Sluta aldrig drömma

Under kan ju ske

Eller INTE


Om jag skriver min planering här, har jag lättare att komma ihåg den.

•Spinning med Emlan kl 11.15 idag
•Läsa igenom föreläsningen från igår
•Städa upp lite
•Träna x-antal ggr
•Betala räkningar
•Bränna vår mix cd
•Skola mellan 9-16 ons o tors och 9-11.30 på fredag
•Heja fram mitt lag till SM-final på torsdag, tagga!
•Fredag = FEST


Planeringen så här långt, kommer nog att tillkomma en del. Längtar tills på Torsdag då jag ska heja fram mitt lag till seger, trots att jag inte spelat någon match själv så har jag varit med på allt runtomkring den här säsongen, grymt lag med grymma människor!


The team!


Fysologi, jag hade hört att den nya kursen skulle vara svår, men inte så här svår. Mellan 13-16 satt jag och fick bara mer och mer ont i huvudet pga att jag inte riktigt hängde med. Det värsta var att jag kände igen de men det var som en dimma i mina minnen. När jag läste det för ca ett år sedan trodde jag att jag inte skulle läsa det igen, Naturkunskap B var inte min favvo kurs. Matte, fysik, kemi och biologi är INTE mina ämnen, punkt slut.

Sedan att vi ska ha en lärare som bryter på svenka-engelska-kinesiska kommer inte göra saken lättare heller. Men det är bara att biti ihop och göra det bästa av saken, som alltid.

Från det till något helt annat. En sak jag verkligen saknar i mitt lilla fjuttrum är en soffa, jag somnar alltid i dem, hur skönt som helst. Hemma har jag mitt hörn som jag alltid ligger i och i Yo´s soffa har jag också en specel plats. Det farliga med det hela är att jag somnar när jag inte ska, så egentligen kanske det är bra att inte ha en soffa, men det är ju så skönt! Igår somnade jag som så många gånger förr hemma hos Yo i deras underbara soffa. Inte bra! Det var kallt att gå hem nyvaken och trött som en åsna. Men i min nya lägenhet ska jag ha en stor skön soffa, varför ha en skön säng när man kan ha en skön soffa liksom?
-Onödigt vetande om min soffa!

Mysan♥



Passade på att posa i badrummet på hotellet i väntan på frukosten

Yo och hans nya mössa, Utan lilla toppen blir den grym ;)


Även jag hittade lite fynd (!) Tre tröjor för 100:-, vad säger du om de linnis? :P


Min middag/kvällsfika



Jonatans mormors hund som heter...GUBBEN, skit söt!

Passade även på att handla på ica nu ikväll, påvägen hem gick jag förbi Yo med lite plugg godis, snäll jag är! Men man ska ju ta vara på vänner och familj. Det har varit en bra helg förrutom spelet och att jag vaknar på nätterna. Nya tag för en ny vecka!

Mysan♥

-spela bra badminton
-vara på IVP-galan i fin klänning och förhoppningsvis känna mig snygg!
-Ha en trygg famn att krypa upp i
-träffa min syster och hennes barn
-sluta hoppas på något som aldrig kommer bli som jag hoppas på

Inför alla hjärtansdag hade jag tänkt skicka in en annons till en tdining:

"Ensam på alla hjärtans dag? "
"Ensam tjej söker någon att dela sin ytterst lilla tid med, du ska finnas tillgänglig när jag vill de! Inget onödigt trams, här är det att sova i sked som gäller."

Undra vad man skulle få något svar och vem isof som skulle svara, typ Greger 55 eller Gunnar 76 kanske.

Mysan♥
Igår (fredags) packade vi in i tre minibussar för att bege oss till Sundsvall, resan gick bra trots att jag höll på att frysa ihjäl, kallt ute och kallt i bussen = ingen bra mix. Väl framme vart det lite chillande famför tvn innan jag somnade till musiken i min ipod, spellista "lugna".

Efter en sjukt god hotellfrukost så tidigt som klockan 7(!) och en färd i en svinkall minibuss, var det ändå en timme kvar innna jag och Yo skulle spela. Och som vi spelade sen, eller rättare sagt var det jag som var sämst, som vanligt! Det jag skulle behöva är att be nån jävel sparka mig på smalbenet varje gång jag drar ner racketen, då kanske jag slutar med de.
Pga min fot lämnade jag wo i singel (jag som älskar singel) NOT! Hade jag vart bättre hade jag säkert tyckt det är roligt, men inte nu. Så mellan min mix kl 09.25 och min dubbel 16.30, vad gjorde jag då?

-Såklart vart det att tjaffsa med min bästa kompis, vi hackar på varandra om alllt, roligt då ingen tar det seriöst. Jag brukar faktiskt sakna vårt tjaffs, de är jobbigt att inte kunna ses som förr, jag  som alltid hängde på deras kökssoffa. 
Men tillbaka till spelet, vi spelade grymt bra i första set av vår dubbel, men vad hände sen då? Jag vart som en missande-ful-jävla-gris, lessamt som fan! Men jag tror ingen av de som spelade idag hade en riktigt toppendag, ingen spelade på topp, tråkigt värre!


Upp med racketen var det ja!


Jag garvar alltid när jag ser den är bilden ;)

Kvällen bestod av mys på ett mysigt café med bästa yo, vi satt i hängande korgar (ett måste i min framtida lägenhet) drack te och åt mat. Lätt övertalad som jag är vart det häng i bastun med grabbsen (ingen tackar väl nej till killar i en bastu lr). Det som var de sämst var att jag var den tjocke utan magmuskler (killarna har inge fett men muskler).

Mysan♥
Det har inte hänt på över en månad att jag bara har vart hemma utan att ens träna, så ikväll har jag bara varit, sovit framför tvn och nu ska jag gå och sova igen. Jag finner ingen motivation att sitta uppe och häcka framför datorn. Ta tag i ditt liv mysan, sov ordentligt! Det finns inget franför datorn som är så viktigt som sömn, eller hur?

När jag och Emelie gick hem idag fick vi se en sötfigur cykla förbi på sin cykel, faan att jag inte ska på idrottsgalan, men emelie skulle styra upp de där ;) haha


Näe, sova!

Tråkiga inlägg, men hjälp mig finna motivationen!

Mysan♥

Här sitter jag med en fot som gör lite ont (men som ska läka tills på lör), en tenta som ska skrivas 14-17, en saknad av att bli omhändertagen, en längtan efter sommar och sol, en längtan efter Gotland, med myror i bralllan och en saknad efter att finna någon som är MIN!

Idag står det på schemat:
-Äta med Emlan och Yo kl typ 12
-Skriva tenta 14-17
-Packa till imorn
-Vila
-Få min fot att läka
-Om jag har tid, tillverka lite smycken

Jag hade velat skriva träna också men till och med jag förstår att det går inte när jag har svårt att stödja 100 % på foten, fan! Igår ville jag bara gråta och tycka synd om mig själv dels för att jag bor ensam i ett rum, mamma var inte här och tog hand om mig och att det gjorde ont! Imorse var jag nära på att svimma, förståligt om man inte äter något på kvällen innan, men efter att ha lagt mig ner på golvet och svettas lite var jag på G igen sen.

Här är en mixad cd som jag och Yo har lagt ihop för att ha något att lyssna på i bilen:

-Kids, MGMT

-The first day of my life, Bright Eyes

-You only live once, The Strokes

-Still counting, Volbeat

-Run, Leona Lewis

-Sprialling, Keane

-All over you, Live

-Sex on fire, Kings of leon

-Hit that, The offsprings

-Gotta be somebody, Nickelback

-Touch you right now, Basic Element

- Hurtful, Erik Hassle

-I wish i knew you, Amy MacDonald
-First time, lifehouse

Läsa lite till kanske?

Mysan♥

Jag har tenta imorn, jag har stukat foten och jag är hungrig men orkar inte fixa nått att äta! Snacka om sjukt dålig kväll!

Det är det jag har att säga ikväll, fitt fot!
Jag har tenta imorn, jag har stukat foten och jag är hungrig men orkar inte fixa nått att äta! Snacka om sjukt dålig kväll!

Det är det jag har att säga ikväll, fitt fot!
Efter en lång dag med mycket tenta snack och försök till pluggning är det skönt att varva ner vid datorn (där jag alltid hamnar). Tillbringade iallafall eftermiddagen hos Pinglan Emlan där vi pluggade och sedan åt lite middag, trevligt fast det var plugg som stod på schemat.

Emlan har en iller, illern Inger, väldigt söt krabat. Tänk om jag skulle ha ett litet djur här i mitt rum, undra vad de skulle bli för något. Såg att det var en student i Sundsvall som hade en tjock svart tusenfoting som såg ut som en bajskorv, skulle inte det vara något? Den skulle isåfall heta Halvar (finns det ens ett sånt namn?!). "Nu ska jag gå ut och rasta min bajskorv Halvar".  
En kanin skulle annars vara något, men hur kul är en kanin egentligen, det ville jag ha när jag var tio men fick ingen! Något annat som jag ville ha när jag var liten var en häst men inte fick jag någon heller, vi skaffade höns istället, kul! Vågen mellan höns och en häst var inte jämn!

Nu ikväll har jag och Yo vart på punch out, roligt och lite ansträngande. Sedan att jag nästan vart ihjäl slagen/sparkad är sådan saker som följer med. Ska iallafall få special coaching på hur jag ska hålla mitsarna av Petter, så nästa gång kommer jag vara bättre Yo! ;)

Har nu fyllt i min matdagbok och skickat iväg till Emma på iksu som ska kika igenom den tills vårt möte på fredag, ska bli intressant! Mat är ju en ganska stor del i prestationer, vet att många fler än jag blir på annat humör när vi inte äter bra!


Snart ett år sedan, sjukt! Tänk var snabbt ett år kan gå när man har roligt!

Mysan♥
Jag vart utmanad av min kära vän Linus http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.3660430
Utmaningen lyder:

1. Länka till den som har utmanat dig
2. Berätta sju sanningar om dig själv 
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg 
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen

Sju sanningar om mig:

1.
Jag är nog en lat person egentligen (på insidan)
2. Min största skräck är att bli tjock
3. Har svårt att bli kär (rädslan för att bli sårad är för stor)
4. Pratar mycket med mig själv (får bäst svar då)
5.  Stör mig på människor som ser ut/beter sig på konstiga sätt
6. Är mycket snål "sparsam"
7. Har spelat/sjungit Danny ur filmen Grease men svart peruk och allt

Jag kör en egen version av den här utmaningen istället, alla som vill/vågar och kan får anta utmaningen!

Mysan

  1. Undvik alkohol. Ingen har blivit smartare av alkohol.
  2. Det är inte dig personen ogillar, det är hur du presenterar dig.
  3. Alla spelar i samma liga.
  4. Alla är människor, även snygga männiksor.
  5. Ha roligt! Det smittar av sig.
  6. Tro på dig själv, vinnare tvivlar inte.
  7. Gå in med hög energi, annars kan du lika gärna gå hem och sova.
  8. Skippa de klassiska ragningsreplikerna. Alla vet att de har vackra ögon.
  9. Ta inte negativ kritik personligt, allt är feedback.

Dessa tips fanns i Nya Metro student magazinet, man kanske borde testa dem och se vart man hamnar. Det kan ju inte bli sämre iallafall. Dock är några redan beprövad men de funkade inte (kan bero på annat).

Knäppte lite bilder idag:


Så här ser min badrumsdörr ut, bilder och mitt vackra brev!


Shoppade ett par typ chinos idag för 100 kr då dom hade kostat 999kr, fynd!

 
Flickan med ett ansikte som en köttbulle!
             


Lite blandade bilder på alltmöjligt från min nya snygga/tunna/grymma mobil :)

Mysan♥
Inte om man heter Mysan är det så iallafall!
Klockan ringde tidigt imorse (kl. 07.45) men det vart uppgång runt en kvart över/halv. Var trötter fast det inte vart allt för sent igår. Anledningen till att det var uppstigning så "tidigt" var för att vi skule göra en lite roadtrip till Ö-vik och paradisbadet. Kommer ihåg att jag var där när Mats fyllde 40, vilket är typ 10 år sedan, så då var jag liten det är jag inte nu. Iallafall var det jag, Yo, Emlan och Fredrik som kände oss badsugna och for iväg.
Väl framme betalde vi 195:- för bad och relax (inte värt i efterhand) men det visste vi ju såklart inte innan, men men. I ca 4 timmar badade, bastade, busade vi runt i lokalerna innan vi började dra oss mot Ume igen.

En riktigt rolig resa med bra sällskap och inte fick vi några stora skador heller, bara en MTBI och en fin bula på knät. Tror att det var en person som var med och skapade alla skador också, en person som av 10 åk lyckades åka på madrassen ca 2 ggr. (sopa) ;)

Kvällen har iallafall spenderats men huvudet nere i Idrottsmedecin pärmen, måste lägga på ett kål nu eftersom tentan är på torsdag :S Har ingen lust alls att behöva göra en omtenta sen, så det blir till att lägga ner  minst 110%  nu frams till torsdag.
 
Sitter även inne på mitt rum i hoppet om att mina korridorsgrannar ska lägga sig så jag kan gå ut (orkade inte äta middag tillsammans med dom). Den nya gubben är enligt mig skit jobbig och jag behöver inte lägga ner tid på att vara fejk glad över hans sällskap.

Nae, tvätten sen sängen med en massa häften.

Mysan♥

Då var vi framme vid den dagen också, veckorna bara går och går och snart är jag 20. Eller nu tog jag i så jag nästan sprack, är typ 8 månader kvar, skönt!

Dagen har gått snabbt och jag har hunnit med att vara tränare, städat, vare på middag och sett film, inge plugg här inte! Middagen var trevligt hemma hos Yo och hans mamma, det var jag och min tränares familj plus några andra. Potatisgratäng med kött till varmrätt och typ knäckäpplen till efterrätt = MUMS! Kvällen avslutades med filmen Hit man, bra film faktiskt.

Dagen till ära tänker jag extra mycket på mina alldra bästa vänner, ni vet vilka ni är! Utan er skulle jag inte vara någonting alls! Jag är så lyckligt lottad som har en sån stor vänskapskrets plus en familj som stöttar mig i vått och torrt! ♥


Klädsel: Förmidagen:Träningskläder Eftermiddagen: svart högkjol, linne, plattat hår ;)
Middag: Potatisgratäng med kött
Känsla: Förväntansfull
Plikt: Plugga! Tenta nästa vecka
Humör: Glad vid tanken på mina vänner
Händelse: Hittade en påse naturgodis
Musik: Keane

Mysan♥

Klädsel: Förmidagen:Kjol, linne, kodta Eftermiddagen: Jeans, linne, kortövertröja
Middag: Buffé på Corona
Känsla: -less
Plikt: Plugga! Tenta nästa vecka
Humör: Ganska glad (humörsvängningar)
Händelse: Var med och kikade på när sandra vart tatuerad
Musik: iTunes

Idag har jag vart med om nåtgot helt nytt, jag fick följa med Sandra när hon skulle göra sin andra tatuering. Jag som förövrigt är sjukt taggad till att göra en vart inte precis mindre de efter besöket, trots att det såg ut att göra ont blev resultatet så grymt snyggt! Nu återstår bara att hitta ett motiv och en plats att sätta den på som jag kan ha hela livet. Jag har olika förslag på vart den ska sitta:
- Nacken, precis vid hårfästet
-Lite längre ner på ryggen, mellan skulderbladen centralt placerat
-Fotleden
-Under troskanten
Kom gärna med tips på vart jag ska ha den!

Sedan är det ju fredag den 13:e idag också, inte för jag vet om jag är så skrockfull precis. Alla dagar är ju mer eller mindre otursdagar och än så länge har det då inte hänt något speciellt och snart slår det om till den 14:e.

Mysan♥
Jag lever på hoppet
Klädsel: Förmidagen:Jeans, t-tröja, kofta. Eftermiddagen: Myskläder = de bästa!
Middag: Bulgur med bacon, paprika, lök, sötsursås och nötter
Känsla: Trött
Plikt: Plugga! Tenta nästa vecka
Humör: inget specielt
Händelse: Somnade hos sandra med böckerna i knät
Musik: http://www.youtube.com/watch?v=bIEOZCcaXzE


På lördag är det den dagen som jag som sagt inte gillar "alla hjärtansdag", tycker den är lika överskattad som nyårsafton. Jag har aldrig haft någon som hållt mig kär under den dagen eller så (har den personen inte varit i närheten). Det är surt att se par vara kär och veta att man själv inte har någon som håller en kär. Men det är bara att satsa att till nästa år fira med någon som håller mig kär, prinsen kanske finns där ute eller så är det någon som bara inte fattat de....
Men man kan ju använda dagen till att berätta för dina vänner hur mycket dom betyder för dig, det är något jag ska göra iallafall. Vänner i vått och torrt! I år "firar" jag tillsammans med min prins :)



Mysan♥
Man ska aldrig sluta hoppas


Typ såhär såg ja ut idag


Efter att ha haft en föreläsning om doping med en föreläsare som älskade badminton så begav jag mig ut i kylan för att åka till Droskan och äta. Med trevligt sällskap och god mat (wokad fläsk med ris) så vart jag mätt i magen och på bra humör. Åkte tillbaka till Iksu för att plugga innnan fotograferingen.

Om man aldrig gjort en riktig fotograferinge förut kan det verkligen vara svårt, nog för jag gjort min student fotografering men inget sånt här. Vi samlades vid 14.30 och var klar vid 17.00, under den tiden hann vi knäppa ute, i iksu-student rum och i gymet. Roligt men lite segt att behöva vänta bara!
Sen var fotografen väldigt söt också ;)

Kom nyss hem från träningen och som vanligt var Rasmus träning rolig, kul att ha en tränare som engagerar sig så  i alla vi gör, verkligen positivt. Skönt att vinna den betydelsefulla klunsen mot Puppan om att plocka bollar också! :P
Suget börjar sakta men säkert komma tillbaka, kommer ta det som de kommer. Lasse kollade även på min fot idag, var nån muskel som var liet spänd. skulle massera så skulle det bli bättre, hoppas på de!

Och när ändå skador tas upp kan jag meddela att jag inom en kort framtid kommer skjuta mina fötter pga skavsår! Hur fan kan man få skavsår av ingenting, kan någon vara snäll och förklara det för mig? Jag har inte bytt skor eller gjort något annat, jävla fötter!

Nyponsoppa + anatomi/traumalogi = Mysans kväll!

btw, kan det vara så svårt att använda msn?! Killen med de breda dialekten?!

Mysan♥

önskar jag att jag hade mer tid på ett dygn.
Jag skulle då hinna med att träna allt jag vill, alltså inte bara badminton utan också typ punch out, body balance, vatten gympa och allt annat Iksu har att erbjuda. Men har dygnet bara 24 timmar och jag ska hinna sova, äta, träna och plugga kan man inte hinna med allt, det är något jag fått inse.


Idag sket jag iaf i badmintonen för att slåss lite ist, grymt kul! Blir som en annan människa när hanskarna åker på, jag vill slå ner nån jävel, så passa er ;)



Imorn blire fotografering, spännnande!

Dåligt inlägg, men ja har ingen ork!
  • Bankkort
  • leg
  • Iksukortet
  • Droskan biljetterna
  • Kvitton
  • Ja ALLA kort och sånt

Ligger hemma i Enånger, fy fan av klantigt att glömma plånboken i bilen. Hade en känsla av att de var något jag glömt och tro på attan att det var en sådan viktig sak som den.

Mysan

Ja nu har ännu en helg gått, denna helg var en mycket bra helg. Positivt att jag haft två bra helger i rad, fortsätt så här så kanske annat löser sig också förhoppningsvis.

Som sagt gick spelet helt åt helvete i singel men mi mixen spelade vi bra iallafall i ett set, men nu får jag tagga till att toppa formen i sundsvall och på sm istället. Ska nöta på träning och även fixa tid med dietisten som ska kolla att jag får i mig rätt mat. Jag ska verkligen satsa allt mot SM, jag är sjukt taggad i allafall för dubbel, singel kan ju hänga sig.

Väl hemma i Enånger hade de snöat och snöskyflarna åkte fram, sjukt jobbigt (trodde jag skulle få träningsvärk). Vi måsta skotta in oss på gården för att kunna ställa bilen där. Samtidigt kom mina flickor för att fika, härligt att vara alla samlad. Över fikat fick Yo stå ut med fyra stycken fnittrande/snuskiga/ohyffsade tjejer, men jag tror han inte hade allt för tråkigt ;) Men jag märkte att spel och lite sömn så småningom visar sig och den kröp sakta men säkert fram när två av tjejerna var var. Vi passade iallafall på att ta en välbehövlig sovmorgon imorse åt sen frukost och sedan gick jag ut och gick med Hanna och David.

En bra helg med massa mysiga människor, Tack alla som gjorde den så bra!

Mysan♥
  • ORMAR 
  • När jag är sämst som jag är nu
  • Killar
  • ORMAR
  • Att inte få mysa med mina vänner hemma i Enånger lika mycket längre
  • Att behöva göra vuxen saker typ städa, tvätta
  • Orättvisa
  • När folk säger dumma saker om mina syskon (de får bara jag göra)
  • Att behöva skjuta undan vissa saker (känslor)

Jag är lagomt sur över hur dåligt singeln gick idag, fy fan! Dags att lägga av kanske?!



Mysan♥

Idag har hela dagen gått åt till att resa, först till bussen, buss i 5 timmar, lite bilåkning hemma på byn, bilfärd i 3 timmar till Falun. Nu sitter vi här som två töntar med en varsin data i knät, den ena bloggar och den andra pluggar, gissa vem som är vem?!

Vilket väder vi har fått ute och jag har fått lagt mina tygskor på hyllan (i resväskan), sad face! Det måste ha kommit några dm uppe i ume och skit vädret följde med oss hem och sedan vidare hit.
Och mitt i det här snö kaoset skulle det sitta fint med en sol resa, ge mig cypern igen. Vi hade verkligen sjukt roligt på den resan, jag och mina flickor. Den som saknades var min lilla tös, titti! Annars var den resan klockren.

Otroligt "vackra" tjejer innan det var dags för att släcka törsten ;)


Imorn gäller det att tagga, andra tävlingen för säsongen, sjukt!


Mysan♥

Idag drar vi till Enånger för att sedan åka vidare till Falun. Ska visa Yo de bästa världen har att erbjuda, Enånger såklart! ;)


Färlåt Yo (vet att du inte tycker om bilden)

Mysan♥
Efter att ha varit borta i några dagar och gjort annat än att vara hälsosam blir man lätt trött, så trött att man efter 20 minuter på en föreläsning (som är 3 timmar) somnar. Nog för att jag INTE brukar vara den mest effektiva människan på föreläsningar så var jag ännu värre.
Dagarna har kännts långa och sega och jag har mest bara längtat efter helg, som vanligt alltså.

Igår passade jag på att fynda lite på stan, ett par skor 200 kr, en mössa 20 kr, en tröja 29 kr, ett linne 100 kr, roliga märken och magneter 25kr och lite pyssel till smycken som inom en framtid ska hinnas att göras. En billig shopping och idag passade jag på att fynda produkter till ansiktet också, även de billigt! Fyndare som jag är ;)

Imorse fick jag ett ryck att jag skulle springa till Iksu, gymma och sedan springa hem igen. Allt fullbordades förrutom att jag gick hem ist, det var så mycket snö att det var svårt att springa. Efter en välbehövlig dusch sprang jag ner till Sandra för lite plugg, hemtentan gjorde vi klart. Sedan bjöd jag på Droskan, jonatan, johan och sandra. Jange var med på ett hörn han också :)

Efter att ha vart på stan med Sandra hoppade jag av bussen vid Iksu för att gå på gymmet. Jag hade betsällt tid med en gym instruktör som skulle visa mig olika övningar. En jätte trevlig tjej fick jag som visade mig nya och roliga övningar. Jag tycker det är roligt att få tips på nya övningar så man inte fastnar i det gamla tråkiga spåret, då blir man som de gammla gubbarna som gått på gymmet i 20 år och gör samma övningar än!
Emma, som intrsuktören hette berättade att hon var dietist och hur viktigt det är att äta rätt och mycket mat. Nu har jag inte den fördelen att jag har mamma som lagar mat och ser till att jag äter ordentligt utan nu får jag sköta allt sånt själv. Och eftersom jag tränar ganska mycket är mat viktigt, fast det är så sjukt tråkigt att tillaga!

Måndag: Badminton 18-19.30
Tisdag: Badminton 19-21
Onsdag: Badminton 19-21
Torsdag; Badminton 19.30-21
+ gym och konditions pass (nästan ett varje dag)

Mysan♥
Ja då var man hemma från årets skidresa och jag är hemma med en massa roliga minnen i minnet. Vilken resa det var, hade roligt från första sekund till den sista. Vart inte överdrivet mycket skidåkning (max 8) men sällskapet var desto bättre så inte hängde jag läpp för det.

En liten övergripande resume över vad som hänt:

Torsdag: Bussen rullar in vid Universum för att plocka upp 50 st glada och sugna IVP:are. Resan tar några timmar och rastlösheten & hungern började komma sakta men säkert komma. Framme ´bestod kvällen av mat, mys och den snabbaste förfesten jag vart på, in genom dörren och ut igen. I min stuga bodde Ida, Ida-Marie, David, Emelie, Hank, Joel och så jag såklart.

Fredag: Uppe med tuppen för att käka frukost, bufféfrukost (mycket nöjd). Förmiddagen bestod av lite skidåkning ca 5 åk, men med mat i magen efter lunch nöjde sig jag och Emelie med att åka. Före after ski så vilade vi för att sedan sätta på oss alla kläder igen för att se lite mer "aktiv ut". After ski var riktigt roligt, med öl och cider hit och dit. Efter den vart det skoter, bastu och mat för att sedan dra till "porr" stugan. Kvällen avslutades ganska tidigt med att jag somna tryggt brevid Emelie.

Lördag: Frukost och ännu mer frukost, tidigt var vi uppe för att få i oss allt. Förmiddagen bestod av två skidåk då vi avbröt pga ont i emelies fot, men ist tog vi en promenad fylld med skratt och bus. Matade hästar med polly och tog oss friheten att posa vid en skoter. After ski igen, dock en lugnare än första kvällen för att sedan äta igen och göra oss iordning. För-för festen var lugn nackdelen var att de andra kikade på nå program med ormar (jag nästan spydde). Hate it! I "porr" stugan var det fest igen, gänget var samlat för att sedan dra vidare till Hotellet. Dansade och pratade med nytt trevligt folk, såg en vacker syn ;)
När det vart sista låten, var vi ett gäng som inte var trött, vi vart utkikad från en "efter"fest som inte var en efterfest. Hamnade ist på hotellet där det var glada miner, där jag fick lära John att 1+1=2 klunkar till han av "vattnet" han hade i spriteflaskan...Avslutade kl 05.15.

Söndag: Uppstigning 08.15 för frukost, vart tog min sömn vägen? Snodde en toarulle då våran var slut (fick dock höra sen att det var bara att säga till så fick man en ny). Städae ur stugan och bar ut alla saker, ut i backen där det vart att sitta utanför toppstugan i solen, me like! åkte ner och åt och sedan upp igen för att sitta mitt i backen och sola, me like again. 1+1 åk för den dagen också.
Vid hemfärd var alla trötta och sega, jag had tyvärr svårt att sova på bussen. Vi var hemma vid strax efter 22 då man blev hämtad, skönt!

Sammanfattningsvis: Sjukt bra helg, bästa på länge! Mat, öl, cider, skidor, bra folk, emelie, skratt, solat, lite sömn och åter skratt. Tack alla som gjorde min helg till den bästa på mycket länge!

Mysan♥