Klockan ringde på 08.00  imorse, men steg upp en halvtimme senare. Vid kvart i nio var jag hos Alinda för vi skulle ut och gå, ringde även Hanna men hon var för trött, när jag ringde första gången la hon på i örat mitt.

Vår tur började bra med framtinade vägar, sen vart det lite snö, mot slutet vart det dock världens lera. Stackars Lady som är så kort och har lång päls som vart skitig (eller kanske mest synd om alinda som måsta ta reda på de, mohah). Vi hann även med att sjunka igenom snö till att våra bn nästan inte syntes. Tror vi avverkade 1 mil och var nöjda när vi kom fram.

Vid 12 tog jag bussen mot stan för att klippa mig, skaplig skillnad på pris, när jag har klippt mig i Umeå tidigare har det gått på 1450:- och nu betalade jag 880:-. Skaplig skillnad! Så nu är håret lite kortare, men mår mycket bättre. Färgen är ljusare och kommer bli ljusare.

Skulle egentligen ha följt med tjejerna ut på Boackarna, men jag börjar känna mig förkyld och har verkligen inte tid att bli sjuk nu. Så lite tid och så mycket jag vill göra.

Nu blire mys med lillasyster alinda.
Hemma i Enånger nu, uppdateringar kommer senare.

Jag lever iallafall! ;) haha
idag har jag ganska mycket inplanerat och en hel del saker jag borde göra.
Har skola mellan 10-12, sen lunch med Emlan 12.30, 15 träffa Jange för shopping på MQ och sen fara till Härnösand vid 18.

I helgen kommer alltså sista seriesammandraget att spelas i Härnösand, vi ligger för tillfället två och har planer på att ha kvar den platsen. De som ligger etta kan vi inte rå på men vore skönt om de försvann ur serien så vi kan vinna nästa år istället. hehe.

Åker alltså idag och kommer tillbaka på söndag eftermiddag och stannar här uppe tills på tisdag innna jag åker hem?!! Första gången sen jul, helt sjukt, typ 4 månader. Jag längtar efter alla där hemma, mamma, pappa, farmor, farfar, syskon och vänner! ♥

Ha de bäst!
Pussen flyger


"Köket"



"Köks delen"





"Rummet"





Badrummet



Hallen påväg in mot kläkammaren



Kläkammaren

Här är lägenheten jag har vart o kikat på idag. Den är på 43,9 kvm och ligger bara nedanför där jag bor idag.



Enligt hon som bodde där kan bostaden byta tapeter, något som jag skull vilja göra, var ett tag sen den där gula färgen var inne.

har egentligen ingen större koll på vad det är för dag, kändes som det var torsdag idag, men det var det ju inte. Har ätit på droska, redovisat och vart på kalas idag, inte ofta man är på de nu för tiden. Kom på att när jag fyller år ska jag ha kalas med fiskdamm, de vore ju nått, hhi. Men dit är det ju ett tag..shit 21 år. uscha.

Jag har helt ärligt åldersnojja, vill inte blir äldre, vad ska jag göra med mitt liv?!

Ska iallafall först leva i nuet.




läskig tjej

helgen som var spelade jag som sagt SM. Det vart tyvärr inte min helg, men jag är ändå ganska nöjd med spelet.
Mixen skulle vi iofs ha vunnit men för att aldrig ha splat tillsammans på tävling gick de ändå hyffsat. Singeln var jag nära på att ta set i, men nerverna var inte på min sida, men är ändå nöjd med tanke på att singel inte är min kategori. Dubbeln spelade vi hyfsat bra i, vi tog nästan set mot de som gick till final, jag lyckades med världens undan läggning (inte med mening, men det behöver ingen veta) ;) haha

Det sjukaste under hela helgen var att jag och Hanna vann 5000 kr!?! Jag hade äran att få delta i hennes lag i den frågetävling hon skulle delta i. Tävlingen gick ut på att under 5 minuter försöka läsa en badminton tidning så noga som möjligt och sedan besvara några frågor. Vi gick till final tillsammans med 2 lag till hade vi flest rätt i finalen, det var utslagning, en tuff sådan. Efter att ha prickat in 8 av 8 namn som tagit EM medalj var det vi och ett lag till som fick ha ytterligare en utslagning. I den slog jag och Hanna våra kloka (?!) huvuden ihop och lyckades vinna med 1 poäng. De 5000 kr som man vann ska gå till något badmintonrelaterat, typ ett läger, tävling eller dylikt. Så nu ska vi se vad vi ska hitta på för något, kul som satan!

Annars bjöd helgen på många skratt och jag hade möjlighet att träffa folk jag inte sett på länge.

Pussen flyger
sover, men slutar aldrig att bli trött, vad är det md mig?
Nu sticker vi iväg för att spela SM i täby. En ca 7 timmar lång bilresa väntar framför oss, kommer bli lagomt skoj.

Så nu alla mina damer och herrar håller vi alla tummar och tår för att detta ska bli min helg!




Slår till med en bild på Mysan.

Pussen flyger
ses o hörs på söndag
mitt tvättberg tills jag inte har några underkläder kvar?

Nu är det tävling i helgen och jag har slut på strumpor, tog tag i det hela nu och har redan tvättat en maskin.




Önskade att mitt tvättberg vore lika fint som detta berg



http://www.myspace.com/ohwhymusic


Min kusins band, jag tycker deras låt New Day är grym. Lyssna njut.


Vart något sugen på att göra min tatuering när vi var med Lisa när hon gjorde sin.

Det står iallafall: Abbes, Lisas och Steffs födelsedatum med romerska siffror.

Mycket snyggt!
Direktiven från fröken Olinder var, samla ihop en outfit till mig så gör jag det åt dig.

Mitt resultat vart detta:



Posar snyggt i  hennes outfit inför nästa utgång på REX

Denna outfit fixade Olinder ihop åt mig:



Jag ser till och med bekväm i min outfit. Helt klart ett köp....NOT

Av den outfiten jag fick skulle jag kunna sträcka mig till att köpa..hmm. linnet jag har under den rosa tröjan.



Den här hatten skulle tillhöra min outfit också, men ja tycker den var snyggare att inte ha till de där kläderna, hur skönt vore de inte att ha en sån här hatt på sig på stranden?!



En sån hät hatt ska jag iallafall köpa när det blir lite mer vår, skönt att det iaf är på väg åt rätt håll. Idag använde jag skinnjacka!!!

Pussen flyger
de har nu annhållit killen som hotade KTH, väntar dock på livstecken från min vän.

"Anonym hotar om massaker på KTH

"Jag ska skjuta så många jag hinner med innan polisen kommer och skjuter mig".
Hotet mot Kungliga tekniska högskolan, KTH, i Stockholm lades ut på ett internetforum i fredags. Den anonyme mannen skriver att han ska verkställa sitt hot på måndagen. Nu jobbar polisen för fullt med fallet. "


Tror dom att man mår bra när man får ett samtal från en bästa kompis som säger att hon kanske blir skjuten imorn?!. Vad finns det för psykon runt om i världen? Jag är helt chockad och fick en klunp i magen, imorn skriver flera tusen tenta på KTH, varav en är min bästa kompis och någon idiot hotar med detta.


SJUKT!!!
när man har roligt. Återkommer om en stund


Bruden till höger drar till Thailand snart, tror hon sitter på flyget nu. Jag hoppas att hon får det underbart, själv stannar man hemma i underbara sverige....inge avis alls. Sa ja föresten att de är andra gången på typ 4 månader som hon är i Thai?
Ojoj, men "jag får väl vara blekast i kvarteret, i år IGEN" Citat från min favvo film.


Handling
Charlie Babbitt
(Tom Cruise) försöker tjäna stora pengar på import av sportbilar då han nås av nyheten att hans far avlidit. Oberörd av dessa nyheter färdas han till Cincinnati för att delta i begravningen och väntar sig att få ett stort arv. Men det enda han får ärva är en 1949 års Buick och några prisbelönta rosenbuskar, resten sätts in i en fond med en okänd förmånstagare.

Charlie spårar förmånstagaren till behandlingshemmet Wallbrook. Förmånstagaren visar sig vara hans okände autistiske äldre bror Raymond Babbitt (Dustin Hoffman). Fortfarande arg för sin del av arvet tar Charlie med sig Raymond till Los Angeles för att försöka ta arvet från honom. Charlie tar först med Raymond till flygplatsen men Raymond är livrädd för att flyga. Istället blir de tvungna att åka i bilen.


Såg den här filmen igår och tyckte den var fin. Ett tips till er som vill se en fin gjord film plus med Tom Cruise i sina unga år, jag såg inte ens att det var han.

"det var en debatt för tre veckor sedan, Kristina Landgren som är tjej och är ansvarig för innebandylandslaget som jag känner lite grann sedan gammalt, hon har det tufft. Fastän hon är en fantastisk ledare, men bara för att hon är tjej, och coachar ett herrlag, jag tycker det är fantastiskt att utvecklingen går åt det hållet. Men den där debatten gjorde mig heligt förbannad, för hon har fördomar mot sig bara för att hon är tjej. Det är därför hon sablas och kapas, det är ju inte för att hon är har brister som förbundskapten. Sånt kan göra mig förbannad!"


Ett citat ur en av våra intervjuer som vi ska analysera. Han som säger det här har all rätt att vara förbannad, jag blir förbannad av att läsa de.

jävla skit mage.


www.hm.com Fashion studio, kul att sitta och sätta ihop outfits där istället för att plugga.


Badmintonnörd som jag är måste bara visa detta. Sjukt svårt att göra.
När jag vaknade imorse var jag jätte ledsen, jag kommer ihåg drömmen och den var verkligen jätte skum. Solen sken iallafall men har nu på eftermiddagen försvunnit, humöret blir alltid bättre när solen skiner och jag känner att våren är pågång.

Jens körde morgonträning med mig och Lisa, Ola körde med Jonte o Abbe. Jag älskar att träna på morgonen, det känns som man kommer igång, och orkar dagen bättre. Vi körde först bollmatning över hela banan innan vi avslutade med en mix (gick inge vidare). Sen fick jag skynda mig för att hinna med bussen, tror jag aldrig har vart så snabb någonsin, bussen gick 09.46 och jag fick tom vänta in den. Härligt.

Väl i skolan hade vi en ca 20 min lång lektion (sjukt onödigt att jag for dit). Passade på att leta lite böcker på bibblan, nere i magasinet, letade en bok as länge innan ja tröttnade, kan inte personalen hämta alla böcker så ja slipper leta. Åkte sen ner till droskan där vi vart ett gäng, vart sittande där i över 1 ½ timme, mysigt med trevligt sällskap. Det vart fläskfilé (ska äta fläskfilé till middag också), inte alla studenter som har den lyxen att äta den maten två ggr på vanlig tisdag. haha.

Nu blir det plugg.

Ha de!

Pussenflyger 


Ett sjukt grymt coverband som brukar rocka sönder Bryggan på sommaren. De gjorde en låt tillsammans med André Myhrer innan OS, André tog OS brons, kanske är de TBL´s förtjänst, who knows?! haha


Har länge tänkt anmäla mig som bodgivare, men av olika anledningar har det inte blivit av. Men idag tog jag steget och gick dit och anmälde mig. De tog prover för att se vad man hade för blodgrupp och skulle höra av sig om 2-3 veckor för första tömningen.

Jag tycker det är viktigt att ge blod, det kan rädda liv. En dag kanske det är du som behöver blod, då är du glad över att något annan lämnat. Så, jag uppmanar alla att lämna blod.


Får sjukt starka spinning känslor av denna låt, kan bero på att den ingår i de grymmaste morgonpasset!! Nu blir det hallen o lite fotarbete/serve innan lunch. Ha de!
helg har sprungit förbi, nu längtar jag tills det blir helg igen, jag är ledig mycket i veckan också men längtar trots det till helg.

Denna helg har spenderats med mina kära vänner är uppe, mysigt värre. Fredag kväll samlades vi baddetjejerna (minus sofie) för en fika och många skratt. Vi fick även vara med när Lisa gjorde sin tatuering (grymt snygg vart den). Blev så avis på henne, men min tid för att bli tattuerad kommer också!
Vi fikade och skrattade i några timmar innan vi behövde sömn och delade upp oss två och två, två till haga o två till mariehem.

På lördagmorgon körde jag ett pass i gymmet innan jag hade Tjejprojektet med mina o Porres små söta flickor, vissa sötare än andra. Det tränades korta bollar, fotarbete och sen hann vi med en del lekar också.
Jag fortsatte ner mot stan för att möta upp Sandy och vi började på vår mysdag som vi sett framemot. Vi (sandy) lagade sedan god mat som vi måsta äta upp på 10 min innna vi skulle fortsätta vidare för att kika på hockey.

Hockey är inte riktigt min grej, så jag och Jimmy spelade kort istället. Det vart stress, vänd tia och gurka, dock förlorade jag bäst av 3 i två av spelen, sen var matchen slut och vi fortsatte hem till Sandy för te och vitlöksbröd, mums.

Bussarna går inge bra hem från henne så det vart en klassiker genom att ja sov hos henne (dock denna gång i soffan o ingen annanstans) hahah.

Idag har jag blivit bjuden på lunch hos Emlan och sedan kikat på Erics seriefinal i innebandy som dom vann. Grattis Thóren gruppen!!
(Jag passade på att kika in snygga killar, hittade en del) hhe.

Tack för en grymt mysig helg!!
 

Mysan här.

Efter spinningen imorse tog jag en lång dusch och fixade mig för att möta upp Emlan för lunch. Tänkte klä upp mig lite genom att använda klackar, men dom åkte snabbt av, hur kan jag gå bättre i klackar när jag är full?
Har sedan strosat runt på stan hela eftermiddagen och bara tagit det lugnt. Ett linne som jag letat efter fick följa med mig hem för endast 49:-, har jag sagt att ja älskar rea?! haha.

Ikäll blir det mys och fika med Baddetjejerna :)

Pussen flyger!


sitter 75 personer och tillsammans svettas. Jag älskar detta pass, instruktören får en att pressa sig lite hårdare hela tiden. Kl 08 är passet sluta och man är redo att möta dagens utmaningar. So, bring it on!
Solen lyser för första gången på länge, det blåser inte lika mycket nu som tidigare. Har vart och köpt frukost som jag ska njuta av nu. Grym start på en annars tråkig torsdag.




Pussen flyger


Mosters cooling, lik sin moster såklart. Längtar tills jag får se henne, bara 2 veckor kvar och sedan hela påsklovet kommer dom att vara i Enånger. ♥
har Mysan läst en bok, på resan till Sundsvall sträck läste jag och avslutade de sista kapitlet nu.



En typisk tjej bok, jag gillade den.

en bild på Girls of badmintons blogg http://girlsofbadminton.findyourmind.se/ men såklart gick den inte att ladda upp, aja vill ni se kan ni ju kika in på länken.



Min söta lillebror som hittat hit, han var så ambitiös så han läste igenom alla inlägg sen jag startade bloggen för över 2 år sedan. De ni.

Välkommen hit lillebror.