Ska jag, My Westberg, tillsammans med Hanna och Emma sätta mig på ett flyg till Thailand. Jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Det är en dröm som går i uppfyllelse!



Bild hämtad från http://lifeinshanghai.spotlife.se/2011/08/25/mmmmm-thailand/

Nu är det dags att gå upp ur sängen och möta dagens utmaning, städa lägenheten! Det är så välbehövligt så det finns inte ord som räcker till.

I övrigt är jag ledig men ska hinna med att träna, vara tränare samt plugga.

Ny dag, nya möjligheter!

Idag visar temp. + 3 grader. De är påväg åt rätt håll i alla fall!

Dagen började med morgonträning, den gick bra men jag måste verkligen förbättra min kondition!

Sen vidare direkt till skolan, föreläsning plus seminarium. Kl 17 är det footwork, sen plugg plus städning som gäller!

Just nu.

Solen lyser utanför fönstret, MEN det är - 14,8 grader. Jag som vill ha vår, NU!

Här är lite av vad jag skulle vilja ha på mig nu (utan att behöva frysa ihjäl).

Sofie visar hur jag vill se ut, enkelt men snyggt. Och självklart är skinnjackan på! Hittade även bilden på Jennifer Aniston i Sofies Mode, gör snyggt. Som sagt, enkelt men snyggt!
Till detta skulle jag använda lite färg, just för att pimpa upp de mörka.

Helgen har spenderats i Sundsvall på tävling. Spelet gick Inge vidare, men jag antar att man måste ha sådana gånger också!

I övrigt sov jag på hårt underlag för första gången sen 2003, tror jag. Men de gick ju de också!

Nu börjar en ny vecka med nya möjligheter! Ska se till att de händer lite saker i mitt liv. Vad det är, de får vi se :)

Men varken jag eller andreas tycker om de, så de vart ingen. Jag är nog en stor besvikelse för min pappa och lillebror som inte tycker om de.
Jag la som förslag att göra chokladbollar istället, men annat kom ivägen, såhär är jag sugen som attan men utan bollarna.

Aja, plugg lite till innan sängen kallar (iofs ligger jag ju redan här, men sovklar måste ja bli)

Natti natti

Var iväg på morgonträning imorse, skönt att äntligen kunna köra ett pass, utan skador osv.

Var sedan hem och gjorde mig klar för att åka till skolan. Vi sitter nu och tenta pluggar, tenta på torsdag. Vet inte riktigt vad jag ska vänta mig, mer än att detta är ett sjukt tråkigt ämne!!

Solen lyser ute och det är plus grader, det är ju iaf positivt!

Har precis avnjutit min super goda smoothie i en av mina favorit muggar, "I love shopping". Den fick jag av Andreas, vet inte om de låg någon i de varför jag fick just den ;)

Sitter på bussen påväg till hallen, ska avverka mitt pass på 4 timmar nu. Men när ändå ämnet buss är uppe, jag tycker verkligen de är jätte jobbigt att åka buss när det är något eller någon som luktar illa. De blir ju så påtagligt och man kan inte försvinna bort från de heller och se är jobbigt att sitta och hålla andan hela vägen. Så en nedåt puff till illaluktande bussar!!

Är mannen i huset hemma, dock är de en sliten hjälte. Fick tigga mig till att dela säng, ojoj, jag som har saknat han så!

Snygg brud i snygg frisyr!


Tittar ut genom fönstret och ser att snön bara yr omkring. Igår när jag skulle cykla, de var typ de värsta, hur mycket jag än tog i, så kom jag ingen vart. De var sån motvind! Helt sjukt!

Om en timme ska jag till hallen, kostar nog på mig att ta bussen. Hmm, eller ska jag ta ett paraply och flyga dit?! ;) blir iaf billigare .

Sitter och klagar på hur vissa bidrag kan gå vidare i melodifestivalen. Men egentligen är det typiskt hur man kan klaga när man själv inte röstat.. Haha

Är det tragiskt att sitta själv en lördag kväll?

Näe jag tycker det är mer än ok. Sitter här tillsammans med mina räkmackor och melodifestivalen :)

Ska masa mig iväg till gymet såhär på morgonen, har sedan en fullspäckad dag med:

- cykeltur till Strömpilen för att hämta min lilla dator

- hallen, tävling där så jag tänkte kika hur de går

- städa

- plugga

- mysa ner i soffan, helt själv

Var precis förbi Ica och köpte en massa frukt till att göra smoothie!
I helgen är jag ensam, känns ovant att vara den som är hemma, jag är ju alltid den som är på resande fot och andreas är hemma. Men man behöver kanske byta roller ibland..


Efter värme är stor nu. Resan som jag och hjärtat gjorde till Grekland var helt underbar. En vecka i solen med bara varandra. Me like.

Har en resa inbokad denna sommar än så länge, det är Gotland. Trots att det inte är utomlands så känns det som så, jag älskar Gotland. När jag var yngre var vi till Gotland flera år i rad, de var tider de.

Att ett litet möte kan få en att må så mycket bättre.

Vi har fixat lite här hemma, flyttat soffan och köpt oss en tvbänk. Jag hade ju ingen tidigare. Mycket som har förändrats sen min favorit kille flyttade in, självklart till det bättre!

Hade tänkt att gå ut ut lägenheten idag, men jag tror jag skippar de...